Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 1. 2010 19:44

janova
♥------

Kdo máte zkušenost s"Mořským koníkem" od VZP?

Potřebovala bych poradit.Chci dceru poslat s tímto programem k moři a jsou tam na výběr 2 státy.Řecko nebo Chorvatsko.Zajímají mě pouze osobní zkušenosti.Napište prosím, kdo jste tam už dítě na pobytu měl, jak to vidíte.Zajímá mě ubytování, strava, celkový přístup personálu, zkušenosti dětí...Malá jezdila na Macochu a efekt dlouhodobý žádný,tak chci zkusit moře.Díky

Není tady

#2 1. 2. 2010 14:55

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Re: Kdo máte zkušenost s"Mořským koníkem" od VZP?

Nikdo se ti neozval,tak napíšu zkušenost mé kolegyně z práce.Její kluk má astma a atopický ekzém.S koníkem byl 2x v Chorvatsku.Poprvé byl velmi spokojený,podruhé první dny volal domů,že se nudí.Asi po týdnu se to srovnalo.Letos ho chtěla přihlásit také,ale dnes mi řekla,že červenec a srpen je už zcela obsazený a volný termín májí na čeven nebo konec srpna a začátek září. Co se týče ostatního- no co ti poví 10-ti letý kluk. Ale jídlo bylo prý dobré,přibral.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#3 1. 2. 2010 15:57

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Soused poslal kluky až na poslední termín(nejlevnější)-vraceli se v září-moc spokojeni. Klikni na Mořský koník-vše zde foceno,výlety apod. Každý den můžeš být s děckem ve spojení přes internet, vše se aktualizuje, takže vidíš zpětně hned druhý den fotky z koupání, výletu apod. Moře a hory je na astma to nejlepší. Můj kluk byl zase ve Vysokých Tatrách-během pobytu žádné potíže, přijel domů zrovna kvetla tráva a hned otekl. Nejvíce mu pomohla puberta a dospělost. Už nelítá venku, chodí do práce a sedí v hospodě. lol

Není tady

#4 1. 2. 2010 17:52

Kara
♥♥♥----
Místo: Jižní Morava

Od mala mě trápí alergie - senná rýma, a na MK jsem byla poprvé v 10i letech. Jezdím k moři každý rok minimálně na 14 dní a musím říct, že mi to VELMI pomohlo, moříčko je všelék a balzám pro dýchací ústrojí alergiků.

Byli jsme v Řecku v podhůří bájného Olypmu, vedoucí nás nenechali se nudit a přílišně si stýskat, pořádali se různé hry, bylo nás asi 5 skupin zhruba po dvaceti. Ráno pozdrav slunci, snídaně, plavání, odpolední klid, plavání, míčové nebo jiné hry, večeře... a třeba diskotéka nebo jsme se zabalili do prostěradel a šli k Olympu za bohy :-)

Doporučuji kontaktovat přímo někoho od MK, nejlépe z vedoucích. Určitě to bude super, mnoho štěstí.

Mohu být hruškou a hrát si s rojem vos...

Není tady

#5 20. 2. 2014 20:50

Tramtárie
♥------

Kamarádky děti jezdí do Řecka, vždy k naprosté spokojenosti.

Není tady

#6 23. 10. 2024 10:23

Sophian
♥------

janova napsal(a):

Potřebovala bych poradit.Chci dceru poslat s tímto programem k moři a jsou tam na výběr 2 státy.Řecko nebo Chorvatsko.Zajímají mě pouze osobní zkušenosti.Napište prosím, kdo jste tam už dítě na pobytu měl, jak to vidíte.Zajímá mě ubytování, strava, celkový přístup personálu, zkušenosti dětí...Malá jezdila na Macochu a efekt dlouhodobý žádný,tak chci zkusit moře.Díky slope

Řecká kuchyně je zdravá a chutná. Restaurace často nabízejí dětské menu. Mnoho míst má i možnosti vegetariánských a bezlepkových jídel.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí