29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebovala bych poradit.Chci dceru poslat s tímto programem k moři a jsou tam na výběr 2 státy.Řecko nebo Chorvatsko.Zajímají mě pouze osobní zkušenosti.Napište prosím, kdo jste tam už dítě na pobytu měl, jak to vidíte.Zajímá mě ubytování, strava, celkový přístup personálu, zkušenosti dětí...Malá jezdila na Macochu a efekt dlouhodobý žádný,tak chci zkusit moře.Díky
Není tady
Nikdo se ti neozval,tak napíšu zkušenost mé kolegyně z práce.Její kluk má astma a atopický ekzém.S koníkem byl 2x v Chorvatsku.Poprvé byl velmi spokojený,podruhé první dny volal domů,že se nudí.Asi po týdnu se to srovnalo.Letos ho chtěla přihlásit také,ale dnes mi řekla,že červenec a srpen je už zcela obsazený a volný termín májí na čeven nebo konec srpna a začátek září. Co se týče ostatního- no co ti poví 10-ti letý kluk. Ale jídlo bylo prý dobré,přibral.
Není tady
Soused poslal kluky až na poslední termín(nejlevnější)-vraceli se v září-moc spokojeni. Klikni na Mořský koník-vše zde foceno,výlety apod. Každý den můžeš být s děckem ve spojení přes internet, vše se aktualizuje, takže vidíš zpětně hned druhý den fotky z koupání, výletu apod. Moře a hory je na astma to nejlepší. Můj kluk byl zase ve Vysokých Tatrách-během pobytu žádné potíže, přijel domů zrovna kvetla tráva a hned otekl. Nejvíce mu pomohla puberta a dospělost. Už nelítá venku, chodí do práce a sedí v hospodě.
Není tady
Od mala mě trápí alergie - senná rýma, a na MK jsem byla poprvé v 10i letech. Jezdím k moři každý rok minimálně na 14 dní a musím říct, že mi to VELMI pomohlo, moříčko je všelék a balzám pro dýchací ústrojí alergiků.
Byli jsme v Řecku v podhůří bájného Olypmu, vedoucí nás nenechali se nudit a přílišně si stýskat, pořádali se různé hry, bylo nás asi 5 skupin zhruba po dvaceti. Ráno pozdrav slunci, snídaně, plavání, odpolední klid, plavání, míčové nebo jiné hry, večeře... a třeba diskotéka nebo jsme se zabalili do prostěradel a šli k Olympu za bohy :-)
Doporučuji kontaktovat přímo někoho od MK, nejlépe z vedoucích. Určitě to bude super, mnoho štěstí.
Není tady
Kamarádky děti jezdí do Řecka, vždy k naprosté spokojenosti.
Není tady
janova napsal(a):
Potřebovala bych poradit.Chci dceru poslat s tímto programem k moři a jsou tam na výběr 2 státy.Řecko nebo Chorvatsko.Zajímají mě pouze osobní zkušenosti.Napište prosím, kdo jste tam už dítě na pobytu měl, jak to vidíte.Zajímá mě ubytování, strava, celkový přístup personálu, zkušenosti dětí...Malá jezdila na Macochu a efekt dlouhodobý žádný,tak chci zkusit moře.Díky slope
Řecká kuchyně je zdravá a chutná. Restaurace často nabízejí dětské menu. Mnoho míst má i možnosti vegetariánských a bezlepkových jídel.
Není tady