|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky,
Kačátko super, že jsi se ukázala! S tím svěřením do péče jsi udělala dobře. Spíš se divím, že jsi to neudělala už dříve. Vydrž! A s tím vaším barákem je mi to furt divný, když jste ho posavili za trvání manželství. Pokud nekolaudoval před svatbou, tak si myslím, že by měl být společnej. Co na to říkají právníci. A dětičky ti teda rostou tryskem :-)
Koukám, že tady se marodí o sto šest :-( Tak se všichni brzo uzdravte!!! My měli jít příští týden na vyšetření mandle (měla být měsíc zdravá), tak už od středy smrká a já trnu, kdy se to zas zvrtne. Jinak u nás tak nějak všechno v klidu. Út a čt mladou zatím brala mamka, takže odchází furt s největším davem a je v pohodě. Nová paní učitelka je naprosto super, takže jsme obě v pohodě :-) A připadá mi Aduš, že za tech 14 dnů co ted chodila do školky v kuse, že zas strašně dospěla. Očividně jí to svědčí :-) Akorát D má zkouškový, takže chodí domu tak v 18:30, páč nadělává hodiny v práci a pak se do noci učí. MNo a já jdu v pondělí na ortopedii, páč mě ta páteř furt zlobí a sem tam se zamotám a vždycky mě to vyleká, ale žádná taková hrůza jako po svátkách se už naštěstí nekonala.
Upravil(a) Ambra (16. 1. 2010 17:47)
hm tak pozdě....tak snad poradí někdo jinej....
no jinak u nás noc hrůza děs...
pořád pobrekával,teplota....a vždycky že ho něco bolí-ruka,noha,ucho.......no ale vždykcy si stěžoval chvíli a pak usnul-tak nevím co to mělo být-a o tom uchu-přízpěvek víše...tak uvidím jak přes den kdyžtak vlítneme na pohotovost....
no a asi se vydám do města schánět ten teploměr a ještě čípky-páč mám jen sirup.......
Není tady
Tý jo Sudi, tak přece to nebylo jen tak
Já ti teda bohužel neporadím, v tomhle se teda ještě nevyznám (naštěstí ) Kdyžtak zajděte na tu pohotovost, když by kňoural i přes den.
U nás noc celkem v klidu, párkrát zakašlal, ale už to nebylo skoro pořád jako minulou noc.
Ahoj Ambruš, tak to je dobře, že u vás je všechno celkem v klidu. A snad se Adriance nic nerozjede 
Tak já peču ke kafíčku "tvarohový hřbet", už to tady voní. A ještě musím spáchat nějakou polívku k Segedínu.
Manžel pořád křičí, že mám udělat pytlíkovku, ale na tu nemám vůbec chuť 
A včera jsem byla pro oběd Lukáškovi, když nakonec nešel do školky a měli knedlo vepřo zelo, takže to je na jedno brdo, takový suchý segedín 
Není tady
Medulko, doufám že už je dobře a neblindíte.
Spirulko, také tak, blindění je má noční můra.... doufám že i Tobě smecta pomohla.
Káčátko, díky za fotky , nějak moc Ti děti rostou 
NO a manžel koukám byl překvapenej že chceš něco rozčísnout a nežít takhle dál, co? Mít Tě v záloze jak někdo psal, až se nabaží že se vrátí.....
Nenech si nic líbit a hlavně buď u soudu co nejvíc v klidu a říkej že to děláš pro děti atd.... nenech se od něj vytočit. Možná se bojí.....
A s tím barákem, určitě se znovu zeptej jak to je když Ty platíš hypotéku (jestli na to jde stále tvoje mateřská).
Sigi, ples si moooc užijte a doneste si domů raději kapříků víc a na fotečku se moc těším.
Sudi, tak moc držím bráchovi palce ať je brzy v pořádku, tohle dlouhý čekání je strašné...
A moc blahopřeji kamarádce k holčičce.
Není tady
Sudi, šupky dupky na pohotovost, to zřejmě byl zánět středního ucha a prasklo mu to. Je potřeba se do ucha podívat a zvážit jestli je to na ATB
Není tady
Jitu, jak je? Pořádk horečkujete? A kolik?
Ten rectodelt není přímo na horečku, ale v podstatě je to jakoby vedlejší účinek toho čípku, ověřený praxí.
K ušnímu teploměru, přiklonila bych se k osvědčené značce, byla jsem nadšená z toho co jsme měli, pak jsem koukla na ten co jsme koupili v elektru jak puk že měří nesmysly stejně jako ten Ambrušky.....
Já teď "kupovala" ve zdravotnických potřebách Omron, a spokojenost, hlavně jsem na to také použila Jitky kredit u OZP
takže cena super 
Není tady
Jo a Haninko, k tomu kašli, na tohle je ten zvlhčovač dobrý ....... a možná popřemýšlej čím topíš v krbu, jakým dřevem, třeba je něco v tom co mu vadí.....
Není tady
špuntíku-díky ti ještě jednou za sms 

oni zrovna odjeli-když jsem to četla-protože začal brečet že ho to bolí..já jsem nejela.....at se taky postará
,já byla s adámkem skoro celou noc vzhůru kdežto on si oslavoval 
-zatím nic nevím-jen mi sem šoupnul adu-kterej okamžitě usnul a jel do lékárny.....akorát z papíru koukám že byli u dr.-u černocha....
týjo holky se na to vy........ sem koupila těm co se narodila ta holčička takový rachtátko,i našemu -mě se hrozně líbí-
a pak ještě takovou růžovou soupravičku-flaušovou........ a
mi doma řekl že oni do růžovýho prej strojit nebudou.......
-to jsem zvědavá co s tím...
Není tady
Sudi, ano je to kortikoid co se dává jako první pomoc při laryngitýdě a při dušnosti.
Ale mě ho Dr. kdysi také doporučila použít když jdou lence horečky nad 40°C nebo to nejde srazit když mám mezeru mezi antipyretikama 3 hodiny
Za sms neděkuj, já to napsala sem a pak jsem se lekla aby jsi si to nepřečetla až večer.
Ale jestli to prasklo a manžel jel do lékárny tak pro ATB 
Upravil(a) spunt (16. 1. 2010 13:28)
Není tady
tak jo-byl to prasklej bubínek.....dostal atb-augmentin duo-to je určitě nákej hnus co???vím že jste o něm tady už někdo psal... to budou boje-do něj dostat nákej lék to je něco...
a ve čt tam na ko.....
jinak prej pan dr. byl opravdu černoch -a prej správnej
,
prej měl spíš strach aby ada něco neplácl 
Není tady
A mě od včerejška také bolí šíleně uši.
Jestli to nepřejde tak budu muset v pondělí na ušní, manžel je doma tak se o holky postará, akorát bych domů přijela asi až na večerníček..... nechci utíkat z práce.... naštěstí jsou tam až do 18.00
Není tady
Sudi, ten měla teď Lenka. A měla ho i před rokem při píchání ucha.
Ten duo voní jak marschmalow 
Je to širokospektré ATB tak určitě dávej probiotika ať nemá průjem, pěkně to vymlátí ve střevech mikrofloru.
Není tady
Já to také nechutnala 
Jen vím že lenka říkala že je to moc sladké 
Je to super že máte ATB až teď a hlavně mu díky tomu určitě hned pomohou.
Já si jdu nakapat zas do uší, ještěže tady mám po holkách ty kapky, musela jsem si kápnout na noc....
Není tady
Ahojky 
Sudi to je mi líto,že má Adámek takový bolení
my augmentin taky brali ,vloni je měl Máta na ty průdušky a taky v pohodě,docela mu to chutnalo
tak at je brzy OK,chudáček,to si musel včera a v noci pěkně protpět...aspon,že to prospal 
u nás pohoda,tatínek se pustil do výroby rohových poliček z masivu a docela mu to jde,až budou viset tak se pochlubím
teda zatím je ve fázi řezání a broušení a všechno to dělá venku v mrazu
by mě ani nehlo
no a odpo jsme objednaný na návštěvu ke tchýni,má tam Terku tak se děti aspon uvidí a pohrajou si 
já dneska dopletla takový obrovský koš tak ted odpočívám a hraju si hru na netu Mondoo Zoo :supr věc, kupujou se ohrožený zvířátka do zoologický,fakt doporučuju na odreagování,je to tak na deset minutek když se vám chce a člověk přijde na jiný myšlenky
když budete chtít tak mám odkaz po metříkama 
jo Sudi na ty probiotika nezapomen,my je taky k tomu brali myslím,že Nutrolin B je to taková sladárnička a mladýmu to šmakovalo,dávala jsem mu je i před odletama na dovču na posílení imunity 
Ambruš a tobě at už se konečně uleví od zad, holka máš s tím teda dost trápení, já na ně taky trpím,ale ne v takový míře jako ty a když bych omdlívala tak už bych se teda bála,tak koukej mazat k mudrovi
a tu školku závidím, Máta by ji potřeboval jako prase drbání,začíná bejt na mě zase extrémě závislej
od tatínka nehce už ani vykouúpat nebo uložit,takže si to pěkně každej den oddřu já....
Není tady
Sudi, augmentin je v pohodě... hnus je Klacid, jinak přeju, at se mu to hlavně rychle zahojí
No a u nás holky nic moc
... matýsek blindí už taky, jindy veselý dítko ted furt jen kručí, brečí a blindí a spinká, ted mi usnul na klíně... naštěstí ode mě pije, ale nevím no... snad ho to brzy přejde.
jinak já naštěstí jsem docela ok, už nelítám... a Kubík ráno taky ještě blindil, přitom den předtím už byl ok, akorát nejedl...
Špuntíku, at ti kapky zaberou a nemarodíš s ušima ještě ty 
Upravil(a) spirula (16. 1. 2010 14:33)
Není tady
Sudi, je to hrozný, je tak malej a když ho vidím, tak je mi do breku, já vím, že jsou horší nemoci, ale vím, jak jsou tyhle rotaviry či co to je zákeřný a jakou nadělají paseku... a co teprve u takhle malýho dítěte.
Není tady
Špuntíku, takže říkáš Omron ten ušní teploměr...
Není tady
Spirulko ano, máme omron a dobrý 
Omron je vcelku dobrá značka i další přístrojů.....
Stál tuším okolo 1200,-
Ale v podmínkách pro čerpání kreditu u OZP bylo že to musí být ze zdravotnických potřeb a tam mi jiný nenabídli 
Spirulko, doufám že se toho blindění brzy zbavíte, to je mi moc líto že si takhle užíváte.....
Není tady
Ahoj holky, tak já se dlouho neozývala, ale četla jsem tak jsem v obrazu.
Prvně naty byla ve školce týden a 3 dny (osobní rekor) pak v noci se pořád budila že ji bolí v krku tak je z toho zatím rýma tak byla dva dny u babičky. No tak snad to bude jen rýma. Jinak školku nesnáší pořád stejně opět ji krmili a zase se pozvracela takže zakročil už manžel a šel i ředitelce (no prostě ty dvě staré učitelky to je fakt děs) sama ředielka přiznala že ví že ty dvě nejsou úplně fain a přislíbíla že příští rok půjdeme určitě o třídu víš a taky kdyby se uvolnilo místo tak dá vědět. No naty školku nenávidi kvuli tomu nucení jídla a za to jak jí trestají (jako nesnědla jsi mandarinku nebudeš s nama malovvat apod.) no snad už jí to nebudou dělat. Jinak ale celkově už odpo ráno nekladla takový veliký. NO prostě jí tam dáváme jen na 4 hod. a pak si ji bere moje máti a tak nějak to snad doklepeme než půjde o patro výš (to je úplně jíne kafe (jak je suplovala tak o té učitelce naty básnila)) kdežto o těch čuzách nechce ani mluvit hned brečí.
v práci kolotoč tá prac. doba do 17 je hrozná ale zvykám si. Zase mám dobré prachy a v dnešní době mít prací obecně pro matku po mateřské je terno. Holky představte si že mám nabídku ještě na jednu práci (kamarádka je těhule a brala by mě za sebe) ale asi bych si nepomohla co se času týká. (ale ještě budeme mít spicha a ona mi přesně řekne o jaké prachy a prac. dobu půjde) neb ona má 3 dny pevný hodiny a ty dva má takové trošku flákárnu ale musím to zjistit přesně.
Spirulko koj matesa- ale nenechávej ho napít úplně odtrhávej ho dávem mu cucnout po troškách ať to udrží. A dejte si všichni probiotika i matesovi mají v kapkách pro malé mimina.
Ma máme od ETY ušní a je taky o.k.
Ambruš mazej k dr. to musí být peklo takové bolesti. a závidím ty učitelky ve školce:)
Špunti nech Jitušku ještě rok ve školce i ty to budeš mít lehčí
Není tady
všem marodům brzké uzdravení...
my celou noc 39... ale stáhl jí to panadol.. u nás dávají ten rectodelt na horečku..... teď přes den se zdá být dobrá..akorát je slaboučká ukňouraná protivná... pořád chce mě nebo manžela u sebe nesmíme se hnout od ní...no te´d scéna protože manžel odjížděl na tah a malá hystericky řvala aby byl doma... no zvládli sjme to už sedí u DVD a on v klidu odjel 
Není tady
Tý jo, tady to je zase samý marod a všehochuť 
Sudi, tak ještě že jste jeli co? No tak snad mu to pomůže. Jo a ten hnus je opravdu Klacid, takže tohle bude asi dobrý 
Spuntíku, drž se, snad to ucho přejde 
spirulko, tý jo, už to chytl i ten prďolka jo?
Známí jeli do špindlu dneska, tak snad to tam nechytí taky:dumbom:
Jinak u nás ve školce to prý vypadalo spíš z nějakého jídla v pondělí, říkala sousedka. Že prej nejvíc dětí "padlo" v pondělí večer. Ve čtvrtek ředitelka volala maminkám, ať si přijdou pro děti, že jim je špatně, některým preventivně. A nám ne, tak nevím, podle čeho vybírali. No Luky občas (1-2 x denně) řekne, že ho bolí bříško, tak mám taky strach, ale zatím ťukám. Bodejď by ho nebolelo, dneska neměl ani lžíci polívky. Prostě jen mlíko 
Tý jo, tak teď se kouknu na gauč a on spí
No tak tohle už se nestalo hodně dlouho, doprč..
Třeba to je jen z venku, je tam zima jako v Rusku, teda u nás hlavně vítr a tím je hrozná zima. Byli jsme tam možná 1,5 h, manžel sousedům rozdával kořalku, protože všichni klepali kosu a děti jezdili u nás na "kopci"
Tak to jsem zvědavá, co z toho bude. Myslela jsem jak kouká na Jerryho a on spí 
Není tady