6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hani vy si tý školky moc neužijete co.... ,a co to má teda že pořád kašle??
adam je jakš takš dobrej,dala jsem mu ten-už dobrej nurofen-stěžoval si na tu hlavu že ho bolí,,,ted tady semnou leží v posteli,tak uvidíme.....
Není tady
Haninko, tedy koukám že Lukášek je pořád víc nemocný než zdravý, co? Už aby z toho vyrostl
JItu, to je mi líto že Natálka má tu virozu, ať ji má co nejrychleji za sebou
Lucko, tak ať bobule zafungují a hned se zadaří, žádné čekání na zadělávání v únoru
Sudi, šaty jsou pěkné a důležité je že se TI líbí, takže jen co budeš po šestinedělí můžeš objednávat šaty a oznámit nám že je z Tebe mladá paní
S tím Nurofenem je to pech.... no hned jsem zase ráda že kupuji Ibalgin ten je v pohodě
Haninko, tak to je sousedka docela v klidu když jí kluk 2x zvrací a ona ho šoupne do školky , snad se Vám to vyhne.
Jitu, doufám že jste teplotu srazili a že je už dobře.
Není tady
Ahoj holky, jsme zpátky o den dřív...
já nevím, proč my máme takovou smůlu... do úterý dobrý a v noci problil noc manžel, druhý den hořel, takže já chodila sama s dětma po venku, abychom byli od něj... večer už mě bylo nějak divně, ale zaspala jsem to a rozhodla, že pojedem dom, dokud jsme zdraví... asi šestý smysl či co...v autě se zeblil Kubík a blinkal chudák celou cestu, do toho řval Matěj, takže to byla opravdu jízda jak něco no a doma pořád zvrací, užř jen šťávy, ale furt co 15-30 minut, docela mě to začíná děsit, malinko se teda napije, ale stejně, mám hrůzu z noci, leží na sedačce a je vidět, že je mu blbě... teplotu snad zatím nemá....
takže co dovča, to střevní chřipka...čekám kdy to dostanu já nebo matýsek... tak se omlouvám, že nedočítám, jsem z toho na nervy... jak nemarodíme, tak je to o to horší...
Není tady
špunti-prsa do nich budou.....horší níž :lol:to ty lucky šaty na ples jsou šikovnější....
no ale po tý al. hlášce-mě veškerá chut na šaty přešla....pak si ho vemte....
holky-al. chce ušít ten sedací pytel......poslal mi odkazy.....tak na to juknu jestli to zvládnu.......nedělali jste ho některá.......
Není tady
Ale jinak ty 2 dny byli dobrý, já si dokonce zalyžovala
Není tady
S těma křečákama je to těžké, asi je nejlepší ptát se lidí co byli na té operaci v místě kam chcete jít .
A také mi říkali že pokud chci děti, tak nemá smysl chodit na operaci.
Já je mám jen lehce vidět, tedy na jedné noze mi při bruslení fest vyleze, ale na UZ mi před několika lety Dr. řekl, že to vidí, ale dle UZ mám žíly v pořádku tak ať nosím stahovací punčocháče aby mi nebolely nohy
Není tady
Chudinky dětičky, koukám, že ty potvory viry a bakterie pěkně řádí .
Holky, nevíte, jestli na vláčkodráhu IKEA jdou nasadit mašinky Tomáš?
Upravil(a) medulka (14. 1. 2010 19:02)
Není tady
Spirulko, dej si jako prevenci pořádnou štamprdličku, to pomáhá
Případně dej malýmu na lžičku colu, po tom míň blindí
Sudi, hláška mi příjde jak od "normálního" chlapa no..... můj by nereagoval jinak
Není tady
Medulko, všechny dřevěné vláčkodráhy jsou kompaktibilní
Sudi, myslíš takovou tu deku co se zapne a koukaj z toho dole nohy a nahoře hlava? Ten TV pytel? Ten mám doma, můžu případně nafotit detaily
Není tady
U nás nic moc
Včera se Lenka ve školce při sváče počůrala tak, že jí to teklo až do bot takže jsem prala doma i boty, naštěstí do rána uschly, ale dali jsme jí do školky raději i staré sandálky z léta.
Dneska mi Lenka říká, že se nepočůrala, učitelka se culí že je to dobré , že byla bez nehody. A já jí chytnu a ona zase počůraná a měla to zase až v botě!
Ona normálně v klidu sedí na židli, počůrá se a sedí dál
Tak jsem říkala že je to divné, že když se náhodou počůrá v noci, což je tak max. 1x do měsíce tak začne brečet, že se počůrala....
A ve školce dělala dneska Jituška testy školní zralosti. Dělají je opravdu jen chvilku a neuroložka mi říkala že to většinou není směrodatné, že ať se nenechám zmást tím že by mi řekli ve školce že Jitka může do školy.....
..... samo to tu mají tak super zařízené, že konzultace s paní psycholožkou byla v jednu hodinu. To bych si musela brát půl dne dovči.... naštěstí se paní učitelka hned ptala, jestli jsem s nima mluvila a že prý Jituška to nevydržela, nesoustředila se a že paní psycholožka doporučuje odklad..... zkusím se ještě zítra zeptat, jestli to doporočila i někomu jinému, protože jsem u ostatních slyšela jak jen říkají jo, dobré, jen ještě zapracujte na... a to děláme i tady, tak to se dožene .....
NO tak bude Jituška ve školce holt 4,5 roku no
Není tady
Jo jo sudi, myslím že je to ta co sem chodila a našila toho spoustu....
Tohle jsem bohužel nešila, ani bych to neměla doma kam dát, leda u stropu je místo
Není tady
Tý jjo Spirulko, tak jste si zase užívali doufám, že noc budete mít v pohodě.
Luky už spí, ale kašle a kašle. Sudi, já nevím, co to má. Je to astmatik no, ti jsou víc zahlenění. Ale co jsem já, to nevím. Já taky nejsem každou chvíli fit
No mě to u sousedky taky nepřišlo normální, když ví, že ve školce řádí střevní chřipka, kluk ji 2 x zvrací a ona ho druhý den do školky normálně dá. Navíc je doma na mateřské. Kdyby chodila do práce, tak ještě možná, když už třeba večer nezvracel a ona je doma no.
Spuntíku, tak uvidíš, ale já bych asi ten odklad zvolila. Tím nic rozhodně nezkazíš, opakem už třeba jo.
Není tady
Ten pytel se mě taky líbí, ale zajjímalo by mě, jak se na tom sedí, aby to pak neleželo někde v koutě a nelapalo to jen prach. Já pořád přemýšlím co ke krbu. Z té ovčí kůže se musím nejdřív trochu dostat, protože to byl smrad, že by jeden pad
Není tady
no ani mi nemluv o krbu-resp o krbovkách-na těch našich prdnul nákej ventil či co a mokro pod sklem-samo když jsem nebyla doma-jela jsem do školky... a pořád z nich kapala voda-takže zítra přijede pán......
jo a ovčí kůže máme ve sklepě-já to nerozdýchala v těhu-dost mi vadili-jen sem se na ně podívala........
Není tady
Tý jo, ty šaty jsou nádherný - všechny. Mě se letos na ples moc nechce, ale už jenom kvůli těm šatům by stálo za to někam vyrazit.
Dneska jsem byla v MC na posezení s kosmetičkou a kadeřnicí a super. Trochu mě přistřihla - ukázala nějaké líčení - to teda stejně nedopadne, jsem na to levá. A pochutnala jsem si na výborné kávě a čokoládě. A hlavně jsem si dáchla od dětí. (ještě trochu k tomu na ŠŽ).
Spirulko teda to je smůla s tou střevní chřipkou, snad to nějak ustojíte a nebude to mít nějak kritickej průběh.
Špuntí lepší o rok později než dřív. Tím se nic nezkazí.
Hani, ta tvoje sousedka by mě teda fakt dojala. Ještě chápu, že pracující matky tam šoupnou děti s rýmou a kašlem, ale se zvracením a ještě na mateřské, to je teda pěkná slepice.
Matýsek se dneska zase ptal, kdy půjde do školky, ale ještě minimálně týden zůstane doma. Dokud nebudou s Amálkou i bez rýmy.
Není tady
ahoj
tak mi dneska do školky nešli........,ale mohla sem ho tam dát co.....když to čtu.....
ba ne-k ránu se budil a kručel-a byl docela teplej-já ho neměřila -ale šoupla sem mu nurofen a spal u nás.....
no ted je docela fit-občas utřem nudli a je naštvanej že nemohl do školky....
no v podstatě by asi mohl-ale já bych byla akorát na nervy jak mu asi je....
má se stavit jančaT-tak jsem jí prvně psala jak jsme na tom-tak prej to je v poho tak se staví....a na odpol se nahlásila ještě jedna kámoška s klukem-ale nevím zas jestli ada nepůjde spát....no uvidíme.......
Není tady
Tak hlásím,že Barča taky není ve školce a zvrací :(Taky jim tam něco řádí.
Šaty jsou teda kouzelný,lae ještě tak mít do nich postavu Já bych v tom vypadala
A že se vracím k těm porodům,co jste řešili-já jsem teda po císaři a nemůžu nadávat,mít takovýho ještě jednoho,to by mě fakt nevadilo.Blbý bylo první vstávání,ale pak už pohodička
Ty dlouhé bolesti před ním byly daleko horší
Takže si fakt člověk nevybere,co je lepší,že?
Není tady
Krásné ráno.
Tak Luky prokašlal celou noc a kašle pořád, ale je to "jen" takový dráždivý, podle mě to na průduškách nemá, takže s ním nikam nejedu nebo si odtamtud ještě něco přivezeme. Trošku má rýmu, ale horečku zatím ne.
Teď dovářím Segedín a pak jedeme do školky pro oběd, prý mají knedlo vepřo, tak to bude na jedno brdo zrovna
Mě je o hodně líp. No vyběhla jsem do popelnice s popelem a sousedka prej, že vypadám hrozně, že jsem asi nemocná. A to jsem si myslela, jak už vypadám dobře. Jo a řekla mě, ať jdu s Lukáškem ven, že se mu ty průdušky roztáhnou a bude to lepší. Já teď fakt nevím. Včera ze školky pokašlával, pak jsem šli ven, byli jsme tam 2hodiny, venku zakašlal fakt vyjímečně, ale přišli jsme domů a od té doby kašle pořád, takže fakt nevím, co je lepší.
Medvídku, vy si taky koukám užíváte. No já když volala do školky, tak si mysleli, že tam nejdeme kvůli zvracení, když to tam řádí, tak čekám, kdy nás to potká. Ale já nechcííííííííííí
Není tady
Ahoj holky, tak se po nějaké době zase hlásím jak jsem Haničce a Lucce slíbila že se tu ukážu. Jak se máte? Doufám že jste všichni ok. To ani není možný jak vám ty těhu metříky rostou. Týýý jo Sudinko, ty už to máš za pár co? Bude to ten Filípek?
Já nic moc nového spíš pořád jen hůř a smutněji ale to asi už víte. Jinak ve středu mám/máme svůj první soud ohledně toho svěření dětí do péče. Mám z toho hrůzu, nikdy jsem nevěřila že mě něco takového potká. Nedokážu si sebe u soudu představit, nevím jak to tam chodí . . . Manžel se k tomu zatím nijak nevyjádřil tak nevím, nemluví o tom, snad předvolání převzal! Jinak to vyšlo den před jeho narozeninama
Pošlu vám nějakou fotečku Terezky a Kryštůfka ať vidíte jak už jsou veliký jooo? Tak zatím papa
Není tady
Ahojda,
tak u nás už je líp, ...v noci už neblindil, ale až do 22h, co vypil, to šlo ven, fakt to byla síla...tak snad už to bude ok, tedy Kubík, snad to nechytnu já a Mates...
Káčátko, děkujeme za fotky, ty děti tak rostou... at at to zvládneš u toho soudu
Není tady