18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky
tak dneska jsem si volala na výsedky stěru z nosmí mandle a má tam streptokoka se z toho poseru fakt take zase zítra pro antibiotika jetě jdeme i na to alergo tak jsem zvědavá
Není tady
No zítra ji musím odhlásit a zase nebude ale přitom ji vůbec nic není..nemá rýmu ani kael
Není tady
ahoj holky, koukám, e tady to hromadně marodí. Fuj fuj.
Lucko, kolikátý ATB u za ten poslední rok berete? Dává Naty také nějaké probiotika?
Sudi, pořád koukám, zda jetě píe.... u se ti to blíí.
Není tady
Já poslala manela na fotbal (moc se mu tedy nechtělo) a zasedla k fotkám, e je konečně zaloím do alb. U jsem ve skluzu od května. Koukám, e mé pěkně seřazené fotky ti mí rarai pěkně rozházeli, tak musím začít nanovo. Uf. A to mám za sebou 2 hlídací dny (sousedovic klučíka), kolka má prázdniny, take jsem tu měla 3 divochy. Jsem zralá si jít lehnout
Není tady
Móňo na za tenhle rok první a jinak loni ani nevím pětkrát,estkrát a pak udrováky...ale jen na močák probiotika ji dávám,jen kdy bere antibiotika jinak né
Není tady
NOVÝ DOMEČEK S Č.POPISNÝM 38. NA VÁS ČEKÁ
Upravil(a) spirula (2. 2. 2010 20:37)
Není tady