6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni pěkně jsi to napsala o Sigi a se mi orosilo čelo naprosto souhlasím tak já se jdu válet k telce,tady taky nic není...
Není tady
tak za chvíli razím na gyndu..se mi tááák nechce
Není tady
luci-moc drím palce at ti řekne něco pozitivního a hned se ohlas!!!!!
jj sigi obdivuju-jetě kuchat zvířata......já se přiznám-sem ted naprosto nemoná-fakt odpočívám co to jde a nic semnou nehne....ven vůbec nechodím,doma polehávám......jo udělám co potřebuju ale nic nevíc
Není tady
Krásné ráno. Tak Luky maíroval do kolky, ale lehce pokalával, take si myslím, e zítra bude muset být doma. Ale v noci nekalal vůbec, tak nevím.
Mě je pořád mizerně, ale moná e to je troku lepí ne včera. Kadopádně s ním odpoledne musím ven. včera to bylo neskutečně dlouhý.
Jinak mě tady připadá extrémně ikovná větina z vás. Tuhle jsem tady manelovi četla někoho denní jídelníček, teď nevím, jestli to byla Sigi nebo Sudi. Říkám mu "tý jo tady holky vaří normálně i teplou večeři" a pak jsem četla
On mě teda natěstí řekl, to co si myslím já. e bysme se vdycky na noc přecpali a akorát bysme tloustli. Je fakt, e ani jeden z nás se neumí najíst jen na hlad
Ale já to tady hrozně ráda čtu, co doma vyrábíte za mňamky Já dneska ani nic nevařím. Já nemám chu, kvůli té rýmě, take zobu vechno moný, ale normální jídlo bych stejně neochutila. Luky jí ve kolce a i kdyby ne, tak doma by stejně dal max. 3 líce polévky, take na to bobkuju. Uvařím něco a zítra
Luci, drím pěstičky
Není tady
no a budu chodít do práce-tak takhle vyvařovat nebudu....i kdy jsem vyvařovala i kdy jsem chodila....no sem zvyklá z domova no....-já sním k obědu zbytky a véču tudí musím uvařit...
někdo říká e kdy by byl sám e by byl línej si uvařit-tak to já nejsem teda...i kdy jsem bydlela sama tak sem si vyvařovala
Není tady
ahojky!!
bouel u nás dost blbý ráno..natulka má střevní chřipku.. od rána zvrací u má i průjem......myslete na vás mějte se zatím jen peru a převlíkám a létám kolem...ale nese to statečně
Není tady
Jejda Jío, to vás teda lituju. Tak a je brzo klid. Chudinka malá
Já čekám, kdy to přinese LUky, mají to ve kolce.
Tak já pro něho jedu, ach jo, mě se tak nechce. Teď jsem koukala na Prci prci prcičky, prostě na co chci já. Lukyna jsem si vychovala tak, e tu běí pořád to jeho, i kdy na to třeba ani nekouká. Kdy mu to vypnu a dám tam něco svýho, tak mě málem zboří barák
Není tady
Jé Jitu..tak at to má lehkej průběh..chudák Natulka ..posíláme hubana
Jinak já na gyndě docela dobrý ..jetě e mám taky milýho,ikovnýho doktora feáka
Podle ultrazvuku ve v pořádku,jsem 9DC,take vajíčka dozrávají jak mají..ovulovat bych měla z levýho vaječníku napsal mi na tři měsíce hormony..berou se vdy deset dní po ovu,pak vysadí a v případě pozitivního testu zase nasadit..listovku a jod v tabletách,napsal mi ádanku na odběry na tu títnou,na hormonální profil a jetě něco...necháme to tři měsíce a pokud nětěhotním a u mě bude ve o.k. tak nastupuje jarda
Není tady
Ahoj holky.
Jitu, myslím na Naty. Krypí to měl loni v lednu, blé. A ná minibratránek 24.12. Vezli jsme mu Smectu... A je to rychle pryč .
Luci a co říkal Dr. na ty pozitivní testíky?
Upravil(a) medulka (14. 1. 2010 13:40)
Není tady
Luci tak to jsou dobré zprávy a drím palce a to dle plánu vyjde v tom únoru.
Hani já taky nedělám vdycky teplé večeře. Ale Máa poslední dobou chce k večeři buď polévku nebo masínko a Málinka taky, take v poslední době vařím pravidelně. Ale fakt mě to nebaví.
A při té příleitosti dotaz - co večeří vae děti?
Není tady
A jetě k té televizi - u nás běí pořád DVDčka dětská - nejčastěji Pepa, Traktůrek, Krteček nebo TinyPop. Ale mě to nevadí, já bych si stejně před nimi nepustila nějaký fiílm, mám pocit, e by to hned sledoval a e to jetě není pro ně. Ale kdy odpoledne nespí nebo vstává dřív, tak se mnou kouká na McLeodovy dcery.
Není tady
Hani já tě uklidmí,u nás je to stejný, kdy běí telka tak jedině s připitomělejma pohajdama,typu autíčkov u ty znělky nemůu ani slyet a to na to ani nekouká,jak to vypnu tak je zle
Luci to jsme moc ráda,e to má v cajku a to co píe vypadá nadějně já si asi taky poprosím o nějaký zkontrolování jestli vůbec ovuluju... no já ted u pátý den piním pořád hnědě, sice se to nerozjelo do mrchy pořád tak jsme ráno prubla test a ten je negativní,take u nedoufám..jen mě zaráí proč to sáhlodlouhý pinění...
Jituko na Natálku myslíme,at to má kočka brzy za sebou
no a já jdu Mátovi objednat z mimáče kombinézu,jsme myslela,e to letos překlepem jen v oteplovačkách a bundě ale není to k tomu,na MMB jsme objevila kombinézy za 400 tak to jdu objednat
Není tady
To já bych si taky nepustila film, navíc bych z toho nic neměla, Luky mě nenechá chvilku v klidu. Ale třeba "Sama doma" nebo občas zprávy. Prostě jsem tak troku mimo. A nebo by tam chvíli mohlo hrát "Óčko" prostě taková pohodička no.
Jeliko Luky nic kloudně nejí, tak u nás nic zvlátního. Mám snahu, take mu namau rohlík s něčím a buď si vezme nebo ne, ale větinou ne. třeba si dá jen kousek jablíčka
Není tady
Leni kdy se zeptám co chce k véče tak skor vdy odpoví párek nebo vajíčko take se neptám a servíruju sama..bud polévku od oběda,nebo těstoviny s čímkoliv, nebo rohlík se sýrem nebo unkou, br.kai se unkou,někdy che jenom banán..no jak kdy..ale snaím se aby se pořádně najedl..i kdy pak stejně vypije flaku plnou mlíka
Není tady
leni u nás teda večeře nic moc-myslím adama -taky jsem se tuhle ptala uč. jak tam jí e doma moc nechce-tak ho hrozně chválila-a e si chodí i přidávat-polívky... tak sem ráda e aspon tam jí dobře....páč od tchýně neslyím nic jinýho ne-ale u nás jí dobře............ a pak z dědy vypadne jaký s nim musej dělat divadlo..... take tak .....a já rozhodně divadlo typu-nechce tohle,dám ti tohle,tak ne tak něco jinýho a jetě na to kydnout kečup-to rostu....nemá hlad tak nejez a hotovo....
Není tady
chjo kdy se odhodlám,tak mi ten MMB nejde za boha otevřít...
Není tady
Chyba nebude na Tvém příjmači, tarmi. Jsem se chtěla taky podívat a nic.
Jinak jsem to dnes dostala (vyloeně překvápko vzhledem k přátelům z Durexu) a docela fest mě bolí břicho. To od porodu nepamatuju, ach jo.
Není tady
Jé sudi to je jak u nás...ve kolce ji vzorně,u babičky taky..ale jak krmí ji,lítají za ní z vidličkou...brrrr to nesnáím nechce smůla ale ted ji musím pochválit,jí docela hezky a k večeři..jak kdy,nejčastěji jogurt,kuličky s mlíkem,pečivo..někdy polívku..někdy nic :dumbom.
Medulko,no právě proto mi napsal Duphaston..protoe je jasný,e ovuluju,take ten se bere a v druhé polovině cyklu na udrení případnýho těhu
tarmí,tak třeba se test jetě vybarví
A tv..taky pořád jedou jen nějaký její ptákoviny...nejčastěji Hurá za Kájou a běda jak to vypanu,ikdy na to nekouká..take vude stejný :ú
Není tady
Medul a kdy budete mít zelenou? nebo ted na to prdí,kdy půjde pracovat?
Není tady
Luci, tak paráda, e u tebe to na chybu zatím nevypadá. Třeba otěhotní hned tento cyklus a J. nebude muset nikam.
Není tady
Holky co říkáte na tyto aty na ples?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Medul a kdy budete mít zelenou? nebo ted na to prdí,kdy půjde pracovat?
Teď jdeme na kontrolu na tu imunologii a kdy bude ve ok, tak bude inseminace. Musí to být jednorázová akce, ádné zkouení, aby se zase nenastartovala ta imunoreakce . Musím říct, e jsem z toho taková přelá a nemám teď ani moc chu to nějak dál zkouet. Asi dojedeme tuhle akci a kdy se nezdaří, necháme to osudu a přírodě. U to celé trvá moc dlouho. A asi je i ochrana organismu, e kdy tu byla návtěva s , tak jsem neřvala nadením nad řvoucím uzlíkem. Fajn, mimino, ale e bych záviděla, to snad ani ne. Ale jak říkám, předpokládám, e je to momentální rozpoloení mysli, pud sebezáchovy. V této chvíli jsem astná, e máme Krytůfka, jsme konečně v domě, e jsem dostala tu práci, zbytek nějak bude.
Není tady