|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jako kdyby tohle byla PRVNÍ nevěra a PRVNÍ zakopnutí, tak bych ještě chápala určitou velkorysost ze strany manžela, rozuměla bych tomu, "že tomu chce dát ještě čas" a tomu, že nechce za sebou ihned pálit mosty.
Úplně jiná situace ale je, když manželka tyhlety úlety pěstuje programově a pravidelně.
Tam už by mi vadilo, že jsem doma jenom za bambulu, který nosí domů peníze, ke kterému manželka nechová ani úctu, ani slušnost, kterého si neváží a náš vztah se přetavil ze soužití dvou vyrovnaných lidí do nějakého paskvilu.
Není tady
Kiara napsal(a):
Jako kdyby tohle byla PRVNÍ nevěra a PRVNÍ zakopnutí, tak bych ještě chápala určitou velkorysost ze strany manžela, rozuměla bych tomu, "že tomu chce dát ještě čas" a tomu, že nechce za sebou ihned pálit mosty.
Úplně jiná situace ale je, když manželka tyhlety úlety pěstuje programově a pravidelně.
Tam už by mi vadilo, že jsem doma jenom za bambulu, který nosí domů peníze, ke kterému manželka nechová ani úctu, ani slušnost, kterého si neváží a náš vztah se přetavil ze soužití dvou vyrovnaných lidí do nějakého paskvilu.
Kiara- také jsem moc přemýšlela jestli je to vůbec možné. Jenže mám skutečně velmi blízko dva podobné páry. V jednom jsou spolu po x nevěrách a návratech partnerky, v druhém došlo k rozvodu. Ale na žádost manželky, té podvádějící. Ona zůstala sama,on se nakonec oženil. Podle mého ji svým způsobem ale miluje dosud.
Není tady

moonwalk napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Moone, jak dlouho to všechno trvá? Když nebudeme brát v potaz jednorázové nevěry tvé ženy....jak dlouho mám tento druhý paralelní vztah?
myslím, že od července 2009 asi konec to jsem jí poprvé slíbil koupit auto. Ona tvrdí, že on byl první co se s ní o tom autě na chatu bavil a pak to šlo ráz naráz. Vím o tom od začátku září.
Moonwalku, s tím autem jsi mi něco připoměl - mou minulost kdy až poté co jsem bejvalce koupil auto mi oznámila že si dáváme "pauzu" že někoho potkala.
Chlape, nenechej ze sebe dělat vola, ona si je Tebou zřejmě mooooc jistá, myslí si že Tě má v hrsti. Nebudu tě navádět aby sis našel přítelkyni a taky se s ní scházel, to musíš vědět ty jestli to chceš, ale postav se k tomu jako hlava rodiny, jak Ti radí Kiara - výdaje domácnosti 50/50 a taky se někdy zdejchni na celý den i noc pryč, třeba ke kamarádovi nebo i ženský. Já bych v tom v čem ty žiješ být nemohl
Není tady

moonwalk napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Moone, než si přečtu Tvůj nový příspěvek, objasni mi, prosím, větu: "Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí." Ke komu by jako šla? A děti by s klidem nechala na krku Tobě???
Máme dohodu, i když už dnes nevím zda bych jí dodržel, ale já si za svými sliby stojím tak asi ano. Nechám jí děti a asi i dům nebo seženu byt. Takže bych defakto ja odešel a ona by nemusela nic měnit Asi sem zamilovanej debil.
moonwalku, sorry ale nejsi blbej? Při takových sociálních jistotách se nedivim že si dovoluje to co si k Tobě dovoluje. Uvědomuješ si že když od sebe pujdete, budeš muset platit alimenty na 3 děti? S tím se bydlení pro
tebe shání velmi těžko, na nějakou svou budoucnost (pokud nejsi poslancem) rovnou zapomeň
Není tady

moonwalk napsal(a):
BB napsal(a):
moonwalk ... ještě taky možná záleží na tom, kolik vyděláváš .....jsi-li doma jen za sponzora .... to se nějakého řešení asi nedočkáš. Ten druhý ji totiž nemá čím naštvat .... je jejím koníčkem a potěšením. Stejně, jako když má milenku chlap.....
Pokud se nebojíš výsledku - ať už jakéhokoliv - asi by to chtělo nějakou ráznější akci. Když už práskneš do stolu, musíš počítat s tím, že ženušku třeba nepostavíš do latě a ona nepřiběhne. Může se taky vrhnout do náruče toho druhého a se slzami v očích se mu svěřit, jaký jsi zlý a netolerantní a co ona teď bude sama se třemi dětmi dělat ..... to toho druhého buď vyděsí ( že by ji měl na krku i s dětma) a nebo naopak ....
Možností je vždycky mnoho .... a je třeba počítat se všemi.....Výdělek problém není, vždy jsem se o rodinu a její materiální stránku dokázal postarat. Vlastní byt, dvě auta, děti vše co potřebují. Dovolená u moře. Kdybych vydělával málo, tak už odešla. Jednou z jejich podmínek partnerství je zabezpečení rodiny. To samozřejmě chápu, každá chce aby se její děti měli dobře. Neznám jaké to je mít milenku, nebyl jsem v té roli nikdy, i když od ní sem slýchával stále, že musím mít milenku. Byl jsem v permanentním podezření, když jsem se vracel pozdě v noci nebo až po půlnoci ze služebky. Předhodila mi to hodněkrát i když dnes tvrdí, že byla tolerantní a nikdy nic takového nedělala. Má selektivní paměť a pamatuje si jenom to, co se hodí.
Rázná akce? Kdybych se nebál, že jí tou ráznou akcí ztratím, tak bych už to udělal. Jednou k tomu dojde určitě, když toho nenechá sama. Jak jsem řekl, mám časový strop. Momentálně nechci bortit rodinu hlavně kvůli prostřednímu synovy, který má před sebou významný krok a nerad bych ho stresoval ještě našimi problémy. Až toto bude vyřešeno, tak mám v plánu řešit svůj problém.
Je zajímavé, že tak špatně jako většina lidí tady v diskusi já ji nevidím. Mám tendenci omlouvat její jednání a cítím se za ně částečně zodpovědný, stále ji miluji a dokážu najít milion důvodů proč.
Řešení vidím několik
1. Odejít a nechat jí děti. Byt bych musel najít nějaký náhradní pro ni. Je to tam trošku komplikované a asi by byl problém ji ho přenechat. Ne, že bych nechtěl, ale asi bych nemohl. (momentálně nechci)
2. Soud o děti (nevím zda bych byl schopen jí to udělat)
3. Mohla by odejít za ním kdyby on jí chtěl (nebránil bych jí v tom a byl bych rád, že to vyřešila. Možná bude s ním šťastnější než se mnou)
4. Najít si milenku a pomale se zbavovat citového pouta na svoji ženu (ne že by nebyly příležitosti, ale nedokážu jí to udělat)
5. Nechat vše být tak jak je a zakrývat si oči před pravdou (jenom krátkodobé řešení)
6. Prásknout do stolu a dát ji na vybranou. Já nebo On (výsledek myslím znám, asi bych to byl já, ale bude to s nenávistí, bez lásky, s obviňováním, i když se ve vztahu budu snažit sebevíc)
7. Zavolat mu, nebo poslat e-mail a vyřešit to s ním, aby nerozbíjel rodinu a dal jí pokoj. (slíbil jsem jí, že to neudělám)
8. Pohrozit mu, že vše se dozví jeho žena a on bude mít problém doma. (to stejné jako předchozí případ, slíbil jsem že to neudělám)
9. Začít víc pracovat, chodit později z práce, makat na 300%, vše pro firmu. Samozřejmě ženu nezanedbávat jako v minulosti. (momentální stav, má to jednu nevýhodu, leží mi to stále v hlavě)
ty vole, to je ale masakr 
chlape, ne že si tě neváží ona, ani ty sám si sebe nevážíš, tvá žena si s Tebou dělá co chce, jsi její pejsek co jí na slovo poslechne. Něco se sebou koukej udělat
Není tady
Čím dál tím víc mi to přijde jako pohádky ovčí babičky.

majkafa napsal(a):
možná si moonwalk tento konkrétní případ vymyslel, ale stávají se i takové věci
Není tady

majkafa napsal(a):
pohádky jsou taky ze života 
Není tady
to jsem jí poprvé slíbil koupit auto.
S dovolením trocha odlehčení, já jen, že jsem si všimla

Kolikrát se u vás doma někomu slibuje, než dojde k nákupu? 
Mně tahle formulace o nakupování výdělečně činným manželkám tááák od těch chlapů čímsi zavání... Jako by snad byly v očích toho muže nesamostatné, neschopné nebo musely "za dárek" poslouchat.
Jako by se děcku koupil do zahrady poník. 
Vlastním dvě svoje auta a nemám pocit, že mi byla "slíbena". Už proto, že se pochopitelně pořídila ze společných peněz (předpokládám, že tak to je i u autora vlákna - pokud něco nezdědil či nevyhrál).
Připadla bych si jak pětiletá, kdybych měla čekat, až mi manžel "slíbí", že si (jinými slovy) "taky můžu připlatit na svoje fáro".

Omlouvám se... 
A k těm diskutovaným ráznějším prostředkům.... to by bylo to poslední, co by mě přimělo manžela znovu milovat, kdybych měla nějaké zatmění v podobě milence.
Není tady
Jak tu někdo uvedl, citům se nedá poručit.
Citům ne - ale sobě jo. Můžu šíleně milovat Pištu Hufnágla, ale nikdo to nemusí vědět. Můžu s Pištou dokonce i zahnout, ale zase ne tak, abych to okatě nedávala najevo, nemám-li k tomu buď nějaký důvod, nebo naprostou jistotu, že mi to projde.
Snaží se mi to doma kompenzovat, víc se mi věnuje ve všech oblastech.
To mi připomnělo MUDr. Plzáka - cituje jednoho podváděného manžela asi takto "Já přesně poznám, kdy zas manželka někoho má. Jedině tehdy mám vyžehlené košile a teplé večeře." 
Není tady
Helena napsala:
"To mi připomnělo MUDr. Plzáka - cituje jednoho podváděného manžela asi takto "Já přesně poznám, kdy zas manželka někoho má. Jedině tehdy mám vyžehlené košile a teplé večeře."
Hihihi - kdyby toto četl můj manžel, tak je mu jasné, že já nikdy nic a s nikým.....nežehlím, nevařím a ani okna nemyju,páč je stále mráz :-)))
Dr.Plzák to myslel obrazně, vím, cosi je na tom pravdy, samozřejmě....haha
Není tady

helena napsal(a):
Snaží se mi to doma kompenzovat, víc se mi věnuje ve všech oblastech.
To mi připomnělo MUDr. Plzáka - cituje jednoho podváděného manžela asi takto "Já přesně poznám, kdy zas manželka někoho má. Jedině tehdy mám vyžehlené košile a teplé večeře." http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To takhle funguje, jo?
Tak v tom případě si mohu být věrností své ženy téměř stoprocentně jist 
Není tady
Já nevím, jestli to tak je ve všech rodinách
Ale troufla bych si říct, že dotyčná/ý, nezblbne-li totálně, se snaží
a) nezavdávat příčinu k buzeraci, že doma nic není hotový
b) utišit hlas svědomí zvýšenou péčí
(až na to, že občas vzbudí podezření právě tím vzorným chováním
)
Není tady

Vím, že je je velmi těžké pochopit moje chování. Ale našli se dva z Vás, kteří podobnou situaci zažili a trochu ji asi chápou. Byl jsem včera u psycholožky a ta konečně pojmenovala problémy a dala otázky, nad kterýma mám čas popřemýšlet. Chápala můj postoj k mé ženě, ale sama řekla, že něco jí tam trochu nehraje stejně jako mě. Zatím to nedokážu pojmenovat, ale je to ten správný směr, kterým se bude ubírat teď moje snažení. Na čem sme se shodli u ní je to, že si své ženy vážím víc jak sám sebe. Můj žebříček hodnot je děti, žena, já, práce...před rokem to bylo asi jinak...já, práce, děti, žena...
Teď k Vašim výtkám
- pohádka to opravdu není, je to reálný vztah muže a ženy, kteří jsou spolu 19 let, 17 v manželství a mají spolu tři děti. Je to její první velký úlet, opravdu nepočítám partnery nebo partnerky na jednu noc (je bi), nevím kolik jich bylo, sám vím o 2. Uvažovali jsme o čtyřce s přáteli, dokonce v raných dobách zorganizovali, takže sex s jiným člověkem nám nečiní problém (já to zatím nepraktikoval narozdíl od ní). Je na sex, věděl jsem to vždy.
- kompenzace? Ti kdo ví co je manželství a láska to dokáží pochopit. Je to povídaní si třeba dvě hodiny u nedělní kávy, zamyšlení se nad zajímavou knihou nebo filmem, společná zábava jak s dětma, tak bez nich, vše v daleko větší míře, SMSky které přilétají spontáně z obou stran, otevřený a častý sexuální život. Nejsou v tom peníze. Někdo může namítnou, že se mám jako prase v žitě, ano já si tak připadám, mám něco co jsem dřív neměl o čem sem dřív ani nesnil, ale je tu něco co mi to částečně kazí.
- Auto? Pozorný čitatel zjistí, že jsem jí ho slíbil dřív než tam byl nějaký problém a proto, že jsme nad tímto tématem hodně dlouho přemýšleli z důvodu debilní místní dopravy a jejich zdravotních problémů. Největší problém byl sehnat auto s automatickou převodovkou, trvalo to 3 měsíce a bylo koupeno až když už sem vše věděl. Ale slíbil jsem je a svoje sliby dodržuji. Jinak argumentuje tím, že má na ně právo když vydělává do našeho rozpočtu. S tím nelze než souhlasit a zase taková pálka to nebyla. S opravama když to nabořila asi po měsící nás to stálo (80000).
- Citům se nedá poručit. Stále to tvrdí a já ji to věřím, že s tím nemůže nic dělat. Je to věc která buď přeroste přes hlavu a já půjdu nebo vyšumí. Ocitl se někdo z Vás v podobné zamilovanosti někdy, kdy srdce vyhrává na logickou úvahou? Já jsem matematik a dokáži si vše dobře propočítat a zvážit, proto možná někdy působím tak trochu vykalkulovaně. Občas se řídím víc rozumem než citem. Moje žena se ale bojí toho, že ji opustím. Chápte ženu, která má strašně obrovský strach z toho, že ji manžel opustí a nechá se třemi dětmi samotnou, ale nedokáže říct svému milenci ne. Vidíte ten rozpor? Já ano, ona se snaží ho nevidět, ale tuší že ho vidí každý a je jí to líto. Z jejího postoje, řečí když vypadám sklesle je vidět, že jí to strašně trápí, ale ten cit k němu a ta zamilovanost ji brání říct jemu ne. Když jsem já spokojen je i ona spokojena a opravdu si žije momentálně jako královna.
- SMSky jsou technická záležitost a hodlám se jak už sem zde uvedl nad daným tématem doma pozastavit a určit mantinely, které je potřeba dodržovat.
- Hodně lidí si myslí, že jsem bačkora a slaboch. Já už si tak po včerejším rozhovoru s psychologem nepřipadám, spíš si myslím, že dojde k dvou věcem. Buď přeházím svůj žebříček hodnot a nebo ho přehází ona. K obou věcem je potřeba se ale dopracovat a násilná cesta k tomu nevede.
Není tady
Sorry Moone, ale pohádka to je a nejedna.
Vymýšlíš pohádky, které máš v hlavě a kterými "opřádáš" reálný vztah, který pak nemá šánci.
Jednou píšeš, že pokud zasáhneš, tak ti žena jasně řekla, že tě opustí, podruhé zase mluvíš o jejím šíleném strachu, že ty opustíš ji.
A to je jen jedna z pohádk, které jsem v tvém psaní našla.
Žiješ si nějakým podivným sněním, díváš se na dění kolem tebe jen skrze své iluze a představy o sobě, o ženě, o vztahu... Vytváříš a navlékáš si nové a nové masky, které ti to všechno mají udělat hezčí a snesitelnější.
Podvádíš sám sebe, tak prosím tebe co pak asi tak čekáš od druhých?
Myslíš, že to někdo jiný než ty zachrání?
Pokud už se tu chystáš, že někoho srovnáš a postavíš do latě, tak začni sám se sebou. Potřebuješ to fest. Je to základní předpoklad toho, že situaci zvládnete a neskončí to jen prachobyčejným předáním "štafetového kolíku" vašim dětem.
Není tady

Teď k Vašim výtkám
- pohádka to opravdu není, je to reálný vztah muže a ženy, kteří jsou spolu 19 let, 17 v manželství a mají spolu tři děti. Je to její první velký úlet, opravdu nepočítám partnery nebo partnerky na jednu noc (je bi), nevím kolik jich bylo, sám vím o 2. Uvažovali jsme o čtyřce s přáteli, dokonce v raných dobách zorganizovali, takže sex s jiným člověkem nám nečiní problém (já to zatím nepraktikoval narozdíl od ní). Je na sex, věděl jsem to vždy.
Můžu se tedy zeptat, proč to řešíš? Když vám nedělá problém sex s jiným člověkem... nebo se něco změnilo? U tebe, tedy...
- Citům se nedá poručit.
Tak proč nejde za hlasem svého srdce? 
A ke kompenzaci - hele, každej to máme jinak, ale nevím, o čem bych si povídala s partnerem, který mě podvádí... snad, kde byli, co dělali, co budem dělat o víkendu my, jestli tedy budem o víkendu spolu, že... Z vlastní zkušenosti vím, že pokud je ve hře někdo třetí, konverzace se omezuje na základní, leč slušnou a společná zábava lehce vázne (není až tak z čeho se radovat, že), i když kvůli menším dětem je často praktikována. Není nad rodinný výlet, kdy tatínek se skleslým výrazem vysype šťastnou rodinku z automobilu a nadšená, přesmíru sladká maminka, snažící se něco žehlit, ho chválí, jakej pěknej les vybral, co v něm bude hub, děti... nebo zámek, takovej pěknej park má a podívej, ta roztomilá věžička...
Děkuju, nechci. 
Ale tady nejde o mě, takže je to tvoje věc. 
Není tady
javena napsal(a):
Teď k Vašim výtkám
Můžu se tedy zeptat, proč to řešíš? Když vám nedělá problém sex s jiným člověkem... nebo se něco změnilo? U tebe, tedy...
- Citům se nedá poručit.
Tak proč nejde za hlasem svého srdce?
A ke kompenzaci - hele, každej to máme jinak, ale nevím, o čem bych si povídala s partnerem, který mě podvádí... snad, kde byli, co dělali, co budem dělat o víkendu my, jestli tedy budem o víkendu spolu, že... Z vlastní zkušenosti vím, že pokud je ve hře někdo třetí, konverzace se omezuje na základní, leč slušnou a společná zábava lehce vázne (není až tak z čeho se radovat, že), i když kvůli menším dětem je často praktikována. Není nad rodinný výlet, kdy tatínek se skleslým výrazem vysype šťastnou rodinku z automobilu a nadšená, přesmíru sladká maminka, snažící se něco žehlit, ho chválí, jakej pěknej les vybral, co v něm bude hub, děti... nebo zámek, takovej pěknej park má a podívej, ta roztomilá věžička...
Děkuju, nechci.
Ale tady nejde o mě, takže je to tvoje věc.
Oou- líp bych to nenapsala... 
Také netuším, co v takovém pádě nutí Moona aby lupal prášky na spaní, když je to vlastně všechno v "rychtyku".... 
Není tady

Ja si naopak nemyslím, že by vzaťh s niekým tretím MUSEL nutne zasahovať do pôvodného vzťahu a kaziť pekné chvíle... ale za predpokladu, že podvádzajúci sa správa slušne, taktne a NENÁPADNE.
Čo tu akosi nebadám.
Inak, to s tým autom teda teraz vyzerá inak: Prečo jej máš vôbec TY sľubovať auto, ak fakt obaja prispievate do rozpočtu? Nepreháňaš to trochu s tou matematikou a s tým koučovaním? Umenie spoločného hospodárenia v rodine a vzťahu je dosť náročné umenie... a neviem, či ho zvládate.
Petr, neviem, prečo máš pocit, že manželia nemajú SPOLOČNÉ financie a že jeden z nich kupuje druhému veci ako auto (ak si ho, pravda, nekúpil z nejakých vyslovene tvojich peňazí, napr. dedičstva, ako už bolo uvedené...)? Ak ste boli len priatelia, tak sa ospravedlňujem.
Upravil(a) Selima (14. 1. 2010 10:41)
Není tady
Někteří opravdu z jakéhokoliv důvodu společné finance nemají.......
Není tady
Je to její první velký úlet, opravdu nepočítám partnery nebo partnerky na jednu noc (je bi), nevím kolik jich bylo, sám vím o 2.
Tak bys toho současného neměl počítat taky, matematiku. Jediný rozdíl vidím v tom, že tě štve její okaté tokání a kecy o citech, protože nějaké to tělesno s cizím(i) zas až tak v rodině neřešíte.
kompenzace? Ti kdo ví co je manželství a láska to dokáží pochopit.
Kompenzace? To jako, že když si společně popovídáte a posouložíte, je ti tím jaksi "vynahrazeno" její zaláskování jinde a ty máš pocit, že vlastně o nic, s výjimkou části jejích citů, o nic nepřicházíš?
Auto?... slíbil jsem je a svoje sliby dodržuji. Jinak argumentuje tím, že má na ně právo když vydělává do našeho rozpočtu.
Ale ona má pravdu - tvůj slib nemá hodnotu. Vzhledem k vaší finanční situaci, jak jí popisuješ, bys pravděpodobně neuspěl ani s argumentem, že nákup vozu je nad vaše možnosti.
Citům se nedá poručit. Stále to tvrdí a já ji to věřím, že s tím nemůže nic dělat... Chápte ženu, která má strašně obrovský strach z toho, že ji manžel opustí a nechá se třemi dětmi samotnou, ale nedokáže říct svému milenci ne.
Jistěže může... viz Pišta Hufnágl. Kdyby měla až takový strach, jak si myslíš, nebo se ti snaží nakukat, dávala by si sakra pozor na svoje chování a velmi pravděpodobně by to "ne" řekla velice rychle. S ohledem na to, co jí dovoluješ a jak pod různými záminkami "konečné řešení" oddaluješ, bych řekla, že ten strach máš ty - jen se ho bojíš přiznat i sám sobě.
Není tady
helena napsal(a):
Je to její první velký úlet, opravdu nepočítám partnery nebo partnerky na jednu noc (je bi), nevím kolik jich bylo, sám vím o 2.
Tak bys toho současného neměl počítat taky, matematiku. Jediný rozdíl vidím v tom, že tě štve její okaté tokání a kecy o citech, protože nějaké to tělesno s cizím(i) zas až tak v rodině neřešíte.
kompenzace? Ti kdo ví co je manželství a láska to dokáží pochopit.
Kompenzace? To jako, že když si společně popovídáte a posouložíte, je ti tím jaksi "vynahrazeno" její zaláskování jinde a ty máš pocit, že vlastně o nic, s výjimkou části jejích citů, o nic nepřicházíš?
Auto?... slíbil jsem je a svoje sliby dodržuji. Jinak argumentuje tím, že má na ně právo když vydělává do našeho rozpočtu.
Ale ona má pravdu - tvůj slib nemá hodnotu. Vzhledem k vaší finanční situaci, jak jí popisuješ, bys pravděpodobně neuspěl ani s argumentem, že nákup vozu je nad vaše možnosti.
Citům se nedá poručit. Stále to tvrdí a já ji to věřím, že s tím nemůže nic dělat... Chápte ženu, která má strašně obrovský strach z toho, že ji manžel opustí a nechá se třemi dětmi samotnou, ale nedokáže říct svému milenci ne.
Jistěže může... viz Pišta Hufnágl. Kdyby měla až takový strach, jak si myslíš, nebo se ti snaží nakukat, dávala by si sakra pozor na svoje chování a velmi pravděpodobně by to "ne" řekla velice rychle. S ohledem na to, co jí dovoluješ a jak pod různými záminkami "konečné řešení" oddaluješ, bych řekla, že ten strach máš ty - jen se ho bojíš přiznat i sám sobě.
Souhlas..jen žasnu jak může tolerovat "partnery na jednu noc"..............vcelku mě to šokuje, nebojíš se chorob?
Není tady

Hele Moone, zkoušel sis někdy odpovědět na jednoduchou otázku.....jak ty sám vidíš vztahy, kde jsou tři? Jsou ty vztahy (manželství) v pořádku nebo je tam něco špatně?
A teď neřeš vás ani jestli jde o jednorázové či trvalé "návštěvy" toho třetího do páru.
Není tady

Michaela.43 napsal(a):
Někteří opravdu z jakéhokoliv důvodu společné finance nemají.......
No, ale ak si nedali právne oddeliť BSM, tak fakticky ich aj tak MAJÚ spoločné. A ak nemajú BSM(Moonwalk ale nič také nepísal), až potom by si mohli navzájom niečo darovať. Prísne vzaté - aj keď mi manžel kúpi kyticu alebo prsteň, kúpi mi ju z NAŠICH spoločných peňazí, čiže rozdiel oproti tomu, či si to kúpim SAMA je len minimálny... 
Není tady

Dobrá tak jste se do mě pustili. No vidíte, že to jde :-)
Striktně rozděluji sex a city. Co se týče třetího v manželství kdyby to bylo na sex a byl bych u toho není problém. Kdybych u toho nebyl, opakovalo se to a byly by v tom i jiné věci než sex tak to je pro mě problém. Opakovaný sex s jedním mužem jednou do měsíce, který není podpořen ničím, neberu jako hrozbu a je mi to jedno. Jakmile je tam korespondence, chat, SMS, MMS, Telefon a to každý den. Není to jenom o sexu a je to narušení mého soukromí. (Chorob se bojím ale ona si to musí pošéfovat tak aby mě neohrozila v tom ji důvěřuji)
Auto? Když jsem jí slíbil, že jí ho koupím tím sem myslel, že se budu snažit ho sehnat. Objet všechny bazary atd. Kdo někdy sháněl ojeté auto ví o čem mluvím. nemá nikoho, kdo by ji pomohl auto vybrat, otestovat, vyjednat podmínky atd. Nešlo o peníze. Vy tady většinou všechno přepočítáváte na peníze.
proč to řeším? protože mi on vadí a ji miluji. je to těžké pochopit. ona s ním nemá jenom sex
proč nejde za hlasem svého srdce? Sarkastická poznámka. Ona by šla kdyby její hlas byl volný a svobodný. Když není tak jít nemůže.
Není tady