Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 1. 2010 9:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ženská nevěra

moonwalk napsal(a):

Bohužel mám stejný pocit, že kdyby jí šlo jenom o sex, nedává tak okatě najevo jeho přítomnost v domě každý den. Zda čeká na moji akci? Spíš se jí bojí bych řekl, ale možná by ji považovala za vysvobození.

Moone, já si to furt nějak neumím představit v praxi:
Ona Ti jako na rovinu nahlásí: "Dnes v noci nebudu doma, jdu za milencem", a Ty jí to bohorovně odkýveš a popřeješ hezkej večer? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#52 13. 1. 2010 9:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ona Ti jako na rovinu nahlásí: "Dnes v noci nebudu doma, jdu za milencem", a Ty jí to bohorovně odkýveš a popřeješ hezkej večer?
Mikešku, a co má udělat? Omámit ji chloroformem a připoutat k topení? Lehnout si přede dveře a vykřikovat "jen přes moji mrtvolu"? Seřezat jako žito?
On už je za blbce (sorry, moonwalk) teď - paní se absolutně netají svými spády, nicméně stále využívá (zneužívá) všechny výhody, které jí plynou z manželského svazku. A nakonec proč ne, když si z obou vztahů vyzobává rozinky a je jí to téměř mlčky trpěno.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 13. 1. 2010 9:48

moonwalk
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

moonwalk napsal(a):

Bohužel mám stejný pocit, že kdyby jí šlo jenom o sex, nedává tak okatě najevo jeho přítomnost v domě každý den. Zda čeká na moji akci? Spíš se jí bojí bych řekl, ale možná by ji považovala za vysvobození.

Moone, já si to furt nějak neumím představit v praxi:
Ona Ti jako na rovinu nahlásí: "Dnes v noci nebudu doma, jdu za milencem", a Ty jí to bohorovně odkýveš a popřeješ hezkej večer? va

Praxe je jiná samozřejmě. První návštěva o které vím byla noc u její kamarádky.
Ty další jsou už klasicky celonoční návštěvy. Dělá v oboru na směny 12 hodinovky. Může tedy říct, že jde na noční a odejít za ním. Já po tom nepátrám, kdy to nastane, ale okamžitě pak poznám, že to nastalo. Ta změna je okem viditelná. Jednou jsem to bohužel věděl už dopředu. Úsměvy, přípravy všechno najednou happy, radostný odchod na noční směnu, když jindy je to utrpení. Tak jsem z vlastní blbosti kouknul do její otevřené kabelky, která si o to přímo říkala, debil, debil, debil, debil. Nemám lézt do cizích věcí. To jsem se vytrestal. Jinak mám v poslední době šílený problém se spaním, když sem sám. Krmím se práškama na spaní, abych zaspal. Neříkám jí to, že nemohu spát. Je to můj problém, ne její.

Není tady

#54 13. 1. 2010 9:56

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ona Ti jako na rovinu nahlásí: "Dnes v noci nebudu doma, jdu za milencem", a Ty jí to bohorovně odkýveš a popřeješ hezkej večer?
Mikešku, a co má udělat? Omámit ji chloroformem a připoutat k topení? Lehnout si přede dveře a vykřikovat "jen přes moji mrtvolu"? Seřezat jako žito?

Já nevim, co má udělat - jen mě zajímalo, jak to v praxi vypadá, protože jsem si to neuměl nijak představit...

Není tady

#55 13. 1. 2010 10:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jen mě zajímalo, jak to v praxi vypadá
Jak vidíš, odchází ke kamarádce nebo na šichtu... jen jí to mírně kazí to, že neumí udržet pokerface...

Není tady

#56 13. 1. 2010 10:12

BB
♥♥♥♥♥♥-

moonwalk ... ještě taky možná záleží na tom, kolik vyděláváš .....jsi-li doma jen za sponzora .... to  se nějakého řešení asi nedočkáš. Ten druhý ji totiž nemá čím naštvat ....  je jejím koníčkem a potěšením. Stejně, jako když má milenku chlap..... 
Pokud se nebojíš výsledku - ať už jakéhokoliv - asi by to chtělo nějakou ráznější akci. Když už práskneš do stolu, musíš počítat s tím, že ženušku třeba nepostavíš do latě a ona nepřiběhne. Může se taky vrhnout do náruče toho druhého a se slzami v očích se mu svěřit, jaký jsi zlý a netolerantní a co ona teď bude sama se třemi dětmi dělat .....  to toho druhého buď vyděsí ( že by ji měl na krku i s dětma) a nebo naopak .... 
Možností je vždycky mnoho ....  a je třeba počítat se všemi.....

BB

Není tady

#57 13. 1. 2010 10:15

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

moonwalk napsal(a):

Mám takový problém, nebo spíše postoj. Odhalil jsem ženě nevěru s tím, že s daným člověkem dále stýká. Píší si SMSky a jednou do měsíce za ní přijede a je s ní celou noc. Přál jsem si, aby toho nechala, ale bylo mi řečeno, že to nemůže ovlivnit, že nad tím nemá kontrolu.

ale za čas ji začne mít, třeba za půl roku, rok, ale i dva --- jen co vychladne

Miluji ji, nechci se s ní rozejít a nechci ji nic přikazovat, protože ji prostě a jednoduše nevlastním.

to je asi ta zkouška, jak hodně ti na ní záleží

Ona mi dává najevo, že mě miluje, že jsem pro ní dobrý partner a že mě nechce ztratit,

tomu bych věřila

ale jeho nechce také ztratit. Má momentálně dva muže a je šťastná.

když má dva-má i Tebe smile Ty jsi pro ni nejen partner, ale i otec "jejích" dětí smile

Jako reakci na to jsem si našel přítelkyni, se kterou se, ale nestýkám, ale jenom si píšeme na chatu a občas si pošlem nějakou SMS.

přítelkyní na četu? nevím, jak vy to chlapi máte, já bych do bližšího kontaktu nešla

Když jsem jí to řekl, tak mi řekla, že teď jsme na tom oba stejně. Je to asi 4 měsíc co v tomto stavu funguju, ale stále mi její postoj nedá spát a ptám se sám sebe zda dělám dobře. Nevím jak dlouho jsem schopen snášet jiného kohouta na domácím kurníku.

co se víc zaměřit na práci v  rodině, děti, nevím, jak sou staré

Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí.

zatím bych nic zásadního neřešila

Jsou v tom i tři děti a dlouhé manželské soužití. Mám na tom samozřejmě i svoji část viny, kdy jsem dlouho dobu nedával najevo jak hluboce ji miluji. Ale změna nastala už dřív než si ho našla. Nyní tvrdí, že je se mnou velmi šťastná a spokojená

a dokonce Tě bude mít víc ráda, když ji milence nebudeš brát, nebudeš ji prudit smile

jenže kdyby tomu tak bylo, tak by neměla milence. Takže jde jenom o lež, která má zakrýt pravý důvod. Buď je tak dobrý v posteli, že se ho nelze vzdát a nebo ho miluje a já jsem jenom výplň dnů, kdy s ním není, což by odpovídalo tomu, že na každou SMSku, která přijde od něho se velmi těší a nedokáže udělat krok bez mobilního telefonu. Jsou schopni si vyměnit až 30 SMSek za den i přede mnou.
Tak a teď se do mě pusťte.

Těžké je radit, těžké je s tím se vyrovnávat, pokud máte dobrý vztah,  pokud máte dobrý vztahy v rodině,stojí za to vydržet.

Není tady

#58 13. 1. 2010 10:29

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

teda Moone klobouk dolu...tvoje žena tě ponižuje neváží si tě /vycházím z toho, že nevěru ani netají/a ty o ní píšeš tak krásně. Myslím, že většina žen by o sobě ráda četla takové poklony jaké tu sekáš svojí manželce ty. Ale...zkus se posbírat a začít si vážit sám sebe alespoň z poloviny jako si vážíš jí. Čistě prakticky vzato, když bouchneš do stolu tvojí paní /a jejímu milenci obzvášt/ dojde že starost o tři děti není žádný med a pochybuju, že se milenec, který si jednou za měsíc vrzne, kvuli tomu přiváže na krk tři "hladové haranty". Rychle by tvojí ženě i jemu došlo, že už nebude takové ejchuchů, když jim k tomu budou tři dětičky brebentit. Nenech se vysávat z energie, nenarodil si se proto, aby si tvojí ženě a všem kterým bude dělat matraci, dělal vola. Naznač, že uvažuješ o vyměření výživného jen pro děti a že jí rozhodně nenecháš dům, protože plánuješ novou budoucnost. Nechceš jí ztratit a rozvést se, ale tím jak ležíš v koutě k tomu směřuješ sedmimílovými kroky. Pamatuj, že žena chce takového "samečka" který jí imponuje, ten co jí leží spráskaný u nohou jí nepřitahuje a může ho mít jen na zajištění. Jako žena ti můžu odpřísáhnout, že potřebuju vedle sebe "celého chlapa" ne zlomeného člověka co žadoní a dovolí mi cokoli za to, že mu hodím kostičku....snad mi rozumíš, nechci tě nijak urazit nebo ranit, chci tě jen probrat. Jinak s tebou fakt lidsky cítím, si názorná ukázka toho jak může být čistá láska krutá, když po ní partner šlape. Drž se a zkus si dupnout, takhle láska vypadat nemá.pussa

...z osobní zkušenosti vím jaká je úleva oprostit se od takového citového vydírání jakým procházíš.

dum spiro spero

Není tady

#59 13. 1. 2010 10:35

Mulz
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Never aje jedna vec, ale neúcta k oficiálnemu partnerovi(a neochota tajiť sa s milískovaním je prejavom tej neúcty) je niečo celkom iné. Ja vidím možno problém v tom, že ste svoji prví partneri. Proste tá túžb mať porovnanie a presvedčiť sa, či inde nie je trávička zelenšia big_smile môže byť veľmi silná.
Mulz,s orry, ale tvoje mačovské reči asi k pohode vo vzťahu veľmi neprispejú...   A nazývať milovanie hoblovaním je tiež usch - to svedčí viac o tebe ako o nevernici. Keby môj partner bral sex so mnou ako "hoblovanie", asi by som šla hľadať niekoho, pre koho to znamená viac. stolt

Víš Selimo, nepředstavuju si, že někdo jinej se s mou ženou miluje, pomiluje a tak. Z toho bych se zbláznil a nejde mi to přes pusu, proto platí celá věta: Nesnesl bych, kdyby mi jí hobloval někdo jinej..... Nevytrhávej z kontextu.

Není tady

#60 13. 1. 2010 10:45

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Nevíme jak ve skutečnosti probíhalo tvé manželství. Ale já si stojím za názorem, že partner, který se ani nesnaží tajit tu nevěru před svým manželem, přítelem, tak je sobec a nevychovanec.
Toť můj názor. Pokud vím, že se nechci rozvádět, srovnám si v hlavě, zda to je jen úlet, tak jsem natolik ohleduplný, že se sanžím, aby se to můj partner nedozvěděl. Pokud se chci rozvádět, ukončit vztah a žít s tím druhým, jsem pro rozhovor a najití kompromisu.

Taky moc nevěřím na nalezení partnera z trucu. Tedy když zjistím, že proběhla nevěra, tak si najsut někoho najdu se slovy "já ti ukážu, teď je to 1:1"

Toto mi radili známí, když si můj partner našel někoho jiného a oznámil rozchod. Nějak na to nehraju, neumím to. RAději se stáhnu a lížu si rány sama, snažím se nají jiný smysl života.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#61 13. 1. 2010 10:48

moonwalk
♥♥-----

BB napsal(a):

moonwalk ... ještě taky možná záleží na tom, kolik vyděláváš .....jsi-li doma jen za sponzora .... to  se nějakého řešení asi nedočkáš. Ten druhý ji totiž nemá čím naštvat ....  je jejím koníčkem a potěšením. Stejně, jako když má milenku chlap..... 
Pokud se nebojíš výsledku - ať už jakéhokoliv - asi by to chtělo nějakou ráznější akci. Když už práskneš do stolu, musíš počítat s tím, že ženušku třeba nepostavíš do latě a ona nepřiběhne. Může se taky vrhnout do náruče toho druhého a se slzami v očích se mu svěřit, jaký jsi zlý a netolerantní a co ona teď bude sama se třemi dětmi dělat .....  to toho druhého buď vyděsí ( že by ji měl na krku i s dětma) a nebo naopak .... 

Výdělek problém není, vždy jsem se o rodinu a její materiální stránku dokázal postarat. Vlastní byt, dvě auta, děti vše co potřebují. Dovolená u moře. Kdybych vydělával málo, tak už odešla. Jednou z jejich podmínek partnerství je zabezpečení rodiny. To samozřejmě chápu, každá chce aby se její děti měli dobře. Neznám jaké to je mít milenku, nebyl jsem v té roli nikdy, i když od ní sem slýchával stále, že musím mít milenku. Byl jsem v permanentním podezření, když jsem se vracel pozdě v noci nebo až po půlnoci ze služebky. Předhodila mi to hodněkrát i když dnes tvrdí, že byla tolerantní a nikdy nic takového nedělala. Má selektivní paměť a pamatuje si jenom to, co se hodí.
Rázná akce? Kdybych se nebál, že jí tou ráznou akcí ztratím, tak bych už to udělal. Jednou k tomu dojde určitě, když toho nenechá sama. Jak jsem řekl, mám časový strop. Momentálně nechci bortit rodinu hlavně kvůli prostřednímu synovy, který má před sebou významný krok a nerad bych ho stresoval ještě našimi problémy. Až toto bude vyřešeno, tak mám v plánu řešit svůj problém.
Je zajímavé, že tak špatně jako většina lidí tady v diskusi já ji nevidím. Mám tendenci omlouvat její jednání a cítím se za ně částečně zodpovědný, stále ji miluji a dokážu najít milion důvodů proč.
Řešení vidím několik
1. Odejít a nechat jí děti. Byt bych musel najít nějaký náhradní pro ni. Je to tam trošku komplikované a asi by byl problém ji ho přenechat. Ne, že bych nechtěl, ale asi bych nemohl. (momentálně nechci)
2. Soud o děti (nevím zda bych byl schopen jí to udělat)
3. Mohla by odejít za ním kdyby on jí chtěl (nebránil bych jí v tom a byl bych rád, že to vyřešila. Možná bude s ním šťastnější než se mnou)
4. Najít si milenku a pomale se zbavovat citového pouta na svoji ženu (ne že by nebyly příležitosti, ale nedokážu jí to udělat)
5. Nechat vše být tak jak je a zakrývat si oči před pravdou (jenom krátkodobé řešení)
6. Prásknout do stolu a dát ji na vybranou. Já nebo On (výsledek myslím znám, asi bych to byl já, ale bude to s nenávistí, bez lásky, s obviňováním, i když se ve vztahu budu snažit sebevíc)
7. Zavolat mu, nebo poslat e-mail a vyřešit to s ním, aby nerozbíjel rodinu a dal jí pokoj. (slíbil jsem jí, že to neudělám)
8. Pohrozit mu, že vše se dozví jeho žena a on bude mít problém doma. (to stejné jako předchozí případ, slíbil jsem že to neudělám)
9. Začít víc pracovat, chodit později z práce, makat na 300%, vše pro firmu. Samozřejmě ženu nezanedbávat jako v minulosti. (momentální stav, má to jednu nevýhodu, leží mi to stále v hlavě)

Není tady

#62 13. 1. 2010 10:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

Čistě prakticky vzato, když bouchneš do stolu tvojí paní /a jejímu milenci obzvášt/ dojde že starost o tři děti není žádný med a pochybuju, že se milenec, který si jednou za měsíc vrzne, kvuli tomu přiváže na krk tři "hladové haranty". Rychle by tvojí ženě i jemu došlo, že už nebude takové ejchuchů, když jim k tomu budou tři dětičky brebentit.

tummenupp godlike
Líp bych to nenapsal big_smile

Není tady

#63 13. 1. 2010 10:53

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....
Teda nevim, jestli to ode mě není trochu tendenční, ale aspoň to tak teď cítím.

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Ja mam takovyho, mne to rika i po 20 letech smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#64 13. 1. 2010 10:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

moonwalk napsal(a):

BB napsal(a):

Výdělek problém není, vždy jsem se o rodinu a její materiální stránku dokázal postarat. Vlastní byt, dvě auta, děti vše co potřebují. Dovolená u moře. Kdybych vydělával málo, tak už odešla. Jednou z jejich podmínek partnerství je zabezpečení rodiny. To samozřejmě chápu, každá chce aby se její děti měli dobře. Neznám jaké to je mít milenku, nebyl jsem v té roli nikdy, i když od ní sem slýchával stále, že musím mít milenku. Byl jsem v permanentním podezření, když jsem se vracel pozdě v noci nebo až po půlnoci ze služebky. Předhodila mi to hodněkrát i když dnes tvrdí, že byla tolerantní a nikdy nic takového nedělala. Má selektivní paměť a pamatuje si jenom to, co se hodí.
Rázná akce? Kdybych se nebál, že jí tou ráznou akcí ztratím, tak bych už to udělal. Jednou k tomu dojde určitě, když toho nenechá sama. Jak jsem řekl, mám časový strop. Momentálně nechci bortit rodinu hlavně kvůli prostřednímu synovy, který má před sebou významný krok a nerad bych ho stresoval ještě našimi problémy. Až toto bude vyřešeno, tak mám v plánu řešit svůj problém.
Je zajímavé, že tak špatně jako většina lidí tady v diskusi já ji nevidím. Mám tendenci omlouvat její jednání a cítím se za ně částečně zodpovědný, stále ji miluji a dokážu najít milion důvodů proč.
Řešení vidím několik
1. Odejít a nechat jí děti. Byt bych musel najít nějaký náhradní pro ni. Je to tam trošku komplikované a asi by byl problém ji ho přenechat. Ne, že bych nechtěl, ale asi bych nemohl. (momentálně nechci)
3. Mohla by odejít za ním kdyby on jí chtěl (nebránil bych jí v tom a byl bych rád, že to vyřešila. Možná bude s ním šťastnější než se mnou)
4. Najít si milenku a pomale se zbavovat citového pouta na svoji ženu (ne že by nebyly příležitosti, ale nedokážu jí to udělat)
5. Nechat vše být tak jak je a zakrývat si oči před pravdou (jenom krátkodobé řešení)
6. Prásknout do stolu a dát ji na vybranou. Já nebo On (výsledek myslím znám, asi bych to byl já, ale bude to s nenávistí, bez lásky, s obviňováním, i když se ve vztahu budu snažit sebevíc)
7. Zavolat mu, nebo poslat e-mail a vyřešit to s ním, aby nerozbíjel rodinu a dal jí pokoj. (slíbil jsem jí, že to neudělám)
8. Pohrozit mu, že vše se dozví jeho žena a on bude mít problém doma. (to stejné jako předchozí případ, slíbil jsem že to neudělám)9. Začít víc pracovat, chodit později z práce, makat na 300%, vše pro firmu. Samozřejmě ženu nezanedbávat jako v minulosti. (momentální stav, má to jednu nevýhodu, leží mi to stále v hlavě)

Ad vytučněné-   Člověče- jsi její  otrok, dítě nebo partner?
Co ti slíbila tvoje žena?   Sex , když bude mít chuť,  koprovku se čtyřma,  veselou dovolenku?
Kde máš hrdost  a sebevědomí?
Budeš polykat  ADčka  a prášky na spaní a sledovat  jak tě  partnerka ( domina) okázale  tahá za fusekli a přitom ji zásobovat aby náhodou nestrádala majetkově?

Teda tebe podvádět by bylo lehké!  Nedovedu si představit, že bych se k milovanému partnerovi chovala s takovou dávkou neúcty aby VĚDĚL kdy odcházím  za milencem. Má tě na háku jak  platejze.
  Odejde tenhle milenec a tvoje žena s chutí sbalí jiného. S většími porcemi více chutná- říká se tomu rozežranost! usch

Není tady

#65 13. 1. 2010 11:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Ad vytučněné-   Člověče- jsi její  otrok, dítě nebo partner?
Co ti slíbila tvoje žena?   Sex , když bude mít chuť,  koprovku se čtyřma,  veselou dovolenku?
Kde máš hrdost  a sebevědomí?
Budeš polykat  ADčka  a prášky na spaní a sledovat  jak tě  partnerka ( domina) okázale  tahá za fusekli a přitom ji zásobovat aby náhodou nestrádala majetkově?

Kromě toho, co jsi vytučnila Ty, mě zamrazilo i z formulace: "Kdybych vydělával málo, tak už odešla. Jednou z jejich podmínek partnerství je zabezpečení rodiny."
To je taky mazec, teda... sad

Není tady

#66 13. 1. 2010 11:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

moonwalk napsal(a):

Řešení vidím několik
8. Pohrozit mu, že vše se dozví jeho žena a on bude mít problém doma. (to stejné jako předchozí případ, slíbil jsem že to neudělám)
9. Začít víc pracovat, chodit později z práce, makat na 300%, vše pro firmu. Samozřejmě ženu nezanedbávat jako v minulosti. (momentální stav, má to jednu nevýhodu, leží mi to stále v hlavě)

Myslíš, že tvoje "stále ji miluji " je dostatečný důvod nebo snad omluva pro to, abys se sebou nechal zametat? (Aby bylo jasno - stejně bych se zeptala, kdyby s podobným problémem přišla žena.) Na jednu stranu chápu, že se snažíš svým způsobem chránit děti, ale mám dojem, že už jsou dost velké na to, aby věděly, co se doma děje - jsou věci, který neutajíš a ani rozjásaná maminka, ani taťka bačkora nejsou ten nejlepší vzor, natož pak předváděný způsob řešení nepříjemné situace. Ostatně zmínil ses, že to není její první úlet, že je jenom jiný - no, pokud jí mimomanželské laškování už vícekrát prošlo, zkouší, kolik vydržíš... taková lehce zvrhlá hra.

Není tady

#67 13. 1. 2010 11:21

Mulz
♥♥♥----

Už nemám ani co napsat, poslední 3 příspěvky jsou přesný....

Není tady

#68 13. 1. 2010 11:29

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Možná, když takhle okázale dává najevo, že někoho má, asi  prostě volá o pomoc tebe, hce to nějak řešit....ale když,zas jak píšeš ,milenec by se nerozvedl.....zkuste si promluvit ( haha- to se to radí) - co vlastně hledá,kde nastal problém....

Samozřejmě, že když už je to takové, mělo by být od manžlky   aspoň taktní a neesemeskovat před tebou.....ale to prostě znamená, že to před tebou z nějakého důvodu prostě tajit nechce....a proč?????

Není tady

#69 13. 1. 2010 11:30

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

samozřejmě oplácet stejnou měrou je blbost......a dost dobře to nejde se do něčeho nutit

Není tady

#70 13. 1. 2010 11:33

javena
♥♥♥♥♥♥-

Moonwalku, jsem pro možnost č. 6. 

Prásknout do stolu a dát ji na vybranou. Já nebo On (výsledek myslím znám, asi bych to byl já, ale bude to s nenávistí, bez lásky, s obviňováním, i když se ve vztahu budu snažit sebevíc)

S tím, že jestli si vybere mě, budem se snažit oba a obviňování, ať si schová... Pokud to nehodlá akceptovat, dohodnem se na podmínkách rozvodu. Děti, byt a pod.
Teď napíšu něco, co neber osobně, vztahuje se na více situací v životě - vedle sraba je lehký být hrdinou.
Až hrdinka zjistí, že jde to tuhýho, ukáže se, jak moc o ní ten borec stojí a jakej je hrdina on. Asi velikej, když
má naděláno v gatích jen při představě, že se to dozví jeho žena... patrně by mu utla tipec, což by pro tvou ženu znamenalo konec hrdiny při nočních směnách. Proto ten zákaz jen pomyslet na to, že jí to řekneš. wink

Není tady

#71 13. 1. 2010 11:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Grainne napsal(a):

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....
Teda nevim, jestli to ode mě není trochu tendenční, ale aspoň to tak teď cítím.

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Ja mam takovyho, mne to rika i po 20 letech smile

NO vidíš, a teba to zasa otravuje a nudí... Zvláštne je to n tom svete zariadené. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#72 13. 1. 2010 11:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak mne by sa zasa zdalo srabovské prehodiť riešenie na milenca a jeho manželku... usch Nevážila by som si chlapa, ktorý sám nie je schopný akcie, ale podľa možností narobí nešťastnými ďalších ľudí, zalezie do nory a dúfa, že to VYRIEŠIA ZAŇHO. dumbom hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 13. 1. 2010 11:48

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE.

- tak to máš hodně smůlu,já to od manžela slyším i po 23 letech manželství a to jsme před tím spolu ještě 6 let chodili:)
Spíš mi říká on,že mu to neříkám já!

Není tady

#74 13. 1. 2010 11:56

javena
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Tak mne by sa zasa zdalo srabovské prehodiť riešenie na milenca a jeho manželku... usch Nevážila by som si chlapa, ktorý sám nie je schopný akcie, ale podľa možností narobí nešťastnými ďalších ľudí, zalezie do nory a dúfa, že to VYRIEŠIA ZAŇHO. dumbom hmm

Seli, taky nepíšu - říct to milencově manželce.  Větší ubohost neznám. Jen pro dokreslení, co bude panáček za hrdinu, když se klepe, aby se to doma neprofláklo. To svědčí o tom, že s milenkou, narozdíl od manželky do budoucnosti nepočítá... tongue
Moonwalk se nemá čeho bát, když si bouchne do stolu. Já bych se na jeho místě spíš bála, že když to neudělám, strávím život s někým, kdo je se mnou kvůli pohodlnému životu - auto, zabezpečení rodiny, dovolený u moře... a ne proto, že se mnou chce být. Což tedy u Monnwolkovi manželky není jisté ani když pustí milence k vodě... hmm
Za mě, já bych ji vyrazila... vissla

Mmch. - i kdyby Monnwalk informoval ženu milence své ženy, může mu být fuk, že si ho žena nebude vážit. To už dělá dávno. vissla

Upravil(a) javena (13. 1. 2010 11:58)

Není tady

#75 13. 1. 2010 11:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Moonwalku, jsem pro možnost č. 6.

Hmm, i když by to bylo "s nenávistí", jak píše Moon?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí