Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#551 1. 2. 2010 22:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Ženská nevěra

Tak hlavne aby ste obaja našli vnútorné uspokojenie...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#552 2. 2. 2010 13:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

moonwalk napsal(a):

Vážení už mě neřešte. Někdy sám nechápu sám sebe natož aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, že se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je možná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma?  Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, že moc kouká na americky horory. Nejhůř to muže dopadnout tak, že půjdem od sebe, protože jeden z nás najde někoho lepšího pro život a to zdůrazňuji pro život..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je každý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řešil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale všechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..

No nevím příteli, ale nějak jsi se sekl, i když pokud považuješ za americkej horor, návštěvu Baraka v Praze, či sledování krize vzešlé z USA, pak ani toto jsem nijak zvl᚝ nesledoval/duji, bo asi bych se dostal do rozporu se zákonem o správních poplatcích reta
No ono když tě tak čtu tak onu cestu peklo ala Pisatel jsi řekl hned v druhé větě následné. Takže ono přeji ti aby cesta ala Pisatel nevyšla a nebo vyšla s co nejméně odřeninami zejména na duši.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#553 2. 2. 2010 18:38

Miluš
♥♥♥♥---

moonwalk napsal(a):

Vážení už mě neřešte. Někdy sám nechápu sám sebe natož aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, že se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je možná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma?  Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, že moc kouká na americky horory. Nejhůř to muže dopadnout tak, že půjdem od sebe, protože jeden z nás najde někoho lepšího pro život a to zdůrazňuji pro život..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je každý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řešil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale všechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..

Moon, že sa ti upokojila mysež je super, to že nechápeš sám seba nie je nič neobvyklé, a ak sa nemýlim uvedomuješ si, že stojíš na pomyselnom moste, ktorým musíš prejs. Na jeho konci a čakajú znova dve cesty a znova rozhodovanie.  Povedal si, že dnes by si plno vecí riešil inak, takže posun vpred tu je a ja ti prajem, aby ten smútok, ktorý cíti z tvojich slov už netrval dlho a aby ti do duše svietilo už len slnko smile

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí