|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak hlavne aby ste obaja našli vnútorné uspokojenie...
Není tady
moonwalk napsal(a):
Vážení už mě neřešte. Někdy sám nechápu sám sebe natož aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, že se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je možná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma? Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, že moc kouká na americky horory. Nejhůř to muže dopadnout tak, že půjdem od sebe, protože jeden z nás najde někoho lepšího pro život a to zdůrazňuji pro život..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je každý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řešil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale všechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..
No nevím příteli, ale nějak jsi se sekl, i když pokud považuješ za americkej horor, návštěvu Baraka v Praze, či sledování krize vzešlé z USA, pak ani toto jsem nijak zvlášť nesledoval/duji, bo asi bych se dostal do rozporu se zákonem o správních poplatcích 
No ono když tě tak čtu tak onu cestu peklo ala Pisatel jsi řekl hned v druhé větě následné. Takže ono přeji ti aby cesta ala Pisatel nevyšla a nebo vyšla s co nejméně odřeninami zejména na duši.
Není tady

moonwalk napsal(a):
Vážení už mě neřešte. Někdy sám nechápu sám sebe natož aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, že se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je možná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma? Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, že moc kouká na americky horory. Nejhůř to muže dopadnout tak, že půjdem od sebe, protože jeden z nás najde někoho lepšího pro život a to zdůrazňuji pro život..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je každý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řešil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale všechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..
Moon, že sa ti upokojila myseľ je super, to že nechápeš sám seba nie je nič neobvyklé, a ak sa nemýlim uvedomuješ si, že stojíš na pomyselnom moste, ktorým musíš prejsť. Na jeho konci ťa čakajú znova dve cesty a znova rozhodovanie. Povedal si, že dnes by si plno vecí riešil inak, takže posun vpred tu je a ja ti prajem, aby ten smútok, ktorý cítiť z tvojich slov už netrval dlho a aby ti do duše svietilo už len slnko 
Není tady