1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Tak hlavne aby ste obaja nali vnútorné uspokojenie...
Není tady
moonwalk napsal(a):
Váení u mě neřete. Někdy sám nechápu sám sebe nato aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, e se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je moná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma? Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, e moc kouká na americky horory. Nejhůř to mue dopadnout tak, e půjdem od sebe, protoe jeden z nás najde někoho lepího pro ivot a to zdůrazňuji pro ivot..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je kadý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řeil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale vechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..
No nevím příteli, ale nějak jsi se sekl, i kdy pokud povauje za americkej horor, návtěvu Baraka v Praze, či sledování krize vzelé z USA, pak ani toto jsem nijak zvlá nesledoval/duji, bo asi bych se dostal do rozporu se zákonem o správních poplatcích
No ono kdy tě tak čtu tak onu cestu peklo ala Pisatel jsi řekl hned v druhé větě následné. Take ono přeji ti aby cesta ala Pisatel nevyla a nebo vyla s co nejméně odřeninami zejména na dui.
Není tady
moonwalk napsal(a):
Váení u mě neřete. Někdy sám nechápu sám sebe nato aby někdo jiný pochopil mé jednání a kroky. Co vím, e se mi uklidnila mysl. To proč a jak jsem toho dosáhl je moná na psychologický rozbor. A jak to bude dál s náma? Určitě ne jako cesta do pekel ala Pisatel :-) vidím, e moc kouká na americky horory. Nejhůř to mue dopadnout tak, e půjdem od sebe, protoe jeden z nás najde někoho lepího pro ivot a to zdůrazňuji pro ivot..zatím si to ani jeden nemyslíme.
Bylo to s vama tady poučné..co člověk to názor..proto je kadý takový unikát a proto já si připadám naprosto stejně...plno věcí bych dnes řeil jinak..o plno věcech bych začal mluvit dřív, ale vechno jo kdyby a na kdyby se nehraje..
Moon, e sa ti upokojila mysež je super, to e nechápe sám seba nie je nič neobvyklé, a ak sa nemýlim uvedomuje si, e stojí na pomyselnom moste, ktorým musí prejs. Na jeho konci a čakajú znova dve cesty a znova rozhodovanie. Povedal si, e dnes by si plno vecí rieil inak, take posun vpred tu je a ja ti prajem, aby ten smútok, ktorý cíti z tvojich slov u netrval dlho a aby ti do due svietilo u len slnko
Není tady