Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 1. 2010 18:57

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Ženská nevěra

moonwalk napsal(a):

Dík za názory. Akutní nebezpečí rozchodu? Pohrávám si s tou myšlenkou hodně dlouho, ale zatím jsem odpovědný rodič.  Rád bych vychoval děti a stále ji dostatečně miluji na to, abych ji neopustil. Co se týká přítelkyně z chatu, to je na dlouho. Je to jenom kamarádka, která má podobný problém a jsme schopni si o nás dlouho vyprávět. Báječně si rozumíme, ale jak říkám, není tam moc manévrovacího prostoru pro vztah. Asi nemám problém najít další vztah na netu nebo seznamce, ale nechci svoji ženu podvádět. Je pro mě číslo jedna v mém životě zatím. Jinak doma se samozřejmě občas pohádáme, ale bývalo to horší, už se to uklidnilo. Netřískám do stolu, spíš sem se bránil jejím útokům. Kdykoliv sem něco namítnul k jejímu vztahu, vytáhla minulost. I když nebyla tak černá jak jí předkládá a má na ní stejnou vinu jako já, tak mi ji dokáže pokaždé otřískat o hlavu. Jinak jestli můžu spát nebo nemůžu? Kdybych věděl, že mě nemiluje a je se mnou jenom z povinnosti kvůli dětem a penězům, asi bych nemohl spát, ale já vím, že stále je tam kus velké lásky a dokážu být hodně tolerantní, protože vím, co mám doma. Ona je kombinací všeho krásného co na ženách obdivuji. Stará se o rodinu jako matka, dokáže ji i finančně zabezpečit, je atraktivní, společenská, inteligentní a miluje sex v každé podobě. Muži se po ní otáčejí a lezou jí do postele, bohužel jednomu se to povedlo na trvalo, další asi tři jenom na skok o kterých vím teda. To mi nevadí, šlo jenom o sex. Tady je to vážné a to mě trápí. Okouzlil jí něčím, co já nemám a nemohu nabídnout, vztah na dálku. (Asi dva měsíce jsem nenáviděl Slováky, už to přešlo :-)). Jinak není pravda, že je to jenom jednou za měsíc. Ano fyzicky jednou za měsíc, ale virtuálně denně přes SMSky. Čeká na každou jak na smilování. Ona chce volnost a jak jsem řekl momentálně se cítí jako královna a je šťastná, nikdy jsem jí tak šťastnou v životě neviděl, jenom když se narodili děti a pár let kdy jsme byli spolu. Bojí se ale jedné věci jako čert kříže, že ji opustím a nechám samotnou, protože ví, že on by se své rodiny ve prospěch ní nikdy nevzdal a hned by ji odkopnul. Skoro všichni mi všude radí jít od ní, ale nedokážu opustit člověka kterého hluboce stále miluji, i když každá SMSka a každé jejich setkání je nůž do srdce. Nechci o tom vědět, jenže to dělá tak, že to prostě nejde přehlídnout. Myslím, že poslední dobou začínám být případ pro psychiatra. Buď to ustojím a ono to po několika letech samo odezní, zvyknu si na její chování a nebo odejdu a už nikoho podobného s tolika kladnými vlastnostmi nenajdu. Možná sem jí trochu nahlodal svoji přítelkyní, že už si nemůže být tak jistá tím, že s ní zůstanu. V to tiše doufám. Ale je to spíš hra než reálná hrozba.

Ad vytučněné- Jsi si jistý, že je jediná s takovými vlastnostmi  ve vesmíru? Neblázni.

Není tady

#27 12. 1. 2010 19:01

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mulz napsal(a):

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....
Teda nevim, jestli to ode mě není trochu tendenční, ale aspoň to tak teď cítím.

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Auuuu, přímo do srdce...  big_smile
Jo říkal jsem to, asi 3x do měsíce, to je málo nebo moc (teda většinou po sexu)? Opravdu chce žena takovéhle důkazy?Teda kytky jsem nenosil..... Vim, že to taky byly chyby, ale o vztahu, když teče do bot, o tom jo, to se asi baví každý, ne?

Ad vytučněné-  jen málo sebevědomá žena, nejistá ,chce neustále "oprašovat".
V opravdovém vyrovnaném vztahu  jde podle mého  říct : Mám tě rád " i jinak než slovy.
Čímž nepřímo přiznávám, že mě  vlastně příliš pozornosti vadí. Už moje babička říkala : moc lásky na jazyku málo v srdci.
Jenže někdo to holt nevidí- ať žena nebo muž.
Hlavní je komunikace  mimo  vyznání lásky. Tam bych hledala   počátky všech karambolů.

Není tady

#28 12. 1. 2010 19:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mulz napsal(a):

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Jo říkal jsem to, asi 3x do měsíce, to je málo nebo moc (teda většinou po sexu)? Opravdu chce žena takovéhle důkazy?
Teda kytky jsem nenosil..... Vim, že to taky byly chyby, ale o vztahu, když teče do bot, o tom jo, to se asi baví každý, ne?

3 x do mesiaca je suepr, ale po sexe neverím chlapovi ani dátum... lol To z neho hovoria ešte endorfíny a iné hormóny, nie láska... po sexe by vyznal lásku aj Dedovi Mrázovi... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 12. 1. 2010 19:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Jo říkal jsem to, asi 3x do měsíce, to je málo nebo moc (teda většinou po sexu)? Opravdu chce žena takovéhle důkazy?
Teda kytky jsem nenosil..... Vim, že to taky byly chyby, ale o vztahu, když teče do bot, o tom jo, to se asi baví každý, ne?

Když teče do bot môže byť už vo fáze, že žena nechce počuť nič a hlavne UŽ NEVERÍ.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 12. 1. 2010 19:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Myslím, že  Moon ti  vlastně  mimoděk odpověděl: Dal  své paní  ZÁMINKU. Ta se  zjevně hodila. Přítelkyně, byť virtuální, je důvodem k nějaké "akci" pro  ženu, která takovou akci potřebuje.
Ona by si zřejmě našla i jinou.  A čím to po**l  Mooon?
Podle mého tím, že  ji moc miluje( respektive se k ní upnul).  Není sám za sebe. Je  její přívešek. Takhle to zní drsně, ale  ono to tak vyplývá  z napsaného. Pokud si je paní tak jista v kramflecích, že klidně  mluví o opouštění v okamžiku, kdy  sama má "hříšek" na krku- je zjevné, že něčím svému  muži vládne. A nebojí se jeho reakcí.

Dost často s Tebou, Zuzi, nesouhlasím, ale tady jsou naše názory ve vzácné jednotě tummenupp, já si totiž myslím totéž.
Snad až na tu "záminku", protože jestli jsem to z Monova psaní dobře pochopil, tak jeho paní "zhřešila" dříve, než on sám přiznal svou virtuální přítelkyni...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#31 12. 1. 2010 19:17

Mulz
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Selima napsal(a):

Když teče do bot môže byť už vo fáze, že žena nechce počuť nič a hlavne UŽ NEVERÍ.

A nebo nevěří chlap....  to je stejný, spíš musí mít snahu oba si promluvit a vyjasnit. Pokud jeden nechce, je to v pytli......... Což bych vztáhnul na Moonwalka...

Není tady

#32 12. 1. 2010 19:23

moonwalk
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

Moone, než si přečtu Tvůj nový příspěvek, objasni mi, prosím, větu: "Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí." Ke komu by jako šla? A děti by s klidem nechala na krku Tobě??? va

Máme dohodu, i když už dnes nevím zda bych jí dodržel, ale já si za svými sliby stojím tak asi ano. Nechám jí děti a asi i dům nebo seženu byt. Takže bych defakto ja odešel a ona by nemusela nic měnit Asi sem zamilovanej debil.

Není tady

#33 12. 1. 2010 19:33

moonwalk
♥♥-----

zuzi777a napsal(a):

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

No a pak bys tady  dostal sodu.  Co jinýho taky tady.  No a ve finále, až by si tu na tebe holky zvykly, tak i útěchu a flastříček na bebínko....  stolt

Jsme poněkud v hypotetické rovině, Zuzi, a navíc mimo téma: Takže - co jsi myslela svou větou, že : "Moon si alespoň náznakem připustí, že něco zvoral"??? Že jako nedával každý den své ženě dostatečně najevo svou hlubokou a nehynoucí lásku? wink

Myslím, že  Moon ti  vlastně  mimoděk odpověděl: Dal  své paní  ZÁMINKU.   Ta se  zjevně hodila. Přítelkyně, byť virtuální, je důvodem k nějaké "akci" pro  ženu, která takovou akci potřebuje.
Ona by si zřejmě našla i jinou.  A čím to po**l  Mooon?
  Podle mého tím, že  ji moc miluje( respektive se k ní upnul).  Není sám za sebe. Je  její přívešek.   Takhle to zní drsně, ale  ono to tak vyplývá  z napsaného. Pokud si je paní tak jista v kramflecích, že klidně  mluví o opouštění v okamžiku, kdy  sama má "hříšek" na krku- je zjevné, že něčím svému  muži vládne. A nebojí se jeho reakcí.  Vůbec ho totiž do toho svého života nezařazuje jako pevný bod- jen proplouvá a staví se na molu pro  občerstvení.

Mě by zajímalo, jestli je to Moonova první partnerka. Z toho by se dalo vyvodit i to, proč si ho tahle krásná dáma vybrala. A také proč skončil její první vztah- tedy jestli to Moon ví.

Oba dva jsme sví první partneři. Přede mnou nikoho nepoznala, stejně tak já před ní a vydrželo nám to 18 let, ale všechno je jednou poprvé.

Jinak svoji přítelkyni jsem si našel jako reakci na ni, dost mě to ze začátku deptalo a potřeboval jsem někoho na pokec. Jestli jsem na ní upnutý? Už tolik ne proto mi to už tak nerve srdce jako na začátku, ale je to stále silné. Že mi vládne? Myslí si, že má právo po prožitém se mnou a letech kdy jsem jí prý zanedbával, odejít. Ano musím přiznat, že byli období a dost dlouhé, že jsem svoji ženu zanedbával a neříkal jí každou chvíli jak ji miluji, neobletoval ji. Byl jsem pohlcen dost prací. To se změnilo, ale ještě před tím než si ho našla. Měla indicie na dost ošklivou diagnózu a v té době si myslím, že jsem jí hodně podpořil, bohužel taky v té době našla virtuálního přítele, který ji učaroval.

Není tady

#34 12. 1. 2010 19:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

...jen málo sebevědomá žena, nejistá, chce neustále "oprašovat".

To asi jo, ale: Když jsem si tady tak ve volném čase projížděl starší Babinetí diskuse, "napříč politickým spektrem" big_smile, zaznamenal jsem stesky mnoha žen, že po XX letech manželství to už není doma ono... a nešlo vůůůůbec jenom o sex... ženy mají rády takové to lichocení, něžnůstky... ubezpečování, že jsou pro svého partnera stále přítažlivé a žádoucí... a tady možná Moon trochu zaspal...

Na druhou stranu co si budeme povídat - takováhle vdaná, "doma nespokojená" panička je snem každého ženatého muže, a já sám jsem rád, že jsem před lety jednu takovou, byť jen na pár měsíců, potkal... big_smile

Upravil(a) Mikeš (12. 1. 2010 19:35)

Není tady

#35 12. 1. 2010 19:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

moonwalk napsal(a):

Máme dohodu, i když už dnes nevím zda bych jí dodržel, ale já si za svými sliby stojím tak asi ano. Nechám jí děti a asi i dům nebo seženu byt. Takže bych defakto ja odešel a ona by nemusela nic měnit Asi sem zamilovanej debil.

Aha - takže ono to není tak, že Tě opustí, ale že Tě vyrazí (promiň) sad

Není tady

#36 12. 1. 2010 19:40

moonwalk
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

To asi jo, ale: Když jsem si tady tak ve volném čase projížděl starší Babinetí diskuse, "napříč politickým spektrem" big_smile, zaznamenal jsem stesky mnoha žen, že po XX letech manželství to už není doma ono... a nešlo vůůůůbec jenom o sex... ženy mají rády takové to lichocení, něžnůstky... ubezpečování, že jsou pro svého partnera stále přítažlivé a žádoucí... a tady možná Moon trochu zaspal...

Na druhou stranu co si budeme povídat - takováhle vdaná, "doma nespokojená" panička je snem každého ženatého muže, a já sám jsem rád, že jsem před lety jednu takovou, byť jen na pár měsíců, potkal... big_smile

Ano zaspal jsem, ale pozdě bycha honit. Člověk si plno věcí uvědomí až je pozdě. Problém je zda ještě z téhle chyby je východisko nebo už není. Zatím stále věřím, ale čím déle to bude trvat tím víc budu ztrácet naději a hledat jinde.
Problém je že si myslím, že v okamžiku kdy ji našel byla velmi spokojená ve všem. V tu dobu už to bylo úplně jiné mezí námi. Naprostý obrat. Možná tam byla chyba, že se bála, že se to vrátí zpět do starých kolejí a chtěla někoho kdo jí z toho dostane. Nějakou kotvu. Nevím opravdu kde jsem udělal v té době chybu, ale podle ní nikde. Prostě on přišel náhodou a byl jiný jako já.

Není tady

#37 12. 1. 2010 19:47

Mulz
♥♥♥----

moonwalk napsal(a):

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Ano zaspal jsem, ale pozdě bycha honit. Člověk si plno věcí uvědomí až je pozdě. Problém je zda ještě z téhle chyby je východisko nebo už není. Zatím stále věřím, ale čím déle to bude trvat tím víc budu ztrácet naději a hledat jinde.
Problém je že si myslím, že v okamžiku kdy ji našel byla velmi spokojená ve všem. V tu dobu už to bylo úplně jiné mezí námi. Naprostý obrat. Možná tam byla chyba, že se bála, že se to vrátí zpět do starých kolejí a chtěla někoho kdo jí z toho dostane. Nějakou kotvu. Nevím opravdu kde jsem udělal v té době chybu, ale podle ní nikde. Prostě on přišel náhodou a byl jiný jako já.

Moonwalku, NEHLEDEJ VINU JEN V SOBĚ !!!.... Minimálně byla chyba na obou stranách...
Jo hodnej trouba.... A já byl navíc slepej. A vůbec já si třeba vinu nedávám, dávám vinu jí a líp se mi s tím žije.
Ale jednou řekneš dost, jednou to přijde...
Nesnesl bych, kdyby mi jí hobloval někdo jinej... Prostě to neberu jen jako sex.

Není tady

#38 12. 1. 2010 19:51

moonwalk
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

moonwalk napsal(a):

Jo maš pravdu, ale zamilovaný člověk má snahu odpouštět jednání, které by normálně nazval podrazem. Dám tomu čas nebudu tlačit na pilu. Musí si být vědoma sama, že dělá něco špatně. Stále říká, že staví rodinu nad všechno. Momentálně to tak nevidím, ale bojím se zatlačit. Problém je, že chce být volná a ne svázaná manželstvím. nemám nic proti, aby chodila kam chce a s kým chce, ale plete si svobodu ve vztahu s podrazem. Mluvil jsem s ní o tom několikrát. Prý je to pro ni jenom sex, nemiluje ho. Po půl roce jenom sex, když doma to má třeba třikrát denně, když čeká na každou SMS tak žádostivě? To je nesmysl

Není tady

#39 12. 1. 2010 20:27

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

moonwalk napsal(a):

Mikeš napsal(a):

moonwalk napsal(a):

Jo maš pravdu, ale zamilovaný člověk má snahu odpouštět jednání, které by normálně nazval podrazem. Dám tomu čas nebudu tlačit na pilu. Musí si být vědoma sama, že dělá něco špatně. Stále říká, že staví rodinu nad všechno. Momentálně to tak nevidím, ale bojím se zatlačit. Problém je, že chce být volná a ne svázaná manželstvím. nemám nic proti, aby chodila kam chce a s kým chce, ale plete si svobodu ve vztahu s podrazem. Mluvil jsem s ní o tom několikrát. Prý je to pro ni jenom sex, nemiluje ho. Po půl roce jenom sex, když doma to má třeba třikrát denně, když čeká na každou SMS tak žádostivě? To je nesmysl

A jak dlouho chceš čekat?  Nemyslíš, že  tím ztrácíš "body" i sám před sebou? Nebo v takovém polovičním vztahu máš ty všechno, co potřebuješ? Pak bys mi hodně připomínal  zdejší "holky čekatelky" na manželovo rozhodnutí- jestli ona  nebo milenka. 2,34, roky čekat, jestli jsem první nebo druhá...usch
   To vůbec nemyslím na takové ty "přízemní věci" jako jsou infekce a různé jiné "radosti", které  si takhle ve 3 ( možná 4,5,6,7... - protože nikdy nevíš  s kolika to "koulí" ten milenec v mezičase) předáváte?
Nemohla bych čekat, jestli na někoho "zbydu", nebo jestli se ke mě vrátí  vymrouskaný kocour ze záletů s potrhaným  kožichem. Na to se mám moc ráda.
Asi bych si taky začala užívat život.
Ještě si nedovedu tak úplně představit, když píšeš, že spolu máte velmi častý sex-  na čí podnět?  Na manželčin?
Je to zvláštní.  Vůbec ti nezávidím.

Není tady

#40 12. 1. 2010 20:31

Mulz
♥♥♥----

zuzi777a napsal(a):

moonwalk napsal(a):

Mikeš napsal(a):

A jak dlouho chceš čekat?  Nemyslíš, že  tím ztrácíš "body" i sám před sebou? Nebo v takovém polovičním vztahu máš ty všechno, co potřebuješ? Pak bys mi hodně připomínal  zdejší "holky čekatelky" na manželovo rozhodnutí- jestli ona  nebo milenka. 2,34, roky čekat, jestli jsem první nebo druhá...usch
   To vůbec nemyslím na takové ty "přízemní věci" jako jsou infekce a různé jiné "radosti", které  si takhle ve 3 ( možná 4,5,6,7... - protože nikdy nevíš  s kolika to "koulí" ten milenec v mezičase) předáváte?
Nemohla bych čekat, jestli na někoho "zbydu", nebo jestli se ke mě vrátí  vymrouskaný kocour ze záletů s potrhaným  kožichem. Na to se mám moc ráda.
Ještě si nedovedu tak úplně představit, když píšeš, že spolu máte velmi častý sex-  na čí podnět?  Na manželčin?

Velká 1 s ! a 3x podtržená!!!

Není tady

#41 12. 1. 2010 21:06

moonwalk
♥♥-----

zuzi777a napsal(a):

moonwalk napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jak dlouho chci čekat? Jestli vydržím tak rok a půl, jestli ne, tak dokud se nenajde jiná, která ji přebije. Momentálně žádná taková není a nehodlám ji zatím vyhledávat. Ale osud si může zahrát.
Infekce? Mám samozřejmě strach, ale nic s tím momentálně nenadělám. Dělá v oboru kde by to mohla znát, tak se doufám chrání při jednorázových stycích.
Sex? Na podnět obou. Oba nás to hodně baví, někdy ona, někdy já.

Není tady

#42 12. 1. 2010 21:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Nemohla bych čekat, jestli na někoho "zbydu", nebo jestli se ke mě vrátí vymrouskaný kocour ze záletů s potrhaným kožichem. Na to se mám moc ráda.

Já Ti dám vymrouskanýho kocoura! dumbom big_smile

Není tady

#43 12. 1. 2010 22:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

...ale po sexe neverím chlapovi ani dátum... lol To z neho hovoria ešte endorfíny a iné hormóny, nie láska... po sexe by vyznal lásku aj Dedovi Mrázovi... tongue

big_smile To jsi mi připomněla mou dávnou lásku... ještě za svobodna.. když jsem se k ní po milování přitulil, a pošeptal jí do ouška: "Miluju tě", tak mi řekla: "Teď se to nepočítá, teď by mi to řek každej" big_smile big_smile big_smile

Není tady

#44 12. 1. 2010 22:33

solkla
♥♥♥----

Ahoj, dovol mi můj názor a pocit z Tvého psaní.
- v žádném případě bych nepřipustila žádné debaty o něm, ani o sexu s ním - to mě překvapuje, že to ani manželka neskrývá - neváží si Tě?
- jsi moc chápavý, moc málo chlapský, z mého pohledu. Nemyslím, že by jsi měl doma vyvádět a rozmlátit to tam, to ne, ale trochu bych se sebrala, začala pěstovat nějaké koníčky a zapracovala na sobě - bez toho, že bych jí informoval o virtuální přítelkyni - to byla chyba.
- pokud něco budete řešit tak vždycky jenom co zlepšíte na svém vztahu, nikdy ani slovo o něm - ten Ti přece nesahá ani po kotníky...
- dal bych jí v sobě nějakou dobu (ale neinformoval bych jí o tom) kdy budu toto snášet a pak bych to rozsekla

Každý se může zamilovat, je to krásný, ale co mě mate na Tvém příběhu je naprostá neúcta jí k Tobě, všechno víš, smskuje si před Tebou a víš, že  s ním spí - to není normální. Ani se to nesnaží tajit a ani ukončit. Odpověz si upřímně na otázku jestli si myslíš, že Tě ještě miluje.... Drž se

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#45 12. 1. 2010 22:36

javena
♥♥♥♥♥♥-

Já tedy obdivuju každýho, kdo žije vedle nevěrného partnera, ví to a zvládá to. Já bych na to neměla. Strašně by mě to sráželo a rozhodně by se nedalo mluvit o klidu v rodině. hmm

Není tady

#46 12. 1. 2010 22:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

...ale po sexe neverím chlapovi ani dátum... lol To z neho hovoria ešte endorfíny a iné hormóny, nie láska... po sexe by vyznal lásku aj Dedovi Mrázovi... tongue

big_smile To jsi mi připomněla mou dávnou lásku... ještě za svobodna.. když jsem se k ní po milování přitulil, a pošeptal jí do ouška: "Miluju tě", tak mi řekla: "Teď se to nepočítá, teď by mi to řek každej" big_smile big_smile big_smile

stolttummenupp

Brita

Není tady

#47 12. 1. 2010 22:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Never aje jedna vec, ale neúcta k oficiálnemu partnerovi(a neochota tajiť sa s milískovaním je prejavom tej neúcty) je niečo celkom iné. Ja vidím možno problém v tom, že ste svoji prví partneri. Proste tá túžb mať porovnanie a presvedčiť sa, či inde nie je trávička zelenšia big_smile môže byť veľmi silná.
Mulz,s orry, ale tvoje mačovské reči asi k pohode vo vzťahu veľmi neprispejú...   A nazývať milovanie hoblovaním je tiež usch - to svedčí viac o tebe ako o nevernici. Keby môj partner bral sex so mnou ako "hoblovanie", asi by som šla hľadať niekoho, pre koho to znamená viac. stolt

Brita

Není tady

#48 13. 1. 2010 6:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Stará se o rodinu jako matka, dokáže ji i finančně zabezpečit, je atraktivní, společenská, inteligentní a miluje sex v každé podobě...
... jen má někoho, s kým si denně píše a občas s ním stráví noc. V podstatě úžasná ženská s "drobnou vadou na kráse" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png. Nějak se mi nezdá, že svůj vztah prezentuje takhle - kdyby jí šlo "jen o sex" (= jiný sex), velmi pravděpodobně bys nevěděl nic. Kdyby jí šlo o toho druhého, možná by tě už vystřídal u stolu a lože. Zmiňuješ se, že pán svoji rodinu opustit nechce - to by mohl být jeden z důvodů jejího chování. Třeba žena očekává, že TY budeš ten spouštěcí moment, ať už jako "miláčku, manžel mě odkopnul, co s tím uděláš?", nebo "milostivá paní, váš manžel spí s mojí ženou, co s tím uděláte?". Její chování mi připadá jako snaha vyprovokovat nějakou akci, které by se ovšem nemusela zúčastnit a vyšla z ní víceméně čistá. Podívej, já to mám doma tak, že mi může být jedno, jestli s někým telefonuju, smskuju nebo trávím čas - a přesto mi jakási dejme tomu elementární slušnost brání v podobném chování.

3 x do mesiaca je suepr, ale po sexe neverím chlapovi ani dátum...
Sel, ještě spíš před sexem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png S vidinou blízké možnosti zásunu dokážou chlapi nablábolit neuvěřitelný věci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne?
Důležitější, než "neřekne, že mě má rád" mi přijde "si mě nevšímá". Jak už tu zaznělo, láska se nemusí deklarovat slovy - nakonec nakecat se dá leccos http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a mnohdy je to jednodušší, než pro druhého něco udělat. Sladký slovíčka se hezky poslouchají, ale když si ten, co je povídá, nevšimne, že bych radši, aby mě pozval na večeři, opravil půl roku nefungující kohoutek a podobně, mám celkem oprávněný pocit, že si mě nevšímá, i kdyby mu huba láskou přetejkala třikrát denně. A v okamžiku, kdy  začne odmítat se o čemkoliv bavit, nastává poměrně rychlá cesta do pekel.

Musí si být vědoma sama, že dělá něco špatně.
Myslíš, že to neví? Neřekla bych. Jen jsi zatím nezjistil, proč to dělá ausgerechnet takhle.

Stále říká, že staví rodinu nad všechno... Problém je, že chce být volná a ne svázaná manželstvím.
Malinko rozpor, ne? Třeba by se ráda nechala svázat někým jiným. Vzhledem k tomu, jaký jsi zaujal přístup k jejímu románku, nemám dojem, že by byla nějak příliš omezována.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#49 13. 1. 2010 8:09

moonwalk
♥♥-----

solkla napsal(a):

Ahoj, dovol mi můj názor a pocit z Tvého psaní.
- v žádném případě bych nepřipustila žádné debaty o něm, ani o sexu s ním - to mě překvapuje, že to ani manželka neskrývá - neváží si Tě?
- jsi moc chápavý, moc málo chlapský, z mého pohledu. Nemyslím, že by jsi měl doma vyvádět a rozmlátit to tam, to ne, ale trochu bych se sebrala, začala pěstovat nějaké koníčky a zapracovala na sobě - bez toho, že bych jí informoval o virtuální přítelkyni - to byla chyba.
- pokud něco budete řešit tak vždycky jenom co zlepšíte na svém vztahu, nikdy ani slovo o něm - ten Ti přece nesahá ani po kotníky...
- dal bych jí v sobě nějakou dobu (ale neinformoval bych jí o tom) kdy budu toto snášet a pak bych to rozsekla

Každý se může zamilovat, je to krásný, ale co mě mate na Tvém příběhu je naprostá neúcta jí k Tobě, všechno víš, smskuje si před Tebou a víš, že  s ním spí - to není normální. Ani se to nesnaží tajit a ani ukončit. Odpověz si upřímně na otázku jestli si myslíš, že Tě ještě miluje.... Drž se

Sex s ním? Nejde jí to skrývat. Je ty dny potom jiná, nejde si nevšimnout. Musel bych být totální looser v sexu abych si takových věcí nevšimnul.

Nevím ano možná jsem moc chápavý. Byla chyba se do toho vůbec vměšovat nějakými hádkami s ní. Virtuální přítelkyně byla chyba. Byl jsem za ní jednou, a až na několik polibků u večeře to končí v rovině nádherného kamarádství, ale ani o krok dál. Na partnerský vztah má jiného , chce si jen povídat. Mě to také takto vyhovuje, nechci svoji ženu podvádět.

Zlepšení ve vztahu nastalo velmi velké. Asi je stále co zlepšovat, ale limitující faktor u všech těchto věcí je čas a finance.

Mám deadline u sebe určený. Jestli to bude po tomto pokračovat všechno zpřetrhám. Bude to bolestivé, ale nedokážu si to představit jinak.

Upravil(a) moonwalk (13. 1. 2010 8:24)

Není tady

#50 13. 1. 2010 8:15

moonwalk
♥♥-----

helena napsal(a):

Stará se o rodinu jako matka, dokáže ji i finančně zabezpečit, je atraktivní, společenská, inteligentní a miluje sex v každé podobě...
... jen má někoho, s kým si denně píše a občas s ním stráví noc. V podstatě úžasná ženská s "drobnou vadou na kráse" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png. Nějak se mi nezdá, že svůj vztah prezentuje takhle - kdyby jí šlo "jen o sex" (= jiný sex), velmi pravděpodobně bys nevěděl nic. Kdyby jí šlo o toho druhého, možná by tě už vystřídal u stolu a lože. Zmiňuješ se, že pán svoji rodinu opustit nechce - to by mohl být jeden z důvodů jejího chování. Třeba žena očekává, že TY budeš ten spouštěcí moment, ať už jako "miláčku, manžel mě odkopnul, co s tím uděláš?", nebo "milostivá paní, váš manžel spí s mojí ženou, co s tím uděláte?". Její chování mi připadá jako snaha vyprovokovat nějakou akci, které by se ovšem nemusela zúčastnit a vyšla z ní víceméně čistá. Podívej, já to mám doma tak, že mi může být jedno, jestli s někým telefonuju, smskuju nebo trávím čas - a přesto mi jakási dejme tomu elementární slušnost brání v podobném chování.

3 x do mesiaca je suepr, ale po sexe neverím chlapovi ani dátum...
Sel, ještě spíš před sexem http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png S vidinou blízké možnosti zásunu dokážou chlapi nablábolit neuvěřitelný věci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne?
Důležitější, než "neřekne, že mě má rád" mi přijde "si mě nevšímá". Jak už tu zaznělo, láska se nemusí deklarovat slovy - nakonec nakecat se dá leccos http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a mnohdy je to jednodušší, než pro druhého něco udělat. Sladký slovíčka se hezky poslouchají, ale když si ten, co je povídá, nevšimne, že bych radši, aby mě pozval na večeři, opravil půl roku nefungující kohoutek a podobně, mám celkem oprávněný pocit, že si mě nevšímá, i kdyby mu huba láskou přetejkala třikrát denně. A v okamžiku, kdy  začne odmítat se o čemkoliv bavit, nastává poměrně rychlá cesta do pekel.

Musí si být vědoma sama, že dělá něco špatně.
Myslíš, že to neví? Neřekla bych. Jen jsi zatím nezjistil, proč to dělá ausgerechnet takhle.

Stále říká, že staví rodinu nad všechno... Problém je, že chce být volná a ne svázaná manželstvím.
Malinko rozpor, ne? Třeba by se ráda nechala svázat někým jiným. Vzhledem k tomu, jaký jsi zaujal přístup k jejímu románku, nemám dojem, že by byla nějak příliš omezována.

Bohužel mám stejný pocit, že kdyby jí šlo jenom o sex, nedává tak okatě najevo jeho přítomnost v domě každý den. Zda čeká na moji akci? Spíš se jí bojí bych řekl, ale možná by ji považovala za vysvobození.

Asi jsi trefil hřebíček na hlavičku. Podle mě ona sama neví co momentálně chce. Zda rodinu, zázemí a jistotu, nebo milenecký poměr s úžasným partnerem. To druhé ale vylučuje to první. Dlouho to nejde vedle sebe udržet.

Já doufám, že ne. V případě, že je to tak, tak je úplný konec a nedá se s tím nic dělat. A čas to jenom bude prohlubovat, v tom případě bych nejraději měl zvolit ráznou akci.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí