Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 1. 2010 14:31

moonwalk
♥♥-----

Ženská nevěra

Mám takový problém, nebo spíše postoj. Odhalil jsem ženě nevěru s tím, že s daným člověkem dále stýká. Píší si SMSky a jednou do měsíce za ní přijede a je s ní celou noc. Přál jsem si, aby toho nechala, ale bylo mi řečeno, že to nemůže ovlivnit, že nad tím nemá kontrolu. Miluji ji, nechci se s ní rozejít a nechci ji nic přikazovat, protože ji prostě a jednoduše nevlastním. Ona mi dává najevo, že mě miluje, že jsem pro ní dobrý partner a že mě nechce ztratit, ale jeho nechce také ztratit. Má momentálně dva muže a je šťastná. Jako reakci na to jsem si našel přítelkyni, se kterou se, ale nestýkám, ale jenom si píšeme na chatu a občas si pošlem nějakou SMS. Když jsem jí to řekl, tak mi řekla, že teď jsme na tom oba stejně. Je to asi 4 měsíc co v tomto stavu funguju, ale stále mi její postoj nedá spát a ptám se sám sebe zda dělám dobře. Nevím jak dlouho jsem schopen snášet jiného kohouta na domácím kurníku. Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí. Jsou v tom i tři děti a dlouhé manželské soužití. Mám na tom samozřejmě i svoji část viny, kdy jsem dlouho dobu nedával najevo jak hluboce ji miluji. Ale změna nastala už dřív než si ho našla. Nyní tvrdí, že je se mnou velmi šťastná a spokojená, jenže kdyby tomu tak bylo, tak by neměla milence. Takže jde jenom o lež, která má zakrýt pravý důvod. Buď je tak dobrý v posteli, že se ho nelze vzdát a nebo ho miluje a já jsem jenom výplň dnů, kdy s ním není, což by odpovídalo tomu, že na každou SMSku, která přijde od něho se velmi těší a nedokáže udělat krok bez mobilního telefonu. Jsou schopni si vyměnit až 30 SMSek za den i přede mnou.
Tak a teď se do mě pusťte.

Není tady

#2 12. 1. 2010 14:39

werena30
♥♥♥♥---

Re: Ženská nevěra

Kdo by se do tebe pouštěl? U tebe nastala nějaká sebereflexe,k ženě jsi tolerantní atd.,ale je ti jasné,že dokud ty neřekneš dost,tak se nic nezmění,že?

Není tady

#3 12. 1. 2010 14:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Moonwalku - z toho co píšeš, usuzuju, že u vás to zatím nevypadá na nějaké akutní nebezpečí rozvodu nebo rozchodu, ale že je to spíš o Tvé toleranci, tedy o tom, jak dlouho budeš ochoten tuto situaci snášet, což může být třeba už jen jeden jediný den, ale taky to může být relativně nekonečná doba. Nepíšeš nic o tom, jestli se doma kvůli nevěře Tvé ženy hádáte, mlátíte do stolu, dáváte ultimata atd., ale já si myslím, že spíš ne, že? Tvá žena je do toho chlapíka evidentně zblblá, ať už je důvod ke zblbnutí jakýkoli, a potřebuje si to nějak v sobě vyřešit sama… tak ji dej čas, a nějak se odreaguj… píšeš, že tráví jednu noc měsíčně s milencem… a jelikož pochybuju, že si ho vezme k vám domů do obýváku, zatímco Ty spokojeně chrupkáš v ložnici big_smile, pak mi z toho vychází, že máš jednu noc měsíčně volnou… což se takhle trochu blíže seznámit s tou Tvou kámoškou z chatu? Já vím, pro někoho to může znít šíleně, ale já to myslím vážně… když už nic jinýho, tak si zaprvý užiješ big_smile, a zadruhý Tvoje žena na to určitě nějak zareaguje...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#4 12. 1. 2010 15:16

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

moonwalk napsal(a):

Mám takový problém, nebo spíše postoj. Odhalil jsem ženě nevěru s tím, že s daným člověkem dále stýká. Píší si SMSky a jednou do měsíce za ní přijede a je s ní celou noc. Přál jsem si, aby toho nechala, ale bylo mi řečeno, že to nemůže ovlivnit, že nad tím nemá kontrolu. Miluji ji, nechci se s ní rozejít a nechci ji nic přikazovat, protože ji prostě a jednoduše nevlastním. Ona mi dává najevo, že mě miluje, že jsem pro ní dobrý partner a že mě nechce ztratit, ale jeho nechce také ztratit. Má momentálně dva muže a je šťastná. Jako reakci na to jsem si našel přítelkyni, se kterou se, ale nestýkám, ale jenom si píšeme na chatu a občas si pošlem nějakou SMS. Když jsem jí to řekl, tak mi řekla, že teď jsme na tom oba stejně. Je to asi 4 měsíc co v tomto stavu funguju, ale stále mi její postoj nedá spát a ptám se sám sebe zda dělám dobře. Nevím jak dlouho jsem schopen snášet jiného kohouta na domácím kurníku. Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí. Jsou v tom i tři děti a dlouhé manželské soužití. Mám na tom samozřejmě i svoji část viny, kdy jsem dlouho dobu nedával najevo jak hluboce ji miluji. Ale změna nastala už dřív než si ho našla. Nyní tvrdí, že je se mnou velmi šťastná a spokojená, jenže kdyby tomu tak bylo, tak by neměla milence. Takže jde jenom o lež, která má zakrýt pravý důvod. Buď je tak dobrý v posteli, že se ho nelze vzdát a nebo ho miluje a já jsem jenom výplň dnů, kdy s ním není, což by odpovídalo tomu, že na každou SMSku, která přijde od něho se velmi těší a nedokáže udělat krok bez mobilního telefonu. Jsou schopni si vyměnit až 30 SMSek za den i přede mnou.
Tak a teď se do mě pusťte.

no ,vzhledem k tomu, že jsi se i ty přiznal k přítelkyni a tím do kurníku přibyla další samička, tedy konkurentka tvé ženy,kterou ona také musí snášet (ale myslím, že jí to fuk) si to manželce docela usnadnil. Ona teď nemá důvod se nějak urychleně rozhodovat. Takže pokud ji nechceš ztratit, nezbývá než se obrnit trpělivostí.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#5 12. 1. 2010 16:37

Jujin
♥♥-----

U nas je to podobne jen zadne deti. Ale pritelkyne tvrdi ze zarli, kdyz jsem nekde s nekym opacneho pohlavi. Jelikoz mne jeji nevera trapi, ale nejsem schopen/nechci tento  vztah ukoncit - tzn. jsem ve stavu kdy vyckavam a davam ji cas, tak jsem koketoval s myslenkou ze bych se prizpusobil jejimu levelu a taky si nekoho nasel - ale myslim si ze to nekikam nevede, spis to vyvolava odcizeni nez priblizeni, i kdyz nevim - kazdopadne to do tohoto problemu vnese poradnou davku energie - co ta energie udela a jestli bude tvurci nebo destruktivni to je otazka...

Není tady

#6 12. 1. 2010 16:42

Mulz
♥♥♥----

Ty jo, jak s tím kluci můžete žít? Já bych nespal, nejedl, psychicky byl v p..... a nebyl schopen ničeho....

Není tady

#7 12. 1. 2010 16:51

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Můžou s tím žít. Nevlastní  manželku ( přítelkyni)  a asi je mají  rádi. Ten, kdo se chce rozejít ztratí svoji závislost, osvobodí se . přestane mít bolestivě rád. U Jujina by to bylo pochopitelnější.  Má šanci na vztah "bez kompromisů"pokud je bezdětný.
U moonwalka si myslím, že ví o svých chybách, které vztah do téhle fáze dovedly.  Při třech dětech tam už nějaká historie je. Proto zatím tiše trpí. A paní manželka to ví, že ještě nějakou dobu vydrží.
Mám takovou kamarádku. Její manžel se jí po její nevěře přišel omluvit s kytkou. I když mě jeho prohřešky přišly směšné, on to cítil jako důvod manželčina chování.

Není tady

#8 12. 1. 2010 16:53

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

A ještě něco- můj muž  si s BM "vysvětloval" její nevěry 5 let!  Pak teprve prásknul do kočáru. Kvůli dětem, kvůli rodině, kvůli chybám ,které mu byly dovedně implantovány :  neumíš  dobře zabezpečit rodinu, nesnášíš moji sestru, máš tohohle blbého kamaráda....- někteří z Vás chlapů si nechají hodně líbit...

Není tady

#9 12. 1. 2010 16:55

Mulz
♥♥♥----

zuzi777a napsal(a):

Můžou s tím žít. Nevlastní  manželku ( přítelkyni)  a asi je mají  rádi. Ten, kdo se chce rozejít ztratí svoji závislost, osvobodí se . přestane mít bolestivě rád. U Jujina by to bylo pochopitelnější.  Má šanci na vztah "bez kompromisů"pokud je bezdětný.
U moonwalka si myslím, že ví o svých chybách, které vztah do téhle fáze dovedly.  Při třech dětech tam už nějaká historie je. Proto zatím tiše trpí. A paní manželka to ví, že ještě nějakou dobu vydrží.
Mám takovou kamarádku. Její manžel se jí po její nevěře přišel omluvit s kytkou. I když mě jeho prohřešky přišly směšné, on to cítil jako důvod manželčina chování.

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....
Teda nevim, jestli to ode mě není trochu tendenční, ale aspoň to tak teď cítím.

Není tady

#10 12. 1. 2010 17:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mulz napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Ale přece se to neřeší takhle: On mi neřekne, že mě má rád, on si mě nevšímá tak ho podvedu.... Přeci by se měli bavit o tom, ne? Já, kdybych měl šanci předtím vším jakkoliv to změnit a předejít tomuhle, tak to udělám.
A kdybych mě něco už delší dobu žralo, nejdu se s někym hned vyspat, ale chci si o tom promluvit....

Hele Mulzi- a te´d si představ, že tentýž muž, který zažil dlouhodobou nevěru od své BM, pak stejně pitomě "ulétl" krátkodobou vlastní nevěrou i v našem vztahu. Bez varování. Jen z pocitu, že ho nepotřebuju. Že jsem moc samostatná.  Co bys řekl jemu? Že měl mluvit? To přece věděl.  stolt

Myslím, že na jednorázový "úlet" není lék. Člověk zblbne. Zapomene se. Podruhé už je to pořád. Z toho bych vždycky vycházela.  Moje přání při vstupu do našeho vztahu bylo- budeme hrát fér. Víc od tebe nechci. A stejně  "se stalo".  Ale nám to naopak pomohlo se pochopit.  Paradoxně mě  nevěra , byť nečekaná víc dalanež vzala... stolt
V případě  Zbjesnena, Moonwalka , Jujina a koneckonců i Tebe je to opakované tahání  za špatné špagáty vašimi partnerkami.
I dámy mohou být nedorostlé, nedospělé, věčně nespokojené. Nejen pánové.
I když u Zbjesnena  si nejsem tak úplně  přesvědčená o  "chrabrosti  a statečnosti" .   Moon si alespoň náznakem připustí, že něco zvoral.

Není tady

#11 12. 1. 2010 17:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Její manžel se jí po její nevěře přišel omluvit s kytkou.

Nevěřitelný... va

zuzi777a napsal(a):

...někteří z Vás chlapů si nechají hodně líbit...

No to asi jo... každej jsme jinej... hele, např. já, když jsem před pár lety bral několik měsíců AD, tak jsem měl úplně jiný myšlenky, než na sex, a když mi manželka několikrát decentně položila otázku, jestli teda jako něco bude, nebo ne big_smile, tak jsem jí zcela na férovku navrhnul, ať si někoho na tyhle radovánky najde... koukala na mě jako na marťana, a že jí to prej urazilo... co by za to jiná ženská dala, mít takhle tolerantního manžela... big_smile

Není tady

#12 12. 1. 2010 17:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Njn, Mikeši ... a teď si vem, že by Tě Mikešová vzala za slovo, párkrát by to zkusila jinde a zjistila by (možná) že jinde je to nové, neokoukané, výkonnější a rozjel by se paralelní vztah, jen by to hvízdalo big_smile a už by ses, holoubku, škvířil ...

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#13 12. 1. 2010 18:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

...a už by ses, holoubku, škvířil ...

smile Pustil bych si svoji oblíbenou "Script For A Jester's Tear" od Marillion, nalil panáka skotské, a přemýšlel bych, co dál... a nebo bych napsal sem, zdejší holky by mi jistě rády poradily... big_smile

Není tady

#14 12. 1. 2010 18:14

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Kiara napsal(a):

...a už by ses, holoubku, škvířil ...

smile Pustil bych si svoji oblíbenou "Script For A Jester's Tear" od Marillion, nalil panáka skotské, a přemýšlel bych, co dál... a nebo bych napsal sem, zdejší holky by mi jistě rády poradily... big_smile

A řekly bychom ti, že si za to můžeš sám. Že existuje hafo nekoitálních praktik a tokacích manévrů, kterými  jsi měl dát najevo, že o manželku stojíš.  To že bys ji poslal jinam, je pro 80% žen signálem  k tomu aby si řekla: už ho nepřitahuju, život je krátkej.... A těch 20% trubek by se  snažilo  z tebe vydolovat, co že to s tebou je , jestli nepotřebuješ pomoct.
No a pak bys tady  dostal sodu.  Co jinýho taky tady.  No a ve finále, až by si tu na tebe holky zvykly, tak i útěchu a flastříček na bebínko....  stolt

Není tady

#15 12. 1. 2010 18:29

moonwalk
♥♥-----

Dík za názory. Akutní nebezpečí rozchodu? Pohrávám si s tou myšlenkou hodně dlouho, ale zatím jsem odpovědný rodič.  Rád bych vychoval děti a stále ji dostatečně miluji na to, abych ji neopustil. Co se týká přítelkyně z chatu, to je na dlouho. Je to jenom kamarádka, která má podobný problém a jsme schopni si o nás dlouho vyprávět. Báječně si rozumíme, ale jak říkám, není tam moc manévrovacího prostoru pro vztah. Asi nemám problém najít další vztah na netu nebo seznamce, ale nechci svoji ženu podvádět. Je pro mě číslo jedna v mém životě zatím. Jinak doma se samozřejmě občas pohádáme, ale bývalo to horší, už se to uklidnilo. Netřískám do stolu, spíš sem se bránil jejím útokům. Kdykoliv sem něco namítnul k jejímu vztahu, vytáhla minulost. I když nebyla tak černá jak jí předkládá a má na ní stejnou vinu jako já, tak mi ji dokáže pokaždé otřískat o hlavu. Jinak jestli můžu spát nebo nemůžu? Kdybych věděl, že mě nemiluje a je se mnou jenom z povinnosti kvůli dětem a penězům, asi bych nemohl spát, ale já vím, že stále je tam kus velké lásky a dokážu být hodně tolerantní, protože vím, co mám doma. Ona je kombinací všeho krásného co na ženách obdivuji. Stará se o rodinu jako matka, dokáže ji i finančně zabezpečit, je atraktivní, společenská, inteligentní a miluje sex v každé podobě. Muži se po ní otáčejí a lezou jí do postele, bohužel jednomu se to povedlo na trvalo, další asi tři jenom na skok o kterých vím teda. To mi nevadí, šlo jenom o sex. Tady je to vážné a to mě trápí. Okouzlil jí něčím, co já nemám a nemohu nabídnout, vztah na dálku. (Asi dva měsíce jsem nenáviděl Slováky, už to přešlo :-)). Jinak není pravda, že je to jenom jednou za měsíc. Ano fyzicky jednou za měsíc, ale virtuálně denně přes SMSky. Čeká na každou jak na smilování. Ona chce volnost a jak jsem řekl momentálně se cítí jako královna a je šťastná, nikdy jsem jí tak šťastnou v životě neviděl, jenom když se narodili děti a pár let kdy jsme byli spolu. Bojí se ale jedné věci jako čert kříže, že ji opustím a nechám samotnou, protože ví, že on by se své rodiny ve prospěch ní nikdy nevzdal a hned by ji odkopnul. Skoro všichni mi všude radí jít od ní, ale nedokážu opustit člověka kterého hluboce stále miluji, i když každá SMSka a každé jejich setkání je nůž do srdce. Nechci o tom vědět, jenže to dělá tak, že to prostě nejde přehlídnout. Myslím, že poslední dobou začínám být případ pro psychiatra. Buď to ustojím a ono to po několika letech samo odezní, zvyknu si na její chování a nebo odejdu a už nikoho podobného s tolika kladnými vlastnostmi nenajdu. Možná sem jí trochu nahlodal svoji přítelkyní, že už si nemůže být tak jistá tím, že s ní zůstanu. V to tiše doufám. Ale je to spíš hra než reálná hrozba.

Není tady

#16 12. 1. 2010 18:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

No a pak bys tady  dostal sodu.  Co jinýho taky tady.  No a ve finále, až by si tu na tebe holky zvykly, tak i útěchu a flastříček na bebínko....  stolt

Jsme poněkud v hypotetické rovině, Zuzi, a navíc mimo téma: Takže - co jsi myslela svou větou, že : "Moon si alespoň náznakem připustí, že něco zvoral"??? Že jako nedával každý den své ženě dostatečně najevo svou hlubokou a nehynoucí lásku? wink

Není tady

#17 12. 1. 2010 18:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mno, ona je šťastná a spokojná s vami obidvomi. Proste, čo si budeme nahovárať, ty sám si sa aktivoval až potom, čo si objavil, že je atraktívna ešte pre iných. Predtým si na ňu zrejme kašľal a bral ju ako súčasť zariadenia domácnosti. No a teraz je šťastná, lebo sa o ňu zajímajú hneď dvaja muži a berú ju ako žiadúcu ženu, nie ako úžitkový predmet. wink Inak, kde-ktorý muž by bol spokojný, že jeho povinnosti sa rozdelia medzi dvoch... Pozri si tunajšie vlákna - mohol by vám trochu aj popracovať v domácnosti, nie? Keď už sa unúva prísť... stolt
Žarty nabok: Nevidím tú situáciu ružovo, lebo tvoja priateľka si zrejme takto nahrádza pozornosť a city, ktoré nedostáva(la?) od teba.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#18 12. 1. 2010 18:40

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Moone, než si přečtu Tvůj nový příspěvek, objasni mi, prosím, větu: "Dala mi dost ostře najevo, že kdybych zakročil, tak mě opustí." Ke komu by jako šla? A děti by s klidem nechala na krku Tobě??? va

Není tady

#19 12. 1. 2010 18:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mulz napsal(a):

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#20 12. 1. 2010 18:51

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Jsme poněkud v hypotetické rovině, Zuzi, a navíc mimo téma: Takže - co jsi myslela svou větou, že : "Moon si alespoň náznakem připustí, že něco zvoral"??? Že jako nedával každý den své ženě dostatečně najevo svou hlubokou a nehynoucí lásku? wink

Myslím, že  Moon ti  vlastně  mimoděk odpověděl: Dal  své paní  ZÁMINKU.   Ta se  zjevně hodila. Přítelkyně, byť virtuální, je důvodem k nějaké "akci" pro  ženu, která takovou akci potřebuje.
Ona by si zřejmě našla i jinou.  A čím to po**l  Mooon?
  Podle mého tím, že  ji moc miluje( respektive se k ní upnul).  Není sám za sebe. Je  její přívešek.   Takhle to zní drsně, ale  ono to tak vyplývá  z napsaného. Pokud si je paní tak jista v kramflecích, že klidně  mluví o opouštění v okamžiku, kdy  sama má "hříšek" na krku- je zjevné, že něčím svému  muži vládne. A nebojí se jeho reakcí.  Vůbec ho totiž do toho svého života nezařazuje jako pevný bod- jen proplouvá a staví se na molu pro  občerstvení.

Mě by zajímalo, jestli je to Moonova první partnerka. Z toho by se dalo vyvodit i to, proč si ho tahle krásná dáma vybrala. A také proč skončil její první vztah- tedy jestli to Moon ví.

Není tady

#21 12. 1. 2010 18:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Podľa mňa je dôležitejšie, čo sa po..alo v TERAJŠOM vzťahu. Zasa mama od viacerých malých detí asi nebdue takto vyvádzať mirnix-dirnix.

Brita

Není tady

#22 12. 1. 2010 18:54

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

TY SI ZAŽIL CHLAPA, KTORÝ BY SA CHCEL BAVIŤ O VZŤAHU? Alebo ktorý by žene povedal, že ju má rád po 3....X rokoch vzťahu? Ja NIE. hmm

Selima, ten můj mi to říká.  Daleko častěji než já jemu.  Já to obvykle shodím a   řeknu : zase se o tom sám ujišťuješ, tím že to řekneš nahlas?  tongue

Není tady

#23 12. 1. 2010 18:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Podľa mňa je dôležitejšie, čo sa po..alo v TERAJŠOM vzťahu. Zasa mama od viacerých malých detí asi nebdue takto vyvádzať mirnix-dirnix.

Malé ? Té mé kamarádce to bylo  (a je) šumák.  Když má pocit, že se  země pohnula, jde i od kojence.

Není tady

#24 12. 1. 2010 18:56

Mulz
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Mulz napsal(a):

Auuuu, přímo do srdce...  big_smile
Jo říkal jsem to, asi 3x do měsíce, to je málo nebo moc (teda většinou po sexu)? Opravdu chce žena takovéhle důkazy?
Teda kytky jsem nenosil..... Vim, že to taky byly chyby, ale o vztahu, když teče do bot, o tom jo, to se asi baví každý, ne?

Není tady

#25 12. 1. 2010 18:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som to počúvala viac-menej na vyžiadanie - keď už presne sa tým viac-menej hasil nejaký prúser. Inak klasicky: "Však VIEŚ, že ťa mám rád... Inak by som s tebou nebol... dumbom " Blábláblá... A nejde o slová, ale aj o prejavy. Ruku na srdce: prejavoval si jej city, bol si pozorný, Moonwalk?

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí