|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Proto jsem se vratila domu a dovezla si Prazaka do Ostravy,ale prizpusobil se okoli,tak aj zapadl a tady v Ostrave jsem kocnen dostala materske pudy,ze jsem chtela rodinu, v Praze by me to ani nenapadlo,byla by to prekazka,ale az tady jsem dospela k zaveru,ze prace nnei vsechno a neni treba ji podridit cely zivot,protoze ti nezustane nic a v duchodu po cloveku nestekne ani pes.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Ne, me moje prace bavi a zrovna tedka jsem dostala sanci vyrvorit p svem novou labinu a sefovat tomu,takze takovy nabidka se neodmita,ale mesic na to se nam povedlo necekane otehotnet,protoze jsem nesoustredila na mimco,ale na labinu,abych ji postavila na nohy,zabehla a pak ze bych sla na to planovane IVFko,ale zivot to zaridil jinak.........
V minulosti jsem pracovala v Praze v motolske nemocnici a v Praze s ezije praci a zivot tam jde strasne rychle...
Takze celkem si bez prace nedovedes zivot predstavit ,ale je fajn kdyz delas neco co te bavi ,to se malo komu podari 
Není tady

Dokazu si predstavit zivot s detma naplno,tak to tak horke nebude.Jdu neco zdlabout.
Není tady

ledovecek napsal(a):
KAtuli jsi zlato
jsem tu na chvilku,jůůůůůůůůůů zlato,to je hezký
to Ty taky 
Není tady

sima 75 napsal(a):
Katul ,ale je to mazec ja fakt vidim denne miliardu tehotnych ,je fakt ,ze se asi na to divam a kdysi jsem prosla bez povsimnuti ,muze byt Katul
hele ty jsi Katka ,ze ?? Ledi vim jak se jmenuje ,ale u tebe si nejsem jista ,samo jestli jsi tu v nejake tajne akci
tak neprozrazuj
No jasně že jsem ..... jsem přece mimozemšťan
ale to už víš od včerejška ne 
Není tady

ledovecek napsal(a):
KAtuli na prednich mistech.
To doufám,že my jsme ta silná trojka,která už je na vrcholu 

Není tady

sima 75 napsal(a):
ledovecek napsal(a):
Simi,ja se tehulim vyhybam od doby, co jsme zjistili, ze deti nejak mit nemuzeme, teda normalne a i jsme s tim byli smireni,ale nastal zlom a mimco najednou dostalo rozmer a pak revize,to nasi viru v IVF posunulo nekam jinam a proste byt v pritomnosti tehuli mi nedela dobre,predstavuji si to stejne co ty, jak by asi uz bylo velke to nase..........
Ono je to mozna i tim obdobim ja mela mit termin za mesic .....
to já když chodím jukat na Letňátka,tak mě pojímá nostalgie když koukám,jak už jsem mohla mít drobka velkého v bříšku

Není tady

ledovecek napsal(a):
Hele,klaplo to minule, musi i tento rok. V tohle verit docela uklidnuje.Ted uz vime, co to je,tak budeme snad lepe pripravene....
a jak psala Snaži,zkusily jsme si to nanečisto,teď to bude načisto 
Není tady

sima 75 napsal(a):
Katul jsi zdrhla
Simi,já musela,ale napsala jsem Vám že musím odběhnout a nikde to tu nevidím,jsem to asi vypla dřív než se to poslalo
nebo posralo 

Není tady

Tak já příjdu a Vy jste pryč 
jinak k té práci,taky tak taky tak,zůstala bych doma hned a byla hezky opatrná
......se přeci nebudu nervovat,teď jsem tam byla celou tu dobu až do konce....
Není tady

Blava napsal(a):
Ahoj, všimla jsem si, že je tu Kaťulka tak jsem se chtěla zeptat jak se máš beruško?
Jéééééééééé ahojky Blavi,ty si kujon si mě našla
ale jo jde to dneska je mi líp,včera jsem jen ležela,tak mě strašně bolely vaječníky,ale naštěstí brufík zabral,už to mám cca 5 den jak na houpačce,je mi dobře a pak zle
a jak Ty s raráškama,jak je,co nevolnosti? 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Blava napsal(a):
Ahoj, všimla jsem si, že je tu Kaťulka tak jsem se chtěla zeptat jak se máš beruško?
![]()
ale jo jde to dneska je mi líp,včera jsem jen ležela,tak mě strašně bolely vaječníky,ale naštěstí brufík zabral,už to mám cca 5 den jak na houpačce,je mi dobře a pak zle
No náááhodička, ale šťastná 
Já si vzpomínám, jak mě děsně bolely vaječníky po stimulaci. Určo to není to samé, ale nepříjmené to je teda dost... Tak snad ti ty bolesti dají pokoj
Navíc ještě že existují růžové tabletky viď, člověk i tak dost "trpí"
Nevolnosti jsou vesměs občasné, ale i tak to občas stojí za to. Halt to patří k věci
Ale v úterý mě docela dost bolelo břicho a tak v něm jako píchalo, no byla jsem z toho solidně nervózní, ale asi si jen dělali prostor či co

Není tady

Blava napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Blava napsal(a):
![]()
Já si vzpomínám, jak mě děsně bolely vaječníky po stimulaci. Určo to není to samé, ale nepříjmené to je teda dost... Tak snad ti ty bolesti dají pokojNavíc ještě že existují růžové tabletky viď, člověk i tak dost "trpí"
Nevolnosti jsou vesměs občasné, ale i tak to občas stojí za to. Halt to patří k věciAle v úterý mě docela dost bolelo břicho a tak v něm jako píchalo, no byla jsem z toho solidně nervózní, ale asi si jen dělali prostor či co
![]()
Šťastná
jo,jo,no mě bylo fajn a najednou mě začaly tahat vaječníky a ta bolest vystřelovala až pod žebra a na obou stranách,tak jsem si říkala co to je,byla to taková zvláštní bolest,kterou jsem ještě nezažila,tak jsem měla strach jestli je vše o.k.,víš jak zánět apod....člověk neví,no tělo se restartuje,ať může naběhnout znovu...ale je to teda restart za všechny prachy
jsem byla úpně slabá na nohy když jsem vstala z postele...
snad to s mrchou odezní.....jůůůůůů bříško,to mě mrzí,že Tě to tak leká,jestli to bylo jen nárazově a netrvá to,tak určo rarášci rostou a potřebujou místo,tak si to tam natahujou
mamino...myslím na Tebe drž se i s bobkama

Není tady

Blavi,kontrolu máš za chvilku a určo bude vše o.k.

a když už si tady,nechceš nám sem naprskat nějaké těhu bacilky
prosíííííííím za všechny

děkujeme předem a teď musím pádit tak zatím 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Blava napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Jéééééééééé ahojky Blavi,ty si kujon si mě našla![]()
Já si vzpomínám, jak mě děsně bolely vaječníky po stimulaci. Určo to není to samé, ale nepříjmené to je teda dost... Tak snad ti ty bolesti dají pokojNavíc ještě že existují růžové tabletky viď, člověk i tak dost "trpí"
Nevolnosti jsou vesměs občasné, ale i tak to občas stojí za to. Halt to patří k věciAle v úterý mě docela dost bolelo břicho a tak v něm jako píchalo, no byla jsem z toho solidně nervózní, ale asi si jen dělali prostor či co
![]()
Šťastná
jo,jo,no mě bylo fajn a najednou mě začaly tahat vaječníky a ta bolest vystřelovala až pod žebra a na obou stranách,tak jsem si říkala co to je,byla to taková zvláštní bolest,kterou jsem ještě nezažila,tak jsem měla strach jestli je vše o.k.,víš jak zánět apod....člověk neví,no tělo se restartuje,ať může naběhnout znovu...ale je to teda restart za všechny prachy
jsem byla úpně slabá na nohy když jsem vstala z postele...
snad to s mrchou odezní.....jůůůůůů bříško,to mě mrzí,že Tě to tak leká,jestli to bylo jen nárazově a netrvá to,tak určo rarášci rostou a potřebujou místo,tak si to tam natahujou
![]()
mamino...myslím na Tebe drž se i s bobkama
![]()
Děkuji

Já taky doufám, že tobě se ty problémy zlepší a třeba i dřív než přijde ms, no a pak se to tělo srovná a pak
No nebudu předbíhat ani ti přivolávat nějakou "schízu"
Tak hooodně štěstí do dalších dní Kaťul 

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Blavi,kontrolu máš za chvilku a určo bude vše o.k.
![]()
a když už si tady,nechceš nám sem naprskat nějaké těhu bacilkyprosíííííííím za všechny
![]()
děkujeme předem a teď musím pádit tak zatím
Jasně a sorry za ty těhu řeči tu 

Tak hooodně štěstí všem
tfuj tfuj tfuj

Není tady

Simi, neni to tajne, jsem Petra.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Simi, neni to tajne, jsem Petra.
To vim preci ja sem psala ,ze u tebe vim ,ale u Katulky si nejsem jista jestli je Katka .Sme si psaly sz a ty jsi mi to rekla ,ze jsi Petra
si zapomela co ,ze jsme se domlouvaly na brusle ,ale skoncilo to jen na tom mluveni 

Není tady
Tady máte i ode mě ať vám přinesou vytoužené uzlíčky 

Není tady

Jezisi,ja mam desnou sklerozu,uz si vzpominam,ja v te dobe dostala tunovou praci,tak jsem asi v tom spechu zapomnela. 
Není tady

Holky děkujemeeeeeee za bacilky.....dýchám zhluboka....
a nasávám,seč mi síly stačí

Není tady