|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ledi poslu ti to a osobne ti k tomu reknu v patek je to na hodne ,ale hodne dobre doporuceni a hlavne je to vyzkousene ,ze je fakt dobra a ja sem trochu skepticka vuci tomuhle ,ale vyzkouset se musi vse a druha vec ublit to neublizi
cislo posilam do sz . cenu a vse kolem ti povim v patek aspon duvod proc se videt a se budes tesit

Není tady

Ok, jdu koukat na vizitu, je to miminkach, jak je nekde medicina, tak jsem ulitla.Jsem zdravotniktelem i dusi.PAPAPAPAPA a diky
Není tady

Ahoj holky,
uz mam tehu prukazku 
mam ale mensi probelm. vcera mi ve fertimedu oznamili, ze uz svuj "ukol" splnili, a ze me budou predavat moji gyndarce..ale ja NECHCI...chci byt ve fertimedu, mam to kousicek, a hlavne - moje mudr nema ultazvuk a to znamena litat pres celou nemocnici zase na UV...teda, sem byla docela nastvana, jsem si myslela, ze me tam nechaji celou dobu,...no,je tam ale takova mila sestricka a ta rikala,ze mi to zkusi zaridit, abych tam mohla chodit dal, tak uvidime....
Není tady

Slivi, ja vim...ale uz jsem si tam nejak zvykla a nechce se mi zase jit k nekomu jinemu..Kdysi jset tam videla dost casto dost tehu pani, tak myslim, ze nejak protekcne by me tam snad mohli nechat.
Jinak holky, vsem mam strasne moc preju, abyste se toho mimi co nejdriv dockali, je to nadhernej pocit, kdyz vidite na UV jak mimi sebou ruzne sije a tak. Drzim moc moc palecky, at se vam to co nejdriv zadari !!!!
Není tady

holky, kde vseci ste? tady je nejaky mrtvo 
Není tady
Ahojky tak nemocenska je do stredy a dr byl nekompromisni
coz sem necekala
kazdopadne ode dneska jsem na clostiku
Jinak sem se sla podivat za Ledi a 
je velmi sympaticka a hezka
jen at ste v obraze dámy 
Není tady
Silvi ja ti uz psala na tve vlakno ,ze nemam ted casu ,ale ,ze myslim na tebe a paradox sem na nemocenske a nestiham

Jo seznamily jsem byla prijemne prekvapena 
Upravil(a) sima 75 (5. 3. 2010 11:39)
Není tady

Ahojky holky,
jen Vás jdu pozdravit a ohlásit se,že žiju 
...umřela mi babička,tak je tu smutno....
nedočítám,ale myslím na Vás mějte se zatím krásně
a samo,že všem držím palce

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Ahojky holky,
jen Vás jdu pozdravit a ohlásit se,že žiju
...umřela mi babička,tak je tu smutno....
nedočítám,ale myslím na Vás mějte se zatím krásněa samo,že všem držím palce
![]()
Katuli

Není tady

Kaťulko, babička mě moc mrzí, upřímnou soustrast

Slani, co jsem já slyšela, tak to dělá většina CARů a pokud si někoho nechávají, slyšela jsem o tom, že jsou to holky, které mají nějaké problémy... Ale těžko říct, třeba je ukecáš 

Není tady

ahoj Kati, to je mi lito, drz se!
Není tady

Holky děkuju 
Není tady
sima 75 napsal(a):
ledovecek napsal(a):
Ahoj holky,
jak se tu mate?
Simi koukam, ze vse asi dopadlo dobre, moc drzim pesti.
No my se prestehovali do hrabuvky, tak simi,kdybys sla kolem, ptej se na vedouci imunologie.Nebo kdybys neco potrebovala.
Jinak ja mam prechodne obdobi, cekam na ms,abych si mohla zase nasadit clostik a pokouset osud, zda se to podda ci ne.Ale jsem rozhodnuta jit do miminka.Prace nemuze nahradit poteseni z tho drobecka.
Holky neco Vam tady poslu, kouknete se pro zasmati.Ja u toho byla cela vanilkova.
http://www.maniacworld.com/how-to-get-y … sleep.htmlTeeeda tatka dostal sadu
super 

Není tady

Ahoj holky,
Simi ahoj, moc rada jsem te poznala, je fajn vedet s kym si clovek pise tak duverne veci jako piseme tady. Bylo to moc fajn.
Simi, no pokud krvacis a neprestava to,pak je to asi divne,uvaz sama, zda se pokouset o mimco, kdyz jeste neco neni v pohode.Uvidis,jak se budes citit, abys netrapila sovje telo clostilem zbytecne.No snad ti bude dobre,ale kdyby ti to melo trvat dele, radeji si skoc za doktorem.Drzim moc pesti.
Katuli, prijmi uprimnou soustrast.Ja prisla o svoji babicku dva roky zpet na prvniho aprila, byl to muj nejmilejsi clovek v mem zivote, vychovala mne a ja u ni vyrostla.Byla mym vzorem,starala jsem se o ni a vlastne diky ni jsem sla do zdravotnictvi, protoze jsem se o ni starala, byla nemocna a moji pomoc potrebuje.Moc mi chybi,ale zije v mem srdci a musim rict, ze ze mne vychovala slusneho cloveka a za to ji dodnes dekuji. Takze Katulko, drz se, bude zit ve tvem srdicku navzdy a v tvych spominkach.
Katuli,se Simcou jsem se uz seznamila, tak bych poznala docela rada i tebe.Myslim, ze bychom si melo co rici.Ale hlavne se drz.
No holky, labina prestehovana,takze tedka uz jenom snaha o mimco, zjistila jsem ze moje kamoska z ceka druhe mimco, zatimco my se snazime, nerekla mi to sama, jen se nekdo prebreptnul,tak me ani nebolelo,to ze uz ceka druhe mimico,ale to ze mi to sama nerekla.Ale co uz, kazdy me uz bere jako tu chuderu, co chce mimino,ale proste ji to nejde.Jak rikala jedna pani o zenskych, ktere nemohli mit deti ,,jalove kravy,,, tedka bych ji spise dala par facek a ulevila bych si,ale co nadelam, i taci lidickove tady jsou.V praci nikdo nevi, na co se chystame, jen vi, ze jsem o mimco prisla a ze nemuzu mit normalne deti jako smeti.
Není tady

Mám chvilku,tak jsem kukla zpět 
Simi díky za SZ na paní s jehličkama
jo a mám nározky teď v březnu
,tak Ty máš na to "rodíme" kusek víc času
jasně prostě musím rodit nejpozdějš v březnu 2011 pochopila jsem Tě dobře,tak to musím hnout zadnicí
jo a Simi krásnej metr čapí,tak snad přinese co má 
Ledi,tak to video s tou malou a taťkou v její postýlce nemělo chybu
a sleduju Tvůj metr žabkovej
a díky 
Slani gratuluju k těhu průkazce
super
jo a s tím Fertimedem,no je to zvláštní,já tenkrát chtěla hned pryč a Holub mi řekl,že nemusím spěchat,že mi tam udělají i ty testy ve 12TT a když tak pak mě převedou ke gyndařce,ale já k ní chtěla hned.....
Silví,myslím na Tebe a držím palečky

Jo,jo holky,babička bude zit vmém srdičku ve vzpominkach navždy i s dědečkem který už je tam 9 rok....
Není tady

Holky a Ty věštbičky od Danííííííííííí jsou fakt zvláštní-je v tom určité kouzlo a já tomu věřím,že něco mimo nás fakt existuje
,jsem zvědavá,jak to dopadne...

Ledi,nech si taky vyvěštit 
Není tady