|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ledi doufam ,ze zitra budu ok ,protoze jsem fakt hodne tak nastvana a to na vsechno .Jsem chudaka pritele i zdupala ,ze kde kdo je hned tehotny a ,ze uz mi to leze na nervy atd...chudak, ted si rikam ,ze on za to nemuze ,ale byl nejbliz no
sem si nikdy nedovedla predstavit ,ze se mnou az tak neco zacvici jako typu tyhle ty zpravy ,jsem tehotna .....
Není tady

KAtulko,ja jen vim, ze pokud by se nas usmalo stesti,budu se snazit o vsem mlcet,co nejdele,nikomu nic nereknu a reknu ti jen tady, ale dokud nebude jiste, ze se to narodi,budu to drzet o pred rodinou v tajnsoti,nechci,aby uz pri neuspechu nekdo litoval,rve to cloveku srdce z tela....
Ani kamoskam to nereknu,az nastane pravy cas.
Není tady

ledovecek napsal(a):
Holky diky,
my mame problem s tim, ze se kazdy vyrovnavame s problemama po svojem, ja jsem nervni, manza to drzi v sobe a pak bouchne,a kdyz jsme spolu,jen na sebe cumime a nedokazem o svych pocitech vubec mluvit.
Ale Simi, jak napsala Katuli, mas pravo byt nastvana, protoze zivot lidem nemeri stejnym metrem,at si kdo chce co chce rika.
Ja se snazim koukat s nadhledem a doufam, ze uz vsichni otehotneli a ze uz budu mit dlouho od techto novinek pokoj a pak prijde krizovka,az se to zacne rodit,ale to je za nejaky ten patek,mam cas se na to pripravit.
Takze s eklidne vztekej, ono to zitra prejde.
Jo Simi,jak píše Ledík,zaspíš to a zítra bude líp uvidíš a zas budeš kousek blíž k tomu vysněnému cíli 
A život není fér,to máš Ledi pravdu,to už jsem pochopila dávno,jsem si pořád kladla otázku,proč se mi to děje,vždyť jsem nikomu neublížila atd.....no však to znáte..
Není tady

sima 75 napsal(a):
Ledi doufam ,ze zitra budu ok ,protoze jsem fakt hodne tak nastvana a to na vsechno .Jsem chudaka pritele i zdupala ,ze kde kdo je hned tehotny a ,ze uz mi to leze na nervy atd...chudak, ted si rikam ,ze on za to nemuze ,ale byl nejbliz no
sem si nikdy nedovedla predstavit ,ze se mnou az tak neco zacvici jako typu tyhle ty zpravy ,jsem tehotna .....
holt byl po ruce....a v Tobě už toho bylo hodně,tak si s tím musela nějak ven,si jen člověk,teda sorryyyyyy mimozemšťan jsem chtěla napsat 
Není tady
Katul ja vim ,ze zitra vstanu a budu zase ok ,ja nevim jak vy ,.ale ja se fakt snazim se vyhybat tehulim atd..,ale me prijde ,ze cim vic to delam tim vic jich mam kolem sebe jak kdybych to pritahovala 
Není tady

ledovecek napsal(a):
KAtulko,ja jen vim, ze pokud by se nas usmalo stesti,budu se snazit o vsem mlcet,co nejdele,nikomu nic nereknu a reknu ti jen tady, ale dokud nebude jiste, ze se to narodi,budu to drzet o pred rodinou v tajnsoti,nechci,aby uz pri neuspechu nekdo litoval,rve to cloveku srdce z tela....
Tak to mi mluvíš z duše,mám to taky tak naplánováno
a přesně,ta věta mě je to taaaak líto,to mi fakt málem vyrvalo
z těla,takže příště budu jak myška,ale samo,že tady k Vám přiběhnu hnedle se // se pochlubit,jak to asi bylo minule,jste to věděly jako první

Není tady

Simi, ten kdo je nejblize,tak to vzdy schyta,ja si vzdy vztek nejak vybiju na manzovi, to vzdy davam vinu celemu svetu a nejvice manzelovi,protoze je nejblize...Ale vidim,jak mu ublizuji,protoze neni splachvaci a ma sve city a chvili mu bude trvat, nez se obrni....Tak si mysim, ze tva rekace je normalni a zname to vsechny, jen ja jsem se bala to tady davat najevo,ze mimco preji kazdemu,ale radovat se nedokazu.Tak je sakra normalni,kdybs to citila jinak, bylo by neco s tvou touhou po mimcu nenormalni.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Taky tak 
Není tady

KAtuli jsi zlato 
Není tady

sima 75 napsal(a):
Katul ja vim ,ze zitra vstanu a budu zase ok ,ja nevim jak vy ,.ale ja se fakt snazim se vyhybat tehulim atd..,ale me prijde ,ze cim vic to delam tim vic jich mam kolem sebe jak kdybych to pritahovala
Protože to vyhledáváš,podvědomě ani o tom nevíš,myslím,že až budeš mít prcka,tak si těhulí ani nevšimneš,myslím třeba na cestě apod.ale teď Tě to prostě přitahuje,tak máš pocit,že jsou všude i kdybys chodila kanálama 
Není tady

Simi,ja se tehulim vyhybam od doby, co jsme zjistili, ze deti nejak mit nemuzeme, teda normalne a i jsme s tim byli smireni,ale nastal zlom a mimco najednou dostalo rozmer a pak revize,to nasi viru v IVF posunulo nekam jinam a proste byt v pritomnosti tehuli mi nedela dobre,predstavuji si to stejne co ty, jak by asi uz bylo velke to nase.......... 
Není tady
Katul ,ale je to mazec ja fakt vidim denne miliardu tehotnych ,je fakt ,ze se asi na to divam a kdysi jsem prosla bez povsimnuti ,muze byt Katul
hele ty jsi Katka ,ze ?? Ledi vim jak se jmenuje ,ale u tebe si nejsem jista ,samo jestli jsi tu v nejake tajne akci
tak neprozrazuj 
Není tady

ledovecek napsal(a):
Simi, ten kdo je nejblize,tak to vzdy schyta,ja si vzdy vztek nejak vybiju na manzovi, to vzdy davam vinu celemu svetu a nejvice manzelovi,protoze je nejblize...Ale vidim,jak mu ublizuji,protoze neni splachvaci a ma sve city a chvili mu bude trvat, nez se obrni....Tak si mysim, ze tva rekace je normalni a zname to vsechny, jen ja jsem se bala to tady davat najevo,ze mimco preji kazdemu,ale radovat se nedokazu.Tak je sakra normalni,kdybs to citila jinak, bylo by neco s tvou touhou po mimcu nenormalni.
No Ledi,to je přesný,přeju to tady vážně každému z celého
,mě to zase nabíjí hrozně moc velkou energií,že se ty zázraky dějou a končí to krásně a že tak dopadnem všichni,protože jsme na jedný lodi a zároveň si říkám,která jsem asi v pořadníku já 
Není tady

Dokud jsme nechteli deti,tak mi to bylo sumak,ale co se o to mimi snazime, tak mam pocit, ze jsou kolem me same tehule,ale bylo to jasne,ze kdyz se dostanou kamosi do toho veku,bude tu najednou deti jak smeti,jen jsme netusili, ze se nas to tykat nebude.....
Není tady

KAtuli na prednich mistech. 
Není tady
ledovecek napsal(a):
Simi,ja se tehulim vyhybam od doby, co jsme zjistili, ze deti nejak mit nemuzeme, teda normalne a i jsme s tim byli smireni,ale nastal zlom a mimco najednou dostalo rozmer a pak revize,to nasi viru v IVF posunulo nekam jinam a proste byt v pritomnosti tehuli mi nedela dobre,predstavuji si to stejne co ty, jak by asi uz bylo velke to nase..........
Ono je to mozna i tim obdobim ja mela mit termin za mesic .....
Není tady

Myslim, ze jak se na to zase vrhnem,tak budem vedet,jak to pujde a co si budem vykladat, zase to bude o tom stejnem kolobehu 
Není tady

Simi asi jo a musi to bolet mnohem vice,ale uvidis,az se zacne neco dit, uklidnis se,protoze budes mit pocit,ze neco pro to mimco delas, ze jen necekas,co a jak,ale ze se zacnete snazot, treba za pomoci CARu.
Není tady

Hele,klaplo to minule, musi i tento rok. V tohle verit docela uklidnuje.Ted uz vime, co to je,tak budeme snad lepe pripravene.... 
Není tady
Ledi taky si rikam a priste uz bych do prace nechodila ,doma bych zustala 
Katul vis ceho sem si vsimla a to jen protoze ja to delala taky ,ja jeste chvilku i kdyz bylo uz po vsem tak sem nakukovala do zimnat a ja te parkrat videla v letnatkach ,no kazdopadne ted uz tam nechodim vubec.Coz si myslim ,ze se citim lepe jinak bych tam koukala porad 
Není tady

Simi,ja mam v planu zustat doma prvnich 12tt,dam si oraz od prace,protoze jsem propadla praci a workholismis mi neni cizi,uz se mi tov minulosti stalo,ze jsem evedela kdy skoncit v praci a skoncilo na intenzivni peci na kapackach,pro vycerpanost.Takze to nechci,aby se opakovalo.
Není tady
ledovecek napsal(a):
Simi,ja mam v planu zustat doma prvnich 12tt,dam si oraz od prace,protoze jsem propadla praci a workholismis mi neni cizi,uz se mi tov minulosti stalo,ze jsem evedela kdy skoncit v praci a skoncilo na intenzivni peci na kapackach,pro vycerpanost.Takze to nechci,aby se opakovalo.
Ty jo nekecej a to jako ,ze te ta prace fakt bavi a nebo spise tim kompenzujes ty jine veci jako tehu, deti atd....???
Není tady

Ne, me moje prace bavi a zrovna tedka jsem dostala sanci vyrvorit p svem novou labinu a sefovat tomu,takze takovy nabidka se neodmita,ale mesic na to se nam povedlo necekane otehotnet,protoze jsem nesoustredila na mimco,ale na labinu,abych ji postavila na nohy,zabehla a pak ze bych sla na to planovane IVFko,ale zivot to zaridil jinak.........
V minulosti jsem pracovala v Praze v motolske nemocnici a v Praze s ezije praci a zivot tam jde strasne rychle...
Není tady