|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Simíku děkuju a spoléhám na Tebe 
Nový chlívek připraven, ale zatím dokecejte tento (myslim že vám to nebude dlouho trvat
).

Není tady
A je mi jasne ,ze Silvi se mi bude smat ,ale chci vyhrat jo? tak si radsi toho nech ,jinak v dubnu se uvidime na srazu a vyridime si to 

A ted vazne.Jak je Silvi co ten vajecnik boli???
Není tady
sima 75 napsal(a):
A je mi jasne ,ze Silvi se mi bude smat ,ale chci vyhrat jo? tak si radsi toho nech ,jinak v dubnu se uvidime na srazu a vyridime si to
A ted vazne.Jak je Silvi co ten vajecnik boli???
Símo je to den ode dne lepší s tím aječníkem
tak snad to nic nebylo
a nezhorší se to...dnes dobrý!
Není tady

Silvi,Popi,držím palečky,ať přinesete jen dobré zprávy

Silvi,jsem ráda,že je líp
vaječník jeden 
Snaži,tak ať jde stěhování jako po másle
a Ty děti,tak to nemá chybu,jsou kouzelný 
Díky všem za info o lyžích

Není tady

Silvi 
Není tady

ahoj holkiiiiii, kde fseci steee??? 
Není tady
Si tu kecam sama ,ale neva ,jinak holky me asi prisla MS se v tom ted nevyznam kdyz uz to mam skoro deset dni od te laparky ,ale mam mensi bolest vajecniku ,podotykam mensi takze
oproti tomu co jsem mela tak je to ruzova zahrada 
Není tady

Simi,tak super,asi fachčíš,jak máš,tak to je parádní zpráva
...a dík za optání,je to kousek lepší 
přesně jak si psala,chce to čas......jednou si dole jednou nahoře....
Není tady
Katuli nebuuuuuj bude lepe uvidis
a kdyz zase zacnes kolem toho litat a bude se neco dit tak opet prijde to pozitivni mysleni a v 35 rodime
sem ti to rikala v 35 tak co reknu tak plati ,jinak holky z OV dneska jsem dostala cislo na pani ktera se zabyva akupunkturou co se tyce neplodnosti a ma velke uspechy ,je to pres znameho a opravdu pry je pecka takze pokud nektera mate zajem pisnete sz a ja poslu info.Pry je fakt moc dobra
a ma uspechy sice se rodi dvojcata ,ale .... to neva
ne?
Není tady

Simi,díky za podporující info
.....
ty vado paní co má jehličky a vypíchá Ti dvojčata jo,no to je pecka....chci ty údaje plís.....
jinak já kolem toho nechci lítat,víš,chci být prostě vklidu....
ale jo holka dík,když si řekla ve 35 rodíme,tak to beru,musím Tě přeci poslouchat a mám na to přesně 4 měsíce,takže dobrý....
a Ty kolik? 
Není tady

Jo Simi a jestli Ti fakt přišla ms,tak nezapomeň na metřík s čápem.....

Není tady

Ahoj holky, moc vas zdravim....teda, sem se trochu vytocila, byla jsem na tehulkach a je tam jedna moc chytra selcna, ktera porad vsechny kritizuje, ze nemyslime positivne, ze si to tehu neuzovame, ze mame porad z neceho obavy...no nazabiti, fakt
tak jeste ze tady jsem DOMA:-)))
Zitra jdu na dalsi Ko, drze palce 
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Simi,díky za podporující info
.....
ty vado paní co má jehličky a vypíchá Ti dvojčata jo,no to je pecka....chci ty údaje plís.....
jinak já kolem toho nechci lítat,víš,chci být prostě vklidu....
ale jo holka dík,když si řekla ve 35 rodíme,tak to beru,musím Tě přeci poslouchat a mám na to přesně 4 měsíce,takže dobrý....
a Ty kolik?
Ted si mela narozky ne ??? jinak az budu mit odpoledne cas poslu ti sz a veskere info ,hele za pokus to stoji a pry pomohla hodne zenskym specializuje se na neplodnost tak to by bylo aby nebylo
ja maa 35 v zari 

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Jo Simi a jestli Ti fakt přišla ms,tak nezapomeň na metřík s čápem.....
![]()
Tak asi zase nic mam v tom bordel ,ale dr rikal ,ze to krvaceni po laparce bylo jak MS ,protize ty vajecniky napichal tak jako by umela MS tak neco ,pisu to laicky jak sem to pochopila 
Není tady
slaninova11@seznam.cz napsal(a):
Ahoj holky, moc vas zdravim....teda, sem se trochu vytocila, byla jsem na tehulkach a je tam jedna moc chytra selcna, ktera porad vsechny kritizuje, ze nemyslime positivne, ze si to tehu neuzovame, ze mame porad z neceho obavy...no nazabiti, fakt
tak jeste ze tady jsem DOMA:-)))
Zitra jdu na dalsi Ko, drze palce
Tak se sni nebav, nejlepsi je ignorovat a chod za nama 
Není tady

jojo, vsak my ji tam docela drtime... 
Simi, no a jak to teda s tebou vypada, kdy mate povoleno na to " vlitnout" ? 
Není tady
Slanino 
čáu!! Zrovna dneska jsem k vám koukala a měla jsem chuť tam napsat... 
ale udržela jsem se, přeci jen to není můj chlívek... 
tohle mě dostalo : Taky me holky zarazi jak stale resite tehotenske problemy, unava, jidlo, ubyvani/pribyvani na vaze, neustaly strach z vysledku. ZBYTECNE SE STRESUJETE a neuzivate si to.Jen se tim ubijite. PROC???? 

bych jí dala mý zážitky a ta by se ustresovala 
tyhle kecy (fakt pardon) mě štvou.. Jako nejsem nějaká ubulená kráva ale totok 

Upravil(a) Kerstin (2. 3. 2010 11:34)
Není tady