Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 1. 2010 11:49

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 5

petka123 napsal(a):

KATI mě to tahalo 2 dny po sobě a pak ještě jeden den ale to bylo takovy rano chvilku pak odpoledne chvilku a ted asi po dalsich 2 dnech me pichalo vecer v podbrisku jak jsem lezela z niceho nic a MS jeste nemám tak nevím co to bylo že by opožděná OVU?

Peti,díky,včera mi ťuk,ťuk zabral brufík,dnes lepší ťuk,ťuk snad to tak zůstane smile

Není tady

#52 13. 1. 2010 11:50

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Silvi.100 napsal(a):

Ahojte berulky smile doufám, že tenhle chlívek přinese minimálně 5 těhulí wink jinak všechny zdravím a nejspíš se ozvu až po výsledcích-už dnes mě bolí nervozitou břicho a tak jsem se začetla do super knížky a snažím se na zítřek nemyslet.

Silvi,taky doufám a na zítřek všechny moje tummenupptummenupptummenupptummenupp palečky a pusu pussa hjarta bude to dobrý musí par

Není tady

#53 13. 1. 2010 11:53

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Snažilenka napsal(a):

Kaťulko - mě taky docela překvapily Tvoje pocity "vetřelce" a nic moc radost....ale jak jsem si teď přečetla že jsi radost pociťovala při objevu // v březnu tak to už chápu - prostě jsi měla strach aby to dopadlo dobře pussa Já měla radost jako Ledi a NAŠTĚSTÍ to dobře dopadlo, vás je mi moc líto, to přece víte pussa Opravdu tohle neznám, Ledi má pravdu že to nejde pochopit když se to neprožije grater Jako jsem nechápala jak může ženským chybět třeba ten měsíc o který porodily dřív - ty bláho a co já měla pak za stavy, bylo mi z toho hrozně, scházel mi ten pupek - a to všechno dopadlo dobře, neumim (a nechci) si představit jaký by to bylo kdyby ..... mad va grater

Holky s tím 6tým smyslem a mimozemšťanstvím ....asi na tom něco bude, taky jsem ke konci těhu s  Vítkem cítila že není něco OK yikes ... Ale to, že mi na začátku těhot, najednou bylo dobře a nebolely prsa a cítila jsem se absolutně netěhotně - jsem měla taky a jela k dr. a tam hjarta bouchalo a vše v pořádku.... Takže vám nevim va A sny v těhu bývaly buď hororový nebo erotický vissla

Silvíku - Tobě speciální držení palčáků na zítra http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/x49.gif

Snaži pussa díky,musím říct,že když je mi fyzicky líp,tak i psychicky stolt věřím,že to bude dobrý smile

jinak všem mimozemšťankám hezký den pa,pa wink par

Není tady

#54 13. 1. 2010 15:48

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: OV
Web

Slani to vis ,ze si to tam budu chtit prosadit stolt holky dneska jsem se dozvedela ,ze je dalsi tehule vedle me ,neplanovane tehu a az tak ted nechteli hmm sakra mam radost ,ale zavidim stolt

http://www.ticker.7910.org/as1cMjG0g410000MDAwNjkwM2p8MDAwMTc1NWR8eW91ciB0ZXh0.gif
Valentince je

Není tady

#55 13. 1. 2010 16:16

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

sima 75 napsal(a):

Slani to vis ,ze si to tam budu chtit prosadit stolt holky dneska jsem se dozvedela ,ze je dalsi tehule vedle me ,neplanovane tehu a az tak ted nechteli hmm sakra mam radost ,ale zavidim stolt

Simi a to už sis myslela,že je vyčerpáno a ona už další těhule,co tillfreds no teď si na řadě jisto jistě Ty pussa

Není tady

#56 13. 1. 2010 16:30

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaťulka 33 napsal(a):

sima 75 napsal(a):

Simi a to už sis myslela,že je vyčerpáno a ona už další těhule,co tillfreds no teď si na řadě jisto jistě Ty pussa

Katul lepe bych to nenapsala ,fakt jsem z toho takova presla ,ale preju moc ,ale radovat to asi nepujde neutral si nekdy prijdu ,ze jsem zla sad ,ten muj se uplne divil na moji reakci ,mu se to rekne kluka uz ma a neni zenska a neni mu 34 dumbom

http://www.ticker.7910.org/as1cMjG0g410000MDAwNjkwM2p8MDAwMTc1NWR8eW91ciB0ZXh0.gif
Valentince je

Není tady

#57 13. 1. 2010 16:37

Orcha
♥♥♥♥---
Místo: Praha východ

Simi, moc dobře vím, jak se cítíš. Já jsem měla v srpnu revizi a v září jsem se vrátila do práce, kde bylo 5 těhulí. V mezidobí další dvě přibyly.. bylo mi hrozně, teď tu ještě dvě mám, ostatní už jsou doma, a já stále koukám jako puk, jak jim roste bříško. Ted bych byla měsíc před porodem a místo toho tady čumím a makam a makam jako ten blbec ...ale co naděláme, viď smile

Naše hlava je kulatá, aby myšlení mohlo měnit směr.
v červnu 09 2.IVF, // hjarta naskočilo, 4.8.09 revize sad , KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR smile

Není tady

#58 13. 1. 2010 16:39

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Simi, presne vim,co se v tobe odehrava,to stejne se ve mne odehrava uz do pondelka,kdy mi to ta kamoska rekla.Preji to kazdemu od srdce,ale nemohu skakat radosti do stropu,nebylo by to uprimne,to musi pochopit kazdy.Takze u nas je normalni, ze to kazdemu prejem,ale radost prijde az tehdy, kdy se na nas samotne stesti usmeje a budeme vedet,jake to stesti prozivaji ti, ktery uz mimco cekaji anebo uz maji.

Není tady

#59 13. 1. 2010 16:43

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Me se hodi hlavou stale stehna myslenky, i kdyz se na to snazim nemyslet a snazim se mozek zamestnavat,ale porad se mi tlaci do hlavy sebelitost,ze neude mit nikdy deti, ze vsechno je jen cerne anebo bile a ze tedka je to vscehno cerne, ze ostatni kolem maji jine starosti a ja si s nima nemam co vykladat,protoze kazde vykladani o mimcu strasne boli,proto se tem holkam vyhybam,tay strach se stimulace na IVF,pak co nam reknou v centru a tay si hrozne preji,aby to vyslo prirozene, pochybuji o sobe o manzelovi a vubec o nasem vztahu, dostala peknou cocku a uprimne receno, dost as to uz semlelo,hlavne vztahy mezi nama a ptam se sama sebe,zda jsem to takto chtela,zda by manzelstvi nemelo byt pevnejsi,aby tohle ustalo a zda mit vubec spolu deti,kdyz mame prbolem tohle ustat.

Není tady

#60 13. 1. 2010 16:44

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Jezis ja pisu preklepy a pak z toho jsou takove koniny dumbom dumbom dumbom

Není tady

#61 13. 1. 2010 16:58

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

sima 75 napsal(a):

Kaťulka 33 napsal(a):

sima 75 napsal(a):

Katul lepe bych to nenapsala ,fakt jsem z toho takova presla ,ale preju moc ,ale radovat to asi nepujde neutral si nekdy prijdu ,ze jsem zla sad ,ten muj se uplne divil na moji reakci ,mu se to rekne kluka uz ma a neni zenska a neni mu 34 dumbom

Chápu a znám,ono radovat se ani nejde i kdyby si chtěla....prostě přeješ a v duchu si říkáš,zas jsem nebyla na řadě....dumbom a zlá nejsi je to úplně přirozené pussa a chlapi to berou jinak beruško pussa

Není tady

#62 13. 1. 2010 17:00

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Orcha napsal(a):

Simi, moc dobře vím, jak se cítíš. Já jsem měla v srpnu revizi a v září jsem se vrátila do práce, kde bylo 5 těhulí. V mezidobí další dvě přibyly.. bylo mi hrozně, teď tu ještě dvě mám, ostatní už jsou doma, a já stále koukám jako puk, jak jim roste bříško. Ted bych byla měsíc před porodem a místo toho tady čumím a makam a makam jako ten blbec ...ale co naděláme, viď smile

chjoooo Orcho,to jsou situace co.....muselo Ti být úplně příšerně a uvnitř to moc bolelo,co ten návrat...ale neboj všechny se dočkáme pussa hjarta musíme tummenupp

Není tady

#63 13. 1. 2010 17:00

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

ledovecek napsal(a):

Simi, presne vim,co se v tobe odehrava,to stejne se ve mne odehrava uz do pondelka,kdy mi to ta kamoska rekla.Preji to kazdemu od srdce,ale nemohu skakat radosti do stropu,nebylo by to uprimne,to musi pochopit kazdy.Takze u nas je normalni, ze to kazdemu prejem,ale radost prijde az tehdy, kdy se na nas samotne stesti usmeje a budeme vedet,jake to stesti prozivaji ti, ktery uz mimco cekaji anebo uz maji.

tummenupptummenupptummenupp

Není tady

#64 13. 1. 2010 17:00

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jsem rada ,ze to necitim jen ja a ,ze je to v celku "normalni" ,normalne se snazim myslet pozitivne ,ale ted zrovna dneska se mi nechce  a taky se mi nechce tvarit ,ze jsem jako vzdy v pohode ,na coz jsou u me vsichni zvykli ,sorry ,ze vas tim  zatezuji ,ale fakt jak nemivam tak dneska je to depka jak prase butter

Valentince je

Není tady

#65 13. 1. 2010 17:01

Orcha
♥♥♥♥---

Ledi neboj, nevim sice, co se mezi vama stalo, ale tohle je tezke pro oba, ne jenom pro zenskou. Je potreba, abyste to prekonali, ono az to jednou vyjde, budete na to s usmevem vzpominat smile Kazdy to bere proste jinak a kazdy se s tim musi poprat. Zkuste jet nekam na vylet, delat spolu vice veci a tak...byt si vic na blizku a uvidis, ze to bude dobre smile

v červnu 09 2.IVF, // hjarta naskočilo, 4.8.09 revize sad , KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR smile

Není tady

#66 13. 1. 2010 17:01

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ledovecek napsal(a):

Jezis ja pisu preklepy a pak z toho jsou takove koniny dumbom dumbom dumbom

Ledi v pohode si to domyslime wink big_smile

Valentince je

Není tady

#67 13. 1. 2010 17:02

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

ledovecek napsal(a):

Me se hodi hlavou stale stehna myslenky, i kdyz se na to snazim nemyslet a snazim se mozek zamestnavat,ale porad se mi tlaci do hlavy sebelitost,ze neude mit nikdy deti, ze vsechno je jen cerne anebo bile a ze tedka je to vscehno cerne, ze ostatni kolem maji jine starosti a ja si s nima nemam co vykladat,protoze kazde vykladani o mimcu strasne boli,proto se tem holkam vyhybam,tay strach se stimulace na IVF,pak co nam reknou v centru a tay si hrozne preji,aby to vyslo prirozene, pochybuji o sobe o manzelovi a vubec o nasem vztahu, dostala peknou cocku a uprimne receno, dost as to uz semlelo,hlavne vztahy mezi nama a ptam se sama sebe,zda jsem to takto chtela,zda by manzelstvi nemelo byt pevnejsi,aby tohle ustalo a zda mit vubec spolu deti,kdyz mame prbolem tohle ustat.

holčičko moje pussa hjarta bude líp musíš tomu věřit pussa hjarta a čočka a zápřah vztahu to je každopádně,to bez debat....dumbom

Není tady

#68 13. 1. 2010 17:05

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

sima 75 napsal(a):

Jsem rada ,ze to necitim jen ja a ,ze je to v celku "normalni" ,normalne se snazim myslet pozitivne ,ale ted zrovna dneska se mi nechce  a taky se mi nechce tvarit ,ze jsem jako vzdy v pohode ,na coz jsou u me vsichni zvykli ,sorry ,ze vas tim  zatezuji ,ale fakt jak nemivam tak dneska je to depka jak prase butter

Simiiiiiiii ale Ty máš na to nárok,takže se klidně vyvztekej,jestli to půjde a i kdyby to pomohlo jen trošku,tak to stojí zato....si jen ženská,která přišla o dítě a je pochopitelné,že to nějak prožíváš pussa a to co cítíš je opravdu normální mám to stejně a nezatěžuješ to ani omylem,klidně se vyřvi pussa

Není tady

#69 13. 1. 2010 17:06

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Orcha napsal(a):

Ledi neboj, nevim sice, co se mezi vama stalo, ale tohle je tezke pro oba, ne jenom pro zenskou. Je potreba, abyste to prekonali, ono az to jednou vyjde, budete na to s usmevem vzpominat smile Kazdy to bere proste jinak a kazdy se s tim musi poprat. Zkuste jet nekam na vylet, delat spolu vice veci a tak...byt si vic na blizku a uvidis, ze to bude dobre smile

tummenupp paráda,líp bych to nenapsala.... par

Není tady

#70 13. 1. 2010 17:06

Orcha
♥♥♥♥---

Kaťulka 33 napsal(a):

Orcha napsal(a):

chjoooo Orcho,to jsou situace co.....muselo Ti být úplně příšerně a uvnitř to moc bolelo,co ten návrat...ale neboj všechny se dočkáme pussa hjarta musíme tummenupp

Kaťulko, no, co ti budu povídat, často jsem brečela, pak byla už jen smutná a nemluvná, teď už je to lepší. Každý tě polituje, každý ti to hrozně přeje, ale bohužel stejně moc nepomůžou. Jen podpoří psychiku, což je také důležité, to já vím, ale víš jak to je.... musíme vydržet a doufat, že vše bude jednou lepší smile

Není tady

#71 13. 1. 2010 17:08

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kaťulka 33 napsal(a):

sima 75 napsal(a):

Simiiiiiiii ale Ty máš na to nárok,takže se klidně vyvztekej,jestli to půjde a i kdyby to pomohlo jen trošku,tak to stojí zato....si jen ženská,která přišla o dítě a je pochopitelné,že to nějak prožíváš pussa a to co cítíš je opravdu normální mám to stejně a nezatěžuješ to ani omylem,klidně se vyřvi pussa

A tohleto nepis pak tu bulim jeste vice tongue lol pussa sem nejaka precitlivela dumbom bych si nejradeji nafackovala dumbom lol

Valentince je

Není tady

#72 13. 1. 2010 17:10

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Holky diky,
my mame problem s tim, ze se kazdy vyrovnavame s problemama po svojem, ja jsem nervni, manza to drzi v sobe a pak bouchne,a kdyz jsme spolu,jen na sebe cumime a nedokazem o svych pocitech vubec mluvit.
Ale Simi, jak napsala Katuli, mas pravo byt nastvana, protoze zivot lidem nemeri stejnym metrem,at si kdo chce co chce rika.
Ja se snazim koukat s nadhledem a doufam, ze uz vsichni otehotneli a ze uz budu mit dlouho od techto novinek pokoj a pak prijde krizovka,az se to zacne rodit,ale to je za nejaky ten patek,mam cas se na to pripravit.
Takze s eklidne vztekej, ono to zitra prejde. par

Není tady

#73 13. 1. 2010 17:12

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Orcha napsal(a):

Kaťulka 33 napsal(a):

Orcha napsal(a):

Kaťulko, no, co ti budu povídat, často jsem brečela, pak byla už jen smutná a nemluvná, teď už je to lepší. Každý tě polituje, každý ti to hrozně přeje, ale bohužel stejně moc nepomůžou. Jen podpoří psychiku, což je také důležité, to já vím, ale víš jak to je.... musíme vydržet a doufat, že vše bude jednou lepší smile

Orcho,chápu,já taky přemýšlela,jestli to říct kamarádkám a bylo mi různě....když jsem to sdělila,tak se ozvala další,že to samé podstoupila loni také,ale neměla odvahu s tím jít ven,takže už kvůli ní,jsem ráda že jsem to řekla a teď se navzájem podporujem pussa a pamatuju si ten pocit bezmoci,že nemůžu otěhotnět,chtělo se mi taaaaak křičet.....ale stejně jsem s tím nic nezmohla....přesně jak píšeš musíme doufat,věřit a když takhle držíme spolu,hned je to o malinko lepší pussa par a nakonec ta ženská se s tím musí uvnitř srovnat sama,jinak to nejde...smile ale je to fuška....

Není tady

#74 13. 1. 2010 17:12

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Simi, jinak si edelam iluze o tom, ze jsme tak silne,abychom tohle neorvali, si myslim, ze rvem vsechny......TAkze do toho, slzy odplavi to nejhorsi.......

Není tady

#75 13. 1. 2010 17:13

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

sima 75 napsal(a):

Kaťulka 33 napsal(a):

sima 75 napsal(a):

A tohleto nepis pak tu bulim jeste vice tongue lol pussa sem nejaka precitlivela dumbom bych si nejradeji nafackovala dumbom lol

pussapussapussa vybreč se,uleví se Ti hjarta pussa alespoň trošku co? pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí