29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
petka123 napsal(a):
KATI mě to tahalo 2 dny po sobě a pak ještě jeden den ale to bylo takovy rano chvilku pak odpoledne chvilku a ted asi po dalsich 2 dnech me pichalo vecer v podbrisku jak jsem lezela z niceho nic a MS jeste nemám tak nevím co to bylo že by opožděná OVU?
Peti,díky,včera mi ťuk,ťuk zabral brufík,dnes lepší ťuk,ťuk snad to tak zůstane
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Ahojte berulky
doufám, že tenhle chlívek přinese minimálně 5 těhulí
jinak všechny zdravím a nejspíš se ozvu až po výsledcích-už dnes mě bolí nervozitou břicho a tak jsem se začetla do super knížky a snažím se na zítřek nemyslet.
Silvi,taky doufám a na zítřek všechny moje palečky a pusu
bude to dobrý musí
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Kaťulko - mě taky docela překvapily Tvoje pocity "vetřelce" a nic moc radost....ale jak jsem si teď přečetla že jsi radost pociťovala při objevu // v březnu tak to už chápu - prostě jsi měla strach aby to dopadlo dobře
Já měla radost jako Ledi a NAŠTĚSTÍ to dobře dopadlo, vás je mi moc líto, to přece víte
Opravdu tohle neznám, Ledi má pravdu že to nejde pochopit když se to neprožije
Jako jsem nechápala jak může ženským chybět třeba ten měsíc o který porodily dřív - ty bláho a co já měla pak za stavy, bylo mi z toho hrozně, scházel mi ten pupek - a to všechno dopadlo dobře, neumim (a nechci) si představit jaký by to bylo kdyby .....
![]()
![]()
Holky s tím 6tým smyslem a mimozemšťanstvím ....asi na tom něco bude, taky jsem ke konci těhu s Vítkem cítila že není něco OK... Ale to, že mi na začátku těhot, najednou bylo dobře a nebolely prsa a cítila jsem se absolutně netěhotně - jsem měla taky a jela k dr. a tam
bouchalo a vše v pořádku.... Takže vám nevim
A sny v těhu bývaly buď hororový nebo erotický
![]()
Silvíku - Tobě speciální držení palčáků na zítra http://www.gify.nou.cz/smajlici_soubory/x49.gif
Snaži díky,musím říct,že když je mi fyzicky líp,tak i psychicky
věřím,že to bude dobrý
jinak všem mimozemšťankám hezký den pa,pa
Není tady
Slani to vis ,ze si to tam budu chtit prosadit holky dneska jsem se dozvedela ,ze je dalsi tehule vedle me ,neplanovane tehu a az tak ted nechteli
sakra mam radost ,ale zavidim
Není tady
sima 75 napsal(a):
Slani to vis ,ze si to tam budu chtit prosadit
holky dneska jsem se dozvedela ,ze je dalsi tehule vedle me ,neplanovane tehu a az tak ted nechteli
Simi a to už sis myslela,že je vyčerpáno a ona už další těhule,co no teď si na řadě jisto jistě Ty
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
holky dneska jsem se dozvedela ,ze je dalsi tehule vedle me ,neplanovane tehu a az tak ted nechteli
Simi a to už sis myslela,že je vyčerpáno a ona už další těhule,co
no teď si na řadě jisto jistě Ty
Katul lepe bych to nenapsala ,fakt jsem z toho takova presla ,ale preju moc ,ale radovat to asi nepujde si nekdy prijdu ,ze jsem zla
,ten muj se uplne divil na moji reakci ,mu se to rekne kluka uz ma a neni zenska a neni mu 34
Není tady
Simi, moc dobře vím, jak se cítíš. Já jsem měla v srpnu revizi a v září jsem se vrátila do práce, kde bylo 5 těhulí. V mezidobí další dvě přibyly.. bylo mi hrozně, teď tu ještě dvě mám, ostatní už jsou doma, a já stále koukám jako puk, jak jim roste bříško. Ted bych byla měsíc před porodem a místo toho tady čumím a makam a makam jako ten blbec ...ale co naděláme, viď
Není tady
Simi, presne vim,co se v tobe odehrava,to stejne se ve mne odehrava uz do pondelka,kdy mi to ta kamoska rekla.Preji to kazdemu od srdce,ale nemohu skakat radosti do stropu,nebylo by to uprimne,to musi pochopit kazdy.Takze u nas je normalni, ze to kazdemu prejem,ale radost prijde az tehdy, kdy se na nas samotne stesti usmeje a budeme vedet,jake to stesti prozivaji ti, ktery uz mimco cekaji anebo uz maji.
Není tady
Me se hodi hlavou stale stehna myslenky, i kdyz se na to snazim nemyslet a snazim se mozek zamestnavat,ale porad se mi tlaci do hlavy sebelitost,ze neude mit nikdy deti, ze vsechno je jen cerne anebo bile a ze tedka je to vscehno cerne, ze ostatni kolem maji jine starosti a ja si s nima nemam co vykladat,protoze kazde vykladani o mimcu strasne boli,proto se tem holkam vyhybam,tay strach se stimulace na IVF,pak co nam reknou v centru a tay si hrozne preji,aby to vyslo prirozene, pochybuji o sobe o manzelovi a vubec o nasem vztahu, dostala peknou cocku a uprimne receno, dost as to uz semlelo,hlavne vztahy mezi nama a ptam se sama sebe,zda jsem to takto chtela,zda by manzelstvi nemelo byt pevnejsi,aby tohle ustalo a zda mit vubec spolu deti,kdyz mame prbolem tohle ustat.
Není tady
Jezis ja pisu preklepy a pak z toho jsou takove koniny
Není tady
sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Simi a to už sis myslela,že je vyčerpáno a ona už další těhule,co
no teď si na řadě jisto jistě Ty
Katul lepe bych to nenapsala ,fakt jsem z toho takova presla ,ale preju moc ,ale radovat to asi nepujde
si nekdy prijdu ,ze jsem zla
,ten muj se uplne divil na moji reakci ,mu se to rekne kluka uz ma a neni zenska a neni mu 34
Chápu a znám,ono radovat se ani nejde i kdyby si chtěla....prostě přeješ a v duchu si říkáš,zas jsem nebyla na řadě.... a zlá nejsi je to úplně přirozené
a chlapi to berou jinak beruško
Není tady
Orcha napsal(a):
Simi, moc dobře vím, jak se cítíš. Já jsem měla v srpnu revizi a v září jsem se vrátila do práce, kde bylo 5 těhulí. V mezidobí další dvě přibyly.. bylo mi hrozně, teď tu ještě dvě mám, ostatní už jsou doma, a já stále koukám jako puk, jak jim roste bříško. Ted bych byla měsíc před porodem a místo toho tady čumím a makam a makam jako ten blbec ...ale co naděláme, viď
chjoooo Orcho,to jsou situace co.....muselo Ti být úplně příšerně a uvnitř to moc bolelo,co ten návrat...ale neboj všechny se dočkáme
musíme
Není tady
ledovecek napsal(a):
Simi, presne vim,co se v tobe odehrava,to stejne se ve mne odehrava uz do pondelka,kdy mi to ta kamoska rekla.Preji to kazdemu od srdce,ale nemohu skakat radosti do stropu,nebylo by to uprimne,to musi pochopit kazdy.Takze u nas je normalni, ze to kazdemu prejem,ale radost prijde az tehdy, kdy se na nas samotne stesti usmeje a budeme vedet,jake to stesti prozivaji ti, ktery uz mimco cekaji anebo uz maji.
Není tady
Jsem rada ,ze to necitim jen ja a ,ze je to v celku "normalni" ,normalne se snazim myslet pozitivne ,ale ted zrovna dneska se mi nechce a taky se mi nechce tvarit ,ze jsem jako vzdy v pohode ,na coz jsou u me vsichni zvykli ,sorry ,ze vas tim zatezuji ,ale fakt jak nemivam tak dneska je to depka jak prase
Není tady
Ledi neboj, nevim sice, co se mezi vama stalo, ale tohle je tezke pro oba, ne jenom pro zenskou. Je potreba, abyste to prekonali, ono az to jednou vyjde, budete na to s usmevem vzpominat Kazdy to bere proste jinak a kazdy se s tim musi poprat. Zkuste jet nekam na vylet, delat spolu vice veci a tak...byt si vic na blizku a uvidis, ze to bude dobre
Není tady
ledovecek napsal(a):
Me se hodi hlavou stale stehna myslenky, i kdyz se na to snazim nemyslet a snazim se mozek zamestnavat,ale porad se mi tlaci do hlavy sebelitost,ze neude mit nikdy deti, ze vsechno je jen cerne anebo bile a ze tedka je to vscehno cerne, ze ostatni kolem maji jine starosti a ja si s nima nemam co vykladat,protoze kazde vykladani o mimcu strasne boli,proto se tem holkam vyhybam,tay strach se stimulace na IVF,pak co nam reknou v centru a tay si hrozne preji,aby to vyslo prirozene, pochybuji o sobe o manzelovi a vubec o nasem vztahu, dostala peknou cocku a uprimne receno, dost as to uz semlelo,hlavne vztahy mezi nama a ptam se sama sebe,zda jsem to takto chtela,zda by manzelstvi nemelo byt pevnejsi,aby tohle ustalo a zda mit vubec spolu deti,kdyz mame prbolem tohle ustat.
holčičko moje
bude líp musíš tomu věřit
a čočka a zápřah vztahu to je každopádně,to bez debat....
Není tady
sima 75 napsal(a):
Jsem rada ,ze to necitim jen ja a ,ze je to v celku "normalni" ,normalne se snazim myslet pozitivne ,ale ted zrovna dneska se mi nechce a taky se mi nechce tvarit ,ze jsem jako vzdy v pohode ,na coz jsou u me vsichni zvykli ,sorry ,ze vas tim zatezuji ,ale fakt jak nemivam tak dneska je to depka jak prase
Simiiiiiiii ale Ty máš na to nárok,takže se klidně vyvztekej,jestli to půjde a i kdyby to pomohlo jen trošku,tak to stojí zato....si jen ženská,která přišla o dítě a je pochopitelné,že to nějak prožíváš a to co cítíš je opravdu normální mám to stejně a nezatěžuješ to ani omylem,klidně se vyřvi
Není tady
Orcha napsal(a):
Ledi neboj, nevim sice, co se mezi vama stalo, ale tohle je tezke pro oba, ne jenom pro zenskou. Je potreba, abyste to prekonali, ono az to jednou vyjde, budete na to s usmevem vzpominat
Kazdy to bere proste jinak a kazdy se s tim musi poprat. Zkuste jet nekam na vylet, delat spolu vice veci a tak...byt si vic na blizku a uvidis, ze to bude dobre
paráda,líp bych to nenapsala....
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Orcha napsal(a):
chjoooo Orcho,to jsou situace co.....muselo Ti být úplně příšerně a uvnitř to moc bolelo,co ten návrat...ale neboj všechny se dočkáme
![]()
musíme
Kaťulko, no, co ti budu povídat, často jsem brečela, pak byla už jen smutná a nemluvná, teď už je to lepší. Každý tě polituje, každý ti to hrozně přeje, ale bohužel stejně moc nepomůžou. Jen podpoří psychiku, což je také důležité, to já vím, ale víš jak to je.... musíme vydržet a doufat, že vše bude jednou lepší
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Simiiiiiiii ale Ty máš na to nárok,takže se klidně vyvztekej,jestli to půjde a i kdyby to pomohlo jen trošku,tak to stojí zato....si jen ženská,která přišla o dítě a je pochopitelné,že to nějak prožíváš
a to co cítíš je opravdu normální mám to stejně a nezatěžuješ to ani omylem,klidně se vyřvi
A tohleto nepis pak tu bulim jeste vice
sem nejaka precitlivela
bych si nejradeji nafackovala
Není tady
Holky diky,
my mame problem s tim, ze se kazdy vyrovnavame s problemama po svojem, ja jsem nervni, manza to drzi v sobe a pak bouchne,a kdyz jsme spolu,jen na sebe cumime a nedokazem o svych pocitech vubec mluvit.
Ale Simi, jak napsala Katuli, mas pravo byt nastvana, protoze zivot lidem nemeri stejnym metrem,at si kdo chce co chce rika.
Ja se snazim koukat s nadhledem a doufam, ze uz vsichni otehotneli a ze uz budu mit dlouho od techto novinek pokoj a pak prijde krizovka,az se to zacne rodit,ale to je za nejaky ten patek,mam cas se na to pripravit.
Takze s eklidne vztekej, ono to zitra prejde.
Není tady
Orcha napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
Orcha napsal(a):
![]()
musíme
Kaťulko, no, co ti budu povídat, často jsem brečela, pak byla už jen smutná a nemluvná, teď už je to lepší. Každý tě polituje, každý ti to hrozně přeje, ale bohužel stejně moc nepomůžou. Jen podpoří psychiku, což je také důležité, to já vím, ale víš jak to je.... musíme vydržet a doufat, že vše bude jednou lepší
Orcho,chápu,já taky přemýšlela,jestli to říct kamarádkám a bylo mi různě....když jsem to sdělila,tak se ozvala další,že to samé podstoupila loni také,ale neměla odvahu s tím jít ven,takže už kvůli ní,jsem ráda že jsem to řekla a teď se navzájem podporujem a pamatuju si ten pocit bezmoci,že nemůžu otěhotnět,chtělo se mi taaaaak křičet.....ale stejně jsem s tím nic nezmohla....přesně jak píšeš musíme doufat,věřit a když takhle držíme spolu,hned je to o malinko lepší
a nakonec ta ženská se s tím musí uvnitř srovnat sama,jinak to nejde...
ale je to fuška....
Není tady
Simi, jinak si edelam iluze o tom, ze jsme tak silne,abychom tohle neorvali, si myslim, ze rvem vsechny......TAkze do toho, slzy odplavi to nejhorsi.......
Není tady
sima 75 napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Simiiiiiiii ale Ty máš na to nárok,takže se klidně vyvztekej,jestli to půjde a i kdyby to pomohlo jen trošku,tak to stojí zato....si jen ženská,která přišla o dítě a je pochopitelné,že to nějak prožíváš
a to co cítíš je opravdu normální mám to stejně a nezatěžuješ to ani omylem,klidně se vyřvi
A tohleto nepis pak tu bulim jeste vice
![]()
![]()
sem nejaka precitlivela
bych si nejradeji nafackovala
![]()
vybreč se,uleví se Ti
alespoň trošku co?
Není tady