29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ledovecek napsal(a):
NO to jsem taky zvedava,co ti ve fertasu reknou, ale nejak mi to neštimuje.Procpak by to neslo?Hmmmm?Nopo laparce budou vedet vice.Uvidime.
Katuli mas pravdu,bylo to krasne a kdyby mi tenkrat dali milion, ze budem v tom,tak se vysmala,ale povedlo se.Tak uvidime. Drzim pesti.Depka me pustila , bo v praci mam hodne prace a mco fajn holky,tak clovek zapomene na vse a ja jsem strasne rada za ty holky.Drzi nad vodou,kdyz je mi tezko.
JInak Katuli, jak jste psali o tom vetrelci,tak ja to mela naopak, mela jsem skvely pocit a nejak jsem vycitila., ze neco neni v poradku, ze se s mymy telem neco deje a pak jsem takyx citila, ze uz to nebude v poradku, protoze moje telo rikalo uz nejsi tehotna a s tim jsem asi sla i na prvni UZ a potrvrdilo se to.Zenska ma opravdu sesty smysl.Vsak to zase pozname.Ja to budu cekat jen do jara,pak alou do centra na pripravu na IVF.![]()
Ledi,to jsem ráda,že Tě depka pustila ,no jinak já se přiznám,já jsem skvělý pocit právě neměla,tak nějak od začátku(jako bych už tenkrát měla pocit,že je něco špatně-či-co-já si to nedovedu vysvětlit,je to nad mé chápání
) ,pak mi začalo být špatně....a tak nějak jsem bojovala sama se sebou trošku těšení,hodně obav,a strachu,jako bych tomu nevěřila,nebo já nevím....a pak to přišlo,jsem se ráno vzbudila to bylo ve čtvrtek a nějak mi začlo být líp a tělo mi říkalo,jako bych už nebyla těhu,přesně jak to píšeš,je to vážně zvláštní,jak píšeš,6-smysl opravdu v to věřím....
pak v pátek taky začla jsem mít chuť na jídlo a říkala si něco se děje,jako by byl konec no a pak se to na ultr.potvrdilo
.....ale je zvláštní když jsem našla // v březnu,to bylo první měsíc s Clostilem minulý rok a já si jak prdlá dělala test 28DC,(holky mi říkali,že to mohlo být bioch.těhu)tak jsem byla strašně šťastná že to vyšlo a jiné pocity jsem neměla,no byl to spíš duch,ale byl,pak jsem si dělala test ještě 29DC a duch tam byl silnější,já jsem byla neskonale šťastná a 2dny jsem žila v tom že jsem těhu.....že jsme to dokázali a jak je to krásné no pak jsem si pohladila bříško a řekla mu miminko naše,šla na wecko a tam rudá mrcha...to mi hlava nebrala a od té doby jsem netestovala.....zbytečně brzy....a počkala na mrchu a proto jsem se zalekla těch pocitů,které jsem měla teď v těhu,vždyť tenkrát jsem se tak těšila a stejně to nedopadlo a teď ty pocity opačné a jsem těhu.....tak jsem se zalekla,že už jsem to období,kdy jsem měla mít dítě prošvihla.....
jsem se nějak rozepsala....
takže tak....
moc Ti přeju ať už Car nepotřebuješ
a držím Vám holky palčáčky....
Není tady
Simi,sance je vzdy.
Není tady
sima 75 napsal(a):
Sem nastvana ,ze tam musim ja to tak nejak nemam rada,
porad dokola a co je lepsi a co myslite a jaka je sance ,jak u blbych
Simi kočičko,plně Tě chápu,já byla šťastná,když jsem šla odtamtud naposled a věděla že tam nemusím.....je to na prdku chápu
Není tady
sima 75 napsal(a):
Ja taky tak Ledi do jara a pak hura na to ,jinak presne jak si rikala ja to taky citila ,ze je neco spatne ,ale uz o neco drive
Ty vado,holky mi vážně naskočila z toho šestého smyslu husí kůže......jak to ta ženská vycítí....nejdřív všechny otěhu z jednoho tulča a pak všechny vycítíme,že je to k.o. no to jsme trojka....jsme nějak spojené či-co nějak vesmírně
Není tady
KAtuli, ja tehu nikdy nebyla,tak proto ten klid a stesti,priste uz budu strachy pok.....takze si myslim, ze to tak nejak funguje obecne.Ja se tehu necitila asi 4 dny,nez jsmesli na UZ a potrvrdilo se to.Ceka nas to vsechny.
Ja jsem v poho,protoze nemam ve sve blizkosti zadnou tehuli a uz se sveho okoli neznam nikoho, kdo by mel byt tegu,tak jsem klidna, ze je snad uz rada na nas.Uvidi se.Dam tomu volny prubeh,jen aby nabehl cyklus jak ma,abych uz nemusela brat toliko hormonu.Ta moje kamoska mi jen napsala mail,ktery rika kazdy z formality,aby se videlo, ze vi o tom, jak je clovek nestastny,ale pochopit ho nedokaze, protoze co si budem vykladat, kdo si tim vsim neprose,nema ani poneti,co se v cloveku jako jsme my odehrava.
Mam jednu kamosku,ktera je takova dobra dusicka, ktera me dala dohro s manzelem a v jeji blizkosti se citim sama sebou a tu mam moc rada.Jinak jediny clovek, kteremu se sveruji se svyma bolistkama,ale i se stestim je moje maminka,je to zlato,kdybych ji nemela,byla bych moc nestastna, i kdyz se nevidim mco casto,tak ji mam moc rada a jsem rada, ze ji mam relativne dost blizko a vzdy tu pro me bude.Tak kdyz pridu od ni,tak to ze me kapanek spadne.
Ja jsem tedka zvedavam kdy se teta z ameriky (ms) uracila odficet zpet.Po te revizi je to opravdu ms,jako v puberte.Bricho me neboli.
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Ja taky tak Ledi do jara a pak hura na to ,jinak presne jak si rikala ja to taky citila ,ze je neco spatne ,ale uz o neco drive
Ty vado,holky mi vážně naskočila z toho šestého smyslu husí kůže......jak to ta ženská vycítí....nejdřív všechny otěhu z jednoho tulča a pak všechny vycítíme,že je to k.o.
no to jsme trojka....jsme nějak spojené či-co nějak vesmírně
No totok..já zas měla špatného tucha od toho zlého snu, co jsem měla v těhu..bylo to jako znamení...
No a nakonec se to vyplnilo.. A mám ten dojem, že sny mají opravdu určitý podtext
Není tady
Katuli,to mas pravdu,ale kazda zenska, ktera zenskou chce byt a chce mit detatko,tak ten sesty smysl ma a ma ho i na svoje miminko,je to takovy vnitrni pocit, jakoby podvedomi o vsem vedelo a clovek dela veci,aniz by si uvedomil k cemu to je. Mozna za to mohli hormony a to je asi ten nas sesty smysl,ale myslim, ze kdyby se nam postestilo zase,tak nam to tento smysl rekne a hlavne uz pozname jake to je, ja dokud jsem tehu nebyla, tak jsem nevedela nic, ale jen jsem kazdy cyklus mela tehu priznaky jako z ucebnice,ale uprimne to nemelo nic spolecne ho s tim,jako kdyz je clovek v tom....Je to uplne jiny stav, nez to velke prani byt tehu s tema pseudo tehu priznakama kazdy mesic.
Není tady
Kersti, me se v dobe,kdy jsem tak nejak rikala(v tehu), ze se citim dobre jako bych an nebyla tehu,tak s emi zdalo, ze mi miminko umrelo hnedka po porodu a za dva dny jsme sli na UZ,ale z toho sna jsem byla prastena cely den a vzdbudila jsem se tenkrat s brekem.Podvedomi pracuje.
Není tady
Kerstin napsal(a):
Kaťulka 33 napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Ty vado,holky mi vážně naskočila z toho šestého smyslu husí kůže......jak to ta ženská vycítí....nejdřív všechny otěhu z jednoho tulča a pak všechny vycítíme,že je to k.o.
no to jsme trojka....jsme nějak spojené či-co nějak vesmírně
No totok..já zas měla špatného tucha od toho zlého snu, co jsem měla v těhu..bylo to jako znamení...
No a nakonec se to vyplnilo.. A mám ten dojem, že sny mají opravdu určitý podtext
ty vado Kersti,to je asi fakt že ty těhule mají šestý smysl....no o těch snech v těhu ani nemluvím,jsem se budila zpocená jak čuník jsem tak živý sny jaktěživ neměla....
Není tady
ledovecek napsal(a):
Kersti, me se v dobe,kdy jsem tak nejak rikala(v tehu), ze se citim dobre jako bych an nebyla tehu,tak s emi zdalo, ze mi miminko umrelo hnedka po porodu a za dva dny jsme sli na UZ,ale z toho sna jsem byla prastena cely den a vzdbudila jsem se tenkrat s brekem.Podvedomi pracuje.
ty vado,já mám fakt husí kůži teď mi připadá že všechny těhule jakoby byly mimozemšťanky
Není tady
Jojo holy, jsme normalni a to je
Není tady
Katuli,ty mrchy hormony maji velkou moc nad nama,tezko se jim vzpirat
Není tady
ledovecek napsal(a):
Katuli,ty mrchy hormony maji velkou moc nad nama,tezko se jim vzpirat
Ledi,ono to snad ani nejde,s náma pěkně mávaj,co
říkám,příště chci být chlapem
Není tady
ledovecek napsal(a):
KAtuli, ja tehu nikdy nebyla,tak proto ten klid a stesti,priste uz budu strachy pok.....takze si myslim, ze to tak nejak funguje obecne.Ja se tehu necitila asi 4 dny,nez jsmesli na UZ a potrvrdilo se to.Ceka nas to vsechny.
Ja jsem v poho,protoze nemam ve sve blizkosti zadnou tehuli a uz se sveho okoli neznam nikoho, kdo by mel byt tegu,tak jsem klidna, ze je snad uz rada na nas.Uvidi se.Dam tomu volny prubeh,jen aby nabehl cyklus jak ma,abych uz nemusela brat toliko hormonu.Ta moje kamoska mi jen napsala mail,ktery rika kazdy z formality,aby se videlo, ze vi o tom, jak je clovek nestastny,ale pochopit ho nedokaze, protoze co si budem vykladat, kdo si tim vsim neprose,nema ani poneti,co se v cloveku jako jsme my odehrava.
Mam jednu kamosku,ktera je takova dobra dusicka, ktera me dala dohro s manzelem a v jeji blizkosti se citim sama sebou a tu mam moc rada.Jinak jediny clovek, kteremu se sveruji se svyma bolistkama,ale i se stestim je moje maminka,je to zlato,kdybych ji nemela,byla bych moc nestastna, i kdyz se nevidim mco casto,tak ji mam moc rada a jsem rada, ze ji mam relativne dost blizko a vzdy tu pro me bude.Tak kdyz pridu od ni,tak to ze me kapanek spadne.
Ja jsem tedka zvedavam kdy se teta z ameriky (ms) uracila odficet zpet.Po te revizi je to opravdu ms,jako v puberte.Bricho me neboli.
Ledi,no já těhu taky byla teď jako regulérně poprvé,kdybych si tenkrát nedělala ten test,tak mi normál příjde mrcha v termínu a já ani nic nevím,takže tak,ale chápu jak to myslíš,no tak já jsem tedy zvědavá na sebe jaká ze mě bude mimozemšťanka příště
jasně jen aby naběhl cyklus jak má a pak volný průběh
a to že nás může pochopit jen ten,který tím prošel,je bez debat... je fajn,že máš v mamince takvou oporu...no taky jsem zvědavá,jak ms,je to úplně jiné a jsem jak prvnička
Není tady
ledovecek napsal(a):
Katuli,to mas pravdu,ale kazda zenska, ktera zenskou chce byt a chce mit detatko,tak ten sesty smysl ma a ma ho i na svoje miminko,je to takovy vnitrni pocit, jakoby podvedomi o vsem vedelo a clovek dela veci,aniz by si uvedomil k cemu to je. Mozna za to mohli hormony a to je asi ten nas sesty smysl,ale myslim, ze kdyby se nam postestilo zase,tak nam to tento smysl rekne a hlavne uz pozname jake to je, ja dokud jsem tehu nebyla, tak jsem nevedela nic, ale jen jsem kazdy cyklus mela tehu priznaky jako z ucebnice,ale uprimne to nemelo nic spolecne ho s tim,jako kdyz je clovek v tom....Je to uplne jiny stav, nez to velke prani byt tehu s tema pseudo tehu priznakama kazdy mesic.
no přesně tak,stejně to těhu bylo ale úplně jiné,než ty každoměsíční příznaky...asi se tomu nadarmo neříká "jiný stav"
Není tady
ledovecek napsal(a):
ty joooooo,to je fakt nadpozemské to všechno,já si taky na tom ultrazvuku připadala jak v pohádce
Není tady
sima 75 napsal(a):
Tak ted ste me vydeptaly poradne si pripadam vazne jak mimozemstan ,je to fakt sila ,ze??
to jo....
Není tady
KATI mě to tahalo 2 dny po sobě a pak ještě jeden den ale to bylo takovy rano chvilku pak odpoledne chvilku a ted asi po dalsich 2 dnech me pichalo vecer v podbrisku jak jsem lezela z niceho nic a MS jeste nemám tak nevím co to bylo že by opožděná OVU?
Není tady
Ahojte berulky doufám, že tenhle chlívek přinese minimálně 5 těhulí
jinak všechny zdravím a nejspíš se ozvu až po výsledcích-už dnes mě bolí nervozitou břicho a tak jsem se začetla do super knížky a snažím se na zítřek nemyslet.
Upravil(a) Silvi.100 (13. 1. 2010 9:10)
Není tady
Simi, ja byt tebou, tak zkousim prvni IUI a pak teprv IVF....Priklad - znama ( 26let) sla k mudr a ten ji rekl ze NIKDY nebude mit deti!! Chapete to?? Holka, ktera ma 26 let, delohu a on ji rekl ze nebude mit moc deti! Mela krusty ( omlouvam se asi za nepresny termin) na vajecnicich. No, a otehotnela uplne prirozene! Moje mamka mela taky velke problemy, mela cysty na obou vajecnicich a taky ji rekli, ze nikdy nebude mit deti..a ma me:-) Takze doktori nejsou neomylni....
Není tady
Kaťulko - mě taky docela překvapily Tvoje pocity "vetřelce" a nic moc radost....ale jak jsem si teď přečetla že jsi radost pociťovala při objevu // v březnu tak to už chápu - prostě jsi měla strach aby to dopadlo dobře Já měla radost jako Ledi a NAŠTĚSTÍ to dobře dopadlo, vás je mi moc líto, to přece víte
Opravdu tohle neznám, Ledi má pravdu že to nejde pochopit když se to neprožije
Jako jsem nechápala jak může ženským chybět třeba ten měsíc o který porodily dřív - ty bláho a co já měla pak za stavy, bylo mi z toho hrozně, scházel mi ten pupek - a to všechno dopadlo dobře, neumim (a nechci) si představit jaký by to bylo kdyby .....
Holky s tím 6tým smyslem a mimozemšťanstvím ....asi na tom něco bude, taky jsem ke konci těhu s Vítkem cítila že není něco OK ... Ale to, že mi na začátku těhot, najednou bylo dobře a nebolely prsa a cítila jsem se absolutně netěhotně - jsem měla taky a jela k dr. a tam
bouchalo a vše v pořádku.... Takže vám nevim
A sny v těhu bývaly buď hororový nebo erotický
Silvíku - Tobě speciální držení palčáků na zítra
Není tady