|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Maso nevím to určitě ale myslím,že se k tomu dni kdy jsi cítila pohyby poprvé připočítá 22 týdnů ale není to moc přesné nejpřesnější je to podle utz ve dvanáctém týdnu.
Není tady
Na www.porodnice.cz psali ze k prvnim pohybum uz se neprihlizi, me se na datum doktor ani neptal, ikdyz to vim naprosto presne :-)) Porad jsem cekala, kazdy vecer od 17tt laskovala s briskem, a kdyz to prislo skoro me to netrklo :-)) Cekala jsem bublinky a on mi "cukalo" v brisku :-))

Není tady
Já druhý termín nemám vůbec.Jen podle menstruace.Ale vypočítává se to podle velikosti mimi na ultrazvuku.My jsme prý naprosto podle tabulky a proto jen jeden termín .
Není tady
Světluško to co říkáš, je naprosto stejný můj případ. Já první pohyby zřetelně cítila v 19tt plus 22tt je 41tt - to jsem přesně rodila 
Jituš, ty jsi ještě tady? Já jsem měla pocit, že jsem tě tady neviděla, tak že už to na tebe přišlo :d
Není tady
tak to ja prvni pohyby citila v 21tt. to bych pekne dlouho prenasela:-)))
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Světluško to co říkáš, je naprosto stejný můj případ. Já první pohyby zřetelně cítila v 19tt plus 22tt je 41tt - to jsem přesně rodila
Jituš, ty jsi ještě tady? Já jsem měla pocit, že jsem tě tady neviděla, tak že už to na tebe přišlo :d
Jsem ještě doma,ale jsem strašně líná.Pročítám poctivě skoro všechno,ale už nevydržím dlouho sedět.A je jasný,že až budeme porozený,napíšem se do miminek Babinetu.
Není tady