|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Má žena si oblibila cht na netu a přitom je nevěrná jak netově tak fyzicky teda asi byla to vim. Muj přiběh je takovy je nam obema kolem 40 let a jsme spolu již 6 let vše klapalo nadherně a zamilovaně.Nastěhovali jsme se do meho domu a žijem spolu s jejimi dvema teanedzery bylo jim tehdy 14 a 15 let nastoupily zde do skoly a ted jeden je jiz po str skole druhy ted maturuje. Mame spolu maleho klucinu kteremu je ted neco pres dva roky, již v období těhotenstvi jsem zjistoval že je neustale na chatu dopoledne doma a telefon jen hrčí nebot chůapy primo vyhledavala na netu a podbizela se jak to umi jen ženske:-)))))V te době k nam dokonce přijel jeden ktery mel byt dobry znamy od kamošky z porodnice a že nam tu pomuže posekat travu:-)ja naivka ach jo , je zajimavy že už to bylo v době asi 5 měsici těhotenstvi .Po porudu a štastnem přichodu potomka jsem jednou narazil na PC při tom že se musim na neco kouknout na jeji icq otevřené a zablikalo ji že ji miluje neotviral jsem to a jen ji řek že si to nepřeji a nechci a at uz tady nikdy neni dotyčný byl to opet ten samy a mezitim jich na chatu bylo :-)Poté za tri mesice sem jednou klik na pc a fotku a otevřel se mi jeji imeil to byste koukaly co provadi lidi , fotky pohlavnich organú a samy miluji Tě a to snad 5 chlapum br a ten dotyčny mezi nimy, brečela pak aže to uz nebude ,pote za 6 mesicu jsme se vzaly a ja myslel ze bude klid ,po 5 mesicich nanovo samy chat a hratky na netu a nanovo zas vše ted pred dvema tydny jsem si všim že se zas neco děje, a taky že jo opět nanovo a to jsem si dal teda do PC urcitej program a vše zaznamenal .Opet vše nanovo a navic jsem zjistil si potvrdil myslenky sve ze jeji mnou financované navštěvy kamaradek jsou pečlivě planované a na netu domluvené. A s dotyčnym se rozešla teprve nedavno pred tim zjistenim.
Ja dělal vic celou dobu zasobovače a obstaraval živobiti myslim že si žila na dobré noze, nepopiram že jsem ji každou chvily neřek jak ji miluji a vyžadovala to asi jinde.Přečet jsem si také že mě miluje hlavou ale srdcem toho casanovu. a tolik věci až mě boli srdičko.Fakt nefim jak to zvladnu dal snažim se ale byt zas za chvily parohač už nechci . V sexu myslim že nam to šlo nepopiram že starosti o firmu a domactnost jsou .
Není tady

Chova se všude ke mně nadherně a chovala i před tim jako že mě miluje a tak a řika mi to , ale to řika všm a použivá to jako když maže maslo na chleba.Vim asi že ji neustale chybí slyšet miluji Tě a aspon dvakrat denně a proto asi vše je .A vyhledavá chlapy o 5 let a vic mladší , ale lhát umí a jak Plzák řika zatloukat zatloukat do posledni chvile by ji šlo až černé na bilem ji neco řika.Opravdu jsem na vážkach jak dál zatim se chovám jako že je to za nami ale přečtená komunikace na chtu a v imeilech mě hloda a nepřestává . Vždyt je to už potřeti behem dvou let a schuzky přimo vybizi chlapum . Uvidime co dál tak jsem se tu vykecal
Není tady

Na doplnění : ja se snažil po celou dobu 5 let s vychovou a plněním úpotřeb teanedzerů a napr do porodnice vozil trikrat tydne nakupy a navštěvoval a doma mel teanegery a s tema to neni lehky:-) nejvice me mrzi skutečnost že vše bylo v počátcich těhotenstvi už a neustale se to po odhaleni a vytknuti obnovovalo a např byla pote v nemocnici asi dva mesice s jinym probleme a nanovo ja dojizdel dva mesice 100 km trikrat tydne a zasoboval a pote nasledne za 14 dni po prichodu z nemocnice jela s (kamoskama) na tyden na chatu i s malym a to vite ze to me ted doráží . Ja to tušil už tenkrat ale nemel sem dukazy a jen me to hlodalo. Prostě mě to vše hlodá a dělam vše prto aby jsem nevyčital ale řek jsem ji že vše vim a ukazal a to bylo nářku a znovu že už na PC nepude a sms a fony nebudou . No čas vše prověří
Není tady

No, nevyzerá to jednoducho, ale - čo vlastne chceš? Lustruješ jej PC, ale načo: rozísť sa s ňou nerozídeš, zakázať jej to nemá zymsel - je sloboná osoba a sám vidíš, že v tom pokračuje - tak o čo ti ako ide? Buď prestaň pátrať a skús jej povedať, že ju máš rád(ak je to pravda, ale ani tým si nie som istá...), alebo sa s ňou rozíď a bude pokoj.
Zdá sa mi, že jej doma niečo chýba, ale čo, to ti vie povedať len ona, my tuná ťažko...
Není tady

Selima napsal(a):
No, nevyzerá to jednoducho, ale - čo vlastne chceš? Lustruješ jej PC, ale načo: rozísť sa s ňou nerozídeš, zakázať jej to nemá zymsel - je sloboná osoba a sám vidíš, že v tom pokračuje - tak o čo ti ako ide? Buď prestaň pátrať a skús jej povedať, že ju máš rád(ak je to pravda, ale ani tým si nie som istá...), alebo sa s ňou rozíď a bude pokoj.
Zdá sa mi, že jej doma niečo chýba, ale čo, to ti vie povedať len ona, my tuná ťažko...
Jo jo maš pravdu a tech signalu sem mel mnohem vic než jen PC:-)))) Vim ne to težký vše tady posoudit je to na román .-) ale sam nefim a snad to pochopim co ji chybí , myslim že jde o to že se potřebuje se citit žádáná že ji to dělá dobře jejimu egu , ale mě teda ne .-) citim se jak blbec a to již potreti behem dvou let :-)
Není tady

No, domluva nepomáhá - buď si zvykni, nebo se rozejděte. Nic jinýho mě nenapadá. 
Možná to už na začátku nebylo z její strany o lásce nebeské a tys to prostě neviděl. Měla dvě děti, měls ji rád, spečetila to dítětem a má vystaráno... působí to na mě tak. Když jí na něco přijdeš, dušuje se, že toho nechá a pak si jede vesele dál...
Já bych jasně řekla, že ještě něco a končíme. Jenže to pak je nutný dodržet a upřímně, kdybys na to měl, už u tebe nebydlí... 
Omlouvám se, ale na mě to tak působí.
Není tady

javena napsal(a):
No, domluva nepomáhá - buď si zvykni, nebo se rozejděte. Nic jinýho mě nenapadá.
Možná to už na začátku nebylo z její strany o lásce nebeské a tys to prostě neviděl. Měla dvě děti, měls ji rád, spečetila to dítětem a má vystaráno... působí to na mě tak. Když jí na něco přijdeš, dušuje se, že toho nechá a pak si jede vesele dál...
Já bych jasně řekla, že ještě něco a končíme. Jenže to pak je nutný dodržet a upřímně, kdybys na to měl, už u tebe nebydlí...
Omlouvám se, ale na mě to tak působí.
Máš pravdu mě je lito malyho, asi se budu chovat jak ona a bude vymalováno:-))))))))občas doma předvedu hereckej vykon jak ji miluji jak to dělá ona a budu si žit své jinak to zatim nevidim. Kurna ja mam možností si užit habadej a nechtel sem to nikdy dělat a ted rozmyšlím že asi mno .........
Upravil(a) Zbjesnen (10. 1. 2010 22:10)
Není tady

Zbjesnen napsal(a):
javena napsal(a):
Omlouvám se, ale na mě to tak působí.Máš pravdu mě je lito malyho, asi se budu chovat jak ona a bude vymalováno:-))))))))občas doma předvedu hereckej vykon jak ji miluji jak to dělá ona a budu si žit své jinak to zatim nevidim
No, tohle je vcelku psychicky náročné, když jsi na té straně, která opravdu miluje a dělá to z trucu... Ale každopádně bych trochu ubrala v dotaci drahé polovičky, odjezdy na chalupu či jinam bojkotovala nutností práce a nemožností hlídání prcka a podobně. Podle psaní mám pocit, že jsi se obětoval pro rodinu až moc - peníze, nákupy a nemáš svoje koníčky a známé. Pro toho druhého je tohle jistota, že pěkně přiklušeš z práce rovnou domů, nejlépe s nákupem... Trochu bych to změnila a občas vyrazila na pivo, do města a tak... Kdoví, na koho člověk narazí...
Ve dvou se to lépe táhne a jestli chceš s manželkou být jen formálně, kvůli synovi, nemusí být ta druhá z dvojice nutně manželka... 
Upravil(a) javena (10. 1. 2010 22:16)
Není tady

Zbjesnen napsal(a):
javena napsal(a):
Omlouvám se, ale na mě to tak působí.Máš pravdu mě je lito malyho, asi se budu chovat jak ona a bude vymalováno:-))))))))občas doma předvedu hereckej vykon jak ji miluji jak to dělá ona a budu si žit své jinak to zatim nevidim. Kurna ja mam možností si užit habadej a nechtel sem to nikdy dělat a ted rozmyšlím že asi mno .........
To je ale ejdnoduchšie - to nemusel byť od nej "herecký výkon" - možno ťa mala naozaj rada, ale keď nevidela od teba odozvu, išla hľadať lásku alebo aspoň "hru na lásku" inam... Každá žena sa rada cíti obdivovaná a milovaná, aj keď ju už muž "má istú"...
Není tady

Selima napsal(a):
Zbjesnen napsal(a):
javena napsal(a):
Omlouvám se, ale na mě to tak působí.Máš pravdu mě je lito malyho, asi se budu chovat jak ona a bude vymalováno:-))))))))občas doma předvedu hereckej vykon jak ji miluji jak to dělá ona a budu si žit své jinak to zatim nevidim. Kurna ja mam možností si užit habadej a nechtel sem to nikdy dělat a ted rozmyšlím že asi mno .........
To je ale ejdnoduchšie - to nemusel byť od nej "herecký výkon" - možno ťa mala naozaj rada, ale keď nevidela od teba odozvu, išla hľadať lásku alebo aspoň "hru na lásku" inam... Každá žena sa rada cíti obdivovaná a milovaná, aj keď ju už muž "má istú"...
Jo to maš pravdu ja sloužil jako operny bod :-) budu ted teda pro ni nejistej chvily a uvidime :-)nejistej myslim že asi zajdu na to pivu a vic volnyho času využiji pro sebe a se všim všudy
Není tady

Zbjesnen napsal(a):
Selima napsal(a):
Zbjesnen napsal(a):
Máš pravdu mě je lito malyho, asi se budu chovat jak ona a bude vymalováno:-))))))))občas doma předvedu hereckej vykon jak ji miluji jak to dělá ona a budu si žit své jinak to zatim nevidim. Kurna ja mam možností si užit habadej a nechtel sem to nikdy dělat a ted rozmyšlím že asi mno .........To je ale ejdnoduchšie - to nemusel byť od nej "herecký výkon" - možno ťa mala naozaj rada, ale keď nevidela od teba odozvu, išla hľadať lásku alebo aspoň "hru na lásku" inam... Každá žena sa rada cíti obdivovaná a milovaná, aj keď ju už muž "má istú"...
Jo to maš pravdu ja sloužil jako operny bod :-) budu ted teda pro ni nejistej chvily a uvidime :-)nejistej myslim že asi zajdu na to pivu a vic volnyho času využiji pro sebe a se všim všudy
Asi jsem nerikal neustale miluji Tě a neobjimal tj , kurna tj život zapeklytej che
Není tady

Já ti nevím, Sel... jistě na tom něco je, když ženě chybí něžnost a pocit, že o ni partner stojí... může hledat jinde. Ale tohle je opakované a vždycky to skončilo tím - já už nikdy...
Přece není těžké říct - podívej, jsi pořád v práci a i když chápu, že jsou peníze potřeba, tak mě prostě chybí pocit, že o mě stojíš a máš mě rád...
Mateřská je do jisté míry psychický záhul, celej den sama, domácnost... Pravda je, že nevíme, jestli probíhá nějaký kino, večeře v restauraci, procházky, dovolené... co já vím...
Možná by tudy vedla cesta. 
Není tady

javena napsal(a):
Já ti nevím, Sel... jistě na tom něco je, když ženě chybí něžnost a pocit, že o ni partner stojí... může hledat jinde. Ale tohle je opakované a vždycky to skončilo tím - já už nikdy...
Přece není těžké říct - podívej, jsi pořád v práci a i když chápu, že jsou peníze potřeba, tak mě prostě chybí pocit, že o mě stojíš a máš mě rád...
Mateřská je do jisté míry psychický záhul, celej den sama, domácnost... Pravda je, že nevíme, jestli probíhá nějaký kino, večeře v restauraci, procházky, dovolené... co já vím...
No právě jak pišeš mateřska dopoledne na PC a fony:-)a sex po fonu a jine .-) kina nejaké probihaly i večeře i když myslim že by bylo zapotřebi vic tj, i dovolenka nejaka byla ale fakt nefim jestly to opet přijde za pul roku nanovo jinym zpusobem , jak rikam zatim sem to prekousl svym zpusobem a již trikrat ji řek že bude konec , no celkovy dojem mam ted naprd s penezy celkem problem nikdy nemela řekla a ja vyklopil ,auti na leasing pekny velky a drahy he)posledni dobou ale krize a finance se pocitaj a vidle šly z domu na jejich prehazování .-))))pripadam si jak fakt zasobovač me sly sms kup toto a toto a jinam chodily sms milacku zlaticko a ty fota ojoj
Upravil(a) Zbjesnen (10. 1. 2010 22:40)
Není tady

Já teda měla na mysli spíš, že ten stereotyp - ráno se postarat o děti, poklidit, uvařit, jít ven, cestou nákup, večeře, vykoupat, uspat... je ubíjející. Po půlroce jsem si já osobně připadala jako stroj.
Vypořádala jsem se s tím jinak - ale možná proto ten PC- z nudy a ty seznamky přišly taknějak samy, spíš omylem a hle - adrenalin, jako Brno... 
Možná to zkus skloubit. To občasné pivko - nic není jisté, ani já...
občas pusa - tobě to sluší, občas večeře - tady jsem byl a chutnalo mi tu... Já myslím, že ji máš rád a nebudeš se až tak přetvařovat, i když chápu, že její chování bolí... A když se objeví další borec z netu či odjinud, tak je to v něčem jiným. 
Není tady

javena napsal(a):
Mala som chlapa, ktorý mi to proste odmietal povedať(po prvom krásnom cca poldruha roku), ale keď sme sa rozchádzali, vyčítal mi, že som som mu to JA hovorila málo. Keď som namietla, že on mi to nehovoril vOBEC (a ani veľmi nedával najavo), tak povedal: "Bol som predsa s tebou, vydržal som 9 rokov, čo by si ešte chcela..?!!"
Sú chlapi, ktorí sa nechytia za nos, kým si žena nenájde druhého a nevynorí sa "konkurent"...
Upravil(a) Selima (10. 1. 2010 22:51)
Není tady

Hele, Jensene, a cos jí psal ty, do SMSek? Protože Sel má v tomhle pravdu - Ty mě neříkáš, jak mě máš ráda... ale kolikrát to řekne ten chlap? A naopak, samozřejmě.
Nicméně jsou i ženy/muži, kterým můžeš snýst modrý z nebe a furt je to málo. Ty teď musíš rozluštit, do které kategorie patří tvá žena.
Taky jsem BM psala hezký SMS a říkala mu, jak ho mám ráda, než se vztah zvrtnul do absurdity, kdy jsem mu nestála za to, aby mi zavolal/napsal, že přijede domů ze zakázky až ráno, ať nemám strach a já mu ve čtyři volala, jestli je živej... notabene jsem byla za stíhačku.
Pak už mu chodily jen zprávy typu, co má koupit...
Není tady
Jediny co muzes udelat,ze ji nechas odpojit pocitac.Ale i tak si myslim,ze u vas je duvera v haji.
Není tady

javena napsal(a):
Nepřipomíná Ti tenhle příběh něco, Javeno? Podle mě je to typickej druhej Mulz... jeho žena taky měla - dle jeho slov - doma první poslední, a přesto furt naháněla chlapy na internetu, lovila na diskotékách, atd...
Upravil(a) Mikeš (11. 1. 2010 8:51)
Není tady
jeho žena taky měla - dle jeho slov - doma první poslední
Tohle ovšem říkají i některé dámy - že on měl všechno a přesto hledal jinde. Akorát, že pro každého to "všechno" znamená něco jinýho.
Není tady

Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
Nepřipomíná Ti tenhle příběh něco, Javeno? Podle mě je to typickej druhej Mulz... jeho žena taky měla - dle jeho slov - doma první poslední, a přesto furt naháněla chlapy na internetu, lovila na diskotékách, atd...
Ba jo, Mikeši, ale upřímně, já si na něj nevzpomněla... 
Ono se to vážně těžko posuzuje, je to jednostranně podané a tak, ale mě prostě přijde, že některé druhy žen a i mužů si prostě přestanou vážit partnera v momentu, kdy zjistí, že jejich drahoušek pro ně udělá všechno na světě. Tak ať blbec/blbka dělá, já se ale nehodlám zakopat, já chci žít...
Tak jsem si Mulze připomněla a možná by to bylo dobrý čtení i pro Jensena... Ono se to vlákno pak zvrtlo, jak jinak, ale podobnost veliká. Máš teda pamatováka Mikeši.
Jen nevíme, jak to dopadlo. Snad dobře pro všechny zúčastněné.
Upravil(a) javena (11. 1. 2010 11:26)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jediny co muzes udelat,ze ji nechas odpojit pocitac.Ale i tak si myslim,ze u vas je duvera v haji.
sebrat mobil a umístit na kolečkové křeslo v 1. patře
Upravil(a) Michaela.43 (11. 1. 2010 14:54)
Není tady

javena napsal(a):
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
Ba jo, Mikeši, ale upřímně, já si na něj nevzpomněla...
Ono se to vážně těžko posuzuje, je to jednostranně podané a tak, ale mě prostě přijde, že některé druhy žen a i mužů si prostě přestanou vážit partnera v momentu, kdy zjistí, že jejich drahoušek pro ně udělá všechno na světě. Tak ať blbec/blbka dělá, já se ale nehodlám zakopat, já chci žít...
Tak jsem si Mulze připomněla a možná by to bylo dobrý čtení i pro Jensena... Ono se to vlákno pak zvrtlo, jak jinak, ale podobnost veliká. Máš teda pamatováka Mikeši.Jen nevíme, jak to dopadlo. Snad dobře pro všechny zúčastněné.
Ahoj všem, ještě se občas sem mrknu a hle, někdo dopadá stejně....... ¨
Nejdřív jedna rada od toho, kdo je z toho venku: VYHODIT! Necháváš si akorát s.... na svou hlavu a "zneužívat se".
Něvěř tomu, že by se změnila.......
A pak pro ostatní, kteří sledovali mé vlákno: Nebydlíme spolu, odstěhovala se kousek ode mě. O děti se pravidelně střídáme, děti jsou statečný a začínají to brát jak to je. Nechci nikoho z nás dvou vyzdvyhovat, nebo schazovat, nemá to smysl. Jsem jen rád, že to máme za sebou a že jsem se s tím vyrovnal. V závěru jsem rád, že jsme se rozešli (to z mého hlediska", děti samozřejmě rádi nejsou, ale jak jsem řekl nesou to dobře)... Naštěstí, že jsou ještě takhle malí, kdyby byly starší, bylo by to horší na jejich psychiku.
Není tady

navic zjištuji že toto vše ma i vliv na mé podnikani:-) jaksi je mi dost věci fuk a to neni dobré v dnešni krizi kdy nejde nic samo a vše se musi tvrdě zařizovat. Ještě bude pul roku doma .-) .Jak piše Mulz nevěřím už že to bude jiné , zkušenosti s jejim chovánim mam je mila a usměvavá a mam ji v seznamu již davno jako(hérečka)
Jak řikam zkusim to ete chvily dělat ze sebe milačka a budu kandidat na Oscara , jakmile bude ale vše opet naskakovat znovu v jakemkoli podání utnu to a basta
Upravil(a) Zbjesnen (11. 1. 2010 18:38)
Není tady
Zbjěsněnej, možná by stačilo míň b(j)ěsnit a víc konat. A přestat hrát divadlo. A být k sobě upřímný.
A ještě se chci zeptat, jestli ty na chat nechodíš. Tvůj slovník mluví za vše. Takže by sis možná měl nejdříve zamést před vlastním prahem.
Upravil(a) majkafa (11. 1. 2010 20:00)

majkafa napsal(a):
Zbjěsněnej, možná by stačilo míň b(j)ěsnit a víc konat. A přestat hrát divadlo. A být k sobě upřímný.
A ještě se chci zeptat, jestli ty na chat nechodíš. Tvůj slovník mluví za vše. Takže by sis možná měl nejdříve zamést před vlastním prahem.
Se ptej klido ja na netu co jedine dělam tak je pracovní imeil a nejake online hry no.-) tam s chlapama pokecame a proberem dosti toho.Viš ja nerad ližu zmrzlinu přes sklo . Hele a co jako mysliš upřimnej? A divadlo nehraji jen rikam co udelam no
Není tady