6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
A-N-Y 1 napsal(a):
No nic,jdu spát ráno brzy vstávám-dobrou !
dobrou
Není tady
dobré ránko, já jsem po porodu řekla, e přítě u jedině císařem a za 2 dny jsem chtěla rodit znovu-)
xza chvíli razíme s malym na urologii na kontrolu pindíka, tak mám hrůzu-) hezký den.
Není tady
dobre rano
Any mas super nakoupeno - jsi pripravena
Mery drzim palce na urologi (hlavne at mu to nechteji strhavat)
Mefi ono se rika, ze zapomenes na to spatny z porodu (odsunes tu nejvetsi bolest nekam do pozadi - teda nekdo vic a nekdo min), ne ze zapomenes na cely porod (ale stejne ten uzlik v naruci na konci za to stoji )
add tampony do podprsenky - ty ja uzival hojne a ve velkem mnozsti, cely rok, co jsem kojila (hlavne ze zacatku jsem mela velikou spotrebu)
add vlozky po porodu - ja spinila cca 3-4 tydny (tak to tak hrozne nebylo a ke konci opravdu jen spineni, zadne velke krvaceni)
Není tady
Taky přeji dobré ráno.
Mef, taky tě uklidním, mám taky hlad - hlavně večer, včera jsem snědla 2 chleby kolem desáté (blbě mi bylo jetě po půlnoci), v pátek měla tři topinky s faleným tatarákem (kdyby Any nenapsala slovo topinky, tak by sem si na ně ani nevzpomněla, ale jak to dala do placu, tak bych je jedla od rána do večera ) jo a v sobotu na večeři lososa a k němu 400g salát , take buď fakt v klidu, nejsi sama
Mery, taky drím palce u dr.
U kamarádek jsem si vimla, e kdy čekají holčičku, jde jim vechno do zadku, ale jak píete, tak to asi nebude a takové pravidlo...
Včera jsme jeli koupit plenky, prostěradlo do kolíbky a chtěla jsem klasické látkové pleny a ve speciálce na dětské potřeby neměli ani jedno! Take jdu mrknout na MMB a něco poobjednat.
Není tady
Zdravím při pondělním ránku
Mery, drím palce na kontrolu aby to bylko w pořádku.
Any, myslím na Tebe jak to tam na tom cukru zvládá. Ale určitě v pohodě
Vem co mají dneska kontroly, tak drím
Není tady
Mefi, na porod nezapomene, ale velmi rychle zapomene na tu bolest. Já si třeba pamatuju, e mě bolely záda - měla jsem kříové bolesti, ale nepamatuju si to detailně. Prostě jen vím, e to bolelo, ale e to brzo přelo
Není tady
Dobrá ráno bábovky
Těm co mají kontroly přeji hodně těstí a taky epánkovi na kontrolu s pinďíkem
NIkoukovi gratuluji k pohybům no jo,ty chlapečci jsou lenoi
k té postavě při těhu s jiným pohlavím,já mám zase břicho do pičky,myslím e je to danný konstitučně
a u porodu sem měla v obouch případech kříov bolesti a po obouch porodech sem tvrdila,e u nikdy více
já bych ani nikdy neveřila,e budu mít tři děti,první mě bohatě stačil ale on si to ten ivot stejně udělá po svém
Není tady
Ahoj holky,
taky si myslim, ze Mahari bude v nemocnici. Ale snad je to jen kvuli tomu, aby ji pohlidali...
Maminy, co dneska jdete na kontroly, tak drzim palecky...
Ja dneska musela resit T-Mobile. Prisel ucet za telefon a myslela jsem, ze spatne vidim. Dostala jsem k Vanocum novy telefon, nastavila jsem Internet na Wifi, protoze se tu i s PC pripojujeme na wifi a bum, ucet za Internet na 4 tis. Tak volam na operatora a ptam se, jak je to mozne a oni, ze to maji prvotne nastavene tak, ze se to pripojuje pres GPRS. Fakt sila. Tak je to ted na jejich reklamacnim a uvidime, s cim prijdou...
No, nic. Jdu se najist. Snad me ten vztek pak prejde...
Není tady
Krásný den!
Tak to já s tím porodem mám takový zajímavý.. Určitě je to nezapomenutelný.. ale tak jako si z toho i trochu nepamatuju. Vím, e některý věci mi mana pak říkal a e jsem mezi kontrakcema byla v mikrospánku.. (on se pak straně divil, jak je to moný, e jednu chvilku jsem tak ivá.. a moc "ivá" a za pár vteřin úplně někde jinde.. Slyela jsem i nějaký hlasy z dálky.. dr a sestru.. jak mu cosi vysvětlujou.. Pamatuju si ten pocit, kdy člověk prostě nemá ani sílu odpovědět jednoduchý ano -ne.
Ale jako přímo tu bolest.. to u si vybavit nedokáu.. (ono je to teda dobře).. vím, e to bolelo.. ale teď si říkám, e se to prostě zase zvládne..
Gabu, právěe troku doufám, e by to mohla být známka toho, e tenhle chlapeček bude klidnějí.. Domča u se ve mě dávno mrskal.. byl akční u v bříku.. a má to do teď.. Tak si říkám, e třeba..
Mery, tak a to je v pořádku!! Chudáček malej... A jaktoe? Máte nějaký problémy?? Já mám z tohodle hrůzu!!! Ná dr říká nepřetahovat, tak to nedělám, ale fakt se tohodle u malýho bojím snad víc ne toho porodu..
Any, tak jsme zvědavý na tvůj popis..
Není tady
Ahoooj holky :-))
tak doufám, e je Mahari v pořádku a snad se brzo ozve!
Mefi - nenervuj se, v klídku se najez, to zaene kadej vztek
Katka - já budu kupovat dudlíky klasický kaučukový třeinky, Kája mi odmítala vekerý ty tvarovaný i silikonový. Hezký dělá Canpol babies (i za rozumnou cenu) take zas nakoupím od nich :-)
Není tady
Mefi.. to jsou gauneři!! Fakt nejradi je Jsem zvědavá co ti řeknou.. pak dej vědět!
Jo a Katko... Domča byl dudinkovej hned.. taky to byla první noc, (po těch 4týdnech), co jsme se jaktak vyspali. Vzal si hned první.. Avenáckej! Naopak kdy jsem mu pak zkusila dát takovej ten tvarovanej - tak ten neuměl dudat.. Vdycky mu ten dudel vylítl z pusy.. (neumí to ani teď).. Tak jsem si říkala, e to pak zkusím jako odnaučovátko, prostě mu ho dám a normální seberu.. a třeba ho sám zahodí..
Není tady
Nika - já si taky porod pamatuju tak nějak mlhavě...vím e to bylo straně dlouhý a hodně to bolelo, ale pak na boxu a následně císaře si vybavuju fakt spí útrkovitě. Byla jsem hrozně unavená, a jak mi napíchli epidurál tak jsem zbytek veho v podstatě prospala
Jinak já se pořád nemůu vyhrabat z tý pitomý nemoci, denně posmrkám krabici kapesníků, a v noci nemůu vůbec spát jak pořád kalu :-( a to mě zítra čeká zubař a ve čtvrtek gluko test :-(
Není tady
Péa mě vzal u v porodnici NUK-anatomickej.
Teď mám koupený Avent po dvou 0-3 měs. a jeden byl součástí startovací sady a stejně jsem zase neodolala jednomu Nuku v DM ,budeme mít na výběr
Mefi hlavně v klidu snad se to vyřeí a nebo v nejhorím zaplatí napapej se
Není tady
Katka83 napsal(a):
Holky, co kupujete za dudlíky pro prcky? Honzík dudlík nechtěl a teď čučím, co je za výběr.
ja to moc neresila - jak jsem tenkrat objednavala veci z netu, tak jsem tam k tomu tenkrat prihodila dudliky, co zrovna meli v nabidce (ty pro nejmensi mimca, nejaky tvarovany). Mala ho mela jen v porodnici (nez mi zacalo tect mliko) a pak az od 5-6.mesice (kdyz jsme ji nasilim prenaucovali na dudlik, jelikoz si cucala prsty) - no a pak jsme ji rovnou dokoupili vetsi velikosti a to mela nejoblibenejsi z Aventu (takovy ten tvar hrusky - silikonovy)
Není tady
Gabu, ja to ted urcite platit nebudu. Kamarad dela zrovna u nich jako operator. Nemuze mi sice rict, jak to na reklamacnim vyridi, ale taky se hodne divaji na to, jak dlouho tam jsem, jestli moc casto nerekamuju vyuctovani a jak se to stava casto. Jsem u nich 12 let a celou dobu na pausalu, nereklamovala jsem vyuctovani snad nikdy a tohle se stalo poprve, tak doufam, ze budou vstricni a kompromis nebude jen jednostranny (ale jsem mozna naivni).
Jinak jsem se napapala, vztek mam porad, ale uz je to lepsi...
Diky, holky, za povzbuzeni.
Není tady
mefi - určitě to dobře dopadne uvidí
HOlky tak já jsme se konečně rozhoupala a něco málo objednala :-) pro začátek matraci do postýlky, pár látkových plenek, nějaký přebalovací podloky a taky dudlíky. Vzala jsme tři ty klasický kaučukový a jeden na zkouku silikonovej tak uvidíme :-)
Joo a neodolala jsem a objednala dvě takový ty chrastítka pro nejmení prcky, tak u se docela těím a mi to přijde
Není tady
Není tady
Ahojky,tak mám cukrovku za sebou,no děs-nikdy více v sedum ráno krev,v půl deváté glukoza,v půl desáté druhá krev a v půl jedenácté třetí a poslední krev-tady se nesmí ničeho napít ani odejít a čekat jen na chodbě u ordinačky no a ta chu fakt mazec,vypila jsem to na 2X-poprve skoro ve,ale zůstala mi tam trocha a to byl problém no,ale nakonec jsem to dala!!!A ten třetí píchanec mi tak krvácela íla,e jsem pokapala zem a musela jsem zpátky k sestřičce Bylo nás tam sedum a kdyby tam daĺi skrytou kameru na vechny těhule,tak chytnem Oskara za kleby
Jinak na Mahari taky moc myslím,snad jsou v pořádku
Dudlíky mám NUK-ty mám dva a jeden Avent-tak uvidím co bude broučkovi vyhovovat
Není tady
Blue ty sou jedny hezčí jak druhé my u jedny máme po mě z bílého zlata,ale stránku si uloím kdyby jsme chtěli po čase udělat čen
Není tady
Any to jsi tam byla celkem dlouho - no hlavne, ze to mas za sebou. Je fakt zvlastni, jak to maji vsude jinak - me to dali rovnou zapit vodou a jeste se ptali mezi, jestli nechci trochu vody a krev mi brali jen 2x v osm (pak hned jsem to vypila) a dalsi v krev v deset. Mezi tim mi sestricka naplanovala poradnu, tak jsme sly s malou jen cca na hodku na prochazku.
Není tady
Téma zavřeno