29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
andulka napsal(a):
ahoj holky,
tak já dneska na kontrole dopadla blbě...
mimi už tlačí na DS tak musím odpočívat, dostala jsem vaginální léky, postel musím dát na špalky ať netlačí na čípek.....no děs
Davcida si budou brát denne babičky-vůbec nevím co bych bez nich dělala
nejhorší je že je to moc brzo
Andulko, odpocines si, budes pekne polehavat a ono to urcite bude v pohode.
Ja vim, ze uz mas prvni spatnou zkusenost, ale urcite to tentokrat dopadne dobre. Doktor si te pohlida, budes odpocivat a uvidis, nakonec vyleze jak ma nebo jeste budes prenaset. Drzim palecky
Není tady
Katka83 napsal(a):
Ježiš, Any, a jak jste to poprvé teda dokázali? Si asi stojím na vedení...
Andulko, budu držet palce, aby to dobře dopadlo.
tak jsem se asi jednou trošku víc přitulila a bylo to,jenže stejně to nedopadlo.....
Není tady
slunicka napsal(a):
Any, Ty jsi teda dobrá, že už máš připraveno!!! Já bych ráda začala ve 30tt, přeberu co mám atd....
Gabu, já jdu taky 28 na cukr.
Však už brzo budeš ve 30 týdnu,takže už taky budeš začínat
Není tady
Vy teda dneska kecáte
Já dělám boršč a hoďku jsem tu nebyla a vy toho tolik naplkaly
Andulko, odpočívej, šetři se a bude to dobrý. Budem držet palečky
Já taky čekám listonošku s balíčkama, a ona pořád nejde a nejde
Upravil(a) Sita (19. 1. 2010 13:13)
Není tady
Gabu, moc děkuji za gratulaci Týýý jo, to letí, už jsi za půlkou.. za chvilku budeš mít Bereničku v náručí
Není tady
Čau holky, zdravím. Tak u nás si pořád ještě vybíráme od začátku novýho roku smůlu, se mi podařilo nedat tu obhajobu, tak jdu na opravnou v červnu. Ach jo, a to jsem si říkala, že bych už to mohla konečně dodělat, ale vidím, že se to ještě protáhne. Jsem zvědavá, jak budu diplomku předělávat s miminem. Ale co se dá dělat, trochu jsem s tím počítala.
Andulko, tak hlavně lež, máš to fajn, že jsou po ruce babičky. Já bych to taky asi nezvládla bez hlídání. Aspoň že nemusíš ležet v nemocnici.
Jinak já jdu na kontrolu zítra, tak uvidím, v jakým stavu mám ten čípek. Ale musím dodat, že dnes v noci jsem měla dvě celkem dost silny kontrakce asi po 5 minutách - teda spíš takovou silnou menstruační křeč, tak jsem si myslela, že už fakt pojedem rodit, ale pak to naštěstí hned přešlo.
Není tady
Mahari, tak ta obhajoba je mi lito... Ale v tom cervnu to urcite das . Uz budes klidnejsi, protoze mimco bude venku a nebudes muset jen lezet a vlastne nic nedelat. Urcite to pak bude lepsi...
Není tady
Mahari,
tak to urcite dodelas v cervnu... A ty kontrakce byly treba z nervu z te obhajoby. Zkus byt ted v klidu, hod nozky nahoru a odpocivej.
teda vy jste toho nakecaly za dopoledne, hruza.
Ja mirim do mesta na nakup. a zitra jdu k zubari, bude mi predelavat dve blomby, tak jsem z toho nadsena, no ale aspon to bude za mnou, uz to nechci odkladat.
tak napisu asi az zitra vecer.
Není tady
Maharishi napsal(a):
Čau holky, zdravím. Tak u nás si pořád ještě vybíráme od začátku novýho roku smůlu, se mi podařilo nedat tu obhajobu, tak jdu na opravnou v červnu. Ach jo, a to jsem si říkala, že bych už to mohla konečně dodělat, ale vidím, že se to ještě protáhne. Jsem zvědavá, jak budu diplomku předělávat s miminem. Ale co se dá dělat, trochu jsem s tím počítala.
Andulko, tak hlavně lež, máš to fajn, že jsou po ruce babičky. Já bych to taky asi nezvládla bez hlídání. Aspoň že nemusíš ležet v nemocnici.
Jinak já jdu na kontrolu zítra, tak uvidím, v jakým stavu mám ten čípek. Ale musím dodat, že dnes v noci jsem měla dvě celkem dost silny kontrakce asi po 5 minutách - teda spíš takovou silnou menstruační křeč, tak jsem si myslela, že už fakt pojedem rodit, ale pak to naštěstí hned přešlo.
Mahari,to je mi líto ,ale v červnu to určitě dáš-teď na to nemysli
hlavně ať je vše OK a ziítra budeš v pořádku!!Držím palečky
Není tady
Andulko,
bud v klidu a odpocivej. Kamaradka byla doma se stejnym problemem od 20.tydne a nakonec o 2 dny prenasela..... hlavne zaprahni babicky.
ANY, teda ty jsi aktivni, ja z Tebe mam uplny vycitky svedomi, hned po nakupu pujdu pokracovat v zehleni a baleni tasky........
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
veru,zubař-moje noční můra
ja se objednala dobrovolne, moje nocni mura je to taky, ale v mych 27 letech jsem pochopila, ze by se melo chodit pravidelne, jinak to dopadne blbe.......... tak se ted aspon snazim ty zanedbany roky dohnat
vsak on mi zase neda injekci kvuli tehu, tak si to odtrpim, ale jsem si sama na vine.......
Není tady
Tak holky tady končímea šupky dupky do nového jubilejního desátého domečku
Není tady
Verca01 napsal(a):
Andulko,
bud v klidu a odpocivej. Kamaradka byla doma se stejnym problemem od 20.tydne a nakonec o 2 dny prenasela.....hlavne zaprahni babicky.
ANY, teda ty jsi aktivni, ja z Tebe mam uplny vycitky svedomi, hned po nakupu pujdu pokracovat v zehleni a baleni tasky........
Tak ty už máš nejvyšší čas to já až budu tak daleko jak ty,tak budu mít nachystanou i tašku
Jinak s tím zubařem-taky si vždycky říkám,že budu chodit pravidelně a prdlajs naštěstí mám zuby OK
Není tady
Téma zavřeno