6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
ahoj holky, taky gratuluju k pohybůmmm-)
já malého taky beru na sánky a boby a mám pěkně od toho namoené tělo-)
hlad nemám stále , ale často a sním veliké porce, ach jo-)
joooo,3 hodinový porod bych taky brala-)
Není tady
Ahoj Mery, stejne jste sikovne vy holky, co uz mate doma ditka ... takhle to vsechno zvladat, ja jsem nekdy rada, ze padnu a nic nemusim. Ani s psikem se mi nekdy nechce.
Není tady
mefinka napsal(a):
Akar a jake to bylo u toho doktora na 3D? Byla jsi spokojena?
trvalo to asi 15minut, ale vysledek byl o 100% lepsi nez minule, to se Dr. snazil cca 30min a nic z toho. Pan Dr. hned na zacatku informoval, ze poku ditko bude nejak spatne ulozene, ze to natocit nepujde, tak jsme mu rekli, ze jsme na to pripraveni (zvlast po minule zkusenost, ze? ). Jinak ma takovou klasickou ordinaci, ale hezkou
Není tady
Niky super e u cítí ukance
Mefi já eru jak buldok.....dneska polévka, druhé a zatím hned 2banány a to a u druhého banánu mi dolo e něco jím no hnus
břicho u poskočilo ale dává se mi to i do boků
Není tady
andulka napsal(a):
Mefi já eru jak buldok.....dneska polévka, druhé a zatím hned 2banány a to a u druhého banánu mi dolo e něco jím no hnus
Tos napsala krasne Jakypak hnus, to je zcela prirozene
Není tady
já mám tentokráte jiné břicho, u těpíka jsem ho měla víc dopředu a jakoby pičaté, ted mám mení, ale spí do iroka a hlavně do boků....jsem taková rozteklá-)
Není tady
Holky, tak diky za info. Ja se dneska snazim jist kazde dve hodiny. Ne driv a ne pozdeji a zkousim, jestli to bude oK, ale uz po hodine (hlavne ted vecer), mam uz hlad. Treba ted bych mela vydrzet jeste tak hodku, ale nevim, nevi. Vidim to max. na pul hodky. Co se tyce zdrave vyzivy, tak u nas nic moc. Naopak mam ted chute na nezdrava a dokonce i na ty, co jsem pred tehu nejedla. Ale jim hodne ovoce, tak snad aspon neco zdraveho
Akar, tak to jsem rada, ze jsi byla spokojena. Ja se tam asi taky objednam a uvidim pak podle velkeho UTZ, jestli to zrusim nebo termin necham...
Me jde bricho dopredu a do spicky. Jen by me zajimalo, jestli to, co se o brisku rika, je pravda. Jak to plati u vas? Rika se, ze kdo ma bricho dopredu, tak ceka kluka a kdo ma do boku, tak holcicku...
Není tady
To vypada spis na chlapecka... ja mam taky brisko dopredu do spicky....
a jinak hlad mam taky porad, ale rychle se mi zaludek zaplni a tak vlastne jim nepretrzite cely den
Není tady
ja mam bricho spis do boku, ale ne nejake moc roztekle... zezadu taky videt neni, ale spicate taky rozhodne neni... jen kdyz ho zatnu... to je celkem sranda, protoze pak vypada, jak kdyby mi na nem lezelo miminko
Není tady
Holky no já na ty tvary bříka docela věřím
u Davida jsem měla tak do 25tt břicho rozteklé do boků a pak se mi to najednou vechno vyvalilo dopředu......prostě úplná paráda
teď to mám zrovna tak
a s tím jídlem jsem ráda e nejsem sama.....já se ale neupejpám
20kg přibrat mi nepříjde moc Navíc podle nějakých tabulek mám normu 12,5-18kg take já se budu raději dret horní hranice
Není tady
Andulko, ja taky vahu neresim, resp. resit nebudu. Me jen zarazilo, ze jeste pred dvema dny jsem v pohode zvladla nejist vic jak dve hodiny a ted najednou nevydrzim ani hodinu.
Any, ted jsem spapala topinky podle tebe a od ted budu delat jen tyto. Bez oleje, pekne krupou a dat na to muzu vlastne cokoliv. Je to mnamka
Ale snedla jsem dva a pul chleba a mam porad hlad... Pomoooooooc
Není tady
mefinka napsal(a):
Andulko, ja taky vahu neresim, resp. resit nebudu. Me jen zarazilo, ze jeste pred dvema dny jsem v pohode zvladla nejist vic jak dve hodiny a ted najednou nevydrzim ani hodinu.
Any, ted jsem spapala topinky podle tebe a od ted budu delat jen tyto. Bez oleje, pekne krupou a dat na to muzu vlastne cokoliv. Je to mnamka
Ale snedla jsem dva a pul chleba a mam porad hlad... Pomoooooooc
Mefi ja jsem na tom uplne stejne :-) zrala bych a zrala bych a zrala jo a jeste bych taky porad jen zrala ale asi je to spis chut nez hlad... ale co, vysledek je stejnej
Není tady
Ahojky a krásný nedělní večer tak jsem si vechno dočetla a řeily jste bříka-já teď mám zadek-stejně jak píe Gábi a u dcerky jsem to měla taky tak,take mi to do břicha tak nejde!!A teď mám mít kluka a tvar břicha i pr... mám stejnej
Jinak jsem ráda,e topinky chutnaly,já je dělala včera na večeřku-byla tu celý víkend dcerka a ta je má taky hrozně ráda
Včera jsme byli na nákupech-take mám hrozně moc věcí-4balíky plýnek po 108 kusech,vechnu kosmetiku,dudlíky,vlhčené ubrousky těch mám pět balíčků,kartáček na vlasy,lahvičky a jetě spoustu drobností Pak jsem si koupila vloky do porodky-já byla zvyklá jen na tampony,take to bude změna a chtěla jsem ty kalhotky na jedno pouití,ale tam je neměly,take ty jetě musím dokoupit.Pro mimi u budu mít skoro vechno-jetě mám kupovat bavlněné plýnky a osuky a jetě ze dvě prostěradla do postýlky!!U jsme s dcerkou vyklidily skříň,take začnu prát-koupila jsem 9kg Lovelu- a ukládat ty pravé věcičky do skříně,mám toho tolik,e budu prát celej týden !!A za dva týdny o víkendu,budeme malovat lonici-take pak u bude ve nachystané !!!!!!!!!!
Není tady
Toa napsal(a):
mefinka napsal(a):
Ale snedla jsem dva a pul chleba a mam porad hlad... PomooooooocMefi ja jsem na tom uplne stejne :-) zrala bych a zrala bych a zrala jo a jeste bych taky porad jen zrala ale asi je to spis chut nez hlad... ale co, vysledek je stejnej
Já taky hodně papám -a taky mám spí chutě ne hlad
Není tady
Any, to je super. A to jsi tak dlouho otalela s nakupy a ted uz mas temer vse, ze? To je super.
A jak budes malovat loznici?
No, zacinaji nove dily Julie Lescaut, tak se jdu divat. Mrknu se sem jeste pozdeji...
Není tady
Mefi,mám bílou lonici(nábytek)-take chci cappucino-stejnou barvu jak mám nebesa na postýlce
Jj,stále jsem se k tomu nakupování němela a teď u mám fakt skoro ve!tak jsem ráda,ten zbytek to u bude hned mám toho plnej pokoj
Jetě mám krásný tři deky-dvě ke kočárku a jednu k postýlce !!!!
Upravil(a) A-N-Y 1 (10. 1. 2010 20:18)
Není tady
Tak Mefi, jdu tě taky uklidnit.. taky eru jako divá!! a tak nějak pořád! Ale váhu vůbec neřeím! Minule jsem přibrala 16kg a lo to dolů úplně hladce a samo.. Take si dopřávám, co se mi zlíbí!
Jinak bříko u mě.. bylo taky pičaté a dopředu (Dominiček) a teď jetě pořádně nevím, se uvidí! Ale mě to jde zase vechno do břicha.. Marně jsem doufala, e se po těhu a porodu troku rozjedu v bocích.. (skoro ádný nemám) a e mi troku pr... naroste.. a bohuel nic.. Holt mám smůlu..
Any, tak jsi ikula!! takhle brzo mít u vechno!! To je paráda!
A zítra jdu nakoupit a vrhnu se na ty Vae slavný topinky!! u se na ně moc těím!! Sice u si moc nepamatuju, jak to bylo.. ale něco na to naplácám..
Není tady
Any no ty jsi ilukla s tím nakupováním
s těma vlokama jsi mi připoměla e já budu potřebovat někoik pytlů těch poporodních vloek krvácela jsem přesně 6neděl....to bylo hrozné
naopak jsem musela prodat zase vechny vloky do podprsenky prsa jsem měla jak utry ale nikdy mi netekla (krom jednoho týdne)
Není tady
Any hrozně obdivuju jak si pamatuje těhotenství a porod u pdvní dcery, kdy to bylo před 20ti lety
já rodila ani né před 2ma lety a vůbec si to těhotenství tak nevybavuju....jen něco málo
Není tady
tak na porod se zapomenout nedá ani za padesát let s těhu si spoustu věcí pamatuju,ale u taky ne vechno a jaké jsem měla břicho vím přesně podle fotek a porod si pamatuju od první minuty a po tu poslední,natěstí to celé trvalo čtyři hodiny
Upravil(a) A-N-Y 1 (10. 1. 2010 22:31)
Není tady
A to se rika, ze diky hormonum se na porod zapomina rychle. Pry, aby pak zena mohla rodit i vickrat.. Ale jak to tak ctu, tak to asi moc pravda nebude, co?
Není tady
Na porod se nedá zapomenout,je to hodně velkej záitek těhotenství spí člověk zapomene,ale porod ne aspoň nevím o nikom,kdo by řekl,e si porod nepamatuje-a to moje kamarádky mají u dloooooouho po porodu
Není tady
Téma zavřeno