29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Akar, to je mooc hezka fotecka - moooc
tak my vcera vyzvedli kolebku a dneska ji slozili, to mam radost.
Jinak se tu pres tyden neukazu, mirim k nasim na tyden do cech a tam moc pristup k netu mit nebudu. Tak doufam, ze budete vsechny v pohode.... za tyden vas potom doctu
Není tady
ahoj holky
všem gratuluji ke kontrolám super váhám drobečků
ad výbava.....kočárek překrásný
no já to sumasumárum onehdá počítala a dala jsem za výbavu okolo 100tisíc
ad nošení dětí....D má 14kg a když je navlečený tak asi 16kg takže ho nezvedám ani náhodou
Není tady
Akar, Sofinka ma uzasnou fotecku
Není tady
Akárku ta se povedla,Sofí je krásná
Dobré ráno,holky já se každou noc budím suchým,ucpaným nosem,suchými rty a ráno až pálí v krku já to mám zřejmě zduřelými sliznicemi v těhu,ale divný je,že H. to má taky
buď se mě za každou cenu snaží přizpůsobit
nebo nechápu,netopíme,naopak máme škvíru ve ventilačce na noc
v paneláku nebydlíme.
Tak jsme se rozhodli,že prostě koupíme zvlhčovat vzduchu,pak se bude hodit i pro malou
Nemáte někdo zkušenost?Koukám na ten od Aventu http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/deta … vy-sch580/
Není tady
holky diky
tak mame dalsi prirustek v rodine - svagrove se rano narodila Laura, mela porod za tri hodky od prvniho zaboleni - co si vice prat
Gabu se zvlhcovacem neporadim, bydlime ve dva roky starem domku a spis u nas jede vecne odvlhcovac
Není tady
Akar tetičko blahopřeji porod k závidění
a jméno taky bybrali hezké
Tak to vidíš,my máme taky starší barák
Upravil(a) Gabu (10. 1. 2010 10:54)
Není tady
Ahoj holky,
vcera odpoledne jsem vytahla manzu na prochazku a nakonec jsem byla tak unesena snehem, ze jsem sli takovou cestou necestou a brodili se az po kotniky (a nekde i vic) snehem . Ja si to opravdu uzila. Zjistila jsem, ze snih majine kouzlo tady na vesnici nez v Praze...
Porod za 3 hodinky? Paaaani, to by se mi taky libilo . Pozdravuj svagrovou a gratuluji k Laure, pekne jmeno
Není tady
ahoj holky
Mefi u nás máme sněhu do půlky stehen akorát všude je pusto prázdno a nikde ani živáčka
jo a to stou sliznicí mám taky.....furt mě šimrá v nose-předtím jsem to nikdy neměla
Není tady
Ahoj holky!
Tak jsme včera taky vytáhli sáňky, Domča z toho byl unešenej, obzvláště když táta utíkal..
Odpoledne si D. vzala babička /zařídil H. , že prý si mám odpočnout/ a večer mě pozval na večeři. Udělali jsme si po dlouuhé době, krásný romantický večer..
a ráno spali až do 9hod.
NO, co vám budu povídat.. naprostá paráda!
Do toho ještě tchýně navařila na celej víkend, takže nemusím fakt vůbec nic.. Za chvíli si pro malýho jedeme, už se nemůžu dočkat.. je zde divnej klid a ticho.. Nejsu na to vůbec zvyklá, je to takhle poprvé- na tak dlouho pryč.. Já se na něj těšííím!
Jinak tahám se s ním pořád.. prostě to jinak nejde. (12kg)
Akar -fotečka je nádherná, malá je moc hezoučká už teď!
Gabu, tobě jsem taky nestihla Bereničku pochválit... je to princezna a že jí je kus!
Gabri, nad váhou se vůbec nepozastavuj!
JO a holky!!!! Jak jsem včera opdol. na chvíli si lehla... tak malej už konečně kopkal- ťukal nebo co to bylo..
Tak jsem šťastná!!
Jo.. a ten porod jsem taky měla za 3hodky za sebou.. ale teda vůbec mi to v tu chvíli nepřipadalo tak úžasný a vůbec ne rychlý... Bylo to nekonečný!! Teď už to vidím trošku jinak...
Není tady
Akar a jake to bylo u toho doktora na 3D? Byla jsi spokojena?
Není tady
nika9 napsal(a):
JO a holky!!!! Jak jsem včera opdol. na chvíli si lehla... tak malej už konečně kopkal- ťukal nebo co to bylo..
![]()
Tak jsem šťastná!!
Není tady
Holky, chtela jsem se vas zeptat na jednu vec. Treba je to normalni, ale moc mi to neprijde. Ale mam porad hlad. A to myslim, jako ze porad. Ja se najim, vim, ze jsem plna, ale mam pocit, ze mam porad hlad... A dokonce me obcas i kruci v brise, pritom jsem treba hodinu pred tim jedla. Rikala jsem si, ze zkusim jist pravidelne kazde dve hodiny, jestli to zabere, ale treba dneska jsem jedla pred hodinou a uz zacinam zase mit hlad... Neni to divne?
Není tady
Niko, gratulace ke kopkání!
Mefi, já mám taky furt hlad
Včera jsem vzala odpo Bibi na hodinu a půl na sáně a pěkně jsem si to odnesla. Kašlu jak tuberák, plíce se mi asi roztrhnou, na prsou mě bolí, břicho mi poskakuje a táhne, no úžas. Přesun domů jsme odložili na zítra, dnes fakt nejsem schopna...
Není tady
sissi napsal(a):
Holky vám sem vlezu
Akar jaký používáte odvlhčovač a funguje??? My zápasíme s vlhkem furt
mame tenhle http://www.koupelny-razdva.cz/odvlhcova … 226-1.html (ja tomu nerozumim, tyhle veci jsou manzova domena )
vlhko to ztahuje, okna tolik netecou (pred tim to byla katastrofa), ted uz je to lepsi (ale uplne sucha ty okna teda nejsou)
Není tady
mefinka napsal(a):
nika9 napsal(a):
![]()
Tak jsem šťastná!!
![]()
![]()
taky moc gratuluju
Není tady
Gabi ja radeji poslala na boby manzu - byli s malou vcera a dneska sli na cele dopoledne - mala prisla, snedla polivku a okamzite usla Odpo s nima pujdu taky, ale jen se projit. Jsem s ni bobovala ve ctvrtek a uplne mi to stacilo, ona chtela, abych s ni jezdila a to uz moc nejde (jsem to 5x sjela a rekla ji, ze radeji pockame na tatu
)
Není tady
sissi napsal(a):
Akar díky za info.. My co jsme dali plastovky všude..tak se s tím celkem potýkáme..a hojně
jj taky mame plastovy a mokro vsude - ted uz je to ale lepsi - mame ten odvlhcovac prevazne v obyvaku (ten je spojeny s jidelnim koutem a kuchyni a je tu 6 oken + balk. dvere - tak te vody tu bylo celkem hodne) stahujem to tak k te 50%-ni vlhkosti (meli jsme tu temer pres 75%
)
Není tady
Ahojte holky, zdravim do noveho chlivecku a preji spokojene tehu a krasne rostouci mimisky. U nas dnes destivo, tak se asi budeme valet u tv nebo nejake pekne knizky. Vcera me ti dva darebaci nenechali vubec v klidu usinat, presne vim kde a jak lezi, samozrejme kazdy na jedne strane, takze nehrozilo, ze jsem se otocila na bok, hlasite mi dali najevo, ze se jim to nelibi. A nebo se jim nelibil ten horor, co jsme sledovali
Gratulace k holcickam, moc pekne fotecky. A Gabu, ta tvoje princezna je nejaka velika, evidentne se ji u tebe moc libi
Mefi, s tim hladem je to asi normalni, ja ho teda nemam porad, ale rano po probuzeni uz nemuzu dospat, jak mi kruci v brisku Jinak jsem zjistila, ze uz nesnim naraz vetsi porce, zaludek mam driv uplne plny.
Preji krasne odpoledne vsem.
Mimochodem, neprehanite to se zdravou vyzivou, ze ne? Ja si prave pochutnavam na vybornem Ondrasi
Není tady
Jee Niko a malem jsem prehlidla, moc gratuluju k pohybum
Není tady
Nickaveru zdrava vyziva
my meli dnes k obedu Roastbeef a yorkšírský pudink, k tomu peceny brambory - jedine mozna ta varena zelenina byla zdrava (se mi nejak zastesklo po klasickem anglickem nedelnim obede, tak jsem si to dneska dala
)
Není tady
Tak to jsem rada Akar ... taky jsem si k tomu dala zdravou zeleninu Ja jsem vlastne svuj jidelnicek nejak extra nezmenila. Akorat jsem vynechala tatarku a omezila vajicka a tuk ... jinak si stale dopravam
Treba prave bramboraku se nejak vzdat nehodlam a zda se, ze deti neprotestuji
Teda nekdy proti cesneku trosku
Není tady
Téma zavřeno