|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sluni, už nepij 
Není tady
Leni nevím, přišlo to samo...zkusila jsem prostě odejít a šlo to... asi "dozrál čas"... jsem o to radši, že jsem to nezkoušela nějak lámat dřív.. pěkně si prostě "řekly".. víš jak to myslím...
ale neboooj.. za půl hoďky nejpozději přelézá Rozálka ke mě
ty se jdeš drtit co??? si pak přijdu k tobě pro recept až se budu muset učit... dyť já už jsem 14 let ze školy
Gio Rozinka je akční a Beruna vzteklá
ta se nahoru nedostane a pak tu ječí jak máčo 
Není tady
Gio, tak to je šíma šikula, že skládá Duplo, Kačka jen rozkládá, co já postavím, občas jí pozoruju, jak se snaží složit dvě kostky do sebe, tak roztomile se u toho špulí, jak se soustředí a pak začne ječet, flákne s tím o zem a je po snažení
Asi nebude manuálně zručná po mě ..

My máme postel i sedačku poměrně vysokou, takže Kačka na ní ještě nevyleze, na sedačku vždycky horko těžko hodí kolínko a stoupá si druhou nohou na špičku a funí a vydává tlačící zvuky
jak se snaží tam dostat, ale ani náhodou se jí to nepovede.
Není tady
hmmm, dozrál čas... tak nevím, jestli u nás dozraje čas dřív než v pubertě
o tom, že je nasockovaná u nás v posteli, raděj ani nemluvím
ale zas se musím pochválit, že se nám povedlo odbourat jedno noční krmení, takže většinou už krmíme jen jednou v noci a když leží u nás v posteli (což je skoro vždycky), tak se ani mockrát nebudí - nebo o tom už nevím 
no a drtit bych se měla... ale nějak mi ta myš pořád ujíždí na záložku s Bb místo učení 
Není tady
Leni mě to spaní holek se mnou taky neva... a vím, že pak jednou mi to bude scházet...
takže to neřeším. a je fakt, že když spí se mnou, tak vstávám taky jen jednou za noc...
dokonce už vstáváme třeba v sedm
Gabčo zkusím to zařídit... to má B. tanečky, ale zkusím ukecat maminu, aby jí hodila
a časově?
Není tady
joooo Leni a o záložce BB mi ani nemluv... mám nějaký absťák... a to na stole leží papíry za prosinec a klient chce na konci týdne předběžné výsledky za min. rok
nevíš kdo by to mohl udělat????? daruju

Není tady
lenkaB napsal(a):
hmmm, dozrál čas... tak nevím, jestli u nás dozraje čas dřív než v pubertě
o tom, že je nasockovaná u nás v posteli, raděj ani nemluvím
ale zas se musím pochválit, že se nám povedlo odbourat jedno noční krmení, takže většinou už krmíme jen jednou v noci a když leží u nás v posteli (což je skoro vždycky), tak se ani mockrát nebudí - nebo o tom už nevím
no a drtit bych se měla... ale nějak mi ta myš pořád ujíždí na záložku s Bb místo učení
to poslední znám

Není tady
mufina1 napsal(a):
joooo Leni a o záložce BB mi ani nemluv... mám nějaký absťák... a to na stole leží papíry za prosinec a klient chce na konci týdne předběžné výsledky za min. rok
nevíš kdo by to mohl udělat????? daruju
![]()
Tak to dej holkám do ohrádky - ony to pořeší 

Není tady
Ahojá,
tedy tady to žije.....
Já tedy dnes nepiju(i když bych ráda),ale musím ráno na stěry s pusy,nosu,kůže a to s pusy by asi nebyl úplně ideál....to by se asi sestřička divila....a výsledky by též mohly být všelijaké.....

No Sluni,ty jsi prdlouš......
Jo a o lezení ani nemluvte....Lucka....poděs bláznivej leze všude...na sedačku,na stůl v obýváku,na židle u stolu v kuchyni...Adél jí načapala,jak si bere do ruky pepř...taky dobrý....jen čekám až přijde na to,že si přisune židli k lince a vyleze na ní a bude koukat z okna na zahradu(běhá nám tam pes),tak bude pozorovat...
Gio,Šíma je koumák...
Jo a spaní...teď jí manža 2 hoďky uspával...prý už měla dlouho zavřený oči,tak vstal a Lucka si sedla a začala tleskat a tak to prý dělala několikrát za sebou....no blázínek....
My srazík taky ne...ach ta dálka....pak nám budete vyprávět jak bylo.....
Není tady
Niw, hledám hledám, ale SZ nikde

Není tady
Mufi, nápad Niw se mi jeví jako naprosto geniální
a spaní v posteli u nás mi taky docela vyhovuje
sice je to malá teroristka a uzme většinu naší postele, ale když tam občas není, tak mi tuleň jeden chybí
ale je fakt, že krom BB se k tomu moc veřejně nepřiznávám, protože už jsem si vyslechla pár přednášek na téma, že dítě MUSÍ spát samo ve své postýlce atd... no, musí, nemusí, nám to vyhovuje takto 
Není tady
Ahoj Aduš, prosím tě co to máš zítra za testy??? 
Ty brďo a 2 hodiny uspávat
tak to je výkon
a já tu řeším, když mi malej poslední dobou usíná až po půl hodině 
Petjul mi připomněla, že jsem si připravila fotky k anhrání a zapomněla jsem na to, tak ale už jsem to napravila, je tam 14.měsíc (komplet) a 15.měsíc (začátek)

Není tady
Gábi taky se na vás moooc těším

Leni na názory ostatních se můžu vy.... víš co viď
jako třeba 5ti leté dítě denně v posteli mi přijde už dost (ale neodsuzuju to, je to na každém z nás)... ale uvidíme... třeba je tam budu mít ještě v 6ti letech
možná by dítě mělo spát ve své posteli, ale asi jim to neškodí.. kdyby přeci jo, tak se jim tam tak nelíbí
takže závěr - ať si lidi plácaj co chtěj, my jedem po svém 
Není tady