|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Michellce moc děkuju, začnu péct 
Mufí, tak to je super, že holky usínají samotinké. Kačenka samotinká neusíná ani omylem
Co už nadělám
Sama jsem si jí rozmazlila .. ale zase spinká 11 hodin v kuse, což mi za to uspávání stojí 
Není tady
Mufí, prima, tak na zdraví
A gratulace k samostatnému usínání, u nás toho mrňavce taky uspáváme 
Mich - užij si to
Já jsem si kupovala nový plesový šaty před dvěmi týdny 
Není tady
heleď Petjul nekaž mi radost joooooo
11 hodin??? tyyyy vo... jednou týdně to zažít by mi stačilo
holky nechcete některá jet se mnou na ten kurz?? teda jako čistě sobecky se ptám... že byste mi dělaly chůvu pro holky
týden v dubnu a týden v květnu 
Není tady
mufina1 napsal(a):
heleď Petjul nekaž mi radost joooooo
![]()
![]()
11 hodin??? tyyyy vo... jednou týdně to zažít by mi stačilo
![]()
![]()
![]()
holky nechcete některá jet se mnou na ten kurz?? teda jako čistě sobecky se ptám... že byste mi dělaly chůvu pro holky![]()
![]()
týden v dubnu a týden v květnu
kam? jestli je to poblíž nás, sem pro 
Není tady
Jejda, to nebyla otázka
Dneska prostě nepiju
Mufí, gratulace k usínání
To je co slavit
Naše prtě umělo usínat samo už asi od 2-3měsíců, ale jak se začal přetáčet, tak to padlo...musíme tam být, dokud neusne, prostě nechce být sám
ale co už, hlavně že je v klidu a pak hezky spinká 

Není tady
Takže jdeme v sobotu všechny plesat
jás i nic novýho kupovat nehodlám, dokud nezhubnu 
Jo a u nás se spí od 8 do 8 

Není tady
Musím si postěžovat
. Šimon zjistil, že když si nosí malou stoličku z Ikei, tak je to prima zábava. Dostane se totiž skoro všude. Na lince nemůžu už nic nechat, protože tam chodí šmejdit, dneska si vylezl na židli, pomocí stoličky, na kuchyňský stůl a tam se hrabal ve věcech, v komoře mi dělá pořádky v potravinách už i ve vyšších patrech:rolleyes:
A skládá už lego duplo
Naštěstí skládá jen komíny, to už bych měla strach o jeho duševní zdraví 
Není tady
Gia napsal(a):
Musím si postěžovat
. Šimon zjistil, že když si nosí malou stoličku z Ikei, tak je to prima zábava. Dostane se totiž skoro všude. Na lince nemůžu už nic nechat, protože tam chodí šmejdit, dneska si vylezl na židli, pomocí stoličky, na kuchyňský stůl a tam se hrabal ve věcech, v komoře mi dělá pořádky v potravinách už i ve vyšších patrech:rolleyes:
A skládá už lego duploNaštěstí skládá jen komíny, to už bych měla strach o jeho duševní zdraví
no supéééér 
Není tady
Gio Rozálka je taky horolezkyně
ona teda zatím stoličku z Ikea nemá, ale vyleze na gauč, který je u kuch. pultu a z gauče na pult
prostě tu furt mám v obejváku ohrádku.. jakmile musím někam z dohledu jdou do ohrady
na severu si Rozina vyleze na křeslo a stojí a čumí z okna na ptáky
a šíma je teda šikula 
Není tady
Když mě to přijde příšerný, vůbec mu nepřeju. To abych mu stála pořád za prd.elkou, nebo ne, schovám stoličky 
Má to jednodušší v tom, že mu tyhle lumpárny ukazuje Adam... Nemusí to vymýšlet, vídí jak na to 
Upravil(a) Gia (13. 1. 2010 21:16)
Není tady
to Luky sám zatím nevyleze, ale šmátrá naslepo rukou
a jinak teda u nás vede skluzavka (podle táty život ohrožující hračka, kterou by neměli prodávat ), to mě kolikrá mrazí, co na ní vyvádí 
Není tady
Michelle83 napsal(a):
...musíme tam být, dokud neusne, prostě nechce být sám
hezky řečeno
takhle to máme taky ..
a Sluní, ten náš ženich je prostě poklad .. Kačenka ho bude asi trošku zlobit, ona není tak vzorná
Konečně jsem se dostala k tomu prohlídnout vám vánoční albíčka .. všechny podzimňátka jsou tak nádherný .. Gio, měli jste krásný stromeček, mám nejradši jen dřevěný a slaměný ozdoby, ale Roman si vždycky prosadí alespoň ty blbý světýlka :-D Ronila jsem tu slzy nad těma vašima dětičkama, jak měly rozzářený očíčka a rozbalovaly dárečky .. jsem se tu dojímala
Vždycky si tak uvědomím, jaký je to štěstí mít zdravý a šťastný děti a jak všechno ostatní není tak důležitý.
Není tady
Mufi, hluboce smekám - jak se TI to povedlo?
jinak já dneska víno nepiju, mám tu kotel kafe 
Petji
tomu říkám rázné rozhodnutí
snad se Ti zánět nevrátí, raděj ho pořádně přeleč, než se vrhneš aktivně na plození 
tak a ještě jsem určitě na něco zapomněla, tak se omluvuju a aspoň zdravím všechny synchronizovaně popíjející 
Není tady
Mufí, já se tu nechci zas zlinkovat online
Ba ne, nějak nemám chuť a pak ten zdravý životní styl a pak ještě poslední a hlavní důvod, že se zlinkuju v sobotu 
Dobruška? Tam žil F.L.Věk, že jo?
Giuš, téda malej je horolezec
naše prtě má asi těžkej zadek, ten nevyleze zatím nikam, ani na sedačku ani na postel a ani se o to moc nesnaží 

Není tady
petjule napsal(a):
Michelle83 napsal(a):
...musíme tam být, dokud neusne, prostě nechce být sám
hezky řečeno
takhle to máme taky ..
a Sluní, ten náš ženich je prostě poklad .. Kačenka ho bude asi trošku zlobit, ona není tak vzorná![]()
Konečně jsem se dostala k tomu prohlídnout vám vánoční albíčka .. všechny podzimňátka jsou tak nádherný .. Gio, měli jste krásný stromeček, mám nejradši jen dřevěný a slaměný ozdoby, ale Roman si vždycky prosadí alespoň ty blbý světýlka :-D Ronila jsem tu slzy nad těma vašima dětičkama, jak měly rozzářený očíčka a rozbalovaly dárečky .. jsem se tu dojímalaVždycky si tak uvědomím, jaký je to štěstí mít zdravý a šťastný děti a jak všechno ostatní není tak důležitý.
no, až od něj dostane Kačka kostkou, tak změníš názor 
Není tady
Gio, Šíma je teda číslo
a co se Ti nelíbí na tom, že přerovnává zásoby potravin? třeba kontroluje vaši připravenost na nečekané události a musí mít pořád přehled, co je a není v zásobě 
Není tady