29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čau Mufí,
tak plavčo s mimísema to zní líp než účto
a Berunka s Rozinkou tam s tebou budou předcvičovat
Není tady
Mufiii Ty jsi žena činu, fakt jako
ale moc Ti přeju změnu, myslím, že i pro Tebe to bude jen a jen k lepšímu
a plánuješ se jako na severu nějak víc zahnízdit?
Mich, gratuluju k takovému kroku, já bych to zoufale potřebovala, ale pořád chybí ta silná vůle už jsem se donutila k tomu, že si otevřu max jedny miňonky za den, ale je tou zoufalá závislost
Není tady
Mufi, no tak supeer, tý jo!! To gratuluju.. moc přeju, at ti to vyjde,tak jak si přeješ!
Ale jak by jsi to dělala? Ty se budeš stěhovat na stálo nebo to budou nějaký turnusy nebo ?
Mich, tak zas to moc nepřáháněj!! Jsi hezká holčinka a občas toho sladkýho člověk tay potřebuje, ne?
A Leni, nebooj, však je jasný, že to uděláš!! A na srazíček dorazíš!!
Manžovi to kdyžtak vysvětlíme!
Není tady
Mufí -obrat o 180°, tak to držím palce, ať se daří!!!
Mich - no ono s tím doporučováním od doktorů, to je taky kapitola sama od sebe... Mají za to zaplaceno a někdy docela slušně, bohužel Takže se určitě nenech do ničeho nutit... A hezky jsi mě nazvala
, ale na babkovství si ještě pár desítek let počkám
Doufám
Není tady
Leni a ještě jednou díky za dáreček... manžel dneska měl tu čest posoudit, že tímhle to bolí víc než plastovýma co mají doma
Berule mu na uvítanou natankovala
Není tady
Mufí - ta změna je už asi třeba... Přece nebudeš účtovat do důchodu... Takže tfuj, tfuj, tfuj
Není tady
Mufi, co dodat... ono to z útržků a náznaků asi nějak šlo cítit dlouhodobě... a plavčo naprosto doporučuju já bych si Tě k sobě hned pozvala
stejně mi k Tobě to účto moc nesedí
na to jsi až moc velký lidumil
no nic, já posílám pusu na dobrou noc a jdu se zahrabat do knih tento týden mě čekají 4 věci (dneska musím dopsat esej, zítra jedu prezentovat další práci a v sobotu 2 škaredé zkoušky) a pak bych měla mít 2 týdny relativní klid (pokud teď něco nepohnojím a nebudu muset opravovat, ale snad ne, chci od toho mít pokoj a krom toho mám v plánu příjemnější věci, než opravné termíny
ale o tom zas někdy jindy
tak dobrou noc, moc tu nezlobte a já se zas někdy ukážu (hlavně vás musím zkontrolovat, kdo je těhotný, kdo ne, kdo má moc nakecáno atd. )
Není tady
Leni, zatím není k čemu gratulovat s tou mou vůlí je to taky všelijaký
Nikuš, nebuj, já si to vynahradím na takových těch oslavičkách
Gio, to já vím moc dobře, že za to mají doktoři zaplaceno, kort ta naše je vyhlášená s tím babkovstvím jsem to samozřejmě nemyslela vážně, ty jsi ještě parádní mladice
Mufí, z tvých posledních příspěvků se to tochu dalo vytušit, že se k něčemu schyluje. Z tebe je vždycky cítit najednou ta radost a energie když jsi na severu u mamky jak to vše dopadne, zatím nikdo neví, ale přeji ti, abys zase mohla být šťastná a spokojená a ty tvoje nádherný hočiny taky
Není tady
Ahojky
Jdu se na vás podívat, jestli nezlobíte
Trochu jsem i něco dočetla
Mufi, co, co, co...co se to děje u vás?? No i když je promazáno, tak nějak tuším... No každopádně budu držet palečky
Misch, tak hubnoucí kůra, jo?? Tak to jsem zvědavá, jak se ti bude dařit
Nikuš, jak je těhule??
Leni, tobě budeme držet palce, ať to vše dáš na poprvé
Jo a my srazík také nee, máme to také kapku z ruky
Není tady
Čau Pet,
njn, hubnoucí kůra, tu já mám nasazenou asi už od 15ti a furt tloustnu
ale teď už jsem snad konečně přišla na to, že je to všechno úplně o něčem jiným, než co jsem si myslela a dělala...
Hory zááávidím já bych tak někam vypadla a nejsou prachy...
muším počkat do léta
Mufí, skoukla jsem fotečky ty, jak jsou tam holky spolu na sáňkách, ty jsou nádherný, úplně bych je uňuchňala, jak jsou sladký
Není tady
ahoj holky, koukám, že tu zase nikdo není
vypadá to, že ten srazík by mohl být větší .. to by bylo fajn, kdyby se nás sešlo víc .. Dituš, písni sem ten termín, kdy se chystáš do ČR, abych jen zhruba věděla, kdy ten srazík asi tak bude
Jinak pokud byste to chtěli s teplým jídlem, tak v Brně vím o jedné dobré restauraci s dětským koutkem. Ale ta je od nádraží ještě víc z ruky, pro ty, kdo by jeli vlakem .. řekněte si, co byste raději .. kavárnu (ta je blíž k nádru) :
http://www.parklanecafe.cz/
nebo restauraci (je trošku z ruky) :
http://www.pohadkovahospudka.cz/
jinak mě zas trápí začínající zánět močáku, cpu se brusinkama a ROWAtinexem a Urovalem, tak snad to zaženu, abych nemusela pro antibiotika .. to bych nebyla já, abych to neměla tak dvakrát třikrát do roka .. nemáte někdo nějaký jiný osvědčený recept, jak se toho co nejdřív zbavit bez antibiotik? hodně piju, samozřejmě nealko
zaregistrovala jsem tu nějaký promazaný příspěvek od Mufí a pak pár reakcí, ze kterých jsem si něco odvodila, ale nevím, jestli správně .. každopádně už dlouho to bylo cítit z tvých příspěvků a rozdílné nálady doma a na severu byly do očí bijící, jestli je to to, co myslím .. tak ti moc přeju, abyste byly holky hlavně v pohodě a šťastný .. a jak píšeš .. kdyžtak další cenná zkušenost ..
Upravil(a) petjule (11. 1. 2010 12:35)
Není tady
čau holky,
Leni, obdivuji, tak by se mi asi nechtělo učit, klobouk dolů a držíme palce ať všechno dopadne suprácky
Mufe, jůůů to může být prima práce
Mich takže prosimtě, normálně se mi udělalo ouvej z dlouhých běhů
běhání je můj úhlavní nepřítel
na škole jsme měli jednu prdlou učitelku, co furt nás nutila běhat
až jsem si musela k dr. dojít pro lísteček, že nesmím běhat
díky právě sportu nebyl problém, vazy mám naprosto K.O. no a ted paradoxně je ta učitelka můj zákazník a dodnes jí to připomínám , jak jí to nemůžu zapomenout a že nikdy od mne nemůže za to dostat slevu
no ale dělala jsem sportovní gymnastiku holky dcerám nedoporučuji ( pokud se nejedná o lážo plážo 2x týdně na dvě hodky ) ale jinak Mich, já taky když mám takoovýho brouka, tak umím vymyslet věcí
k neštovicíh, já furt nevím, rozhodnu se později..Aja je měla , my jsme je taky prodělali, tak možná kdyby je prodělala Lála ted v mládí, tak asi by mi to ani nevadilo, později o tom budu přemýšlet..v tomhle ještě taky nemám jasno...
Ivetko, no jasný prosimtě myslete i na Cherry
jinak u nás nového nic, chodíme jen ven do sněhu, lyže a dobře pak spíme Aja jede příští týden na superstár ten megakoncert s babičkou
ta je uplně uvařená, ale bylo to Andrejky přání k narozkám, tak musíme koupit babičce kšiltovku a kecky
Niko, máš na esíčku jednu naléhavou zprávu
a Pet, jedete na hory?? užijte si to
Upravil(a) Lenďák (11. 1. 2010 11:51)
Není tady
Ahoj krásky moje,
Leni, čéče, teda fakt toho nemáš málo..tak přeju do dalších dní super výkonný mozek
Mufí, týjo..jdi do toho..mě to přijde jako úžasnej job..plavání je bezva a ještě je to takový příjemný s těma dětičkama..navíc to není pakárna od nevidím do nevidím..a maminky většinou neodmlouvaj a pěkně poslouchaj ..moc bych ti přála, aby ti to vyšlo, všechno
Michko, se do toho pouštíš..tak přeju pevnou vůli
Lendí, tak sportovní gymnastiku jsem tušila ..dělala to moje kámoška je taky pěkně zničená..takže souhlas, že to není pro "naše" dcery.
Adi, tak jak byloooo?
Ahojky.
Tak holky jako vždy u nás, není nic bez problému . Odjezd na hory je velmi ohrožen, jelikož Domík je nemocný
. Včera mu ještě nebylo nic a dnes ráno začal najednou pokašlávat, pak kašlal stále víc a do hodiny začal i při dýchání pískat (fakt jsem měla strach z nějakého astmatického záchvatu). Změřila jsem mu teplotu a měl 37,4. Mezitím jsem řádně vyvětrala pokojík a pak jsme tam šli. To mu ulevilo, ten studený vzduch, mu uvolnil trubičky
. Po půl hodince se mi zdál zase ještě teplejší, to už měl 38, tak jsem raději vyrazila k Dr, aby si ho poslechla. Poslech čistý nebyl, takže jsme vyfasovali nějaký sirup na rozšíření průdušnic a jsme doma
. Teplota mu vylezla až k 39, takže paráda
.
Ptala jsem se Dr., zda mám rušit ty hory a ona mi řekla, ať je zatím neruším, že kdyby to aspoň trochu šlo odjet, že by mu ty hory spíš pomohly. Tak nám držte palce, ať je brzy bez teplot a můžeme v sobotu vyrazit
Není tady
Pet, do soboty je času dost a když jste to podchytili už teď, tak bude Domík brzy v pohodě a určitě pojedete, držím palečky!
Není tady
Ahojá,
Nikuš,gratulace k pohybům....
Pet,já si taky myslím,že by jste mohli odjet,když jste to podchytili včas,no uvidíš...držím palce,ať to klapne....
Mufi,zajímavá nabídka na plavčo..... ...držím palce ať to vyjde a hlavně celkově pohodu,klid....
Hory byly super....cesta tedy o dost horší,ale zvládli jsme to....
Byla to pohodička,děti byli relativně hodné,že jsme je večer uspaly a šly dolů v penzionu s chůvičkou na vínko...popíjely jsme tedy i přes den...trošen....jinak náročný bylo balení,odnosit tašky na pokoj...v pokoji nekontrolovatelnej bordel...nešlo to uspořádat... ...nejhorší byly přípravy a výpravy ven...děti se nechtěli oblíkat atd. ...pak samo zase odnosit vše do auta...jěště že tam přijela kolegyňka i s přítelem(sice byla dámská jízda),ale byla tak hrozná cesta,že jsme ji nechtěli pustit samotnou...přijela až dlouho večer....nakonec jsme byly rádi za chlapa,kdyby se něco stalo....taky mi moc pomohl dát tašky na střechu do boxu a připevnit sáně...z toho jsme měla hrůzu velikou....jinak kopec srandy...psali jsme i deník,takže poznámky kolem půlnoci s alkoholem v krvi byly úžasný...nakonec jsme vypustili lampion štěstí...no paráda....
Na jaře nebo v létě jedeme zase na expedici...to už bude veselejší...nebudeme muset mít zimní věci a děti zase budou o kus starší....
Jinak situace doma....jěště to spolu zkusíme.... se hodně snaží a když jsme přijely včera domů,tak bylo fajn,že na nás čekal než kdyby jsme byly samy a přijely do prázného bytu...prostě taková domácí pohoda a úleva...uvidíme co dál,asi to bylo k něčemu dobrý,že se
probral a snad už to nikdy nebudeme muset řešit....i když trochu strach mám,že to zase sklouzne do starých kolejí....uvidíme....
Není tady
Zdar babuchy
Mam leharo, Luc je na lyzich. A jeste bude, az do patku......... stejska se mi ale mam KLID Nikdo me neprudi.
Taaaakze ke sraziku. Jak jsem psala Slundi, do CR jedeme 13.2. a to rovnou jednim vrzem do Ostravy, 1250 km. 14. budu hotova a navic je Valentyna takze navrhuju pondeli 15 - 17 (jste baby na matersky, neeeee) co vy na to? Ta prochajda po parku by byla supeeeer, teda kdyz nebude lejt a nebo - 40C
S restauraci je me to celkem jedno, necham to na vas, kavarnu nebo restauraci, nam se tam bude libit. Jen aby se tam nehulilo....
Taky mate ten dojem, ze je v CR nouze o chlebicky s vajickem? Ja vzdycky oblitam tri ctyri lahudky, nez na ne narazim a pak, jak to dlouho nemam, tak je zezeru jeste v aute a pak je mi po nich blbeeeeeee
A jen tak mimochodem...... posledni MS se u me "vyskytla" 4. 12.
Upravil(a) Dita.L (11. 1. 2010 19:09)
Není tady
Dito, že by
Tady poblíž je jedno lahůdkářství, kde si chlebíčky sami vyrábí, nechceš nějaký poslat poštou
Jinak nevím, já na chlebíčky nejsem, já radši dortík
Adí - to je prima, krize jsou občas třeba, ale je třeba udělat změny vždyť víš
A popis pobytu na horách - to jste si museli báječně užít
Není tady