29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím holky, Kačenka právě honí po zemi svůj vlastní stín možná byla v předchozím životě pes
Tak co ten srazík? Bude? Napište sem jak to vidíte .. já bych vás ráda viděla.
Není tady
Ahojda holky,
tady nám tak krásně nasněžilo
Vy budete mít srazík, jo? Týjo, to bych se přidala, kor jestli má Petji takovou bejbyfrendly kavárničku, ale jste holky moravský dalekooo..
Mates mluví docela dost, je v podstatě nejukecanější z rodiny..my s manželem jsme takový mlčochové umí používat jo a ne..a říká takový specialitky jako moký (mokrý), hučí (větrák v koupelně) a papír
nevím proč, ale evidentně ho to baví říkat
jo a naučila jsem ho, že bebí se pofoukává, takže kdykoliv se mu něco pidi stane, hned letí a ukazuje kam mám fouknout
.. je to roztomilý
Tak pěkný víkend!
Jo a tady jsou aktuální fotky: http://mishasha.rajce.idnes.cz/moje_2._zima/
Upravil(a) mishasha (9. 1. 2010 11:30)
petjule napsal(a):
slunicko napsal(a):
petjule napsal(a):
budiž mi útěchou, že je o měsíc a kousek staršíKačka kecá strašně moc, ale není jí rozumět ani slovo
hele, od kamošky holčička je o 3 týdny starší a ta neřekne ani mama tata.... já bych to nehrotila...
jasan, dělám si spíš srandu
ale jako mohla by už na mě Kačka třeba zavolat mami, to bych se asi rozplynula štěstím
no vzhledem k tomu, že dělám, co jí na očích vidím, nemá asi ani potřebu se vyjadřovat, když jí všechno přistane pod nosem, jenom si ukáže
je to tak trošku malinkatý zmeteček
![]()
je fakt, že teda Lukášek je moc šikovnej, všechno tak nějak uměl dost brzy, je to vhodný ženich pro toho našeho lenocha
taky sem si na mámu docela dlouho čekala (volá na mě teprv asi 14 dní ) ale je to fakt úžasňácký
jo a Peti, Dituš souhlasí s Brnem, tak ještě ti upřesním datum a je to a ještě taky musíme říct Lence, ta přece taky říkala, že jojo....a zvlášť, když budem mít zahraniční návštěvu
Není tady
Já vcelku nakukuju pravidelně, tak já to tu budu sledovat a dám vědět, jestli jsme Ok a schopní dorazit. Předběžně s tím počítám.
A kdybych jela vlakem, je to schůdné se dopravit se dvěma dětma od vlaku do kavárny? Myslím pro mě jako vesničanku, která jezdí všude autem.
Není tady
tak super, já jsem v týdnu schopná asi kdykoliv, takže budu sledovat, jak jste se domluvily na termínu .. od nádraží je to tak 20 minut pěšky procházkou přes město nebo můžeme jet šalinou, to je asi 3 zastávky, prostě v pohodě
Není tady
Já pojedu Žďár - Brno. A 20 minut pěšky je na nás daleko, protože budu mít s sebou i Máťu a ten by to šel strašně dlouho. Ale předběžně jsem se domlouvala s manželem, že by nás tam hodil a něco si vyřídil a pak za námi došel.
Petji a tu kavárnu co doporučuješ, dá se tam i najíst? Kdybysme přijeli dřív?
Není tady
BAF babizny
probiham a hlasim: se srazikem a se mnou si nedelejte starosti. Jestli to chcete na vikend, tak si to udelejte na vikend a ja pak na jedno odpolko dorazim. Na dyl nemuzu. ( Musim si vyslapnout na Radegast, stihnout bobovat, jestli bude na cem, zkontrolovat zmeny na Stodolni a jeste pojezdit po okolnich kamaradech....) No a kdyby byl z Ostravy do Brna nekdo cestou, tak muzu vzit. Teda jestli byste se se mnou nebali ale nebudu mit druhou autosedacku, takze byste pripadne museli nejakou sehnat.
Jinak me napadlo, ze bysme mohli jit s prckama taky nekam napred pocourat, nebo jit do bazenu a teprv pak do ty kavarny.... No ja jen, abysme tam nepribrali 4 kila ale jenom 3
Petjuliiiii maji v ty kavarne chlebicky s vajickem?
Jinak jsme s Kolombem ZEN, takze se se spanim i s jidlem i se vsim pripusobime a zaridime, takze si s nama nedelejte starosti
Není tady
Ahojky, tak ohledně té kavárny, je to kavárna, takže tam teplá jídla nedělají, dělají tam jen dortíčky nebo bagety nebo toasty, nějakou sýrovou mísu tuším .. no jukněte na www.parklanecafe.cz .. dobrý je, že je tam dětský koutek, přímo u toho se dá sedět, takže máme děti pod dohledem. Nějakou restauraci, kde se dá vyloženě najíst teplýho s dětským koutkem poblíž neznám, znám jednu a ta je dost daleko. Dituš, chlebíčky tam bohužel nevedou. Všechno si tam dělají sami, dortíky si pečou sami, bagetky rozpékají a dělají taky čerstvý. No je to na vás. Jinak Leni, je to asi ty 3 stanice šalinou, tak to je v klidu, to dáme kdyžtak A s tím pocouráním je to dobrý nápad, bazén pro nás ne e, to je na nás moc studený
Přímo u té kavárny je super park Lužánky, je tam i hřiště pro větší děti a prckové se tam můžou poválet v blátě
Tak Dituš řekni termín a domluvíme se.
Není tady
Ahojky!!
Hlásím se při krásném u nás odpočinkovém víkendu.. Vše se zas pěkně vrací do normálu, Domini už začíná být o.k.- mě už je taky lépe (nemoc z důvodu neuměmí oblíkání se zavrhuje, neboť bych neuměla oblíkat ani sebe
) už byl včera malej i na sáňkách na procházce..
A moc se mu to líbilo, obzvláště když táta utíkal..
Jinak manža včera zařídíl hlídání, odpoledne si malýho odebrala babička, já měla lehárko.. takže jsem se snad poprvé odpoledne vyvalila na postel!!! a světe div se... ten můj lenoch v bříšku se konečně ozval!!! Tak jsem šťastná jako blecha.. už jsem byla fakt nervózní!!
Potom jsem byla pozvána na večeři.. a po ní proběhl romantický večer..
Za chvíli valíme pro malýho.. už se nemůžu dočkat.. Je to poprvé co byl ode mně tak dlouho pryč... je tu strašnej klid a ticho.. a asi ho celýho rozmačkám a zulíbám až ho uvidím!!
Jo, ke srazíku... pokud bude mít manža cestu do Brna, tak nás taky vezme.. (přiznám se, že vlakem se mi přece jenom už nechce, jsem jakási brzo unavená či co.. navíc ty spoje ) takže budu nakukovat na datum.. a kdyžtak se taky zúčastníme..
Hlavně aby bylo něco k snědku..
Není tady
Hezké odpoledne, babuchy
hlásím, že žijem mám za sebou několik zkoušek, zbytek mě ještě čeká, takže se ještě chvilku ozývat nebudu
vidím, že se bavíte o srazíku v Brně... uvidím podle data, ráda bych vás viděla, ale uvidím, až se to bude blížit, jak na tom budem
Niki, gratuluju k pohybům a příští týden se těším na zprávičku z UTZ
Není tady
Ahoj,
Nikuško, gratulace k pohybům
A manžel ti zařídil takový pěkný relax a romantiku
Leni, držím pěsti, ať zkoušky zvládneš v pohodě a s tím učením to moc nepřeháněj téééda stejně obdivuju, jak to stíháš
já bych měla začít oprašovat tu němčinu a fakt nevím, kde na to vzít čas
co se srazíku týče, tak my se tedy nezúčastníme, máme to krapít z ruky ale těšíme se na fotečky
hezkou neděli všem
Není tady
Ahoooj,
tak jsme se vrátili ze zasněžených Jeseníků a byla to paráda!! Prcka jsme dali na hlídání k mé mamce ( poprvé dvě noci ) - no, nervozní jsem byla jako pes, ale pak jsem se uklidnila a užili jsme si to s příťou parádně. Ve čtvrtek parádní lyžování - můžu říct, že jsem si v Česku ještě tak dobře nezalyžovala - taky večerní lyžování bomba nikde, nikdo, fakt skvělý..
Niky, vidím, že jste taky měli hlídací premiéru - prckové v pohodě, spíš je to nápor na naše nervy, co? Btw., neříkala jsem to - že mimi bude kluk jak buk?
Gratulujeme!!
Čuchám čuchám srazík - počkám na termín a dáme vědět, ju? Jestli vám teda neva, že bychom se taky nominovali
Není tady
Ahojky
Niki - gratuluju k pohybům
Mich - penízky došly, děkuju
Petulí - budeme dělat další zpívání 21.1. od 18.00 http://www.hermanka.cz/ Takže jste zváni, akorát parkování je na P7 blbý.. Pokud by ses chystala, dej vědět, jo?
Dneska přijel po 5 dnech manžel, Adam s ním odmítá komunikovat, Šimon mi visel celý den na noze, protože mu leze další stolička, to byl zase den
Není tady
Giuš, díky za info, čajík už mám připravený v lékárně, takže nejspíš zítra začínám Téda, jsi měla perný den. To bych teď potřebovala já, vylifrovat manžílka na pár dní, aby prcek nevisel věčně na noze jemu a taky věděl, že má i maminku
Niw, tak vy jste byli na víkendový lyžovačce? super, že jste si to užili
Adi, to věřím, že jsi z víkendu K.O. A my jsme ti tu psaly, ať se pěkně zrelaxuješ a zregeneruješ ale i tak to jistě bylo super
Holky, já pořád řeším to očkování Tetru priorix, už jsem celkem nalomená, že ty neštovice naočkovat nenechám...to ale budu mít asi s doktorkou a sestrou menší výměnu názorů já už jsem se tu na to tenkrát ptala a zaregistrovala jsemjen Leninu, která nechávala neštovice očkovat...takže ostatní jste stále proti?
Upravil(a) Michelle83 (10. 1. 2010 20:24)
Není tady
Mich - tak jsem napsala esej o očkování a trapně jsem si to vymazala Neštovice nechám případně očkovat až po 10, 15 roku. Předtím nejsou tělu nebezpečné, takže těch pár svědících pupínků naše děti zvládnou sami.
Tak to Ti teda od zítřka držím palce;)
Upravil(a) Gia (10. 1. 2010 20:49)
Není tady
Mich, abych řekla pravdu, tak zatím nevím. Tento - nebo příští týden bych měla jít s Vojtíkem na Prevenar, tak se optám Mudr-y na názor.. Ale pokud nebude mít pádný argument, proč neštovice ano, tak teď asi očkovat nebudeme.
A co od zítra začínáš?? Snažení??
Není tady
Giuš, já si právě taky myslím, že když jsou prckové malí, tak se s neštovicema vypořádají dobře, jediný, co mě děsí, je ten případný zánět mozkových blan tím mi argumentuje i doktroka, že tam takové případy měli...ale přijde mi od ní značně nefér, že mě do toho tak nutí, i mi tak trochu naznačuje, že bych byla úplně pitomá, kdybych malýho očkovat nenechala
Niw, určitě se doktorky optej na její názor
Šmarjá, prej snažení nestraš
nene, jen si potřebuju trochu pročistit tělo, pár kilo zhubnout a hlavně dát do kupy ty svý vypadaný vlásky, takže jsem se dala na zdravější životní styl a rady babky bylinkářkya čarodějnice - promiň Giuš
Není tady
Jé, tak to vypadá, že by se srazík nakonec mohl hezky povést a nás se tam pár sejít.. Tak snad to klapne!
I Niw dojede, ju? No, supééér!!
Leni, a ty se pěkně uč.. ať pak za odměnu můžeš přijet za náma! A nebo spíš ti mám psát, aby jsi zkoušku neudělala a musela do Brna jet??
Ale to nééé!! Ty jsi holka šikovná, zkoušky uděláš, o tom žádná a na srazík taky dorazíš!
Tak nevím, babička si Domču chválila jak byl strááášně hodnej a mě doma zase tak stráášně hodnej teda nepřipadá.. tak jsme se s manžem zasmáli, jaký nám bylo strašný smutno.. A už je vše zase pěkně na ruby.. takže normálka..
Mich, já neštovice taky nee, přesně jak píše Giuš..
Aduš, tak jsme napnuté, jak bylo... Jestli jsi si pořádně vymazala harddisk...
Ono, je to někdy potřeba!!!
Není tady
NO, dyť to říkám... Promiń Mich..
Jo a mě dr třeba řekl, že neštovice zbytečný.. zase.. co dr- to názor..
Zánět mozkových blan... není proti tomu tak trochu prevenar?
Není tady
čest práci
tak se hlásím z domova.... jeee to je nůůůůda... ale o víkendu zase zdrhám na sever
snad konečně na lyže...
co teda ten srazík???
jinak se vám musím svěřit... mě už to účetnictví taaak nebaví, že jsem se rozhoda pro změnu... potkala sem na severu kamarádku.. kupují tam barák a bude tam dělat mat. centrum.... no a slovo dalo slovo a nejspíš si budu dělat kurz na plavčo s mimčama... zítra musím obvolat pár firem co to nabízí...
Není tady
Ahoj Nikuš,
jojo, nežrání nebo spíš nepřežírání
a nemlsání...se sladkým je utrum
S tím stýskáním to taky tak máme, když prcka doma nemáme a pak zas návrat do reality s návratem prcka domů
Není tady
Niki, rozhodně mi přej, abych zkoušky udělala protože co cesta do brna, to projeté minimálně 300.- a když udělám všechno napoprvé, aspoň budu moct doma argumentovat, že srazík nám finančně neublíží, protože jsem nemusela jezdit na žádnou zkoušku na opravu
jinak očkování proti neštovicím taky odmítám, i když mi Dr vysloveně podsouvala, že bych měla... nevidím důvod, možná kdyby je neprodělala tak do těch 8-10 let, budu o tom uvažovat (přesně jak píše Gia).. malá je doteď docela zdravá (krom šesté nemoci a asi 2 menších nachlazení nic neměla), tak si myslím, že imunitu má docela dobrou... z těch nadstandartů uvažuju pořád o prevenaru, ale pořád nejsem rozhodnutá a určitě pak nechám naočkovat proti klíšťové encefalitidě, s nástupem do školky asi pak i žloutenku (tu nadstandartní), taky jsem uvažovala o meningokovi, ale pořád nevím... nemám nic proti standartním očkováním, ale občas mi přijde nefér ten nátlak firem a mudrů na nadstandartní očkování a pak člověk opravdu neví, co objektivně je dobré a co je spíš už jen luxus...
Není tady