29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky snazilky, Tak od 9.12 jsem se taky stala snazilkou. Mam jednu otazku. Po vyndavani teliska, mely jste zpozdeni? Mam uz 5ty den zpozdeni, ale dnesni test negativni. Neverim, ze jsem, ale malou nadeji jsem mela. Nevim co dal?
Není tady
mary napsal(a):
Ahojky snazilky, Tak od 9.12 jsem se taky stala snazilkou.
Mam jednu otazku. Po vyndavani teliska, mely jste zpozdeni? Mam uz 5ty den zpozdeni, ale dnesni test negativni. Neverim, ze jsem, ale malou nadeji jsem mela. Nevim co dal?
Ahoj!! Tak tě vítám u snažilek, kdybys chtěla připíchnout k nám na nástěnku, klidně mi pošli Zprávu s tvými údaji S vyndaným tělískem nemám zkušenosti, ale doufám, že se brzo zadaří..přeci jen jsi na začátku
Není tady
To cekani je hrozny. Nevim jestli mam k doktorovi nebo to jeste nechat. Priznaky zatim zadne nemam tak nevim. Asi tam zitra zavolam a snad oni mi poradi co mam delat. jo a bazalni teplota je 37.
Není tady
mary napsal(a):
Ahojky snazilky, Tak od 9.12 jsem se taky stala snazilkou.
Mam jednu otazku. Po vyndavani teliska, mely jste zpozdeni? Mam uz 5ty den zpozdeni, ale dnesni test negativni. Neverim, ze jsem, ale malou nadeji jsem mela. Nevim co dal?
držím palečky a vítám Tě třeba mezi snažilkama dlouho nepobudeš
Není tady
Tak hlasim. Minuly mesic to nevyslo!! po 45 dnech dorazila mrska. Dnes opet po 5 dnech zpozdeni jsem si udelala testik. A tentokrat jsou tam //. tak mam skvelej darecek milackovi k valentynu. Mam velkou radost a zaroven doufam , ze vsechno je v poradku. tak dekuji
Není tady
mary napsal(a):
Tak hlasim. Minuly mesic to nevyslo!! po 45 dnech dorazila mrska. Dnes opet po 5 dnech zpozdeni jsem si udelala testik. A tentokrat jsou tam //. tak mam skvelej darecek milackovi k valentynu. Mam velkou radost a zaroven doufam , ze vsechno je v poradku. tak dekuji
Tak gratuluju a ať vám to dobře dopadne
Není tady