19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat a to hlavně pánů, jestli Vám vadí, kdy ena pouívá voňavku, nebo upřednostňujete raději "čistou" vůni. řeíme to s kamarádkou, protoe obě máme partnery, kterým tohle docela vadí
Není tady
Tak pokud dáma nechodí jak pochodující parfumérka, tedy na kadý kousek svého krásného těla něco jiného, pak decentní "umělá" vůně která enu "zhmotňuje" enu a já osobně rád.
Mezi náma a pánové po holení pouívají co?
Není tady
brenda9 napsal(a):
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat a to hlavně pánů, jestli Vám vadí, kdy ena pouívá voňavku, nebo upřednostňujete raději "čistou" vůni. řeíme to s kamarádkou, protoe obě máme partnery, kterým tohle docela vadí
A co jim vlastně vadí - vae čistá vůně či smrady,se kterýma se poléváte?A jetě mě napadá jedna monost a to pokud ste kuřačky,tak kdy se s takovou kuřačkou mu líbá tak to musí být jako kdy olizuje popelník (vyjádření mého mue).
Není tady
Souhlas s kolegou Pisatelem: Veho moc kodí, take "chodící parfumérie" nebrat, naopak jemná, decentní vůně je mi příjemná a často i vzruující...
Není tady
pánové díky, já mám ráda lehké svěí vůně takové moře nebo podobně, nepouívám parfém jenom toaletní vodu.
Kuty kuřačka nejsem u několik let, sama jsem to nesnáela, přesně tohle. A pouívám deodorant:)
Přítel si po holení dává taky nějakou vodu krásně to voní...
Není tady
brenda9 napsal(a):
pánové díky, já mám ráda lehké svěí vůně takové moře nebo podobně, nepouívám parfém jenom toaletní vodu.
Kuty kuřačka nejsem u několik let, sama jsem to nesnáela, přesně tohle. A pouívám deodorant:)
Přítel si po holení dává taky nějakou vodu krásně to voní...
Kdy ty ne, tak on taky ne. Dle zásady zub za zub
No pravdou je, e moná jim ta "vůně" nevoní a nevyzařuje to co by oni rádi.... Ale pravdou je e parfém a ena ´k sobě patří, stejně jako perk a krásné aty...... (i kdy nejkrásnějí jste v roue Evině )
Není tady
Kuty napsal(a):
brenda9 napsal(a):
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat a to hlavně pánů, jestli Vám vadí, kdy ena pouívá voňavku, nebo upřednostňujete raději "čistou" vůni. řeíme to s kamarádkou, protoe obě máme partnery, kterým tohle docela vadíA co jim vlastně vadí - vae čistá vůně či smrady,se kterýma se poléváte?A jetě mě napadá jedna monost a to pokud ste kuřačky,tak kdy se s takovou kuřačkou mu líbá tak to musí být jako kdy olizuje popelník (vyjádření mého mue).
Kdy je také kuřák, tak mu to nevadí.
Není tady
On mi teda přímo nic neřekl, ale tak nějak to vyplynulo z konverzace. Najít vůni je asi opravdu těké, budu mu to muset dát nejprve nějak ke schválení u preferuju to, e kdy vím, e se uvidíme snaím se umýt nějakým ne moc voňavým sprcháčem..
Není tady
správně, přítě se mu nebudou líbit krátké sukně, pak dlouhé vlasy... jen do toho, sice nic ani neřekl, ale koukej se u hezky přizpůsobovat, aby se náhodou v něčem nemusel přizpůsobit páníček...
Není tady
Bety tak toho se rozhodně nebojím, e bych tohle dělala;)
Není tady
Bety, tohle nemá s přizpůsobením se nic společného (na rozdíl od sukní a vlasů). Jako máme různé chutě, máme i rozdílné dalí vjemy - a asi bys neřekla "jen a se páníček přizpůsobí a sní i to, co mu nechutná".
Není tady
helena napsal(a):
Bety, tohle nemá s přizpůsobením se nic společného (na rozdíl od sukní a vlasů). Jako máme různé chutě, máme i rozdílné dalí vjemy - a asi bys neřekla "jen a se páníček přizpůsobí a sní i to, co mu nechutná".
Ale ale Helí, páníček co mu nechutná odloí. U jsi viděla klub odloených en?
Ty hlavně neodkládej koata hrábla a posypové prostředky.
Není tady
brenda9 napsal(a):
Ahoj,
Kdy vypadnu za zasmraděné MHD na ulici, tak je mi chůze za voňavou dívkou vééélmi příjemná !!!
Ale jen jako prostředek k vypláchnutí nosních dírek něčím vonícím (po tom straném záitku).
Jinak ale svou vlastní partnerku mám rád jen s decentní vůní, k čemu jí stačí lehce stříknout za ouko...
e kadý z nás pouíváme antiperspirant do podpaí a také sprej do bot, to je samozřejmá věc a děláme to
kvůli sobě, protoe se tak lépe cítíme, kdy nesmrdíme sami sobě ani druhým.
Jinak: Myslím, e lépe je pro enu být navoněná v práci a přes den trochu více, zvlátě po ránu, odpoledne je pak lépe u to neobnovovat a raději to nechat trochu vyvonět... pak to doma u nemůe být přehnané, stejně se kadý sluný člověk nejpozději po příchodu z práce obvykle osprchuje a převlékne, u proto, e se tak hned líp cítí...
e jo?!
P.S.: Jo a jetě - kdy se mui jeho partnerka stále líbí - a vyjde z koupelny v roue Evině, čistá a svěí, tak opravdu nemá u ádného parfému zapotřebí... (ten sprcháč je a dost). Take dámy i pánové, vybírejte dobře!
Upravil(a) Vachu (6. 1. 2010 14:13)
Není tady
vachu- já se teda nesprchuju po příchodu domů a nemyslim, e bych byla nesluná. chudák imuniák a kůe, pokud se někdo sprchuje a drhne víc jak jednou denně.
jinak bych asi parfém zkusila vyměnit za jemnějí, je fakt e kdy člověk cítí jen a jen tu vůni a neni to decentní, ale pořád intenzivní, tak to vadí. zvlá pokud se to bije s antiperspirantem atd.
Není tady
Kdy u vůně, tak kvalitní parfém a pouívat decentně. Vůně by měla enu dotvářet, ne jí přehluit, ne jí změnit. Rozdíl mezi vůní a smradem je pouze v koncentraci (mluvíme-li o vůních), to si mnohé eny neuvědomují.
Není tady
Mám kamarádku, její manel je na jakékoliv vůně straně citlivý. Jednou to zalo tak daleko, e on přiel z noční a kamarádka, která odcházela z bytu ho po noční musela vzbudit, on el s ní na chodbu do mezipatra, tam se navoněla, on vzal voňavku domů. Ona si vak něco doma zapomněla, tak se musela vrátit a nesměla ani do bytu aby tam tu vůni náhodou nezanesla, on jí to přinesl na chodbu.
Se při té historce vdycyky bavíme.
Jinak mají doma přelepený světla izolepou, protoe podle něj ty árovky smrdí.
Není tady