29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak holky duben nebo kveten
Ja jsem pro ten konec dubna ,tak povidejte
U nas jenom cesky ale treba by si pokecal manzel se Sofinkou
Upravil(a) Zuzanka007 (29. 1. 2010 19:00)
Není tady
To je fakt s to si může pokecat se všema dětma a bude nejoblíbenější.
Já jsem pro konec dubna. I když ten květen, no byl by asi lepší.
Není tady
no Alis to jsi nam pomohla, ne fakt jen koukat, tak at ten tvuj neco dotahne treba pres auta, to si budou rozumet i bez reci
Klidne duben, a nebo kveten, vzdyt je to jedno, muze prset a byt zima v kvetnu a v dubnu treba krasne. Minuly rok byl dokonce brezen uplne teploucky, tak co to risknout
Sofinka neprijde zkratka, neboj, akorat nebudete vedet, co si vykladali
Není tady
Lischi, můj umí německy jak česky, takže pohoda
Já jsem klidně pro termín, co házela Zuzi
Můj má 1x za 5 týdnů pracovní víkend, má ho zrovna teď, ale jaksi nejsem schopná dopočítat, jestli ho nebude mít v termínu srazu, protože si to tak různě prohazujou.. Ale když by náhodou, tak pojedu sama a on třeba dorazí.. Takže mě je to jedno kdy
Hlavně musíme vymyslet kde a zabukovat místo! Aby pak nebylo pozdě
Není tady
Teda holky me z vas omejou
Takze pokud se nikdo neozve ze je vylozene proti tak plati posledni vikend v dubnu
Není tady
Lischi, to si děláš pr... ten můj se totiž o ničem než o autech ani nebaví. Miluje je nadevše, tak to by si rozuměli. Bohužel asi jenom v koukání. Taky my přijedeme tím naším lepším autem, aby to koukání bylo lepší.
Není tady
Lenul, kde to je?
Není tady
Takže já se přidávám k tomu termínu konec dubna, ale přidala bych se i k jinému.
Jižní čechy jsou fajn, ale zase pro holky z Moravy je to kus, ne? třeba pro ivču ze Šumperka, docela štreka. Ale zase když to bude na Vysočině, tak to mají zase dál Plzeňačky. Ach jo. S místem to bude asi boj.
Není tady
http://ubytovani.pampeliska.cz/vilanec/ … el-CZ3756/
Ja bych byla pro ,kdyby SE TO zjistilo ,jestli je na nas termin volno Def ??
Není tady
Zuzi pokud jsou aktuální informace na netu, tak volných je asi 28 dvoulůžkových pokojů (najdeš to když si rozklikneš obsazenost)
Upravil(a) lenule12 (29. 1. 2010 21:03)
Není tady
Hanu tak podle mého chlapa má ten Tvůj hlavu na správném místě. Prej na co hřiště pro děti, když tam nebude pivovar.
Holky to je pro nás daleko. Ale na druhou stranu chápu, že těch moravanek je asi víc.
Není tady
Jo, super, klidně Mlýn u Jihlavy Hlavně když budou 2 lůžkáče a místo a termín
Není tady
Ok, termín připsán an první stranu. Já jsem pro, žádný závody tam nemáme.
Teď se jen dohodnout:
- mám to spočítat a zarezervovat?
- jeden každej na svý triko, každej si zavolá a zajistí sám, tímpádem, když to pak bude rušit, bude nadáváno jen a pouze jemu a ne obětnímu beranovi ?
Já to klidně vezmu na sebe, ale chtělo by to nějakej počet lidí. Spoustu lidí se v tomhle tématu ani neukázalo a přiznám se, že bych je ráda viděla (Evajs, Pavka, Lenka, Maky, atd, atd, atd....)
Ráda bych to prostě rozšířila, takhle to vypadá jen na podzimňata Asi půjdu rozesílat anonymní SZ
Není tady
Holky - teď na to koukám a ten Mlým mi přijde docela drahej Nebo se pletu?
Ahá, já jsem to blbě pochopila, myslela jsem, že 600 je za pokoj, ne za osobu To mi otiž přijde už docela pálka
Upravil(a) Definitiv (29. 1. 2010 23:21)
Není tady
Zatím máme 16 rodin, většina z toho se vejde na dvoulůřkový pokoj. Chtělo by to ještě najít nějaký alternativ, případně se pohrabat v těch, co jsem uváděla. Já jsem teď na štíru s časem... zkuste na to mrkat a uvádět připomínky, nápady...
Třeba prozkoumat tohle: http://www.turistik.cz/cz/lokality/vyso … zAod-gfwfw
Upravil(a) Definitiv (29. 1. 2010 23:43)
Není tady