29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dej to na topení. Vykynout by to ale fakt mělo, páč jinak to bude strašně nízký a tuhý.
Není tady
Mě to kynulo o sto šest, ale v pekárně bych to nedělala, na plechu se to rozetře do tenčí vrstvy, já to při pečení potírala sádlem a nakonec jsem zapnula na 5 minut gril a získalo to zlatavou kůrčičku, to v pekárně nedáš Až ti to vykyne, mrskni s tím do trouby
Není tady
Ronji - tak alobal říkáš? Zatím to u nás kyne, tak doufám, že u remosky nebudu sedět celou noc
Hele, jaký mí být to těsto, takový řidší? A když se to dělá v troubě, tak klasicky na plechu? Já totiž na srazu z hluchce neviděla ani drobeček
Není tady
Tyjo, to jsem zvědavá, co vyleze z remosky U nás kyne v kuchyni pod lampu, taky se ze začátku tvářilo líně, ale už se rozjelo. Tyjo, to je obžarství, to je hrůza
Není tady
Holky mam radost, že se hluchec ujal. Je to fakt jednoduchý, tak dejte vědět, jak chutnal.
Není tady
Ha, tak hluchec se zdařil. Nevím teda, jestli chutná tak jako ten od Ališ, ale rozhodně je dopečen a mňam. Remoska mu vytvořila super křupavou kůrku Myslíte, že je to vhodný k snídani?
Není tady
Hluchec je vhodný jako jídlo kdykoliv. Tedy i jako padesátá svačinka. U nás se totiž jí jako hlavní chod s bramborovou polívkou a potom během dne neustále. Takže k sní dani většinou nezbývá.
Není tady
Nakonec mi hluchec nádherně vykynul, (pekárnu používám na kynutí), pak mě napadlo, že když to z té pekárny přeliju, tak mi to třeba spadne, ale nee, zůstalo to takové pěkně pórovité a nadýchané. Nestihlo mi to ani vychladnout a už byla čtvrtka plechu pryč.
Dala bych těsto na topení, ale máme podlahovku, která spíná jen, když je tu teplota pod 21°C, takže proto ta pekárna, tam mám jistotu, že těsto dobře vykyne a je to pohodlnější.
Není tady
Holky fakt mám radost, že se hluchec chytnul. Jste šikulky, já než jsem se ho naučila péct a dala jsem si dohromady tenhle recept, tak jich šupajdilo pár do záchoda nebo do koše. Ale teď už mi jde taky dobře. Je to taková nouzovka, když už nevím co by, nenajdu to v obi, ale v hluchci.
Není tady
Jéééééé tady se už peče o 106. Tak to abych se do něčeho taky vrtla, co ?? Třebas zvládnu před víkendem .. to pak jedeme k našim ... takže by byla ochutnávačka
Není tady
Ja musim taky do party Hluchcu a musim to ozkouset v praxi, kdyz se vam to tady vsem tak povedlo, ale kynute testo ojojoj, tak snad dam brzy vedet, jestli je v kosi nebo v bruchu
Není tady
Very, tak tokovou vychytavku doma nemame takze ja to udelam staromodne, no.... a formicku kup teflonovou, pukud ji kdy budes kupovat, my mame dve po 12 a jsme radi, ze je mame
Není tady
tak můj chlap řekl, že muffiny jsou hnusný, ale proč? Protože nežere čokoládu. Pakouš
Není tady
Tak já ho chápu Čokoládu jsem nejedla nikdy, až co kojím. Takže kojení na něj a bude se po muffinech olizovat až za ušima
Není tady
No, jakože nemá rád čokoládu. Max. bílou, a tu si stejně koupí a kdybych jí nesnědla, tak jí bude mít celou 5 let. Celkově sladký nemusí, jednou za čas si dá nějakou buchtu nebo tak, a to je nejlepší, když mu udělám suchou bábovku. A hotovo. Fakt ne. Taky nechápu. Já čokošku miluju.
Luli celkově kojení na všechny chlapi, aby viděli, co toje.
Není tady