29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hola, tak jsem s tím zas o píď pohla, musíme na tom zamakat, aby bylo ještě někde místo. Takže jsem zatím vypícla pár favoritů.
Vceku se mi líbí ten Skrýchov, není tam sice bazén (podle mě bude stejně na bazén zima), a není to Vsočia (ale smrtelný to taky není). Je to domácký, moli bychom to mít celý pro sebe, třebas by nám daly i slevu, když budem brát celej barák. A navíc tam prý dělají výborný grilovačky
Není tady
Def ten Skrychov vypada dobre ale za sebe si nejak nedovedu predstavit to prespani po ctyrech .. budem se s prckama budit navzajem
Vim ze je to jedna noc ,ale proste nevim ....
Není tady
Zuzi - to máš recht, dvoulůžáky nebo takový ty apartmány s dvěma ložnicema by byly určo lepší...tak hledej šmudlo Sranda... já se přiznám, že mám strach i o tu kapacitu, ono až se přidá Mufová, LenkaB, Marky, Pavka, tak se to nabalí a 40 dáme podle mě v klidu ...
Jo a taky jde o to, jestli to nejsou palandy...
Není tady
já hlasuju taky pro Vysočinu mlýnhotel nevypadá špatně - když jsem si rozbalila info, je tam:
Možnost vyžití pro děti a dětská hřiště - dětský koutek v komplexu, v prázdninových měsících se pořádají zábavné hry pro děti
J.Čechy jsou pro nás nereálné...
a o jakém termínu zhruba se jedná? neslibuju raděj nic, ale moc ráda bych vás konečně viděla
Není tady
Hmmm, Defi, tak jsem tě zbláznila asi zbytečně Jsem si nevšimla, že ty pokoje budou převážně po 4, protože narozdíl od tebe jsem se to neobtěžovala propočítat
Je pravda, že to spaní po 4 je na levačku.. Třeba s náma by určitě nikdo spát nemohl, protože přítel většinou tak chrápe, že to vzbudí i hluchýho
Holky, musíme se co nejrychleji ale domluvit nebo bude všude plno
Pojďte si prvně ujasnit termín, pak zjistíme, jestli mají ve vytipovanaých objektech vůbec volno nebo?
Není tady
já spíš ten duben, ale nevím, jak letos vychází Velikonoce, ať se to nějak nekříží
Není tady
U nas je to jedno ,pokud do toho nevleze neco na posledni chvili tak se prizpusobime vetsine
Není tady
Nám je to teda taky celkem šumák, přesně jak píše Zuzi, jestli do toho nevleze něco na poslední chvíli...
Ale viděla bych to teda později, minimálně ten duben, klidně i květen, ať je trochu počasí už ne?
Není tady
Já jsem nějak zaspala a nestíhám ani najít diskuzi o srazu. Ale ráda bych se tsaké přidala. Zatím teda 2+1+0. Určitě počítáte víkend, že. tak snad manžel nebude mít službu. Ale předběžně se hlásíme.
Není tady
Já jsem pro konec dubna....ale uzpůsobila bych to podle hotelu. Týden sem, týden tam, to mě nezabije.
Jak koukám na kalendář, tak bych byla pro 16.-18.4 nebo 23.-25.4
Toho Skrýchova je škoda, ale po 4 to fakt nemá cenu, max púro ty, co mají větší děti, který spí v pohodě a bez přestávky. My pořád v noci vstáváme a to bychom se hrozně rušili...
Není tady
Holky
Vytahuju téma na světlo bóží, nějak nám to zapadlo
Nebo že by se nikdo nechtěl srážet? Tak to si pak můžeme udělat minisraz v jižních čechách - co Lischi, Hanuscb, PetroP a další krajanky a další, ketrým by nevadily jižní čechy
Upravil(a) lulana (29. 1. 2010 15:22)
Není tady
Tomu rikam telepatie ja se chci srazet
Takze kdo je pro 16.-18.4 nebo 23.-25.4 ????
A ktere misto teda?
Není tady
My bychom se kdyžtak přidali,ale uvidíme kde to bude a kdy-spíš bych brala až květen,aby už to počasí stálo za to. Však uvidíme Byli bychom 3 kusy
Není tady
Holky tak ja bych to uz nejak upresnila ,aspon termin a pak muzeme podle nej vybrat to misto ,snad budou mit volno
Takze ja jsem pro ten 23.-25.4 Kdo jeste je pro??????
Není tady
Tak já bych raději taky ty Jižní Čechy, jsem ze Západních Čech. A ten květen by byl fajn.
Lischi tak ten můj chlap umí anglicky i německy výborně koukat. Jo a taky rusky i francouzsky. Řekni si jaký jazyk chceš.
Není tady