29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pořádáme mezichlívkový megasraz pro všechny snažilky, dlouhodobky, těhule, mamky, nosnice, látkařky i všechny ostatní co sem zavítají
Požadavky:
- baby friendly
- ideálně možnost grilování
- kapacita cca 40 lůžek?
- ideálně pokoje s vlastní sociálkou
- možnost výletů, ale i místnost pro špatné počasí
- dojezd (ideálně střed republiky )
UBYTOVÁNÍ - Váňův statek
TERMÍN - 9.-11.4.2010
ÚČAST: tučně závazná - očekávám platbu ......... UPRAVUJI
dvoják - chtějí dvojlůžák, ? - přizpůsobí se
dospělí + dítě bez postele + dítě s postelí
Defi: 2+1+0 ?
Zuzanka007: 2+1+0 dvoják
Lulana:
Vikinka23:
Petulacka:
Lischinka: 2+1+1 třílůžko
Ališa:
Pavlík2697: 2+1+1
Nenunka: 2+2+0
Gall: 2+1+0
Ivuše: 2+1+0 dvoják
Hanusb: 2+1+0 dvoják
Verynka: 2+0+1 dvoják případně troják
ZBÝVÁ: 31 (32) míst
Nejede: Misha88, LenkaB, Monaska81, PetraP
Neví: Janabas, Veranna, Lenule12,
!!!PLS!!! Hoďte odkaz každá do svýho chlívka, ať to třebas někdo nepřehlídne, díky
_____________________________________________________________________________________________
Třeba se bude ještě někdy hodit:
UBYTOVÁNÍ
FAVORITI
Penzion Skrýchov 40 postelí (ale muslei bychom být po 4), hřiště, grilovačka, JČ
Mlýnhotel 2,3 i 4 lůžkové pokoje s příslušenstvím, cena bohužel 600/os/noc Vysočina
Klášter želiv 132 míst, pokoje s příslušenstvím (ale nevím kolik), cenu zjistím, Vysočina
Věšín Vcelku levné, hřiště, bazén (ale na to bude asi zima), nevím jestli jsou v chatkách sociálky,
U Starého rybníka Tady je spousta vyžití, jedna budova by byla pro nás i ideální, ale nevím ceny
VYSOČINA:
Nesměř bože, tam jsem byla se střední
Želivka Ještě jsem to nečetla, ale to je fakt skoro ve středu republiky
Pod dubovou skálou
MOŽNÉ:
Luna Kouty
Fiola
Česká Kanada
Sklaský dvůr
Renospond
Penzion Athéna
Hotel Jezerka
Hotel Delta
OSTATNÍ:
Rusava
Bučina
Pracov
Zámeček Hodonín
Neptun
Hotel Javor
Pohádkové údolí hezké, ale z ruky
Chata Horalka
Tetřeví Boudy
Hotel Moravice
Losinka
VYŘAZENO:
Penzion u Výletů Bohužel jen 31 míst
Hotel Harmonie To mi přijde drahé[/i]
Upravil(a) Definitiv (12. 3. 2010 20:16)
Není tady
Ani v jednom penzionu jsem nebyla, ale předběžně se hlásím
vzhledem k poleze mi vyhovuje Rusava, Bučina
jižní čechy asi nedáme
nejlepší by bylo něco na vysičině ne ? ať to mají všichni jakžtakž stejně daleko
jinak Defi ne všechny odkazy mi fungují - u starého rybníka např
Není tady
Funkčnost upravena A přidány další typy
Vysočina by byla ideální, jak budu mít chvíli, tak vytřídím do spešl kategorie typy z Vysočiny a ostatní necháme jako rezervu
Není tady
Juuu sraz Taky se hlasim v poctu dvou dospelych a jednoho ditete
A jaro (pozdni)) je bezva ,treba se do te doby Sofi nauci lip usinat a stihnu si i pokecat a prohlidnout ostatni ditka
Jinak lokalita je mi jedno jaka ,ale docela bych brala tu Ceskou Kanadu
Def kdyz teda "vykradas" ty diskuze ,ktera chtka a misto bylo nejvice chvalene?
Není tady
Jé, holky, škoda, že jste zavrhly ty jižni čechy, mám parádni misto pro takovou akci
neni to sice žádnej hilton ale jinak splňuje všechny požadavky do puntiku..
http://www.pensionskrychov.cz/index.php
Ty bláho teď koukám na ty tvoje odkazy Defi a Česká Kanada je asi 200 metrů vzdušnou čarou od domu mojich rodičů
No to jsem ani nevěděla, že se to tam teď jmenuje takhle, my tomu celej život řikáme "sunny side"
Není tady
Já bych se moc ráda přidala, kdy je přibližný termín? Podle toho uvidím, jestli je to pro mě reálné
Není tady
Koukám, že se už chystá jarní srazík, předběžně se také hlásím Jinak z uvedených odkazů znám akorát Skalský dvůr, kde jsme byli firemně na školení, ale ani nevím jestli je tam nějaký dětský koutek a Kouty a Štoky jsou kousek od mého rodného města
Není tady
Já se taky hlásím. Jsem jihočech, takže ....
Ale podřídím se většině
Není tady
Ahoj,
předběžně se hlásím, ačkoliv netuším, jak to se mnou bude, mám nabídky na nějaké prac. konference, ale ještě nejsou jasné termíny, takže to asi budu kloubit na poslední chvíli
Co se týče místa - je mi to šumák, když nevím jistě, jestli přijedeme, že :
Není tady
I já se hlásím. Ještě si počkám, kam to nakonec bude, protože pokud by to bylo někde u Ostravy, tak si zatím nedovedu představit jež ze západních čech takovou dálku s mimčem, ale to už bude větší co? Tak zatím vyčkám. Ale ráda bych.
Není tady
My se taky předběžně hlásíme. Uvidíme kde to na konec bude, nám je to vlastě jedno, jen aby jsme nejeli několik hodin v autě.
Není tady
Def pěkná práce Zkusila jsem také pohledat a našla jsem ještě toto, ale nevím, kolik osob se sem vejde http://www.rezidence-kejzlice.cz/penzio … jzlice.htm
Není tady
v Kejžlicích jsme byli s partou a děckama na jaře..bylo to tam super,hezká uzavřená zahrada,na pujčení spousta hraček,odrážedla,prolejzačka pro děcka,venku bazén..jen nic nebylo v okolí..byla tam kuchyně,ale dalo se jídlo objednat v místní hospodě,který teda nebylo dobrý
a místo..no nic moc,nás bylo tři rodiny..takže tři pokoje,možná tam byly čtyři,apak tam byl ještě apartmán pro tuším 6 lidí..ale jinak to tam bylo parádní a paní "bytná" moc příjemná
Není tady
také jsem se dočetla, že se chystá srazík
my bychom také jeli a moc rádi, 2 dospělí a 2 děti, ale zatím neříkám na 100%. Kam se pojede je nám celkem jedno, jsme zvyklí jezdit po celé republice, ale přiznám se že budu koukat hlavně na cenu už z toho důvodu že jezdíme někam každou chvilku. Rodičák není moc vysoký a ikdyž nejsme socky tak je rozhodně doma netiskneme ikdyž by se mi to moooc líbilo
ještě kouknu na odkazy
Def si že ses do toho pustila.
Není tady
Toto také nevypadá špatně http://www.navysocine.penzion.com/?cap=3397
Není tady
Nenu - odkud myslíš, že jsem to vykradla?
EDIT: přidán seznam účastníků, napište mi prosím počty dospělích, dětí a dětí bez postelí...no, víte jak to myslím...klidně do sz, klidně sem
Upravil(a) Definitiv (11. 1. 2010 20:01)
Není tady
Tak nam staci dve postele ale vidim,ze uz jsi to Def napsala
Není tady
ahojky odkazy nestíhám projít, ale určitě jedem. Snad mi chlap nedá košem, no kdyžtak pojedu sama s prckem takže Def napiš nám 2 - 1 - O
zatím
těším se
Není tady