|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky nestuduje tu někdo dálkově učitelství 1.stupeň v Olomouci dálkově?????......... dá se to zvládnout při mateřské?? má škola vysoké nároky už jsem ze školy hóódně dlouho ale delší dobu si pohrávám s mysšlenkou jít studovat.. mám ekonomku a ve svém oboru v našem okrese nemůžu absolutně sehnat práci / UH/... jak je to z financema je to moc drahé?? a přímačky??
moc děkuju za jakékoliv rady a postřehy
Není tady
Jituško, zdravím Tě a fandím! Rozhodně to zvládneš. (Mám za sebou 2. stupeň) Já jsem před důchodem
a zvládla jsem to i při další škole v Brně a při práci a firmě a chlupatém psovi v bytě
(naleštěné stříbrné příbory jsem sice doma neměla a neznám TV seriály, ale dalo se to)
. Financování je teď o něco dražší, než před asi 5 lety, ale mrkni na stránky univerzity www.upol.cz, případně si zavolej na studijní oddělení, v Olomouci jsou ohromně příjemní lidé. Pak se nám ozvi, jak se Ti vede. 
Není tady
jůů Terci a můžeš hodit nějaké podrobnosti... kolik to tedy zhruba vyjde v průměru třeba na měsíc??? a moc se bojím příjímaček jsem ze školy venku a už delší dobu na mateřské tak si připadám jako
...mám strach že to nezvládnu..a je tam matika to nezvládám 
Není tady
Jituš mrkni spíš na ty stránky; když jsem končila, vím, že ročník po mně poplatky zdvojnásobili. Ale přesné informace už nemám. Nebo zavolej na to studijní odd., třeba Tě odkážou na nějaké přípravné materiály atd.
Není tady