|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

My jsme tu měli na sluníčko docela hezky, venkovní teploměr ukazoval -3St udělali jsme si hezkou procházku a odpoledne jsme jeli na stadion bruslit.
Víceméně jsem se rozhodla, že koupím kočárek Jané Slalom z druhé ruky. Nejvíc se mi líbí v barvě marine. No ještě počkám s koupí tak 2 měsíce. Se divím, že některé maminy dají cca 25 000 Kč za nový kočár a po roce ho prodávají za 14 000 Kč. Já radši koupím použitý ještě v záruce a za ušetřené peníze koupím věci trvalejší hodnoty.
Jen mi trochu vadí, že nemá přehazovací rukojeť u sporťáku. Můj synek chtěl většinou jezdit čelem ke mě, aby se mnou mohl komunikovat. Tak doufám, že do korbičky se vejde dítko hodně dlouho, abych na něj viděla. Chci tento kočár, protože je lehký. Kolikrát jsem musela nosit kočár do schodů i s dítětem a pak se každé kilo navíc pronese.
Není tady
Evi,ja jsem objevila,ze novy sportacek Jane Slalom Reverse ma moznost jezdit ve smeru i proti smeru a jeste to maji tak genialne vyresene,ze neprehazujes rukojet,ale nacvakavas sedacku stejne jako korbu a autosedacku,coz mi prijde jeste lepsi a lze na to dat i stare korby a autosedacky,takze jsem si sehnala oboji z druhe ruky a prikoupim si jen sportacek,je to 12 600 Kc,ale myslim,ze to bude stat za to.
Vice na www.handypraha.cz .
Není tady

Slniečko napsal(a):
Evi,ja jsem objevila,ze novy sportacek Jane Slalom Reverse ma moznost jezdit ve smeru i proti smeru a jeste to maji tak genialne vyresene,ze neprehazujes rukojet,ale nacvakavas sedacku stejne jako korbu a autosedacku,coz mi prijde jeste lepsi a lze na to dat i stare korby a autosedacky,takze jsem si sehnala oboji z druhe ruky a prikoupim si jen sportacek,je to 12 600 Kc,ale myslim,ze to bude stat za to.
Vice na www.handypraha.cz .
... tak presne ten mam vyhlidnuty i ja
... sice na strankach malvik.cz, ale moc se mi libi prave tim ze jde otocit
... jen cekam az bude na kramu a chci videt to hluboke luzku, zatim mi to trosku prijde jak scifi 
Není tady
Holky, jen davejte pozor, aby se kocarek po prehozeni drzadla pohyboval hezky rovne, ja jsem u Ryu mela takovy kocarek, ktery byl takhle prehazovaci, ale jezdil rovne jen s korbickou u drzadla - kdyz jsem drzadlo prehodila a chtela jezdit tak, abych na maleho videla, tak se to hrozne spatne ovladalo, kocarek ujizdel do strany. 
Není tady
Ted jsem se na ten vas kocarek koukla, a u nej se neprehazuje drzadlo, ale cela ta korbicka, tak to by pak nemel byt problem.
Ten muj byl pekny smejd (japonska znacka), takze budeme kupovat kocar novy a ten po Ryu uz nepouzijeme.
Není tady