|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ADRIANO, DIKY, JUKNU NA TO ....
NO JA ZAKAZANE CVICENI NEMAM, ALE JSEM ZVEDAVA CO TO BUDE, JESTLI NA MICI NEBO NECO PROTAHOVACIHO .. O METODE PILLATES JSEM TAKY SLYSELA A PRY JE TO SUPER ... ALE NIKDY JSEM JI NECVICILA
ALE NA TY ZADA BY TO BYLO FAJN, TAKY MI SPIS BOLI AZ TA KOST ... NO PISNU VECER JAK JSEM DOPADLA 
ZATIM SE MEJTE ... JDU NECO UKUCHTIT 
Není tady

BLAVI A JAK SE TO CENTRUM JMENUJE? ZE BYCH NA TO JUKLA ... JELI BYSME ASI SAMI, S AJOU BY TO MOC RELAX ASI NEBYL 
Není tady
kavicka napsal(a):
NO JA ZAKAZANE CVICENI NEMAM, ALE JSEM ZVEDAVA CO TO BUDE, JESTLI NA MICI NEBO NECO PROTAHOVACIHO .. O METODE PILLATES JSEM TAKY SLYSELA A PRY JE TO SUPER ... ALE NIKDY JSEM JI NECVICILA
ALE NA TY ZADA BY TO BYLO FAJN, TAKY MI SPIS BOLI AZ TA KOST ... NO PISNU VECER JAK JSEM DOPADLA
ZATIM SE MEJTE ... JDU NECO UKUCHTIT
Tak si to cvíčo užij a pak písni, jsem zvědavá jak se ti to bude líbit 
Jo a když budeš chtít mrkni na net na spodní prádlo Leontýna, mají tam také mateřské podprsenky i pyžama, i ve výprodeji myslím
já si odtud objednávám občas pyžámka a prádlo a je to v pohodě. Ani ty ceny se mě nezdají tak šílené 

Není tady
kavicka napsal(a):
BLAVI A JAK SE TO CENTRUM JMENUJE? ZE BYCH NA TO JUKLA ... JELI BYSME ASI SAMI, S AJOU BY TO MOC RELAX ASI NEBYL
Wellness hotel "V nebi" na adrese www.vnebi.cz

Není tady

Blava napsal(a):
kavicka napsal(a):
ZATIM SE MEJTE ... JDU NECO UKUCHTITTak si to cvíčo užij a pak písni, jsem zvědavá jak se ti to bude líbit
Jo a když budeš chtít mrkni na net na spodní prádlo Leontýna, mají tam také mateřské podprsenky i pyžama, i ve výprodeji myslímjá si odtud objednávám občas pyžámka a prádlo a je to v pohodě. Ani ty ceny se mě nezdají tak šílené
DEKUJI ... UZ TO MAM V OBLIBENYCH
I TEN HOTEL V NEBI A PO OBIDKU AZ MALA USNE TAK NA TO V KLIDKU JUKNU 
Není tady
Asi me uklidni az ta dalsi kontrola u dr...jestli to nase vcerejsi "radeni" mimisek prezil, tak prezije uz vsechno. 
Holky, ja jsem ty podprdy kupovala pred 2 lety, tak nevim, jestli jeste stejne prodavaji, ale pak je vyfotim a hodim je sem, v zadnem obchode na netu jsem je nenasla, ale je to zn. Triumph, jmeno modelu bohuzel nemam, uz se to opralo z te visacky, jak to peru ob tri dny (stridam tri podprdy porad dokola). Jsou bezkosticove celokrajkove, ale moc prijemne, ta krajka je podsita bavlnou, takze to neskrabe. Opravdu ty podprdy mam rada a moje kamaradka mi ji moc chvalila. 
Není tady
Dobré dopoledne těhulky, zběžně vás dočítám. Semtam nakouknu, ale na rozepisování teď není času. Malá mě dost zaměstnává, do toho je pořád co dělat, no frkot.........takže se ani nedivím, že jsem nepřibrala zatím ani ň. Bříško se kulatí, ale na váze nic. Mám děsný chutě, skoro celodenní.......jsem zvědavá co to nakonec bude - podvědomě cítím holčičku jako u malé, ale můžu být překvapená i chlapečkem. V pondělí jdu na kontrolu se štítnou žlázou a v úterý na kontrolu k dr., tak na mě myslete. Bude mě říkat výsledky tripple testů, prohlídne a možná udělá utz.
Není tady
Těhu podrpdu zatím nenosím, jen jsem přesedlala ze 75 B na 75 C, takže zatím nosím stále vyztužené. Kojící mám z minulého těhu dvě. Jednu obyčejnou a druhou Anitu a jestli se rozkojím, tak si určitě ještě min. jednu až dvě přikoupím od Anity. Je pořád jako nová a moc jsem s ní byla spokojená - i pod uplým prádlem vypadala dobře. Je bez kostic, ale díky střihu krásně prsíčka nadzvedla.
Není tady
Sakur - já myslím, že se mimískovi nic nestane, to by asi muselo být jooo rodeo, aby něco
, spíš to bylo nepříjemné tobě. Mě když je jen trošku u sexíku nepříjemně, změníme polohu nebo se stačí trošku jinak pošoupnout a hned je to lepší. A jak psala Adrianka, normálně by se ti při sexu nemělo stát nic, pokud teda nejsi vyloženě na nějakém extra rizikovém, ale dr. by tě na toto určitě upozornil. Mě u Elišky taky říkal ať si dáme do 12 tt pohov, a pak řekl, že nevidí problém proč sexuální vztah zase udržovat. Před porodem je sex jedním z aspektů, které ti mohou pomoci vyvolat a ulehčit porod. Spermie změkčují čípek a napomáhají otevírání.......k tomu ještě horká vana, pití maliníku a další homeopatika + babské rady tipu vytírat podlahu na všech čtyřech.....
Není tady
AHojík,tak ohledně toho sexu jsme taky včera večer trochu řádili,ale nejak mě bolelo v podbřišku,tak jsme toho raději nechali.Otočili se a šli hajat
S tim cvičením jsem si objednala přez net dvd od Hanky Kynychové cvičení v těhu a i na baloně.Je to dobré a nemusím nikam jezdit.
Není tady
Sakur, s tulením to mám stejně, jak psala Danylla, jakmile mi to začne být nepříjemné, prostě chvilku počkám a nebo změníme polohu a většinou je to lepší. Teď po tom prvním trimestru mám pocit, že mi to je o něco "příjemnější" celkově, možná i dost zapracovala psychika, ze začátku jsem měla strach, abychom tím něco nepokazili, přece jen
je to pro mě nová věc...
Adri, našla jsem tu bezešvou na netu http://www.spodnepradlo.jahoda.sk/produ … ts_id=1420 , dívala jsem se a mají uvedenou i zemi dodání ČR, tak si ji asi zkusím objednat, vypadá moc pěkně.
Evco, nemáš nějaký odkaz na to DVD na balónu? A je to taky pro těhotné? Já totiž cca před 2 týdny byla na hodině Fitball (velké míče) a byl to teda pěký zápřah, měla jsem dokonce namožené břicho, což mě fakt nemile překvapilo, myslela jsem si, že to je taková pohodička.... Ale nedělali jsme nějaké akrobatické věci, prostě asi zapojuješ svaly víc, než si uvědomuješ. Právě proto se ptám, jestli to cvíčo je speciálně pro těhulky.
Já mám zase doma těhu cvičení se slovenskou Zorou Czoborovou, přivezla jsem si ji ze SR, mám od ní i nějaké normální cvičení, je fakt dobrá.
Není tady
Johanko to cvíčo na těch balonech je právě pro těhotné.Myslím,že ta adresa,kde jsem to objednávala byla www.hejbejse.cz a tam si vybereš jaký balíček chceš objednat.Já jsem si objednala tan stěma knihama.A dostala jsem k tomu 2xDVD cvičení v těhu a jedno normálka a 2xknížku.Jo a u těch těhu,tak tam je i cvíčo v šestinedělí.
Není tady
Ahoj těhulinky!!!!
Co nového???
Co pohyby, už máte? Já je dlouho neměla, a včera se Dorísek konečně ozval - HURÁÁÁÁÁ. Už jsem se bála, že se odmlčel navždy.
Ale furt jsem se snažila namluvit, že v 18tt je to normální, když se pár dní necítí pohyby.
Patrička zase semtam zvedám, děloha nezlobí, tak snad už je to lepší než dřív. 
Není tady
Byla jsem si pro dřevo do krbíku a fuj, fuj, fuj, to je kosa jako blázen. Máme - 13 stupňů.....s malou chci po neštovicích ještě týden zůstat doma. Sice už je někdy otravka, ale do takové zimy se mi vůbec nechce a imunita je po neštovicích prý oslabená, nebudu nic riskovat.
Není tady
Brýýýý večíííír 
Jsem teda byla na zdravotní procházce, ale zima hrozná takže jsem tam vydržela tak max 45min. Pak si dala kapučíno a mňamečku a vrhla se na žehlení
a abych to přežila pustila jsem si film na dvd.
Manža je teprve někde na cestě tak mám strach aby v pořádku dorazil a nějak se mě dneska zvětšil pupek či co 

Koukám, co už je hodin takže si jdu přichystat večeři 

Není tady
Ahojík tak jsem byla také na zdravotní procházce i s našim pejskem,ale brrr to byla zima.Pesan ten lehl na gauč a už ho bere.Tak jsem si dneska objednala na té leontýně podprdy
,ale najít nějakou v mé velikosti no uf.Ale nakonec se zadařilo
.Tak uvidím co dorazí.Zítra jdu v jedenáct na kontrolu,tak už mám nějak žaludek jak na vodě a nervozita také pracuje
.
Není tady
Dobrý podvečer. My jsme už taky po večeři - manžílek se postaral
. Dneska jsem vyskákaná, s malou jsme blbly u diskoškolky s Dádou, to byl teda tělocvik.
Není tady
Já si z netu prádlo objednat nemůžu, ne všechno mi hezky sedne, tak raději prubnu nějaké v obchodě, ale až těsně před porodem nebo pak. Mě se u malé prsa ještě hodně nalily mlíčkem a zredukovalo se to snad až po čtvrt roce. To v létě bude manžel valit oči - jestli shodím všechno jak u malé skoro hned u porodu, tak ze mě bude šťouplina s mega kozama, abych chodila v pytli.......nebo chlapům vypadnou oči z důlků 
Není tady
zase sama
ahojte , pekný večer. som taká unavená
tri hodiny v nádhernom slnečnom počasí na zamrznutom jazere, moji priatelia, naši psi, deti na korčuliach, veselo...som nabitá šťastím. doma som si ľahla, ozval sa drobček, takže krásny deň
na oslave som sa dožrala, ešteže som taká vylietaná zvonku, inak by som sa takým plným bruchom ani nespala 
Není tady

hezky vecer vsem
.... tak u nas je taky pekna zima a to jsem venku byla jen na skok ...
Jak jsem psala rano, byla jsem nakonec na tom tehu cvicu ... ale tedy musim rict, poradna makacka
, nejdriv jsem si rikala jestli jsem si nespletla hodinu
, posilovani na zadek a nohy, pak i hodne na ruce ... no jsem zveda jak se budu zitra citit
Koukala jsem na nejake ty tehu podprsenky a objevila jsem na netu jeste tento obchudek: http://www.mamaobchod.cz/index.php
maji moc hezke kojici kosile a pyzama, to mi tam zaujalo ... tak muzete juknout ....
Není tady
tak já také zdravím při končícím víkendu...
Od výbavičky se tady postupně přešlo ke spodnímu prádlu.... Já zatím můžu nosit svoje a jinak sem tam obleču těhu podprdu od Anity - mám ji po Kubovi. Byla pěkně drahá - přes 1000Kč.
Kojící mám schované 2, jednu obyčejnou a jednu takovou lepší, ale vypadá to, že v srpnu bychom měli jít na 2 svatby, takže pak si koupím nějakou novou a pěknou.
A taky se mi podařilo koupit pěkný tepláky u Vietnamců - jsou černé a bavlněné s vyšším sedem, tak do nich pěkně schovám rostoucí pupík a když si je vezmu ven k bunděě, tak vypadají jako černé kalhoty. A stály jen 220,- Z nich mám radost. Takže na všední chození s Kubíkem na boby anebo do obchodu - super.
Není tady

oskárka25 napsal(a):
JDU ZALOŽIT NOVÝ CHLÍVEK, TAK SE PŘESUŇTE!
mozna se budu ptat blbe, ale kam se mame presunout? porad tady spis tapu
dekuji ...
Není tady
Zdravim z Brd :-)) Kdyz vas ctu, jak jste vsechny aktivni, si rikam, ze jsem nejaka lemra ci co :-)) Ja dneska nedelala nic a jsem uplne hotova..jedine co jsem zvladla, ze jsem dopletla kosik z papiru co mi tu pres pul roku lezel, pak to jeste namorila a musela e jit natahnout..:-)))

Není tady