|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky, tady je uz vecer a pujdu varit veceri, ale jen jsem se sem na vas chtela podivat a mam radost ze zprav od Dannylly, ze mela krasny UZV, ja se uz taky na zitrek moc tesim. Pujdeme tam s manzelem i s malym, tak snad budeme mit taky hezky zazitek.
Tchyne nepujde. 
Johanko, nakoupila jsem ty veci z Nextu tady: http://stores.shop.ebay.co.uk/NEXT-CORNER
Asi tam nemaji nejnovejsi kolekci, ale nasla jsem tam hodne veci, co se mi libily.
Uz v nich vidim tu svou princeznicku.
Ale tusim, ze zitra na UZV bude zase pindik.
Anebo se jeste neukaze.
Teda vy mate hodne manzilky, muj teda jenom koupe a uspava, pokud teda neusne driv, nez maly. To uz se taky nekolikrat stalo.
Ale plinky nee. Predevcirem jsem na nej zrovna mela vztek, protoze Ryu chtel kadit (umi uz sam na zachode), ale ja jsem zrovna potrebovala jit ven nakoupit, nez mi zavrou. Tak jsem manzelovi rekla, at mu utre zadek on, ale ten se teda tvaril odmitave. No nezbylo mi, nez jit nakoupit a doufat. No a co myslite, ze bylo, kdyz jsem se vratila? Maleho jsem slysela rvat uz z chodby, chudacek sedel na zachode a volal, ale nemohl se nikoho dovolat - manzel radsi usnul na pohovce v obyvaku. Takze asi takovy je postoj manzela k toaletnim zalezitostem naseho syna. 
Není tady
Ahoj Sakuro, to mě mrzí, že se manžel chová takhle, ale moc doufám a i věřím, že až se narodí miminko, že pochopí, že nejsi chobotnice a bude se muset více zapojit do role tatínka. Věřím, že to tak bude. 

Není tady
Sakura napsal(a):
Ahoj holky, tady je uz vecer a pujdu varit veceri, ale jen jsem se sem na vas chtela podivat a mam radost ze zprav od Dannylly, ze mela krasny UZV, ja se uz taky na zitrek moc tesim. Pujdeme tam s manzelem i s malym, tak snad budeme mit taky hezky zazitek.
Tchyne nepujde.
Johanko, nakoupila jsem ty veci z Nextu tady: http://stores.shop.ebay.co.uk/NEXT-CORNER
Asi tam nemaji nejnovejsi kolekci, ale nasla jsem tam hodne veci, co se mi libily.Uz v nich vidim tu svou princeznicku.
![]()
Ale tusim, ze zitra na UZV bude zase pindik.
Anebo se jeste neukaze.
Teda vy mate hodne manzilky, muj teda jenom koupe a uspava, pokud teda neusne driv, nez maly. To uz se taky nekolikrat stalo.Ale plinky nee. Predevcirem jsem na nej zrovna mela vztek, protoze Ryu chtel kadit (umi uz sam na zachode), ale ja jsem zrovna potrebovala jit ven nakoupit, nez mi zavrou. Tak jsem manzelovi rekla, at mu utre zadek on, ale ten se teda tvaril odmitave. No nezbylo mi, nez jit nakoupit a doufat. No a co myslite, ze bylo, kdyz jsem se vratila? Maleho jsem slysela rvat uz z chodby, chudacek sedel na zachode a volal, ale nemohl se nikoho dovolat - manzel radsi usnul na pohovce v obyvaku. Takze asi takovy je postoj manzela k toaletnim zalezitostem naseho syna.

Sakur to je docela dobrý, že ho chudáčka nechá sedět na wc a usne
ale asi každý chlap není k tomu utřít dítěti zadek 

Není tady
Ahoj Blavi, jak se vede??? 

Není tady
Sakuro, manza pocurane pliny vymenoval v pohode, ale jak tam bylo vic, vola fuuuj a mamo...Jednou ho v tom dokonce nechal nez ja vstanu a Honzin mel spalenej zadek vcetne pindi..Ze prej nepoznal ze je to prujem..no podle cuchu by to poznal snad i mrtvej..Nojo, zrejme maji pocit, ze nam to jaksi nesmrdi..
Blavus, jak nezlobi? Ty uz mas pohyby?

Není tady
Ahoj Camelie a Karal!
Mám se tak nějak dobře, jen jsem taková neklidná, že mimi nic nedělají a já o nich už tak dlouho nic nevím...
No Karal nevím jestli to byl pohyb, nejspíš ne, i když... fakt nevím, večer asi před 2 dny jsem ležela u tv a hladila si pupík a najednou na jedné straně tak jako 2x zabouchalo... Nevím jak to popsat, jak když zaklepeš na dveře, ale jemnější a spíš "silové" Ale na pohyby je asi ještě brzo ne? Tak možná se tam jen otáčel a já to nějak zrovna zacítila... nevím... Ale od té doby nic a proto jsem možná jak na trní, že se jako nic neděje...

Není tady
Náš táta nerad vyhazuje bobky z nočníku - po vysypání bývá dolízaný nejen záchod, ale hlavně nočník a myslím, že moc rád ho nevymývá a bobek v nočníku čeká až na mě. Mýchaná vajíčka přebaloval rád, jak došlo na tuhou stravu bylo to trošku horší, ale člověk si hned zvykne.
Udělala jsem si na rajčeti webík, ale zatím tam nic moc není. Večer se do toho vložím víc, ať vidíte i naši malou a zkusím nafotit i pupíka. Vypadám už na 5. měsíc a přibrala jsem zatím jen 1 kg............a včera večer jsem už cítila pohyby. Byla jsem zkroucená v klubíčku u manžela na gauči a v tom to bylo - zářila jsem........jsem tak šťastná, že už o sobě mimísek dává vědět.
Není tady
Blavus, to je normalni, tohle obdobi bez kontrol nez prijdou pohyby prijde hrozne dlouhe, jeste si to pamatuju..Kritickou hranici mas davno za sebou, ted uz jen porostete, vsichni tri :-)

Není tady
To doufám, jsem fakt trochu neklidná, ale asi bych si to měla spíš užívat viď...
No fakt už z toho blááázním

Asi prostě jen potřebuju od dr slyšet, že je vše ok...
Já se taky chystám na tu fotečku a možná taky něco na rajče, uvidím, ale v těhle technických se moc nevyznám a potřebuji spolupráci manži 

Není tady
Ahojte holky, tak mám super zprávu, v pondělí jsem byla na kontrole, jsem 7+4tt a mimi má 13mm a už nám krásně bouchalo:hjarta: !!!! Jsem moc štastná, ale jinak jsem na nemocenské, kvůli tlaku.... Jediné, co mě celé dny trápí je nechutenství ke všemu!!! A to mám třeba hlad, ale nejsem schopná nic sníst. Jsem zvědavá, kdy to přejde...
Není tady
Janinka napsal(a):
Ahojte holky, tak mám super zprávu, v pondělí jsem byla na kontrole, jsem 7+4tt a mimi má 13mm a už nám krásně bouchalo:hjarta: !!!! Jsem moc štastná, ale jinak jsem na nemocenské, kvůli tlaku.... Jediné, co mě celé dny trápí je nechutenství ke všemu!!! A to mám třeba hlad, ale nejsem schopná nic sníst. Jsem zvědavá, kdy to přejde...
Ahoj a GRATULUJIIIII 

Není tady
Blava napsal(a):
To doufám, jsem fakt trochu neklidná, ale asi bych si to měla spíš užívat viď...
No fakt už z toho blááázním![]()
![]()
Já se taky chystám na tu fotečku a možná taky něco na rajče, uvidím, ale v těhle technických se moc nevyznám a potřebuji spolupráci manži
Blavi, jojo, taky jsem porad nervni, ale co nadelame, vid? Posledni kontrolu jsem mela 10tt+3 a dnes jsem 12tt..taky se furt bojim, aby se v te dobe nic nestalo..

Není tady
Karal napsal(a):
Blava napsal(a):
No fakt už z toho blááázním![]()
![]()
Já se taky chystám na tu fotečku a možná taky něco na rajče, uvidím, ale v těhle technických se moc nevyznám a potřebuji spolupráci manžiBlavi, jojo, taky jsem porad nervni, ale co nadelame, vid? Posledni kontrolu jsem mela 10tt+3 a dnes jsem 12tt..taky se furt bojim, aby se v te dobe nic nestalo..
No já byla 23.12. což není nijak extra dlouho, ale jsem prostě nervní 
Teď jsem se alespoň úspěšně objednala na genetiku
a taky chci do konce týdne sfouknout tu krev na štítku. No a pak už budu vyčkávat toho 19.1.

Není tady
Blavi, ja byla 26.12.
Je fakt,ze na jednu stranu kdyz clovek vi co vsechno se muze stat - Sade, Olii, Kerstin..., ze neni vyhrano az do konce, clovek se proste boji vic..Ale ono se uz bat neprestaneme..Ja treba si od Honzy docela rada odpocinu, kdyz si ho berou nasi ale stejne trnu dokud mi nenapisou,ze uz jsou v poradku doma..Jednou mi ho mela privezt kamaradka autem abych nemusela domu a zase zpatky do vedlejsiho mesta a ja to normalne nevydychala a nakonec si pro nej prijela busem..:-)

Není tady
Ahoj holky,
Janinko vítej!!
Holky manža taky Ondru přebalil jen když byl počůraný. Jak tam objevil bobek, tak jsem musela nastoupit já. Teď tedy vynese bobkovej nočník a Zadeček otře. Ale kolikrát se u toho tváří, že myslím, že to s ním sekne.
Jinak s koupáním nemáme problém. Většinou chodí kluci spolu, to pak vydrží 1/2 hodiny ve vodě a hrajou si. Já mám alespoň čas a klid na Ulici.
U mě se ranní nevolnosti zatím neobjevili a doufám, že to tak zůstane. Jen jsem od odpoledne do doby než jdu spát strašně nafouklá a připadá mi, jako bych se přejedla. Bolí mě břicho, říhá se mi a prd....Ale zjistila jsem, že mi perfektně pomůže Espumisan a ten se může i v těhu.
Holky já bych už taky chtěla na UZ, abych konečně viděla srdíčko. Pak budu zase o něco klidnější!
Není tady
Kerstin, tak jsem právě na web přidala fotky těhotenské průkazky po Ryu, teď mu slouží jako očkovací průkaz a na zápisky z každoročních prohlídek. Jak se ti líbí tahle? Trošku jiný kalibr, než ta co mám teď, což?
Není tady
janinko gratulace 
sakur, no pěkná průkajda, takový se my v čr nedočkáme, ale hlavně, aby mi už nějakou dali, jsem na ní zvědavá
jinak hlásím nevolnosti na ústupu, občas se mi motá hlava, jinak dobrý, akorát jíst se mi moc nechce, ještě tak to zelí, to by mi jelo 
Není tady
Sakura napsal(a):
Kerstin, tak jsem právě na web přidala fotky těhotenské průkazky po Ryu, teď mu slouží jako očkovací průkaz a na zápisky z každoročních prohlídek. Jak se ti líbí tahle? Trošku jiný kalibr, než ta co mám teď, což?

No je parádní, to se najednou člověku těhulí!! 

No a v Čr se dočkáme šedýho recyklovanýho papíru, a bílého obalu..tsé
I ten přívěšek bych brala, to je moc hezký
Taková krásná památka na ještě hezčí období života 
Není tady
Kerstin, je to dobry napad, i kdyz mi tu nektere holky rikaly, ze by nechtely byt takhle oznacene. Ja to vyzkousim, az to tehu na me bude opravdu videt - pripnu si to na kabelku a uvidim, jestli me nekdo bude v tramvaji pustet. V prvnim tehu tohle (privesek) jeste nebylo a vubec nikdo me nepustel ani kdyz videl moje bricho - Japonci jsou v tomhle hrozni, nepusti ani stare lidi a radeji delaji, ze spi, nebo si ctou. Dvakrat jsem jako tehule dokonce ve vlaku omdlela, protoze mi dlouhe stani nedelalo dobre. Takze...pupek ven, privesek na kabelku a uvidime. 
Není tady
Sakura napsal(a):
Kerstin, je to dobry napad, i kdyz mi tu nektere holky rikaly, ze by nechtely byt takhle oznacene. Ja to vyzkousim, az to tehu na me bude opravdu videt - pripnu si to na kabelku a uvidim, jestli me nekdo bude v tramvaji pustet. V prvnim tehu tohle (privesek) jeste nebylo a vubec nikdo me nepustel ani kdyz videl moje bricho - Japonci jsou v tomhle hrozni, nepusti ani stare lidi a radeji delaji, ze spi, nebo si ctou. Dvakrat jsem jako tehule dokonce ve vlaku omdlela, protoze mi dlouhe stani nedelalo dobre. Takze...pupek ven, privesek na kabelku a uvidime.
JJ, jen do nich, máš na to na pár týdnů nárok, tak coby né 
Já tenkrát jako těhule naštestí jezdila do školy vlakem, takže byl klid, v Japonsku to máte asi trochu víc napěchovaný 
No pak pošli fotku s pupkem a přívěškem na kabelce 

Není tady
Karal napsal(a):
Sakuro, nedelej si iluze, tady to neni o moc lepsi..radeji otoci hlavu nebo cuci do novin, nez by zvedli zadek..
Bojim bojiiiiiiiim 

Ale připomnělas mi, jak jsem jela natláskaným busem v Děčíně a seděla jsem...to už jsem měla krásný bříško
no a nějaká žena, cca. 35 plus mínus, mě seřvala, že si sedím, a přitom jsem seděla celej den ve škole 
no kráááááva, jako stoupla jsem si, ale po tom cirkusu na mě všichni koukli a viděli ten břuch a asi ji měli za dobrou ..... 
Mě to tenkrát pobavilo...akorát si šla sednout ke kámošce, aby mohla drbat...nevypadala kdovíjak zdrchaná 
Není tady
Kerstin, vis kolikrat jsem stala s kocarem pred vstupem do metru kde byly pouze schody a cekala jestli nekdo pomuze? Obchazi te velkym obloukem. Pak jsem se naucila proste si pred nekoho stoupnout a proste ho pozadat, ale i tak tech co maj zaludek ti rict, neotravuj je docela dost na muj vkus..pak ten kocar tahas se starenkou, ktera je sama rada..O nastupech do prazskych narvanych tramvaji vubec nemluvim. Kdyz uz jsem mela sportak, natrenovala jsem tolik, ze jsem ho sama zvedla. Chtelo to se s razanci rozejit do dveri a lidi z mist pro kocarek normalne vystrkat..O tom, ze v obchodaku k tobe rovnou pristrci ostrahu abys nekradla, to uz vubec..

Není tady
Prosím? To s tím obchoďákem má dost jako... 
A to pomáhání? Autobusy i vlaky plný kluků, co jezděj ze škol, ale většinou jsem maminkám pomáhala já, bo kluci stáli a řehnili se, kdo z nich bude za trapáka a pomůže jí
Na tohle se netěším, no... Asi si uděláám zbroják a budu ty lidi střílet 
Není tady