|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ja som rak... 24. 06.
Není tady
jsem taky račice 18.7. zdravím

Není tady

ahoj kočky, narodila jsem se před 36lety a když si vzpomenu jak mě nutila prababička drhnout pleny na valše pro syna ať nejsou zaprané fůůůůůůj zlatý fixis atd...
Není tady
Dana napsal(a):
já
potvurka.prapodivna napsal(a):
Je tady někdo Rak? Já jsem narozena 1.7. ....
ahoj, já jsem 2.7., takže taky rak.
já jsem 12.7 taky jsem račice...

Není tady
Je tu někdo váha, já jsem 18.10. Podle znamení se i rozhoduju, než něco.... tak váhám a váhám.
Není tady
A mě bude v červnu 50 ...tralala... a jsem dočista celá diskriminovaná, protože v osobním nastavení je to jen do roku 1957!
Není tady
Hellga napsal(a):
A mě bude v červnu 50 ...tralala... a jsem dočista celá diskriminovaná, protože v osobním nastavení je to jen do roku 1957!
máš pravdu ani jsem si nevšimla já tam narození nevyplnila..Mě bude v červenci 51 ale ještě jsem nevyrostla z puberty..
Upravil(a) kasi (23. 2. 2006 21:53)

Není tady
kasi napsal(a):
Hellga napsal(a):
máš pravdu ani jsem si nevšimla já tam narození nevyplnila..Mě bude v červenci 51 ale ještě jsem nevyrostla z puberty..
A vo...vo...vo tom to je!
Až budem vysedávat na lavičce a povídat si s "holkama" o doktorech a doporučovat si prášky a vědět, kde je nejlevnější lékárna, tak teprv začnem řádsky bábovatět...

Není tady
Ja som mala narodeniny 4.2. a to 36 rokov. 
Upravil(a) Emma (24. 2. 2006 15:26)

Není tady
Mně je 30 a narozky slavím 7.2., moje mamča 4.2, syn 17.2. a tchýně 21.2. 
Není tady
Hellga tak to máš pravdu, na takový povídání máme dost času... Jsme přeci v těch nejlepších letech. Děti už nezlobí a máme čas na sebe..

Není tady

Jéééééééé holky to by bylo, kdyby jsme se někde v Praze všichni sešly na kafíčko, mladí i starší prostě Babinetky !!!!!!
Není tady
PIPINA napsal(a):
Jéééééééé holky to by bylo, kdyby jsme se někde v Praze všichni sešly na kafíčko, mladí i starší prostě Babinetky !!!!!!
to by bylo bezva:D supér

Není tady

Tak jo,zamluvíme si stadion na LETNÉ...

Není tady

Je tady někdo ve znamení "LEV"?Mám narozky 3.8.

Není tady
penizek napsal(a):
Tak jo,zamluvíme si stadion na LETNÉ...
OK:D

Upravil(a) kasi (25. 2. 2006 12:26)

Není tady
29:rock:
kasi napsal(a):
Hellga tak to máš pravdu, na takový povídání máme dost času... Jsme přeci v těch nejlepších letech. Děti už nezlobí a máme čas na sebe..
Ámen!
Já kdybych byla věděla, v jaké budu pohodě, tak bych chtěla tu padesátku už ve dvaceti! Mladý mě už stejně mají za "starou strukturu", nemusím všemu rozumět, když nejsem podle poslední módy, tak si nikdo ani nevšimne a když občas blábolím nesmysly, přičte se to věku...
Děti velký, žádný stres, žádná kariéristická rivalita, nemusím si zkrátka "honit triko"...
Jednou jsem slyšela, že 99% starostí, které si člověk dělá, si dělá naprosto zbytečně. A je to pravda! Jenom škoda, že jsem to nevěděla dřív... 
Není tady
elementgirl napsal(a):
Tak to jsem tu opravdu nejmladsi:)
nejmladší nejseš...
mě bude 21 teprve v říjnu
...

Není tady
skoro 24
Hellgo,jako bys mi hovořila z duše, určitě by jsme si rozuměli,,odkud jsi?

Není tady
tak teda 18 
No tak vsem co maji narozky zitra jako ja moooc moooc preju vse nej nej:)))
Není tady
též vám všem přeji vše nej... 

Není tady