29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
31
Není tady
35 Docela dobrej věk, si myslím.....
Není tady
Mě je 40 a taky si někdy připadám na sto.Říkám si,že po té čtyřicítce jsem buď na všechno citlivější nebo co.Kolikrát mě bolí páteř,nebo hlava,žlučník mě taky už párkrát chytnul,no děs a hrůza.Možná je to také tím blbým počasím.Už se nemůžu dočkat až začne příroda pučet a kvést.)
Není tady
41:rolleyes:
Není tady
43,5
35
Tak to jsem tu opravdu nejmladsi:)
Není tady
Mě je 34let
Není tady
Mě příští měsíc bude 37let.Myslím si,že každý je tak starý na kolik se cití.Mám dvě malé děti 4 roky a 18 měsíců s kterými si připadám,že mládnu....
Není tady
Me bude za necely tyden 44. Uz toho mam akorat tak dost. Mozna to budou moje posledni narozky. Blbej vek!!!
Za měsíc 31
Není tady
24...............ale dneska tak 200
29
Není tady
JB:to nemyslíš vážně ,, blbej věk ", já mám o pět víc a někdy si připadám strašně bláznivá.Hlavně když přijedou vnoučátka(mám dvě),tak to je paráda,zapomenu i na to,že mě občas něco bolí.Život je super i když má někdy trhlinky.Hlavu vzhůru!!!!!!!!
Není tady
30
Není tady
Mně je 30:-)) a fajn...
a jinak jsem nám to "spočítala" - je nás tady přihlášených (k věku) 49 lidiček, dohromady nám je 1658 let a průměrný věk je 33,83 - to je slušný néééééé???????
Není tady
Tak vám zkazím krásný průměrný věk, 47 duševně stále lehce pubertální.
tak jsem přesně v průměru
33 a kousek
Není tady
někdy míň a někdy víc ...
Není tady