18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočka napsal(a):
Dnes mám pocit, e je mi tak asi 350 let.
No já bych to tipoval jenom na 100.350 je přitaené za vlasy to by jsi tak pěkně nevypadala.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Dnes mám pocit, e je mi tak asi 350 let.
No já bych to tipoval jenom na 100.350 je přitaené za vlasy to by jsi tak pěkně nevypadala.
Není tady
elementgirl napsal(a):
Ne nestezuju si mam totiz uzasnyho syna:)))Jen nevim proc ale kdyby mi nekdo rekl ze si me chce vzit asi bych zahrala tu nejlepsi roli z filmu NEVESTA NA UTEKU:)))
neboj nejsi sama sou tu i mladí mě je taky 21 ale jetě za sebou rozvod nemám a ani nemám dítko ( díky bohu )
jo a jetě něco : chci i tě vzít
Není tady
Ota napsal(a):
Lucy napsal(a):
Ahoj mně je 30 let......... zlatých 17...
Zlatých 30 :-)
a ti bude 70 bude říkat : zlatých 50 to sem byl jetě čiperný kluk
Není tady
leny.wood napsal(a):
závidí? neblázni, kadý věk má svoje kouzlo, nebo ne? nj, kdy já sem pořád ta nezkuená tady mezi vámi
nezkuená v čem ?
né sranda
Není tady
Mě je za 5 měsíců 29 let.
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
leny.wood napsal(a):
závidí? neblázni, kadý věk má svoje kouzlo, nebo ne? nj, kdy já sem pořád ta nezkuená tady mezi vámi
nezkuená v čem ?
né sranda
co já vim, toho by se jetě nalo
Není tady
14 dnu jsem uz 30nice
Není tady
29 bude mi 30
Není tady
Mal som 18 ...
Ale to bolo veeelmi davno
Není tady
Oxi napsal(a):
Mal som 18 ...
Ale to bolo veeelmi davno
Mě bylo 25.....
- před 20 lety!!!!
Kupodivu mě to ani moc nevadí,konečně jsem se vyhrabala ze spousty starostí.
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
Ota napsal(a):
Lucy napsal(a):
Ahoj mně je 30 let......... zlatých 17...
Zlatých 30 :-)
a ti bude 70 bude říkat : zlatých 50 to sem byl jetě čiperný kluk
A tak furt pryč...moje bábinka kdysi rvala ze země velký, starý skalník - to jí u chybělo malinko do devadesátky. Dola domů, sedla si a zoufale se zadívala...."jojo, děvče" povídá "za nic to nestojí....u mi holt není sedmdesát.... "
Není tady
jetě dva dny 21
Není tady
:rodna:Od minulého Silvestra 60:vissla:
Není tady