18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Alli napsal(a):
..... nejhorí je ta kombinace, kdy udělám chybu jak nezkuenej zajíc a kdy chci zahanbeně zdrhnout, tak zjistím, e ty packy, co mne mají odnést pryč, u nejsou to, co bývaly.
Tak pod to se podepisuju taky!
Není tady
Díky dceři (18) jsem často v kontaktu s mladejma, tak se snaím nezakrnět a jak začne nějaká baba venku o nemocech, mau pryč
Není tady
Oto, super
Není tady
Vzbudilas u mně moje analytické střevo . Tubulka mu ena, věk a profese by byla tuze zajímavá - v tom by nás moh i admin podpořit..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bety napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oto neokecávej to a písni, kolik je tobě
nebuď líná a čti od začátku
ale já to četla !
Není tady
Přimlouvám se za tabulku... kdy to čtu tak si to stejně nezapamatuju
Není tady
Nazdarek tak já jsem prosincovej kozoroh a ted je mi 21.
Modroočka napsal(a):
To mi teda spadla brada, já jsem myslela tak o deset míň. A pozor, to neber jako lichocení, jo.
no von tam má Ota prej deset let starou fotku
Upravil(a) PPavlaa (23. 9. 2007 13:25)
Není tady
Bety napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Bety napsal(a):
nebuď líná a čti od začátku
ale já to četla !
ale jak to tady tak čtu já, tak si to stejně nepamatuje
Upravil(a) PPavlaa (23. 9. 2007 13:26)
Není tady
Babucha napsal(a):
Dita.L napsal(a):
31 ......
holky a zkusil uz nekdo spocitat, kolik je nam dohromady??Dito, o pár stránek dřív jsem počítala průměrný věk babineaček a babineáků . Ale moc to nelo, protoe hodně lidí tu psalo víckrát a potom, e jsou o rok starí a e se cítí na tolik a na tolik, tak to moc nejde
Tady to je:
Drahé Babineačky, drazí Babineci!
Trochu jsem se nudila , tak jsem podle této ankety spočetla ná průměrný babineácký věk.
Není to přesné, protoe tato anketa je tu u delí dobu a někteří z nás zde psali víckrát, někteří z nás tu potom pletli to, na kolik se cítí a jaký je jejich biologický věk a podobně , take je to opravdu jen orientační.
Take Babineáci a Babineačky, ná průměrný věk je 34 let!
Tak to přesně zapadám.Je mi tolik a půl.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
To mi teda spadla brada, já jsem myslela tak o deset míň. A pozor, to neber jako lichocení, jo.
Houby, jen 3 roky stará
Upravil(a) Ota (23. 9. 2007 17:59)
Není tady
Ota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Houby, jen 3 roky stará
jen tě zlobím.... promiň
Není tady
Se nezlobím
Není tady
to jsem ráááááááda.... u jsem si říkala, e se nebude chtít očuchávat
Není tady
Mě je 38 a kolik je tobě ..... ví kolik je tu lidí , co toho má hodně za sebou ....
Není tady
vaznenevim napsal(a):
Mě je 38 a kolik je tobě ..... ví kolik je tu lidí , co toho má hodně za sebou ....
Mně je taky 38 a za sebou toho mám taky u hodně, bohuel i hodně nepříjemného.
Není tady
Holky, máte toho ale jetě hodně před sebou... take vyprsit, usmívat se a uívat si
Není tady
mně bude úderem listopadu 20. opustím "sladkých" -náct a vrhám se na -cet někdo mi říká, e u budu stará, ale já odhodlaně věřím přísloví, e po 20 se u jenom mládne
Není tady
jůůůů takový mládě závidím
Není tady
závidí? neblázni, kadý věk má svoje kouzlo, nebo ne? nj, kdy já sem pořád ta nezkuená tady mezi vámi
Upravil(a) leny.wood (30. 9. 2007 19:48)
Není tady
Dnes mám pocit, e je mi tak asi 350 let.
Upravil(a) Modroočka (30. 9. 2007 20:29)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Dnes mám pocit, e je mi tak asi 350 let.
neblázni... ty mě zlobí posílám pohlazení a chlupáče ... tak to není a ty to ví
Není tady
No dobře, tak jen 300, spokojená?
Není tady
Modroočka napsal(a):
No dobře, tak jen 300, spokojená?
Není tady