|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Krasnych 26, co vic si muzu prat 
Není tady
jasminka napsal(a):
misha88 napsal(a):
no že jsi frodoj podobnej přece:)Ariesku
tak tu čtu kolik komu je a nevím,nejsi náhodou z Krkonoš?Manžel pochází z Trutnova a tam to šílené "J" na konci jako zkratku používá každý.Já osobně jsem na to alergická,né al e že by mi to u Tebe vadilo,ale to jen tak mimo.dekuji ... krásný den.Mne je 23,mám tříletého syna a manžela od rána do večera v práci,i v sobotu.
jinak pro Elementgirl(snad jsem nejak nepopletla to jméno):hodně štěstí v životě.odle toho,co jsem si tu vše přečetla,to máš nebo jsi měla hodně těžké...snad to bude už jen lepší...
Ahoj jasminko.moc dekuji:)Tezky to ma v zivote kazdy jen trosku jinym zpusobem...Jinak ty koncovky J na konci moooc dobre znam.Bydlela jsem ve Dvore kralove:)V Trutnove jsem se rozvadela...ty jsi odkud?
Není tady
Ahojka me je 26 uz toho mam taky docela dost za sebou ale nic z toho bych nezmenila,osud si s nasim zivotem nekdy osklive pohrava,ale co se ma stat se stane,zivot je pes a my jsme jeho patnik:-)nezoufej!!!!!!!!!!!!!!!! vim o cem mluvim,mas alespon mimco ja ne ale mam usmev a chut do zivota!!!!!!!!!!!
Není tady
Hura.Myslele jsem si ze jsem snad STARA.Ale jsem rada ze ne.Jemi 39.OD 09.10.2006 jsem BABICKA.MAM krasneho vnoucka Davidka.A kazdy je tak stary jak se citi.Aja rikam pustte me na diskoteku a uvidite nac se citim.
Není tady
Uz jsem tu psala.Jemi 39.Jetu nekdo kdo se narodil 17.07.1967
Není tady
JanaAnlaufova napsal(a):
Hura.Myslele jsem si ze jsem snad STARA.Ale jsem rada ze ne.Jemi 39.OD 09.10.2006 jsem BABICKA.MAM krasneho vnoucka Davidka.A kazdy je tak stary jak se citi.Aja rikam pustte me na diskoteku a uvidite nac se citim.
STARÁ???? Je mi 50!
Není tady
Uz jsem setu docetla ze jsme tu vsechny vekove kategorie.Toje dobre.Rada sem chodim.Uz mockrat jsem chtela poradit a vzdycky se nasel nekdo.Super.
Není tady
Ježíšmarjááá...já musím chvíli přemýšlet...jo, 43. Stává se vám to někdy ?? Do 40 se mi to fakt nestávalo, ale teď se kolikrát musím zamyslet, který je vlastně rok a odečítat ten 1963...FUJ, TO JE HAMBA 

Není tady

Je mi 37 a 4 měsíce, takže tak nějak jako Nele. Ale ono na tom věku někdy až tak moc nezáleží. Někdo je starej už ve dvaceti a někdo je i v osmdesáti mlaďoch. Já ve svém věku lezu na strom na třešně, klidně si v lodičkách na ulici kopu do kamínků a nebo valezu na zídku a jdu po ní, abych měla větší rozhled. Starší syn (18) to nekomentuje (raději) a mladší (14) říká, že nezná nikoho, kdo by měl tak praštěnou matku.
Není tady

Od té doby co jsem sem psala naposledy mi přibyl rok,takže 43.
Není tady
Tak Vám, milé Babineťačky zvýším průměr:
52 - Váhy, ale v duši Věčná dívka
Není tady
25
zatííííím 
Není tady
Ja jsem se narodila 13.2.54, takže mi bude 53, duševně se na to necítím, jen to tělo nějak nechce poslouchat, ale nestěžuju si, asi by to mohlo být ještě horší.
Není tady
konečně přes 40. 
Upravil(a) lueta (7. 11. 2006 11:30)
Není tady
31
......
holky a zkusil uz nekdo spocitat, kolik je nam dohromady?? 

Není tady
Dita.L napsal(a):
31
......
holky a zkusil uz nekdo spocitat, kolik je nam dohromady??
Dito, o pár stránek dřív jsem počítala průměrný věk babineťaček a babineťáků
. Ale moc to nešlo, protože hodně lidí tu psalo víckrát a potom, že jsou o rok starší a že se cítí na tolik a na tolik, tak to moc nejde 
Tady to je:
Drahé Babineťačky, drazí Babineťci!
Trochu jsem se nudila
, tak jsem podle této ankety spočetla náš průměrný babineťácký věk.
Není to přesné, protože tato anketa je tu už delší dobu a někteří z nás zde psali víckrát, někteří z nás tu potom pletli to, na kolik se cítí a jaký je jejich biologický věk a podobně
, takže je to opravdu jen orientační.
Takže Babineťáci a Babineťačky, náš průměrný věk je 34 let!
Upravil(a) Babucha (7. 11. 2006 15:50)
Není tady
chmmmm 34, tak to jsem zase jako vzdycky podprumer 

Není tady
Já taky, nebo, nejsi v tom sama 
Není tady
Ahojka me je 26,ale nekdy se citim na 100 po celem dni v praci:-) Preji hezky den Lana
Není tady
Ahojky, mně bude za cvhíli 30
Ale stále si připadám o pár let mladší - naštěstí :-))) Taky ráda vzpomínám na krásný náctiny. Tu dobu jsem si moooc pěkně užila 
Není tady
hojky tak mi je 16, teda skoro už 17
Není tady
Décima napsal(a):
Tak Vám, milé Babineťačky zvýším průměr:
52 - Váhy, ale v duši Věčná dívka
zvyšuji průměr: 57
také v duši ani zdaleka!
Není tady