6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blienko,ty jsi to kupovala přes tu stránku www.toysrus.com ?
Není tady
Ne, Viki, normalne v hrackarstvi.. Jen jsem to pak zadala na net, abyste se mohly podivat a tohle mi vyjelo..
Je to fakt moc prijemna modelina, mekka, ale nebarvi ruce... a Eva si s ni krasne hraje, snad ji to vydrzi
Upravil(a) Blizenka (28. 8. 2010 17:05)
Není tady
Já to nala na netu v českých obchodech pod názvem Play-doh Taka s kelímky a formičkami: http://www.zbozi.cz/p344388-play-doh-ta … amp;r=hint
Není tady
Zuziku, vtipny
Ja tento tyden objednala 3 pleny s oveckama (Eva ma dve a usina s nima..bojim se, ze se treba kdyz nekam pojedeme ztrati, tak chci do zasoby), tak dam vedet, kdo je privezl
Není tady
Tak na play-doh neboli modelinu si u nas jeste pockame, nebot jsme zkouseli u kamaradky a hned jde Gabince do pusy. Holt vy Blizenkovic jste inteligentni , Evicka je na urovni predskolaka, takze si s tim urcite vyhraje.
Mimochodem, nemel bysme uz zalozit novej chlivek?
Není tady
Suny, neprehanej Vsak Evicka taky dnes dvakrat strkala tu modelinu do pusy, ale ona to dela vylozene schvalne, uz ten pohled, kdyz miri rukou k puse!!!! Proste jakoby ocima rikala - tak schvalne, mamo, co udelas?? Varovala jsem ji, ze ji ji seberu, kdyz to udela jeste jednou, do minuty to zopakovala.. pak samozrejme desnej rev, ze jsem ji ji vzala.. Pockala jsem dve minuty a pod podminkou, ze uz nikdy.., jsem ji ji vratila, dokonce se sla modeline omluvit, ze uz ji do pusy nestrci , tak uvidime
Ja chlivek nikdy nezakladala, tak jestli mate nekdo zkusenost, rada se prestehuju...
Eva ted zacala zase usinat pekne pozde, dnes dokonce par minut po desate! Ale teda zase rano parada, dnes se vzbudila v 8.15, vcera v 7.45, to jsme stihli i sex!!!!!
Není tady
Evicka te krasne zkousi! Podarilo se ti zachytit na kameru jak se Evicka omlouva modeline?
A teda vy se cinite takhle po ranu , ze by uz v ramci snazeni??
Není tady