29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,tak tohle si přečtěte. Psala jedna maminka z BB
Holky, asi me proklejete,ale my mame psa a kolikrat ten vetsi dela silene story,ze ven nechce a budi maleho,tak ja uz druhy tyden chodim vencit bez obou, trva mi to vetsinou cca 30 minut, vetsimu pustim pohadky a kdyz maly breci,tak mu da dudlicek a je klid, ten vetsi vi,ze nesmi nikomu otevirat ani chodit na chodbu a zatim tedy musim zaklepat, hold musi byt trosku samostatny, o maleho strach nemam,ten vetsinou haja,ale uz se parkrat stalo,ze se probudil, starsi ho pohladil,dal dudlika a nez jsem prisla krasne ve spanku pokracoval, ja vim,jsem odvazna horakyne,ale bohuzel musim byt.
Není tady
Ty vo.e Pekne se nazvala odvaznou horakyni
Není tady
Hmm, tak to je maso teda. To bych si nelajzla - já mám strach jít pověsit jenom prádlo na dvůr, vůbec si nedovedu představit, že bych šla na půl hoďky úplně pryč z baráku
A dárky na Vánoce? Tak o tom vůbec ještě ani nepřemýšlím, natož abych měla už něco vymyšlenýho
Není tady
Myslim, ze odvazna horakyne je hodne slaby pojmenovani, ja bych to videla na hazarderku, ktera ale nehazarduje se svym zivotem, ale se zivotem svych deti. Proboha!!!!!
Není tady
No to je síla. Zrovna nedávno jsem někde četla, nevím kde, o případu, kdy tříletej chlapeček chtěl utěšit brášku - miminko, protože hrozně plakal. Tak ho přikryl polštářem a miminko se udusilo. Myslel to vyloženě v dobrým, on ho měl hrozně rád a chtěl mu pomoct, aby neplakal, tak to vyřešil po svým.. Oni prý v tomhle věku ještě vůbec nevědí, co se může stát..
Viki - já k vánocům plánuju koupit nějakou pěknou kuchyňku a třeba hezkou panenku, co má oblečky, lahvičky, dudlíky a tak.. Tak to u vás asi ne, co? Ale plánujem pořídit i nějaký vláčky třeba, ty už máte? Nebo pak k druhým narozeninám bych chtěla koupit asi duplo.. Jinak mě nic extra nenapadá.
Speedy - tak ať je taťka v pořádku! S hraním jsme na tom podobně jako vy, nic nevydrží extra dlouho, ty samý věci co jsi psala a poslední dobou hodně frčí alba s fotkama, kde ukazuje kde je máma, táta a mimi Dany A taky má krabičku se spoustou takových těch zvířátek - nevím co to je přesně za umělou hmotu, ale jsou to takový ty zvířátka co vypadají celkem reálně, má jich spousty a s těma si docela vyhraje.
Není tady
Uz jsem dlouho nestahla zadny videa, tak tady jsou hned ctyri kousky..
Prvni dve jsou z trenovani poznavani barev...
http://www.stream.cz/video/509189-trenujeme-barvy
http://www.stream.cz/video/509198-evicka-poznava-barvy
Pak pro zmenu trenink basnicky.. Misto Mamo, tato, v komore je myš rika Evicka - mamo, tato, v komore myš se schovala ...
http://www.stream.cz/video/509200-mamo- … e-schovala
A pak jeste prohlizeni zviratkove knizky, to uz je trosku starsi video, ale ne moc, tak 3 tydny...
http://www.stream.cz/video/509202-zviratkova-knizka
Není tady
Viki, sorry, asi ti taky moc neporadim...ja jsem se jeste nad darkama vubec nezacala zamyslet.
Ale ted kdyz vas tak holky ctu, tak asi taky koupime kuchynku. Nejradsi bych tak nejakou drevenou, co nejvic prirodni. Ja jsem vubec jakasi flegmaticka, nehodlam se s darkama nervovat tak jako generace mych predku
Zuzka to dobre napsala, 3lety decko vubec nema vyvinuty nejaky smysl spravneho odhadu a rozhodovani, a presne tohle se muze stat. Jestli nahodou ta odvazna hazarderka nema zatemneny mozek poporodnimi hormony, kdyz je teprve 2 mesice po porodu.
Není tady
Ja mam zvirata rada, chapu, ze jsou v rodinach vylozene jako pravoplatni clenove, ale nemuzu si odpustit napsat - tohle dela kvuli psovi?? Fakt jsem z toho uplne v soku!!! Pulhodina je desne dlouha doba prece!!
Není tady
No holky, a co poradíte mně? Kuchyňku máme, vláčky máme, Duplo máme (mmch to doporučuju - Natálka si s tím hodně vyhraje
), panenky máme, zvířátka máme, kočárek máme - sakra je vůbec ještě něco co nemáme?
Asi dostanou špulky od nití a bude to
Blíženko - na videa mrknu až bude víc času, ale určitě z toho zase chytnu mindrák, co všechno už Evička umí
Není tady
No já to taky nějak nemůžu pobrat.. Vybavuju si, že když byla Danielka miminko, tak jsem jí brala sebou i když jsem šla vynést koš a to bylo tak ani ne na 2 minuty. Někdy jsem šla někomu otevřít když spala a nechtěla jsem jí budit a to jsem počítala vteřiny, vždycky jsem si říkala, co kdyby si třeba zrovna ublinkla a začala se dusit. A to vůbec nebyla blinkací. Stejně se to stát může a taky se může něco stát tý mamince venku a ty děti tam pak budou sami! A toho tříletýho kluka k tomu s tím miminkem bych brala jako nebezpeční navíc. Fakt to nepochopím, proč teda aspoň to miminko nevezme sebou ven, když má problémy dostat ven staršího..
len - tak to je fakt těžký.. Tak třeba psa, abys ho mohla chodit venčit
Není tady
Len, treba budou mit spulky uspech!
Eva si vcera perfektne vyhrala se zvykackama, takovyma tema, co jsou jednotlive baleny v papirkach, vybalovala je, trhala a "varila s nima".. hrala si sama 3/4 hodiny, to se stava jednou za mesic!!!
Není tady
Ahoj,
Suny, ta fotka by měla být vidět i na našem webu, narychlo jsem ji tam vložila do samostatné galerie, takže se ti objeví hned, jak to otevřeš
U nás frčí deka... holky mi seberou deku a půl hodiny jsou schopné se v ní rochnit a schovávat a plazit se pod ní, prostě to je teď zábava číslo jedna... a ještě, od návštěvy mi tu zůstala neuklizená cestovní postýlka a největší zábava je naházet do ní vše, co potkají cestou
Jinak si Žofka ráda hraje s kuchyňkou a ráda si prohlíží knížky, nejraději má už ty zmiňované od INFOA Lidské tělo a pak všechny, kde jsou zvířátka...
Ještě bych pochopila, kdyby se psy šla, když malé dítě spí, většímu pustí pohádku a vyrazí i s chůvičkou... ale tak na deset minut a beztak musí s dětmi chodit ven, tak velké venčení dohromady i s dětmi... no nevím, jen vím, že mám momentálně období, kdy doma nechci žádné zvíře, coby především moje omezení - cestování, návštěvy a tak... prostě teď rozhodně zvíře nechci
Není tady
Len tak já už jsem ten mindrák chytla Evičke ja nadprůměrné dítě
Barvičky nepozají některý děti ve školce
Bliženko, vy mě štvete
Evička je moooooooooooooc šikovná
Není tady
No Blíženko - tak jsem se na ty videa taky teď podívala a fakt nechápu Buďto je Evička opravdu geniální, nebo seš geniální ty, že ji to tak všechno dokážeš naučit, popř. jste geniální obě dvě!
Šikulka veliká!!!!
Upravil(a) len (27. 8. 2010 12:30)
Není tady
Pěkně vysokou laťku Evička nasadila Fakt skvělá
My stále jen s prvníma slabikama ze slova Teda barvy Simča už taky zvládá poznat
Ale říct, ani zdááleka...
Na vánoce (předtím ještě narozky i svátek) budem asi pořizovat "kolo", houpací křesílko, tabuli, nádobíčko, malý koberec s cestama na autíčka, baťůžek a ještě chci provlíkačku, něco takového http://www.sapito.cz/mys-se-syrem-provl … p-342.html nebo jestli najdu veliké korálky, co by nespokla.
Výhoda je, že je v celé rodině první dítko, nemáme doma nic. Len, situaci s dárky Natálce nezávidím
Vidím, že s hraním je to podobné. Tak jí nechám krámovat a spolu pak budem uklízet Ještě jsem si vzpoměla, na dýl jí zabaví její nářadí, šrouby a akuvrtačka, holčičku naši
Zuzi, ta zvířátka, to je dobrý nápad
K té mamince... bez komentáře
Není tady
Len, u nás je to podobný, Matylda už za ty roky všechno dostala... máme doma kuchy\ńku, kočárek, odrážedla, kolo po Maty, boby, stavebnice, dřevěných puzzle máme asi šest, ale chci koupit ještě další panenku (máme asi tři), nový stan (starý holky dodělaly), k narozeninám možná koloodrážedlo, to Maty neměla... dobrá věc jsou i různé hudební nástroje, holky mají bubínky, harmoniky, zvonkohru, rumbakoule, flétnu,...
Není tady
Souhlas, Evička je neskutečná Jestli to půjde dál tímhle tempem, v deseti bude mít za sebou první vysokou školu
My máme dneska za sebou první noc v Danielčiným životě bez kojení A bylo to překvapivě celkem v pohodě, dneska budeme pokračovat a snad jí budu moct prohlásit za odstavenou.. Už mě to totiž úplně neskutečně bolí, ty prsa potvory jsou čím dál tím citlivější, už dál nemůžu..
Není tady
No teda Blíženko náš Matýsek teda nic takového
Len k těm dárkům - u nás vede hodně kreslení, takže už má tabuli z Ikei a taky budeme kupovat ty velké pastelky, malé odrážedlo máme, takže koupíme to vyšší, Baruš má ráda puzzle, domino, karty, dostala koloběžku, kolo ji teda moc nebaví. Matýsek dostane auto, s těma si vyhraje. Lego u nás zatím nezabralo, možná proto, že jsem koupila domečkové Ale mají oba rádi různé figurka, ať už ty malé z kinder vajca nebo různě koupené. Taky baví ten elektronický klavírek/knížka s nahranýma českýma písničkama, kde se to dá přepsnout a může hrát sama.
No jinak my zítra valíme na dovču k moři, jen půl tašky zabírají léky pro děti
Jo a s tou odvážnou maminkou - no comment! Mně Bára jednou v zápalu vzdoru utekla z domu. Odemkla si a šla po ulici a to jsem byla doma. Si nedovedu představit, co by se dělo v mé nepřítomnosti a navíc se teď s Matýskem dost perou, takže nechci ani domyslet....
Není tady
Koupili jsme modelinu s ruznyma formickama, valeckem na testo, mackatkem na cesnek atd.. a teda radost velika
http://www.toysrus.com/product/index.js … Id=2486512
Není tady