3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Holky,tak tohle si přečtěte. Psala jedna maminka z BB
Holky, asi me proklejete,ale my mame psa a kolikrat ten vetsi dela silene story,ze ven nechce a budi maleho,tak ja uz druhy tyden chodim vencit bez obou, trva mi to vetsinou cca 30 minut, vetsimu pustim pohadky a kdyz maly breci,tak mu da dudlicek a je klid, ten vetsi vi,ze nesmi nikomu otevirat ani chodit na chodbu a zatim tedy musim zaklepat, hold musi byt trosku samostatny, o maleho strach nemam,ten vetsinou haja,ale uz se parkrat stalo,ze se probudil, starsi ho pohladil,dal dudlika a nez jsem prisla krasne ve spanku pokracoval, ja vim,jsem odvazna horakyne,ale bohuzel musim byt.
Není tady
Ty vo.e Pekne se nazvala odvaznou horakyni
Není tady
Hmm, tak to je maso teda. To bych si nelajzla - já mám strach jít pověsit jenom prádlo na dvůr, vůbec si nedovedu představit, e bych la na půl hoďky úplně pryč z baráku
A dárky na Vánoce? Tak o tom vůbec jetě ani nepřemýlím, nato abych měla u něco vymylenýho
Není tady
Myslim, ze odvazna horakyne je hodne slaby pojmenovani, ja bych to videla na hazarderku, ktera ale nehazarduje se svym zivotem, ale se zivotem svych deti. Proboha!!!!!
Není tady
No to je síla. Zrovna nedávno jsem někde četla, nevím kde, o případu, kdy tříletej chlapeček chtěl utěit bráku - miminko, protoe hrozně plakal. Tak ho přikryl poltářem a miminko se udusilo. Myslel to vyloeně v dobrým, on ho měl hrozně rád a chtěl mu pomoct, aby neplakal, tak to vyřeil po svým.. Oni prý v tomhle věku jetě vůbec nevědí, co se můe stát..
Viki - já k vánocům plánuju koupit nějakou pěknou kuchyňku a třeba hezkou panenku, co má oblečky, lahvičky, dudlíky a tak.. Tak to u vás asi ne, co? Ale plánujem pořídit i nějaký vláčky třeba, ty u máte? Nebo pak k druhým narozeninám bych chtěla koupit asi duplo.. Jinak mě nic extra nenapadá.
Speedy - tak a je taka v pořádku! S hraním jsme na tom podobně jako vy, nic nevydrí extra dlouho, ty samý věci co jsi psala a poslední dobou hodně frčí alba s fotkama, kde ukazuje kde je máma, táta a mimi Dany A taky má krabičku se spoustou takových těch zvířátek - nevím co to je přesně za umělou hmotu, ale jsou to takový ty zvířátka co vypadají celkem reálně, má jich spousty a s těma si docela vyhraje.
Není tady
Uz jsem dlouho nestahla zadny videa, tak tady jsou hned ctyri kousky..
Prvni dve jsou z trenovani poznavani barev...
http://www.stream.cz/video/509189-trenujeme-barvy
http://www.stream.cz/video/509198-evicka-poznava-barvy
Pak pro zmenu trenink basnicky.. Misto Mamo, tato, v komore je my rika Evicka - mamo, tato, v komore my se schovala ...
http://www.stream.cz/video/509200-mamo- … e-schovala
A pak jeste prohlizeni zviratkove knizky, to uz je trosku starsi video, ale ne moc, tak 3 tydny...
http://www.stream.cz/video/509202-zviratkova-knizka
Není tady
Viki, sorry, asi ti taky moc neporadim...ja jsem se jeste nad darkama vubec nezacala zamyslet.
Ale ted kdyz vas tak holky ctu, tak asi taky koupime kuchynku. Nejradsi bych tak nejakou drevenou, co nejvic prirodni. Ja jsem vubec jakasi flegmaticka, nehodlam se s darkama nervovat tak jako generace mych predku
Zuzka to dobre napsala, 3lety decko vubec nema vyvinuty nejaky smysl spravneho odhadu a rozhodovani, a presne tohle se muze stat. Jestli nahodou ta odvazna hazarderka nema zatemneny mozek poporodnimi hormony, kdyz je teprve 2 mesice po porodu.
Není tady
Ja mam zvirata rada, chapu, ze jsou v rodinach vylozene jako pravoplatni clenove, ale nemuzu si odpustit napsat - tohle dela kvuli psovi?? Fakt jsem z toho uplne v soku!!! Pulhodina je desne dlouha doba prece!!
Není tady
No holky, a co poradíte mně? Kuchyňku máme, vláčky máme, Duplo máme (mmch to doporučuju - Natálka si s tím hodně vyhraje
), panenky máme, zvířátka máme, kočárek máme - sakra je vůbec jetě něco co nemáme?
Asi dostanou pulky od nití a bude to
Blíenko - na videa mrknu a bude víc času, ale určitě z toho zase chytnu mindrák, co vechno u Evička umí
Není tady
No já to taky nějak nemůu pobrat.. Vybavuju si, e kdy byla Danielka miminko, tak jsem jí brala sebou i kdy jsem la vynést ko a to bylo tak ani ne na 2 minuty. Někdy jsem la někomu otevřít kdy spala a nechtěla jsem jí budit a to jsem počítala vteřiny, vdycky jsem si říkala, co kdyby si třeba zrovna ublinkla a začala se dusit. A to vůbec nebyla blinkací. Stejně se to stát můe a taky se můe něco stát tý mamince venku a ty děti tam pak budou sami! A toho tříletýho kluka k tomu s tím miminkem bych brala jako nebezpeční navíc. Fakt to nepochopím, proč teda aspoň to miminko nevezme sebou ven, kdy má problémy dostat ven starího..
len - tak to je fakt těký.. Tak třeba psa, abys ho mohla chodit venčit
Není tady
Len, treba budou mit spulky uspech!
Eva si vcera perfektne vyhrala se zvykackama, takovyma tema, co jsou jednotlive baleny v papirkach, vybalovala je, trhala a "varila s nima".. hrala si sama 3/4 hodiny, to se stava jednou za mesic!!!
Není tady
Ahoj,
Suny, ta fotka by měla být vidět i na naem webu, narychlo jsem ji tam vloila do samostatné galerie, take se ti objeví hned, jak to otevře
U nás frčí deka... holky mi seberou deku a půl hodiny jsou schopné se v ní rochnit a schovávat a plazit se pod ní, prostě to je teď zábava číslo jedna... a jetě, od návtěvy mi tu zůstala neuklizená cestovní postýlka a největí zábava je naházet do ní ve, co potkají cestou
Jinak si ofka ráda hraje s kuchyňkou a ráda si prohlíí kníky, nejraději má u ty zmiňované od INFOA Lidské tělo a pak vechny, kde jsou zvířátka...
Jetě bych pochopila, kdyby se psy la, kdy malé dítě spí, větímu pustí pohádku a vyrazí i s chůvičkou... ale tak na deset minut a beztak musí s dětmi chodit ven, tak velké venčení dohromady i s dětmi... no nevím, jen vím, e mám momentálně období, kdy doma nechci ádné zvíře, coby předevím moje omezení - cestování, návtěvy a tak... prostě teď rozhodně zvíře nechci
Není tady
Len tak já u jsem ten mindrák chytla Evičke ja nadprůměrné dítě
Barvičky nepozají některý děti ve kolce
Blienko, vy mě tvete
Evička je moooooooooooooc ikovná
Není tady
No Blíenko - tak jsem se na ty videa taky teď podívala a fakt nechápu Buďto je Evička opravdu geniální, nebo se geniální ty, e ji to tak vechno dokáe naučit, popř. jste geniální obě dvě!
ikulka veliká!!!!
Upravil(a) len (27. 8. 2010 12:30)
Není tady
Pěkně vysokou laku Evička nasadila Fakt skvělá
My stále jen s prvníma slabikama ze slova Teda barvy Simča u taky zvládá poznat
Ale říct, ani zdááleka...
Na vánoce (předtím jetě narozky i svátek) budem asi pořizovat "kolo", houpací křesílko, tabuli, nádobíčko, malý koberec s cestama na autíčka, baůek a jetě chci provlíkačku, něco takového http://www.sapito.cz/mys-se-syrem-provl … p-342.html nebo jestli najdu veliké korálky, co by nespokla.
Výhoda je, e je v celé rodině první dítko, nemáme doma nic. Len, situaci s dárky Natálce nezávidím
Vidím, e s hraním je to podobné. Tak jí nechám krámovat a spolu pak budem uklízet Jetě jsem si vzpoměla, na dýl jí zabaví její nářadí, rouby a akuvrtačka, holčičku nai
Zuzi, ta zvířátka, to je dobrý nápad
K té mamince... bez komentáře
Není tady
Len, u nás je to podobný, Matylda u za ty roky vechno dostala... máme doma kuchy\ńku, kočárek, odráedla, kolo po Maty, boby, stavebnice, dřevěných puzzle máme asi est, ale chci koupit jetě dalí panenku (máme asi tři), nový stan (starý holky dodělaly), k narozeninám moná koloodráedlo, to Maty neměla... dobrá věc jsou i různé hudební nástroje, holky mají bubínky, harmoniky, zvonkohru, rumbakoule, flétnu,...
Není tady
Souhlas, Evička je neskutečná Jestli to půjde dál tímhle tempem, v deseti bude mít za sebou první vysokou kolu
My máme dneska za sebou první noc v Danielčiným ivotě bez kojení A bylo to překvapivě celkem v pohodě, dneska budeme pokračovat a snad jí budu moct prohlásit za odstavenou.. U mě to toti úplně neskutečně bolí, ty prsa potvory jsou čím dál tím citlivějí, u dál nemůu..
Není tady
No teda Blíenko ná Matýsek teda nic takového
Len k těm dárkům - u nás vede hodně kreslení, take u má tabuli z Ikei a taky budeme kupovat ty velké pastelky, malé odráedlo máme, take koupíme to vyí, Baru má ráda puzzle, domino, karty, dostala koloběku, kolo ji teda moc nebaví. Matýsek dostane auto, s těma si vyhraje. Lego u nás zatím nezabralo, moná proto, e jsem koupila domečkové Ale mají oba rádi různé figurka, a u ty malé z kinder vajca nebo různě koupené. Taky baví ten elektronický klavírek/kníka s nahranýma českýma písničkama, kde se to dá přepsnout a můe hrát sama.
No jinak my zítra valíme na dovču k moři, jen půl taky zabírají léky pro děti
Jo a s tou odvánou maminkou - no comment! Mně Bára jednou v zápalu vzdoru utekla z domu. Odemkla si a la po ulici a to jsem byla doma. Si nedovedu představit, co by se dělo v mé nepřítomnosti a navíc se teď s Matýskem dost perou, take nechci ani domyslet....
Není tady
Koupili jsme modelinu s ruznyma formickama, valeckem na testo, mackatkem na cesnek atd.. a teda radost velika
http://www.toysrus.com/product/index.js … Id=2486512
Není tady