29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vikous, a ja si myslela, ze ten tvuj byl docela takovej erotoman, jestli se nepletu tak sis tu dokonce stezovala, ze te nenechal napokoji Ale taky nejen schvaluji. ale dokonce predepisuji nevinne flirtiky!!!
Zuzi, preji mnoho stesti a lasky do spolecneho zivota! Na fotkach vam to moc slusi, na dovolene i jako nevesta jsi fakt kocka! Moc prosim...taky mi napis do SZ pohlavi
Mas recht, verejny to tu je, chodi sem cumet z jinych chlivku.
Luci, GODZILLA
Blahopreju k dalsimu chlapakovi
A uz jste prestehovani?? Jestli jo...jak se bydli?
Blizenko, Evicka teda umi byt hodna, kdyz se ji chce, ze? Je dobre, ze jste to takhle pekne zvladli! To bylo k pohrbu, ted k plozeni ....to je zajimavy, ze tvuj
pusobi docela muzne, to by me vubec nenapadlo, ze na to neni. Ja se teda taky nemam v posledni dobe cim chlubit, asi nam tatinek starne a pracovni nasazeni dela sve. Uz jsem kolikrat premyslela, ze bych se poohlidla nekde jinde
nebo, ze bych mu mela do jidla sypat nejake byliny.
Není tady
Zuzí, já chci taky vědět, co to bude , tipuju klučíka. A gratuluji k svatbě, doufám, že jste si to užili jako my.. Bříško ti skoro není vidět, já bych řekla, že mám stejně velký
, úplně dneska cítím jak se roztahuje, je mi jak kdybych spolkla krocana
Jak si zvykáš na nové jméno? Já ještě do dneška nemám všude nahlášené změny, takže zmatek nad zmatek. I těhu průkajdu mám na původní jméno
A fotky z dovči - no bledá závist
Suny, ještě nebydlíme , ale v sobotu bychom měli přebírat..už je chci vyhodit a odebrat jim klíček protože se položily podlahy a mám strach, že to zničí.. Už se muselo předělávat marmoleum v kuchyni, protože ti Hňupi malovali a šoupali s kuchyní a brutálně to poškrábali.. Prostě dementi, neměla jsem slov a ořvala jsem to.. Naštěstí dodavatel převzal odpovědnost a spravil to.. No a teď už je nahoře i dřěvěná a to už by nespravil nikdo.. Taky se jim podařilo překopnou kabel telecomu. Průser jak mraky, je to optický kabel a už loni nám dozor říkal, že to by byla škoda za čtvrt mega.. Navíc to ten pitomec chtěl ututlat, takže to na telecom napráskali pracovníci čezu, kteří si chystali přípojku - aby to nebylo na ně.. No, mám hrůzu co z toho bude. Dodavatel se zatím tváří, že ví, že je za to zodpovědný, tak doufám nevycouvá.. A takové radosti jsou pořád.. Už aby to bylo z krku.
Erotika u nás teda tragédie.. bohužel mou vinou..teprve asi 2 dny se mi už nechce blejt od rána do večera, tak doufám, že až se vrátím domů tak už konečně dojde na tu svatební noc . Můj drahý už chudák ani nic neříká, ale trpí velmi očividně
jinak jsme byli na procházce v lese, já našla kozáky a domík tam zanechal své bobky :-) Zvládl to i bez nočníku
Není tady
Viki, taky si pamatuju, ze Tvuj porad chtel! Tak ze by si zvykl na nizsi frekvenci?
To u nas jsem odjakziva ja ta, kdo chce vic, jenze driv mi prislo malo 2x tydne a ted...co bych za to dala
Lucul, musi to byt desny, ale uz se blizi finale a pak si budete krasne uzivat v novym!!!!
Suny, ja obcas vyhrozuju, ze se poohlidnu jinde.., ale samotne je mi jasny, ze by za mnou ten "jinej" musel prijit na detsky hriste..jinde ho nemam sanci potkat
Jediny, kdy se to hodi, bylo na zacatku tehotenstvi, to mi bylo zle.. a prvni rok Evy, kdy jsem byla tak unavena, ze jsem taky nemela na nic naladu.., ale ted se chut vraci.. a nic...
Jo a Zuzikovi tipuju taky kluka
Upravil(a) Blizenka (24. 8. 2010 21:42)
Není tady
čau holky,
koukám, že se to tu dneska pěkně rozjelo Já už ani nepíšu, protože jsem poslední dobou totálně vycuclá - Eliška je protivná jak sviňa, celý dny jenom řve a vymrčuje si hovadiny, provokuje Natálku, takže ta řve pak taky - no fakt situace na psychiatra
Ani nevíte, jak se těším na příští týden, až Eliška konečně vypadne do školky
Přísahám bohu, že kdybych ji měla mít ještě další rok doma, tak už to fakt nevydržím a buďto uteču do práce a na mateřskou pošlu
a nebo se fakt zcvoknu
Do toho mám teď ještě fofry s malovaním, lidi se asi zbláznili a všichni po mně chtějí malovat svatební obrázky a nejenom, že si vymýšlejí různý úchylárny (typu nevěsta a ženich v traktoru, nevěsta a ženich u Posche, na koni atd...
), ale navíc to všichni chtějí strašně narychlo, takže fakt nestíhám...
Lucul - gratuluju k dalšímu chlapákovi a Godzila mě teda taky rozesmála S baráčkem držím pěsti, ať už konečně bydlíte a teda těm dělňasům, co vám tam makají, bych asi dala přes hubu
Zuziku - krásný fotky, moc vám to sluší! A Danielka je jak princezna v těch šatičkách!
Jo a taky prosím o info o pohlaví
Blíženko - tak to je fajn, že to Evička tak zvládla a byla v pohodě Jo a s tříkolkou u nás to stejný - dostali jsme ji teď o víkendu od švagrové a Natálka z ní pomalu ani nechce slézt
A to mi připomnělo, jak jsme se tu nedávno bavily o tom, jestli prcky baví kolotoče a takový ty různý atrakce v nákupních centrech, tak u nás je to teda tragédie, Natálka chce úplně na všechno a je problém ji od tam dostat - takže buďte rády
No a téma erotika - tak to raději no comment
Není tady
Tak jo, rozešlu vám to tajemství v SZ
Lucul - břicho už mám taky pořádný, v těch šatech to nějak nebylo vidět, ale normálně už jsem jasná na první pohled. Nový jméno si ještě vůbec neuvědomuju, vůbec celý mi to nějak nedochází. Jsem si myslela, že až se vdám, tak to budu nějak prožívat, jako že velká životní změna a tak, ale nějak mi připadá všechno úplně stejný Stejně tak jsem čekala, jak budu před svatbou hrozně nervózní a ono to vůbec nepřišlo, celou dobu jsem byla úplně v klidu a druhá polovička kupodivu taky a to umíme oba bejt nervní pěkně
Teda máte s baráčkem děsný jobovky, snad to brzy bude za váma a budete se vesele zabydlovat..
len - teda já když tě čtu, tak se bojím, co bude třeba za dva roky, jestli budu taky takhle na prášky.. Už teď mám občas depky z toho stereotypu. Naše babička pořád říká, že roky co byla s dětma doma byly nejkrásnější v jejím životě, děti měla tři a byla doma hodně dlouho. Tak by mě zajímalo, jestli to prostě jinak vnímala a prožívala, nebo jestli byla taky v tý době občas zralá do blázince, ale časem to prostě zapomněla.. Třeba jednoho dne taky budeš nostalgicky vzpomínat, jaký to byly krásný časy
Není tady
Zuzule, moc dekuji za tajnou zpravu
Len, drz se Ja mam doma jenom slaby odvar toho, co mas ty, a uz se pomalu kolikrat hroutim.
No taky jsem zrala na chocholouska. A ja mam tak strasne moc rada kliiiiiid, tak to jeceni mam asi
jako trest z minulych zivotu nebo co
Luci, to je mi lito, ze se musite potykat s takovymi problemy ohledne baracku Ale snad uz je to za vama a budete spokojene bydlet cobydup. To same s nevolnosti, at uz se ta mrcha neukaze.
Blizenko, nechci te nejak popichovat, ale vsadim se, ze ani nemusis chodit hledat daleko. Urcite by se nejakej nadrzenej a pohlednej tatinek na tom hristi kam s Evickou chodis nasel
Upravil(a) sunyata (25. 8. 2010 0:20)
Není tady
Aha, Viki, já nevěděla, že tě to taky zajímá, tak pošlu Hele a proč jsi vůbec byla na tom výslechu?
Na to jsem zapomněla Blíženko - ten tatínek na hřišti mě fakt rozesmál Já teda ale u nás na hřišti samotnýho tatínka nikdy neviděla
Vždycky jen s maminkama.. Někdy si zaflirtuju akorát s řidičema z PPL a podobných dopravců, když si něco objednávám přes net
Občas to jsou hezký mladý kluci
Není tady
Nebojte,žadnej vrah nejsem. Nasla jsem s mamkou v kině telefon a jako poctivka jsem ho šla vrátit a ona mě ještě obvinila z krádeže Tak jsem byla už podruhé vypovídat a naposledy
Škoda s panem policistou mě to moc bavilo
Není tady
Ahoj holky, já tu nebyla věčnost a tady se místo dětí probírají takové peprnosti musím zajít častěji
ale já vlastně ani nevím, co psát všem gratuluju k svatbám, těhotenstvím, bydlení, mám to v tuhle chvíli nějak pomotané, že nevím, kdo co přesně se čím může pyšnit
já se nepyšním ničím, vyjma samozžejmě dvou geniálních dětí, které jsem párkrát během léta měla chuť vyměnit za tichý a výkonný vysavač (jsme po rekonstrukci, přišel by v určitou chvíli víc vhod než dva ječáky na mě visící, ale tímto se samozřejmě nechci rouhat, aby si to někdo nevyložil špatně )
My jsme byly (většinou bez tatínka) měsíc v jižních Čechách, jelikož byt by se nedal obývat, jezdily jsme po kamarádkách a na výlety, občas k druhé babičce, bylo to celkem fajn. Začátek srpna byl ve znamení úklidu našeho bytu, pak dovolená na jižní Moravě a teď se zas plácáme v Kladně, nějak rychle to uteklo...
Vlastně jednu velikou změnu bychom měly a to, že je Žofinka bez kudrlinek. Na nočník se postupně učí, problém je, když nasadíme kalhoty, to se zapomene, ale když si chodí jen tak, tak na nočník vždycky zaběhne
Není tady
Zuzí,koukala jsem na fotky,moc ti to slušelo a koukám,že Danielka je pěkné střeštidlo jako ti mojí dva pobuši Taky jsou v jednom kuse na stole
Není tady
Ahoj Viki, jdu Tě jen pozdravit,dlouho jsem Tě neviděla Kluci jsou krásní
a koukala jsem na fotky,že vesele mordují psa
Není tady
No, jasně a mám to Jen nejsem si jistá, jaký dvojky máš na mysli, ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak doma máme vše po jednom
Adélku, psa Kubu, osmáka degu Bertíka a taky jednoho taťku
No a samozřejmě, že všichni občas zlobí, ale dá se to. Teď už si to s aduš užíváme i se naběháme, protože se Adulka rozchodila a děsně ji to baví
Není tady
Tedaa, to se to tady rozjelo!! Tak se mi to libi
Zuziku, diky za uspokojeni moji zvedavosti A MOC gratuluju!!!!!
Len, Ty me vazne desis! Ja porad doufam, ze ve ctyrech letech uz Eva tolik jecet nebude.. Jinak se fakt asi zblaznim, protoze mne to leze na mozek uz ted, Eva breci kvuli vsemu neustale a navic chce porad nosit, uz nevim, jak ji to mam vysvetlit, ze proste neunesu treba 4 tasky i ji..
Claire, tak to je zmena - bez kudrlinek! Musela se ji ale desne potit hlava, ne? Eva zdaleka nema tolik vlasu a ma ji mokrou casto, kdyz je horko nebo dusno. Uz by zase potrebovala ostrihat, ale minule u kadernice tak strasne rvala, ze uz tam jit nechci a sama se k tomu jejimu ostrihani nejak nedokazu dokopat, ja nikdy v zivote jeste nikoho nestrihala
Jo a Zuziku, PPL? .. diky za tip
U nas se obcas na hristi nejakej samotnej tatinek vyskytne, ale zase...kazit nekomu rodinny stesti, to bych nerada... Tak spis nejakyho svobodnyho nebo opustenyho nebo aspon bezdetnyho..
No a Viki, urcite by sis na nejakej dulezitej detail vzpomenout mohla, ne?? ...do policejniho protokolu by se urcite jeste par vet veslo
Není tady
Tééda takových příspěvků
Taťka je po operaci, bez komplikací, pár dní si ještě v nemocnici poleží, čeká se taky na výsledky histologie, co to vlastně bylo za nádor. Kéž by nemusel na chemoterapii
Luci, gratuluju k dalšímu chlapákovi. a Zuzi, tebe poprosím o SZ
Jestli správně tipuju holku
Blíženko, že byste byly bez plen dřív než v zimě A paráda, žes našla to pravé vozítko pro Evičku. My ho teda nemáme. Jezdí vzorně v kočáře a nebo posleních pár týdnů i na motorce. To je super, protože jede,nelákají jí kamínky a vajgly
a jsme v pekárně či na hřišti za chviličku.
Zuzi, fotky ze svatby krásné, vyšlo počasí a moc vám to slušelo a Danielka je pěkný horolezec
Jsem fakt ráda, že to tu naší neláká...
Viki, policajt A to je vrchol s tou ženskou... "za dobrotu na žebrotu" Pak má člověk pomáhat.
Luci, to je pech s tím domečkem. Ať to brzy dotáhnete do zdárného závěru a budete ve svém.
Len, září se blíží
Claire, ze Žofky je takový klučina. Měla ty kudrlinky ale nádherné. A co jste doma předělávali? Koupelnu nebo celý byt? Když si na to vzpomenu u nás, chvíli i za provozu s 3-měsíčním miminem.
A jak tak čtu, je to všude stejné Což to, my měli dost nízkou frekvenci vždycky a vyhovuje to naštěstí oběma, jen to plození druhého potomka se může vléct roky
Simča teda vyšla hned první měsíc, co jsem se "pozorovala", šla jsem na to vědecky. Doslova byla plánovaná, příjemně
Teď s malou nějaké měření nehrozí, necháváme to přírodě, tak snad nás nebude "trápit"
dlouho. To jsou teď pořád nějaké akce, výlety, narozeniny, svatby, návštěvy a na romantické večery ve dvou nezbývá nějak síla. Ale léto končí, bude klidněji
Není tady
A ještě nadhodím... s čím si teď dětičky nejvíc doma hrajou?
Včera se mě kamarádka ptala, s čím si Simča hraje, já si uvědomila, že ani moc nevím. Přestože dlouho u ničeho nevydrží, ale je schopná se zabavit celý den sama, bez mé asistence.
Večer jen musím uklidit ten výbuch
Baví jí knížky (už i pohádky), jezdí po bytě na motorce, chvíli si čárá pastelkama, zkusily jsme i vodovky (víc jí zajímá voda než barvičky
) a jinak krámuje všechny dovolené šuplíky, krabice, hlavně v kuchyni. Jinak stavebnice, kostky, panenky, kočárek, kuchyňka... tak 10 vteřin.
Jo jedno by jí bavilo, televize
Vydrží v klidu sedět i hodinu na křesle a koukat. Samožřejmě jí to koriguju, ať neotupuje, ale nepopírám, že je to paráda, když se potřebujeme někam zbalit, neplete se pod nohy.
Oblíbené teď má Balerínu, Mašinku, Bořka, Žížaláky a Cvičíme s Míšou.
Není tady
Speedy, bohuzel u nas dost casto frci televize Snazila jsem se ji uchranit, do 1 roku a pul se nedivala vubec, ale stehovani mi zhatilo plany. Kdyz se vybalovalo, tak TV byla dobra chuva a ted je to zlozvyk.
Jinak si docela vyhraje s kocarkem ve kterem tlaci po baraku svoji oblibenou opici, rada cmara -- bohuzel musim hlidat, aby nebylo pomalovany kdeco, do knizek nahlidne, ale moc dlouho nevydrzi. A kostky a skladacky ji samotnou taky moc neberou.
A drzim pesti at tatinek na tu chemoterapii nemusi!
Claire, bohuzel se mi fotka nezobrazuje, ale rada te tu po tak dlouhe dobe vidim
Blizenko, pro upresneni...vubec jsem nemyslela, abys nekomu rozbijela rodinu. Spise si takhle najit tatinka, ktery je "nevyuzity", nebot jeho polovicka je vecne unavena nebo na "to" neni. Ale uz toho nechme
Není tady
Ježiš, holky, já vás přece nechci děsit Je dost možný, že budete s dětičkama v pohodě a že jenom já jsem takovej labil
Speedy - držím palce, ať je tatínek brzo v pořádku a jsem ráda, že se operace povedla!
Blíženko - tak to bych ti podle popisu Suny mohla dohodit toho svýho Já jsem většinou KO a večer lehnu a padnu a na nějakou erotiku nemám ani pomyšlení
Jinak co se týče hraček, tak Natálku hodně baví Lego, staví si sama a vydrží u toho docela dlouho, no a pak ji docela bere kuchyňka, kočárek, malování na tabuli a v poslední době teda taky vodovodní kohoutek Vezme si vždycky stoličku, vyleze na ni, pustí si vodu a dělá blbosti
Televize u nás bohužel frčí taky, Natálka ji sice moc nevyžuje, zato Eliška by na to čučela od rána do večera, takže když něco pustím, tak na to většinou kouká i Natálka
Není tady
Speedy, taky moc drzim pesti, at je tatinek brzy fit a histologie vyjde v poradku!!!!!
Co se tyce zabavovani se, tak teda Speedy - velka zavist, Eva si sama pohraje vyjimecne, musi mit dobrou naladu..to je pak desne roztomily ji pozorovat, sama pro sebe si povida, treba pojmenovava co vidi v knizce atd.. Vetsinou ale chce zabavu a casto i nosit, hlavne po probuzeni..
S televizi je to tezky, ja bych ji ji obcas i poustela, ale ona je v tom hrozna, nevydrzi se divat na jeden program - a to mame v ramci kabelu i baby TV.. Porad krici, "toto ne, jinyho", chce prepinat programy, nic se ji nelibi a je to vetsi otrava nez kdyz je telka vypnuta. Na druhou stranu ji vyzaduje, porad ji chce pustit, stejne jako pocitac, ale tam je to podobny, obcas se ji neco libi dyl, ale jinak porad dokola toto nee.. Ted jsem zavedla jeden nesvar, ze snida a veceri u pocitace a poustim ji neco na youtube, protoze mi dokonce zhubla, fakt nechce jist, max obed.., tak vyuzivam pocitace k tomu, abych do ni neco dostala..
Jinak, co se tyce nocniku, nalepka uz ji omrzela, takze zase "zpatky na stromy", uz se ji do nocniku opet curat nechce.. ja na to kaslu, az to rijde, tak to prijde, nebudu se ji prosit
Len, skoda, ze jste tak daleko... hned bych mela o starost min s hledanim nevyuzityho tatinka... Paradox je, ze jednoho nevyuzityho (teda doufam, ze ho nevyuziva nejaka jina..
) mam doma...
Není tady
Všechny zdravím, je toho strašně moc, na co jsem chtěla reagovat, ale už teď si polovinu nepamatuju
Nějak teď není čas na počítač a když už vás stihnu dočíst, tak nestíhám nic napsat.
Blíženko, s babičkou je mi to líto. Držím palce s rozhodnutím mít další mimčo, určitě to zvládneš...
Viki, kluci jsou s nočníkem šikulky
Zuzi, já jsem taky zvědavá, jestli bude mít Danielka brášku, nebo sestřičku.
Lucul, blahopřeju k dalšímu chlapečkovi.
V neděli jsme byli na kolotočích, bylo už docela pozdě, tak jsem čekala, co bude, Adula byla unešená a ve svém živlu Autíčka byly její nemohli jsme ji z tama dostat
Akorát tam měli blbě vyřešené poníky, byli v malé ohradě, všichni na jednom lanu a do ohrady nesměl nikdo kromě člověka, který je vodil, tak jsem měla strach ji tam dát. Bylo to škoda, na dovolené se vezla na poníkovi několikrát a byla nadšená.
S nočníkem u nás taky střídavě oblačno. Od pondělí jsem vyhlásila boj a stejně jako Blíženka Evičku, jsem ji nechala jenom s kalhotkama, 2 dny až na malé učurnutí v pohodě a dnes za odpoledne počůrala čtvery kalhoty a vždycky přišla až s tím, že čůrala tak nevím, jestli ji ještě nenechat s plínou, tu když má, tak je jí převážně jedno, co v ní má
Televize Adulu nijak extra nezajímá, občas ji něco zaujme, ale že by ji sledovala, to říct nemůžu. Vydrží akorát když je hodně unavená u krtečka.
Z hraček je teď u nás nejoblíbenější myšička z Ikey a panenka ještě po mě uspává je, krmí a podobně
vydrží si s nimi hrát docela dlouho. Jinak si občas vezme knížku, jindy kostičky a vcelku ji teď baví dát mi pastelku a diktovat, co mám nakreslit.
Není tady
Bré ráno
Bliženko,už jsem přemýšlela nad tím,že bych mu zavolala,že mu jako děkuji,že to tak bravůrně vyřešil
Jinak hračky u nás vrčí asi tak 5 sekund,baví je malování,ale to jim musí někdo kreslit a popisovat a jinak je baví hrnce,vařečky a misky a taky houbička na nádobí s kterou mi všechno ziglí a když jim chci dát novou tak zdrhají a řvou neeeeeeeeeeeeee
Holky,máte představu,co budete kupovat na vánoce? Já jsem stěží vymyslela,co na narozky,ale na vánoce vůbec nevím
Není tady
Viki, ja teda zatim nevim! Ale taky jsem nad tim jeste nijak zvlast nepremyslela..
Planuju koupit takovy to kolo, at ho ma na jaro.. Ale zatm je rada, ze jede na odrazedle, ona na tohle neni nijak moc zdatna, treba doted nechce jezdit na odrazedle do kopecka..
Pak nejakou kuchynku apod.. A tim koncim..
Cat, ahooj! Ja bych to curani nehrotila, porad verim zkusenym maminam, ze to pak prijde samo...
Evu uz samolepka omrzela, tak ma zase pleny... Navic ona nechce do nocniku kakat, a zase aby si kadila do kalhotek, to se nechce mne.. Tak jeste pockam..
Není tady