29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Len, tak to je teda sila!!!!!!!
Není tady
Teda, Len, jeste ze vsichni vyvazli zdravi!! Dalsi komentar uz si necham pro sebe. ja teda nejsem zadna rasistka, to ani nahodou, ale hodne me stve, ze ty dost velky sumy, ktery platimna danich, jdou prave temto lidem..
Suny, proc myslis, ze nejsem? Ja uznavam, ze nejsem zadna punťa....
, ale neporadek mivam spis z nedostatku volnyho casu.. rozhodne nejsem typ, kterej z poslednich sil na Vanoce myje okna, ale kdyz mam cas (coz nemam bohuzel skoro nikdy, protoze ve vsech volnych chvilich makam..
), tak mam radost,ze mam poradek..
Není tady
Haha, tak taky jsem si radsi odpustila ten peprnejsi &%#@ komentar na adresu nasich prismahlejsich spoluobcanu. No ale na jazyku jsem to teda mela (a mam). Mam s nimi neprijemne zkusenosti, dokonce bych rekla, ze jsem je v mladi snad nejak pritahovala, a to jsem se vzdycky snazila ani nemit ocni kontakt s nimi treba na ulici. Ale vzdycky se nejak prifarili a otravovali. Bojim se jich.
Blizenko, ani nevim proc te tak odhaduju. Myslim, ze spise mas provozni neporadek (asi jako tady vsechny), ale ne ze bys tak byla zalozena bordelarka od prirody Jako prava bordelarka (z fotek a mluvy
) na me teda nepusobis
a ze jich teda znam tech bordelaru
Tak to vyrid tvojemu muzickovi, jo
Upravil(a) sunyata (9. 1. 2010 22:22)
Není tady
Jo a jeste jsem chtela dodat, ze jsem taky rada, ze Len do toho fyzicky nezatahli a je v poradku. I kdyz teda zazitek hnusnej.
Upravil(a) sunyata (9. 1. 2010 22:24)
Není tady
Ahoj holky,
Len, hruznyyy zazitek, jsem rada, ze jste ok!
No jinak jako ja nemam snad ani co pozitivniho psat, mam depku jako blazen, snazila jsem se z toho vypsat, ale neni to jeste dobry, kdo by chtel tak tady to mam http://www.rostaci.cz/obsah/nejsem-proste-robot. Do toho mam zitra odevzdat strukturu webinare na tema Jak si efektivne zorganizovat cas na materske coz je o tom, jak stihat peci o dite, domacnost, sebe, partnera a treba jeste praci... porad jsem mela za to, ze vim, o cem mluvit, ze mam zkusenost a pozitivni, ovsem nyni nejsem ani poradne zenska, ani snad normalni matka, proste mam vseho plny zuby, chci nekam odjet, byt sama, pffff
Není tady
Trisho, stranka se nezobrazuje
Tak ty uz taky? Citim s tebou, vim jaky to je. Na me to padlo pred temi vanoci, jak vis. Ani jsem to sem nepsala, kdyz jste psaly o darcich co budete kupovat pro chlapy a co byste chtely pro sebe. Ja jsem si prala odjet pryc daleko od vseho, nejlip na nejakej pobyt, kde by mi varili, a ja bych jenom spala, jedla, nechala se masirovat, opecovavat. Proste byt v klidu a nacerpat sily.
Bude lip
Není tady
Trish - asi jsou nějaké erupce na slunci, protože já mám depku taky! Ten článek popisuje naprostou stejnou situaci jako u nás, mám tohle denně a poslední dobou už to taky nervově nezvládám - Eliška je teď naprosto nesnesitelná, neustále si něco vymýšlí, ječí kvůli kravinám, bere Natálce všechny hračky a nic jí nechce půjčovat, takže je u nás pořád jenom řev - no fakt už jsem zralá do cvokhausu!
Ani nevíš, jak moc sním o tom, být aspoň jeden den bez dětí, prostě sama nebo jenom se svýma kamarádama a neřešit věci, který řeším každodenně už skoro 4 roky. Prostě tě naprosto chápu a už se nemůžu dočkat jara a léta - mám od
slíbený, že můžu kdykoli vyrazit s kamarádama někam na čundr nebo kam budu chtít, ježiš, už aby to bylo, fakt to potřebuju jako sůl. Ten stereotyp je naprosto ubíjející
Tak držím palce, ať to nějak zvládáme dál a nezblázníme se
Není tady
Len,
Tak vidim, ze jsem se "nezblaznila" jen ja sama.
Není tady
Len, dik.
Není tady
Len, to vis, ze jo
Ja dost bojuju s jakous takous nasranosti a pocitem viny z toho vseho vyplyvajici.
A nejlepsi je, kdyz vidim jak si hraje na pocitaci, on proste "zabiji cas" jak mi rekl. A ja do p.r.de.le nevim, kde toho casu vzit, kolikrat si ani nedojdu na ten blbej zachod.
Není tady
Jeee holky, mam takovou uprimnou radost, ze v tom nejsem sama, ne ze bych to nekomu prala, ale hned mi je lip, kdyz to proste neni divny se tak citit... nekdy si az rikam, jestli jsem vubec mela byt matkou, pak si vzpomenu na to vase oznaceni superzena a jdu do kolen
Není tady
Trisho, vubec to neni divny. Ja se citim pozehnana v tom smeru, ze mam tady okolo sebe kruh moudrych zen (tchyne tam nepatri ) a tohle tema neni tabu. Nejsme v tom samy.
Není tady
Trish, tak to jsme na stejne lodi. PMS jak prase. Manzel je (asi nastesti) pryc na sluzebce jeste do uterka. Jo, a muzu ti rict, ze s tim spolecenskym znemoznenim uz jsem mela kolikrat na kahanku. Proste, co me jeste vseci chcou
Ja jsem v techto dnech uprimna, i kdyz to musim trochu krotit.
Není tady
Suny - tak to ti závidím, já když jsem mezi svýma kamarádkama, který mají taky děti (všechny teda pouze jedno a cca o 2 roky mladší mladší než je Eliška) a všechny se tváří, jak je to všechno super a jak jsou jejich děti hodný, tak si připadám fakt jako krkavčí matka, když mám stejné myšlenky jako Trish. Zrovna předevčírem mě jedna kamarádka dost vytočila tím, že Eliška se přece nemá co vztekat, že je už dost stará, aby se uměla ovládat - no v podstatě to vyznělo tak, že za to vlastně můžu já
Jenže co ona o tom může vědět, nemá dítě v tomhle věku a to že je její dítě hodné v roce a půl a že když se vzteká, tak ji to za chvilku přejde - no prostě ona defakto všechno zvládá nejlíp, má nejlepší dítě a.... a vůbec, já jsem zase tak vytočená, že bych vraždila!
Není tady
Len, klidek, nektery maminky si proste na vzorne jen hraji, tot muj nazor, ze maji proste pozu na verejnosti a za zavrenymi dvermi zarvou a maji toho plne zuby vis a kolikrat presne tenhle typ maminek nema pohodu s muzem, samy nejsou spokojene samy se sebou, upnou se na dite a to taky neni nejlepsi... a hlavne, myslim, ze situace u deti se vyrazne zmeni prave s narozenim sourozence, kdo by to rekl, ze pro dite to je proste takova rana at uz je vekovy rozdil jakykoliv a to jsem rada, ze vlastne sara neni treba jen o rok starsi, je samostatna... predstava, ze obe deti krmim, prebaluju, uspavam, ted u kazdyho plac z jineho duvodu, jednomu zuby, druhy proste protivny... no des... to sara je rozumna, da se s ni mluvit a na sve nalady, ktere me vytaci ma narok, kdyz jsem v pohode tak to tak beru a jsem schopna na to jeste nahlednout z toho pohledu, ze nam na detech nejvic vadi to, ze nam zrcadli, jaci jsme sami a to jev proste velka pravda... mam se sarou hodne spolecnyho i toho negativniho.
Není tady
A zjistila jsem, ze nejvic jsem frustrovana, kdyz nemam cas na praci, pro mne to je relax proste psani, vymysleni, co dal, propagace, napady apod. naplnuje mne to a nerada bych o to prisla... a jakmile mam ten vecer na to a stane se, ze mi neco brani v pohode, jsem hotova... vcera jsem sedela prave taky nad praci, ale jinou, mam mit prezentaci k prednasce, ale nemam dost klidu nad tim zauvazovat a tak jsem bulela jak zelva a rikala jsem manzelovi, ze na to proste se.., ze na to nemam, ze nejsem ta prava, co ma nekomu radit... ze chci odjet, ze nechci videt ani jedno dite a ani jeho, chudak... jako ale byla aspon romance
Není tady
No mě nejvíc naštvalo to, že to podala tak, jakože její dítě, ač je mu jenom rok a půl, tak se nevzteká a to moje, ač jsou mu 3 a půl pryč, tak jo. Bohužel jaksi nechápe, že právě v tomhle věku se děcka vztekají nejvíc, protože projevují svoji osobnost, jenže to ona vůbec neví a přitom má tyhle řeči! A co nejhorší, tak je zbytečný jí to vysvětlovat! Grrr
No, já jenom doufám, že až do tohoto věku dospěje i její dítko, tak že si to taky bude takhle užívat a opravdu se těším, až jí budu moct říct tu větu, kterou řekla ona mně - však už je dost stará na to, aby se uměla ovládat, tak co se vzteká, ne?
Jo a s tou prací tě naprosto chápu, já jak nemám večer klid a nemůžu malovat, tak jsem taky nepříčetná
Není tady
Len, s tim hranim na vzornost je to presne tak jak pise Trisha. To mi vzdycky pripomina moje draha terapeutka a pritelkyne, kdyz to na me nekdy prijde a ja bych se nahodou chtela srovnavat s temi navenek "perfektnimi". Bohuzel nase spolecenost vetsinou nepodporuje mluvit o nasich skutecnych pocitech. Chyba chyba. Ono se to potom vzdycky nekde projevi.
Trisho, s tim zrcadlenim tam mam prace jako na kostele. Ta frustrace...to je mi lito, znam to. Ale snad ta romance co se z toho vyvinula stala za to. To mne chybi, uz se i poohlizim po nekom
Není tady
Len, tak to na me leze tezkej cynismus a sarkasmus, kdyz mam debatovat s nekym podobnym jako je tvoje kamaradka
Není tady
Len, ja pro zmenu takove kamaradky nemam... proste bud otevrena komunikace nebo radeji nic! Jesteze mame pravo volby Samozrejme pak kolikrat pusobim arogantne, ale je mi to jedno. Nemam potrebu byt kamaradka s kazdym a s kym jsem tak naplno, zadny pretvarky... jako nepotrebuju byt neci hromosvod a rozhodne si na me nikdo nebude lecit svy komplexy... vetsinou u takovych zenskych staci, kdyz byt jen malicko naznacis, ze snad nejsi dost v poho a to bys neverila, jak z nich leze, jak jsou v hajzlu a muzou mit klidne cely den usmev na rtu a blby kecy, grrrr, slak by me vzal z tehle
Není tady