29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ty jo, holky, já už mám dost. Eliška posledních 14 dnů odmítá večer spát a usíná až po 22. hodině, i když normálně chodila spát okolo osmé Po večerníčku se jde koupat, pak jí
přečte pohádku a pak to začne - neustále chodí z pokojíčku za náma, že se jí chce čurat, že chce papat, že má sopel atd. atd. Do toho já už večer zase musím malovat, takže nemám ani na to klid, no fakt už toho mám plný zuby, protože se prostě za celý den nemám kdy odpočinout!
Jestli to tak půjde dál, tak asi brzo skončím v Bohnicích
Není tady
Bré ráno
Teda holky,já vám vůbec nezávidím s těma prckama. Já si pamatuju,že jsem taky nesla špatně,když se mi narodil brácha a to mi bylo sedm
No ale byla jsem starší,tak jsem to pak pochopila,jen jsem ho nechala stát uprostřed cesty s kočárem
a zdrhla hrát fotbal
Jinak jsem si včera objednala golfky,jsou sice použité,ale paní psala,že v dobrém stavu a stáli 300kč :-)
Takže do obchodů a tak to bude ideální
Není tady
Ahoji,
Viki, s bydlením v Ově, vím úplně přesně, jak se cítíš, jsem na tom stejně... Akorát manžel tu (dojíždí do Bohumína) má práci a u našich, kde by to bylo super pro malou, práce není žádná, ani nikde v okolí, takže mi nic jiného nezbývá. Zkusila jsi na něho už jít i ze strany peněz? Na vesnici budete mít určitě mnohem menší nájem a Ol a Přerov opravdu nejsou tak daleko a nějaká práce se tam určitě najde.
Golfky jsou super, původně jsem si něco takového představovala, ale vzhledem k tomu, že Adu bude mít za 2 měsíce bratrance, musíme nějak řešit spaní přes den na chatě (se dvěma kořárama už bychom se tam nevlezli), tak jsme museli koupit něco hlavně se stříškou. Mimochodem mi na našich golfkách po dvou týdnech praskla jedna přezka na zapínání Včera jsme to odvezli, tak si nechali jenom přezku, že celý kočár je zbytečné reklamovat a zavolají mi, jak dopadli, jestli si to budeme muset platit sami, nebo to uznají... To nemluvím o tom, že abych tu přezku dala zpátky, budu muset část kočáru rozpárat
Trish, články jsou super a nikomu vám se staršími sourozenci nezávidím. Z toho mám u Adu taky hrůzu A podle mého je asi pro dítko lepší, aby lépe přijal mladšího sourozence, když je mladší, asi si to zas až tak neuvědomuje. To že pak není ani na jedno tolik času je věc další. Ale je to jen můj názor.
Není tady
Len, vim, o cem mluvis. Sara teda nenni vzhuru tak dlouho a vlastne kolikrat tomu nechame volny prubeh tak si sama rekne a proste jde spat. Zalezi zda spi po obede nebo ne, ale ve skolce po obede spinka. Casto to resime tak, ze ji nechame po vecernicku si malovat nebo neco co chce a ze v osm zhasneme a ona je s timhle "kompromisem" spokojena a spat pak jde. Samozrejme kdyz vyleza a porad neco chce, tak jsem taky na nervy, protoze vecery mam pracovni a oddychove a klid taky potrebuju. A nekdy vydira a je ji smutno a ma v pokoji strasidla, housenky, co ji lezou po dreve... nekdy zas prijde s brekem a vzdychanim, jak kdyby se kdo vi co stalo a ona jen nema piti v lahvi u postele Nekdy se zas chce mazlit jen aby nemusela do postele a ja nevim, co mam rict ani jak se co nejlepe zachovat, bot na mazleni nemam chut a nechci byt protivna
A taky miva desnej hlad najednou, tak hroznej, ze ji kruci v brise a jestli to slysim
No jako fakt nekdy paradicka a manzel mi vzdycky rika, hlavne prosim te nekric a snazi se ji ulozit sam... atd.
Není tady
Trish - no je to už fakt na , normálně chodila spát okolo osmé bez řečí, sice si ještě v pokojíčku třeba chvilku povídala nebo i hrála, ale už měla zhasnuto a pak jenom zalezla do postele a šla spát. Dělá to teď fakt těch posledních 14 dnů, myslím, že je to i tím, jak jsme byli přes Vánoce pořád doma kvůli nemocem, tak že má prostě moc energie a není večer unavená. Přes den samozřejmě taky nespí
No dneska už konečně napadlo sníh i u nás, takže odpo ji vyženu ven bobovat a jestli večer neusne normálně ani po tom, tak už fakt nevím
Jinak jsme dnes byly na roční prohlídce, tak Natálka má 9.20kg a 80cm Z toho, že nepije mlíko, si prý nic nemám dělat, že prý u dětí, které jsou tak dlouho kojený, je to celkem normální, a úplně prý stačí, když bude baštit jogurty a sýry
Tak ještě že tak. Suny, měla jsi pravdu
Blíženko - děkujeme za přání (i všem ostatním) a vůbec se neomlouvej, že přeješ pozdě, vždyť je to jedno
Není tady
Len, krasny miry jsem rada, ze vas doktorka do mlika nenuti
Trisho, moc hezky napsany Dekuju. Dohody a to ze je "strujcem sveho stesti" uz praktikujeme nejaky ten rok. Vsak taky slecna prisla o tu svoji party, na kterou se tak tesila. A vi proc.
Holky, to je teda mazec s temi starsimi sourozenci.
Ja kdyz vas ctu, tak si pomalu rozmyslim, ze uz do dalsiho nepujdu. Abych tu pak nemela malou zarlivou Gabinku a nastvanou pubertacku, ze si s ni nema kdo vykladat (lepe receno poslouchat ji) o klukach a obleceni.
Není tady
Holky, nerikejte, ze budu vecerni spani (resp. nespani) resit jeste za 3 roky!!!!
Uz ted je to peklo, nemam na to ji nechat rvat, jsme měkota měkká a stejne me to nemine a bude to jen horsi. Vim to, ale stejne se tomu vyhybam... Ale myslela jsem, ze za rok nebo za dva uz bude pohoda.., ze uz se s ni bude dat domluvit. A ono nee?
Jak jste mohly mit druhy dite?? Ja bych dve tak chtela, ale cim dal vic mam pocit, ze na to proste nemam...
No neresim to, je cas, ale zase tolik ho vzhledem ke svymu veku nemam...
Len, gratuluju k uspesne kontrole! To je Natalka jeste vetsi zizalka nez Eva! Ta ma 9,14 kg a 77cm.. ted uz mozna 78.
Eva je naopak jen na mliku, uz nekolik dni zase nechce jist.., a to jsem se zacinala radovat, ze je to za nama.
Do toho jsme dnes vstavaly ve 3.. Eva unavena, uplakana (az se z place pozvracela ), ale vzdycky kdyz usnula, byla do deseti minut zase vzhuru.
A ty dva zuby furt nejsou venku, ja to proste do doby, nez ji vsech 20 vyleze, nepreziju...
A pristi patek jdeme na ctvrou hexu.., asi aby toho nebylo malo. Minule mela teplotu a brecela cely dalsi den po ockovani..
No nic, jdu si lehnout, nechci si radsi predstavovat, co me dnes v noci zase ceka... Omlouvam se za pesimismus, polepsim se
Není tady
Ahojky holky Chcete si nejen přivydělat, ale zabezpečit se i do budoucna, vytvořit si rentu?
Jak by se Vám líbila představa pracovat asi 10 hodin týdně a do roka být
finančně nezávislý? Napište mi do mejlu radunka.dufkova@seznam.cz
Jestli vadí tak to vymažte
Není tady
Bliženko,chceš vystrašit :-)
Moje se setřenice od začátku malého uspávali,hladili,někdy i na rukách a u nich v posteli. V baráku musel bejt naprostej klid,takže když šli její rodiče na záchod,tak na ně z patra syčeli,ať jsou potichu,že se jejich bobánek snaži usnout. No a prďolovi jsou tři roky,bez maminky neusne a spí mezi nima.Když to zkozšeli zrušit,tak jim kluk hodinu řval,pak přestal,tak si mysleli,že spí no a on na ně do 12ti čekal,až přijdou a on si může lehnout mezi ně No už neví,jak na něj.
A sexovat prej musej tajně přes den,protože v noci mají naprosto dokonalou antokoncepci
No vůbec jí to nezávidím. Kluci naštěstí usínají dobře a doufám,že to tak zustane
a UŽ JSME TŘETÍ NOC BEZ DUDLÍKU
Není tady
Blíženko - hlavu vzhůru, bude hůř! Ne, dělám si srandu, držím palce, ať už vám ty zuby konečně vylezou a máte zase na chvilku klid, teď mě tak napadlo, nejí Evička málo i kvůli tomu?
No jinak Natálka je fakt žížalka, je hodně dlouhá a na to, jakej byla ze začátku cvalík, tak teď je spíš opak. Nechápu to, celej den se cpe jak najatá a furt je tak žížaloidní Holt to asi všechno vysportuje
Viki - tak to je síla, taky znám jedny takový, ti kvůli dětem dokonce od večera až do rána nesplachují , aby se jim dětičky náhodou neprobudily
Jinak gratuluju k oddudlíkování!
Naštěstí tohle řešit nemusím, ani jedna z holek dudlíka neměla
Jo a dala jsem na rajče nový fotky, tak můžete juknout
Upravil(a) len (7. 1. 2010 20:32)
Není tady
Blizenko, tak jaka byla noc? Jo a jak s tema homeopatikama? Bylo nejake pokracovani s tim doktorem jak jste byli v listopadu?
Není tady
Ahooj!
Treti zub venku.. tak uz jen 17
Dnes uz nejsem tak pesimisticka.. rano jsme spaly do osmi (samozrejme ne v kuse, ale stejne noc dobra..). Eva sice probrecela plavani, resp. se me drzela jako kliste, to jsem jeste nezazila.. a kdyz jsem ji chtela jakkoliv trosku oddalit a neco s ni delat, zacala plakat. Po ctvrt hodine jsem dala na radu lektorky, at ji oddelam nasilim a delam s ni co ostatni, ze prestane do dvou minut plakat. Kdyz rvala i po peti minutach a pri trech potapenich se dvakrat napila, zase jsem si ji vratila do pozice, kterou chtela a stravily jsme tak zbytek lekce
Boli ji asi ten ctvrtej zub, kterej byl celou dobu v podobne fazi jako ten treti..
Homeopatika ji porad davam, myslim, ze pomahaji, i kdyz to idealni neni. Ted dochazeji, tak tam zase pujdeme.. psala jsem i dotaz kvuli ockovani, jestli mi poradi nejaky dalsi homeo na pripadnou reakci a rekl, at davam tyto, ze pomuzou.. tak jsem zvedava, minule mela teplotu..
Viki, gratuluju k nedudlikum Aspon ze tohle uz resit nemusim, Eva uz nema dudlik od zari.
Len, pry to je kvuli zubum, to nejezeni, ale kdyz ji kazdej zub roste strasne dlouho.. tady ty horni uz vidim od rijna (fakt!!!).. tak nevim, pokud nebude jist az do doby, nez ji vyrostou vsechny, mame plan na dalsi rok..minimalne
Ale dneska mela rybu a trosku ryze.. Ryby ma rada, ale musi byt cerstvy.., sklenickovy ji moc nejedou. takze objednavame (k radosti ) z www.cerstveryby.cz a papaji je oba - hezky zdrave uvareny v páře
Není tady
Jo a ja taky nekdy nesplachuju..
Nad ranem, kdyz ma blbou noc a furt se budi, a pak usne a ja jdu na zachod, tak proste nekdy radsi nesplachnu..
Snad me nezlinčujete
Ale ne, ja vim, ze vy jste tu hodny a muzu se priznat k cemukoliv
Není tady
Blizenko, tak ja te rozhodne lyncovat nehodlam
Prece bys byla sama proti sobe, kdyz uz konecne spi a ty vis jak vrtkavy to je, abys ji nejakym blbym splachovacim zvukem probudila
Není tady
No prave, ale je to osidny... Jeste loni jsme klidne luxovali, kdyz spala, a pak, cim hur spala, tim tiseji jsme se chovali, az nas to dohnalo presne k temto vecem.. jenze clovek ji v tu danou chvili proste nechce vzbudit, tak je zticha a ona si na to postupne zvykne a je z toho takovy zacarovany kruh.. Ale jak je ted ve svym pokojiku, je to v klidu.. Jen si treba nedovedu predstavit, ze budeme na dovolene spat vsichni v jedne mistnosti. chrape nekdy tak, ze vzbudi i me, to bude Eva porad vzhuru a pak nevyspana...
Není tady
Blíženko - na to je jednoduchý řešení, jeďte do apartmánu, tam bude mít Evička svůj pokoj a vy se nebudete muset omezovat
Já na jednu stranu to splachování-nesplachování chápu, Eliška měla taky strašně lehký spaní - otázka je, jestli jsme to v ní nevědomky nevypěstovali my, taky jsme se snažili chovat jako myšky, no a když si na to člověk (dítě) zvykne, tak ho pak fakt budí úplně všechno. S Natálkou se nijak neomezujeme (ono to s Eliškou ani moc nejde ) a můžu říct, že je v tomhletom úplně v pohodě. Ale samozřejmě nevím, jestli to taky není náturou, celkově je mnohem větší pohodářka než byla Eliška.
Jo a hlásíme taky 3. zub venku, naštěstí celkem nepozorovaně a s klidným průběhem (musím zaklepat)
Není tady
U nas je to s tim delanim hluku nekdy nevyzpytatelny. Najednu stranu jsem kolikrat prekvapena, co ji vsechno nevzbudi a pak zase treba staci malo a je vzhuru. Luxovat nebo fenovat si vlasy, kdyz spala, to bylo osidny uz hned od zacatku. Proste je asi Gabinka citlivejsi na nektery zvuky. To si nemyslim, ze jsme v ni vypestovali my.
Len, to teda zavidim, ze mate takovy klidny prubeh. Nevim co se klube v puse Gabince, ale neco urcite jo, je to znat na jejim chovani. Takze zase laduju homeopatikama.
Není tady
Homeopatika jsou jeste v poho.... U nas na zuby bohuzel nezabiraji..
Len, tak jsem to driv planovala, ale ted mame tipy na 2 krasny hotely na Krete a chtela by tam s nama jet i kamaradka, co ma holcicku o rok mladsi nez my, takze jsem nechtela menit plany vsem.. No jeste to musim nejak vymyslet, spanek v jednom pokoji je fakt nerealnej..
Jdu koukat na Obecnou skolu, mam ten film moc rada
Preju klidnou noc vsem, i nam
Není tady
Holky, vam se fakt deti v zidlicce pokousi krmit?
Eva vsechno postupne vyhaze na zem a nakonec tam hodi i talir.. Lzicka leti jako prvni...
Upravil(a) Blizenka (9. 1. 2010 9:58)
Není tady
Blizenko, jak kdy Gaba ma obdobi, kdy chce vsechno delat sama. Krmit sebe a krmi i nas, ale taky v zidlicce dost veci vyhazuje a bavi se tim, ze ja sbiram. Takze v tom nejste sami.
Není tady
Eva taky rada krmi me, ale rukou...
Tak to mate vsechny nejaky pevnejsi nervy.. Ja ji ke stolecku davam krupky, samotny testoviny, brambory apod, ale normalni jidlo s nejakou omackou, na to nemam
Není tady
Vsak ja ji "omackovite" veci taky sama moc nenechavam. To byla vyjimka na te fotce, kde sedela na zemi.
Kdyz by byla v zidlicce ve vysce, to by miska letela a omacka nebo kase by byla po cele kuchyni. To je mi naprosto jasny.
Není tady
Ona Eva ji i na zemi.... Ale zacne do toho davat ruce,bmackat to.., do pusy vlastne neputuje vubec nic..
To bych ji musela nechat v pokoji samotnou, abych to nevidela..
A pritom ja nejsem zadnej puntickar.., pritel me dokonce casto naznacuje (vic si nedovoli ), ze jsem bordelarka.., ale rozhazovani jidla a patlani se jim po celym tele, to mi fakt vadi..
Holky ja uz se tak strasne tesim na jaro!! Me ta zima fakt nebavi, kazda cesta ven je pro me utrpeni.., stve me oblikani a nekdy i pobyt venku.. Uz jen dva nebo tri mesice, kez by to uteklo rychle
Není tady
Tak u nás krmení - pokud jde o tuhé věci, tak to se cpe jak najatá sama, tekutější a patlající věci se jí teda taky zatím neodvažuju dávat Myslím, že je času dost
Blíženko - já jsem včera měla takovou radost z toho sněhu (napadlo tady tak 20cm) - ještě večer jsem vzala Elišku a šly jsme bobovat, no byla to úplná pohádka, ulice zasněžený, jezdily jsme po chodníkách i po silnici, fakt krása - no a dneska do toho začalo pršet Takže z pohádky za chvilku zbude jen hromada sr... , ach jo
Proč já nežiju na horách?
No jinak dneska mám "super" zážitek, jak holky v poledne spaly, tak jsem se vypravila do města koupit Elišce nějaký pořádný rukavice a při zpáteční jízdě šalinou (tramvají ) přistoupil revizor. Hned samozřejmě chytnul bez jízdenky 3 cigoše a jak šel až dozadu, tak ještě chlapa s babou. Ještě před tím si vzal od 2 cigošů občanky (ten třetí ji neměl) a že jim to pak vypíše. Ti dva vzadu se tam s ním pak začli dohadovat, že mu doklady nedají a on že teda zavolá policajty. Docela to nabíralo na obrátkách a vyvrcholilo to tím, když šalina dorazila do zastávky, kde měli vystupovat ti cigoši. Začali se rvát ven a rvali i toho revizora, protože ten měl pořád ještě ty jejich občanky. Mezitím mu zdrhli ti dva (chlap + baba - mimochodem nějací ukrajinci či co, chlap taky pěkně agresivní), to ty cigoše naprosto rozzuřilo a začali se s tím revizorem rvát. Docela drsně - hodili ho pod šalinu, pak ho ten jeden dokonce začal škrtit - to už jsem teda nevydržela a začala volat policajtům. Nebyla jsem asi sama, protože během pěti minut tam bylo asi 5 aut. Prostě pozdvižení. Ještě asi se 3 lidma jsem vystoupila, abysme to tomu revizorovi dosvědčili, chudák dokonce při té rvačce ztratil brýle a v těch sr... ze sněhu je samozřejmě už nenašel. No celkem síla, vzhlem k tomu, že jsem byla přímo ve středu dění, tak mi z toho bylo úplně zle Já už se ani nedivím, že někteří revizoři ty cigány raději nechají být, protože aby kvůli tomu riskovali, že je tam někde přizabijou, to bych je asi nechala být taky.
Není tady
Blizenko, Gaba ma sileny tendence si vsechno zapatlat do vlasu. Ona si treba i namoci ruce do psi misky a hned s nima jede do vlasu Jakoze si je asi nageluje, nebo co, nevim kde to videla. Takze psi vodu uz schovavam, kdyz nahodou G. hospodari v kuchyni (ale to je malokdy).
To oblikani mi taky vadi. Ted je tady poradna zima a nez Gabinku oblecu a ona se u toho krouti a mrci, tak ja jsem zpocena a nervozni a kolikrat se mi ani pak uz nechce nikam jit
Jo a Blizenko, ty a bordelarka? Si nejak nedovedu predstavit.
Není tady