6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rigoletta napsal(a):
Tak u soudu budou zjiovat z jakého důvodu výivné přestalo chodit, ale bude to trvat...
Dalí vývoj :
Minulý týden jsem byla podat na policii dalí trestní oznámení. BM znovu vyhrooval, e mě zabije... Ve i to předchozí vyhroování jsem byla nahlásit.
Tentokrát jsem se poprvé setkala na policii s pochopením.
Bodej. A není to naposled.
Kdy se naučí přijmout pomoc, dostane se ti jí.
Dr se a bojuj - má za co.
Není tady
Rigoletta napsal(a):
Tak u soudu budou zjiovat z jakého důvodu výivné přestalo chodit, ale bude to trvat...
Dalí vývoj :
Minulý týden jsem byla podat na policii dalí trestní oznámení. BM znovu vyhrooval, e mě zabije... Ve i to předchozí vyhroování jsem byla nahlásit.
S pochopenim?Co jako policie udelala?Zatkla ho?
Co ja vim policie neudela nic...
Není tady
Rigoletta napsal(a):
Dalí vývoj :
Bezva!! Nenech to usnout.
S těmi alimenty - co podat exekuci?
Není tady
Eremuruss, má pravdu . Jsem u tak zblblá . Zřejmě z toho opět nic nebude. ádní přímí svědci krom dcery, kterou do toho nezapletu, nejsou. Ale alespoň se mu to střádá.
Jen to bylo snad poprvé, kdy někdo projevil pochopení a dokonce rozhořčení. Doposud mne posílali z jednoho místa na druhé, rozmlouvali apod.
Není tady
Kubulo, on exekuci na výivné u má. Nastala u něj změna a dál u mu jej nestrhávali. Dověděla jsem se teď, e se přihlásil na ÚP, tak snad se mi podaří to troku u soudu popohnat, ne mu skončí evidence. A pak čet ví...
Mě říká, e pracovat u nikdy nebude
Není tady
Rigoletta napsal(a):
Kubulo, on exekuci na výivné u má. Nastala u něj změna a dál u mu jej nestrhávali. Dověděla jsem se teď, e se přihlásil na ÚP, tak snad se mi podaří to troku u soudu popohnat, ne mu skončí evidence. A pak čet ví...
Mě říká, e pracovat u nikdy nebude
Rigoletto, říkat Ti manel můe, co chce to je jen jedna z jeho metod, jak Tě zastrait a znechutit. MMCH i podpora v nezaměstnanosti je exekučně postiitelná Já bych se nenechala vydeptat, znechutit, zastrait ani otrávit a tvrdě bych si la za svým !!!
Není tady
Kiara napsal(a):
Rigoletta napsal(a):
Mě říká, e pracovat u nikdy nebudeRigoletto, říkat Ti manel můe, co chce to je jen jedna z jeho metod, jak Tě zastrait a znechutit. MMCH i podpora v nezaměstnanosti je exekučně postiitelná Já bych se nenechala vydeptat, znechutit, zastrait ani otrávit a tvrdě bych si la za svým !!!
Je to beh na dlouhou trat s nejasnym vysledkem a soud,ze by te pomohl ho najit to ani nahodou,ano zjistuji jestli neni ve vazbe,jestli je na trvalem pobytu,zdravotni pojistovnu nic vic.Tohle jsem mela ja vypsane od soudu.Byvaly v tu dobu zil v Praze a to jsem zjistila zase ja podle cisla posty na 2 slozenkach ktere me poslal.
Není tady
Teda četla jsem to od začátku do konce a musím ti Rigoletto říct, e nevím v jakém světě ije ty, ale já asi někde jinde.... Ani se mi tomu nechce věřit... Já zaívala domácí násilí jako malá a teď i jako dospělá od bývalého partnera.... Teda paní... jste zbabělá..... Pokud nebudete bojovat, nevyhrajete.... jen mu tím dáváte neomezenou monost.... svým nineděláním si jen přitěujete a u vůbec nechápu, e jetě nesedí.... na koho berete ohledy??? Na malou... víte ony ty děcka nejsou zas tak blbé... vichni jsme věděli, e otec matku bije... od mala... vatlala jsem to dokonce ve kolce... chudák máma... a víte co.... od mala jsem mámu prosila at odejdeme.... ona pořád... táta tě má rád a kdesi cosi.... mě nebil, ale jí mlátil jak ito.... u jako malá holka bych bydlela raději na ulici, ne stím koko*** ... nakonec odela.... po 13 letech útrapy se sebrala a la.... konečně.... byla jsem astná, ale nedokáu ji odpustit, e to neudělala u dávno... děti zas tak hloupé nejsou.... a nejsou slepé!!!!!!!!!!!!! A kdy se i zastesklo po domově... máma řekla.... chce, tak se seber a jdi si bydlet k otci.... hi hi jak já se naučila mít město ráda.... cokoli, jen ne tatu... a malé to taky dřív nebo později dojde.... na ni ohledy neberte.... myslete na sebe...
Teď je mi 26 let.... s přítelem jsem chodila 1,5 roku.... proívala jsem vechno co týrané eny.... dokonce jsem si myslela, e já jsem blázen, ne e on.... do doby ne mě zkopal, tehdy jsem řekla dost, podala na něj trestní oznámení za nebezpečné vyhroování.... teda musím říst, e policie se sním moc nemazlila sebrali ho.... pěkně mu naloili... a já si mezitím zařídila abych nikde nechodila sama.... je to fakt, tihle lidi jsou jen zbabělci, co umí mlátit enskou.... ex partner se tak bojí, e se ke mě nepřiblíí.... vlastně má pomalu strach vylézt ven, co kdyby náhodou potkal, nějakého mojeho kamaráda.... a kdy mluvíte o tom, e nechcete ostatní obtěovat.... tak kdy se u mě dozvěděli co se mi stalo, kadý se mě zeptal, a proč si mi nezavolala??? Není pravda, e lidi davají ruce pryč, ve větině případu si za to můeme sami.... svým nicneděláním.... nepoádáním o pomoc, nebojováním.... rezignovala jste, jste ráda, e máte jakřtak klid.... ale právě tímto mu nahráváte a takhle to NIKDY neskončí.... jednejte trvrdě, nekompromisně a dejte najevo, e se nebojíte, poádejte o pomoc.... neserte se a malou klidně zatáhněte.... stejně vechno ví.... i my věděli, ikdy se to snaila máma ututlat.... aby Vám jednou malá v pubertě nevyčetla, e ty ruce se jí třepou z věčných nervů a Vaim nicneděláním.... sou to 2 roky a furt nic.... kdyby jste hned od začátku jednala natvrdo... dneska by Vá ex seděl a Vy byste dávno byla někde jinde a malá taky.... je úplně unáč, e je to její fotr.... bez fotra se ít nedá, ale bez mámy, která Vám v 20 umře, nebo měla ze ivota peklo a odnesla si to rakovinou..... tak to ne..... myslete u konečně na sebe a přestaňte Vaeho ex furt obhajovat..... U konečně sundejte ty růové brýle..... Neříkejte, e Vám nikdo nepomůe.... policajti uplně nesnáí ty blbečky co mlátí enské.... nevěřím, e Vám nechcou pomoct, spí sama sobě si si háete klacky pod nohy.... protoe v mém případě.... jsem se blbečka zbavila celkem rychle a e jsem se opravdu bála o svůj ivot....
Přeji Vám, a Vám to u konečně dojde.......
Není tady
Adi_no, já Ti děkuji za Tvůj přínosný a velmi prospěný příspěvek
Rigoletto, přesně tohle sis potřebovala přečíst: pohled dítěte, které odmalička ilo v prostředí domácíno násilí a pohled tého dítěte-dospělé eny, která byla sama od svého partnera domácímu násilí vystavena. Má o čem přemýlet, protoe příspěvek Adi_ny je hodně ze ivota
Není tady
Adino hezky napsane.Uz v nekolika pripadech jsem se setkala,ze,kdyz dite pochazi treba s rodiny alkoholiku,ze ma opet za partnera alkoholika.V tvem pripade to bylo domaci nasili u tvy mamy a ty sis opet nasla to same.Proc to tak je nevim,uz jsem o tom nekolikrat premyslela....
Není tady
erem, sice nejsem Adina, ale přesto si dovolím Ti odpovědět Proč si děti, pocházející z rodiny alkoholiků najdou opět alkoholika a proč si děti z rodin, kde bylo domácí násilí nacházejí opět násilníky?!? Protoe tyto děti v sobě nemají vypěstovány ádné "varovné signály" vůči těmto nebezpečným jevům: to, co by dítěti z normální rodiny připadalo na počátku známosti přinejmením podivné a zavčasu by hodilo před takovým partnerem zpátečku, povaují tyto děti za něco "zcela normálního".
Čeho si v počátku známosti vimne dítě z normální rodiny, toho si bohuel tyto děti nejsou schopny vimnout, protoe v sobě zkrátka nemají zakotveny rozliovací schopnosti, jak poznat závadového partnera
A cením si Adiny, e na základě svých smutných zkueností z dětství na nic nečekala a se svým tyranem udělala hned po prvním brutálním napadení krátkej proces
Není tady
Jo no, asi na tom něco bude.... já si prostě ze začátku říkala.... ale dy lidi se hadají, musíme si k sobě najít cestu, nebo ,,časem se začneme vzájemně tolerovat".... jene poslupem času jsem začala mít pocit Deavi.....
Pak u je to jednoduché, stačí si poloit základní otázku ,,Opravdu chce takhle ít? Chce si ho nastěhovat domů a snáet do denně??? Mám tohle za potřebí??" Kdy jsem si 3x odpověděla NE.... musela jsem začít jednat.... pomalu sbírat důkazy, nechávat si sms, nahrávat si hovory, mít svědky, kteří jeho ílené chování dosvědčí.... pak počkáte na moment, kdy u Vám to přeroste přes hlavu a začnete jednat.... mě policie vyla velice vstříc... vechny důkazy si vzali a začali proti němu jednat, tak právě nechápu, e u Rigollety to nejde.... ba naopak dnes se tomu věnuje tolik pozornosti, e nepochopím, jak se můe setkat s takovou nedůvěrou úředníku.... Nevěřím tomu a pokud se tak stalo, moná by se měla obrátit na někoho jiného....
Hlavně by si měla uvědomit, e u teď malá cítí to jejich napětí, cíti z mámy strach, cítí otcovu agresi.... určitě vechno ví.... děti nemají takový spánek aby neslyeli křik, nadávy, kopance a bytí... Ikdy jsme spali nahoře a táta často mámu tahal do sklepa aby jsme ho neslyely... slyeli a věděli jsme vechno.... nechápali jsme to sice, ale věděli jsme, e je něco patně.... a ráno se chovali jako by se nic nestalo... později s věkem nám docházelo, co se to vlastně u nás doma děje a začali jsme otce nenávidět.... z celého srdce jsme ho nenáviděli a chtěli pryč.... trvalo to neskutečných 13 let....
a co si máma ze svého utrpení odnesla??? Jen co začala konečně ít jako svéprávný člověk, objevila se rakovina a za 7 let jsme ji musela pohřbít..... a víte proč rakovina???? Tato nemoc miluje stres, miluje lidský strach... iví s tím.... z toho věčného teroru akorát onemocněla....
Dnes kdy přijedu za fotrem, jako, e tam 1x ročně ,,ze slunosti" jezdím, dopadá to tak, e on se oere, začne mi tam brečet a začne mluvit o tom, jak on vlastně mámu miloval.... tím moje návtěva končí.... spakuji se, ale nezapomenu mu připomenou, jak moc ji miloval, tak moc, e do ní kopal, e ji fackovat, shodil ze schodů a těch projevu lasky si pamatuji jetě mnoho.....
Rigolleto, sbalila bych malou a utekla.... to dítě ije ve stresu, v nejistotě a strachu... neví co si vlastně má myslet, je malá a v hlavě má zmatek, nemysli si, e a bude starí tak, e nebude vědět... akorát ji ten stres poznamená.... a upřímně.... vyrůstat bez otce není v dnení době nic nenormálního.... ty to myslí dobře, e on ji nikdy neublíil a máji rád.... jene tito lidi nemilují, oni vlastní a v tom je rozdíl.... chce ji jen proto aby manipuloval stebou... nic víc.... nemá ji rád.... chce ji vlastnit a tebe taky...... myslí, e po odchodu mamky mě otec nechtěl??? chtěl... vyhrooval a kdesi cosi... jene já u byla v pubertě a u soudu jsem řekla, e raději umřu ne abych sním ila.... pak u o me ztratil zájem a ten trvá dodnes....
Celkem paradox... pořád jsem si říkala, e mě se tohle nestane, e já takhle ít nebudu a buch... někdy bych si za tu svou naivitu nafackovala hlavně, e je to za mnou.... ted u chlapa nechci vidět ani z rychlíku
Není tady
Před rokem jsem se na téma domácího násilí zúčastnila chatu.
Domácí násilí je velmi váné téma. Hostem chatu byla spoluzakladatelka sdruení Rosa, které je nestátní neziskovou organizací specializující se na pomoc enám - obětem domácího násilí a jejich dětem a také na prevenci domácího násilí.
více na
http://www.trijednicky.cz/temata-komuni … i?strana=9
Není tady
Ahoj,ani nevím jak mám začít. Ale chci se zeptat. Co u je domácí násilí, můj mu je horka hlava. A kdy mi nevěří je to jetě horí, a proto mě sem tam troku chytne pod krkem, nebo mě násilně vyvede z pokoje. Je to váně, lituje toho, dneska jsem ho vyhodila z domu. Ale asi se vrátí,lituje toho. Je to zle pro mě?? A jak moc?? Jsem zmatena.
Není tady
Ano.Je to trestny cin.Minimalne omezeni osobni svobody, pac te odnikud nikam nasilim odvadet nesmi.Ale urcite je toho vic, co sem nereknes. Jdi na Bily kruh bezpeci, nebo si najdi na netu nejakou organizaci pro obeti trestnych cinu... Nezlepsi se to! Bude se to zhorsovat...
Upravil(a) Dorka (1. 6. 2015 6:04)
Není tady
Tvůj mu nezvládá sám sebe.
To, e toho lituje, je sice od něj hezké, ale co jako? Co dělá proto, aby se k tobě nechoval jak vidlák, ale jako mu, kterému můe důvěřovat, e tě ochrání? A to i sám před sebou? Hm?
Co dělá pro nápravu svého chování, proto, aby ovládal své emoce? Aby nikomu neublíil?
Jen toho lituje?
No to je ale sakra málo!
Není tady
Ano. Je to domácí násilí a to tvé "sem tam mě troku chytně pod krkem" zní tak, e ve skutečnosti je to o mnoho horí.
Akorát já si nejsem jistá, zda se násilnická povaha dá změnit... a větina násilníků ani nechce....
Není tady
Kadá cesta sa začína prvým krokom... a cesta k ványm zraneniam alebo aj smrti sa začína "chytaním pod krkom"... Ak a zabije, žútos bude vetkym tak akurát vie na čo.
Upravil(a) Selima (2. 6. 2015 8:17)
Není tady