|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
marketa.koliba napsal(a):
Jejda, tak nevím, co bych ještě mohla dát svému skoro bývalému manželovi se, se kterým jsem se rozešla. Z mé strany přátelsky a bez jakékoliv hořkosti, teď to tak cítím a on se mi neustále mstí a dělá naschvály. Přitom jsem ho opustila proto, že mi byl za těch skoro deset let manželství nesčetněkrát nevěrný a já se některé věci dovídám ještě teď. No, asi je to off topic, ale přemýšlím, vždyť má co chtěl, svobodu, volné pole působnosti. No a já mám taky co jsem chtěla, klid a pohodu. Takže jsme si vlastně oba dali co jsme potřebovali a teď to nějak neklape, tak jsem z toho trochu
Po přečtení tohoto tvého příspěvku mě napadlo : Některej chlap prostě neunese, že dostal kopačky, ať už byl důvod jakýkoli.....
Chápeš? Tys ho musela příšerně ranit! A to se neodpouští ....

A ještě mi vyplavala jedna myšlenka: Nejvíc je na člověka naštvaný ten, kdo mu ublížil ....
Není tady
BB napsal(a):
A ještě mi vyplavala jedna myšlenka: Nejvíc je na člověka naštvaný ten, kdo mu ublížil ....
Tvá myšlenka mě dostala.
Zdravím zpět po letech. Nebyla jsem tu dlouho a jak vidím je stále o čem diskutovat:-) Mám v sobě jednu otázku na kterou si neumím sama odpovědět. Třeba některá z vás nebo spíš mužská část mi pomůže:-) Ráda bych věděla zda nevěrný můž ocení, když jeho partnerka se po nevěře nešťourá v detailech nepřipomíná. Nemyslím netvářit se, že je vše ok ale mám na mysli výčitky narážky pláče neustálé se vracení k minulosti atd. Trošku se bojím, zda si tento postoj nebude vykládat jako že vše ok mohu si to klidně zopakovat nebo naopak to ocení. Nevím poradí někdo:-)
Není tady
Selly, myslím, že pak už záleží pouze na povaze toho muže. A vlastně ještě na průběhu vašeho dalšího soužití.
Upravil(a) Tercila (13. 3. 2010 17:36)
Není tady
Taky si myslím selly, že JAK KTERÝ 
A taky si myslím, že není dobré cokoliv očekávat, na druhou stranu je dobré partnerovi dávat najevo, že ti na něm záleží.
Není tady
Nic neočekávám poučena minulostí:-) Musela jsem se naučit nelhat si do vlastní kapsy když se chci někam posunout to bylo asi to nejtěžší:-) A projevovat city a dávat bez očekávání.
Není tady
selly napsal(a):
Zdravím zpět po letech. Nebyla jsem tu dlouho a jak vidím je stále o čem diskutovat:-) Mám v sobě jednu otázku na kterou si neumím sama odpovědět. Třeba některá z vás nebo spíš mužská část mi pomůže:-) Ráda bych věděla zda nevěrný můž ocení, když jeho partnerka se po nevěře nešťourá v detailech nepřipomíná. Nemyslím netvářit se, že je vše ok ale mám na mysli výčitky narážky pláče neustálé se vracení k minulosti atd. Trošku se bojím, zda si tento postoj nebude vykládat jako že vše ok mohu si to klidně zopakovat nebo naopak to ocení. Nevím poradí někdo:-)
O tomhle taky často přemýšlím.
Já to u nás doma cítím tak : vím jak to manžu štve když se k " t o m u " vracím, tvrdí mi - "co se stalo je minulost a nechci se k tomu vracet - je to pro mě uzavřené", ale já si stejně občas rýpnu.

Není tady

Ona napsal(a):
...ale já si stejně občas rýpnu.
Moje žena taky...
Když je to jen rýpnutí, beru to spíš jako legraci, ale občas mi řekne něco ve stylu: "Moc jsi mě tenkrát zklamal a moc mě to bolelo", a jelikož nejsem bezcitný cynik, docela mi to vadí... 
Upravil(a) Mikeš (15. 3. 2010 17:05)
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Takovéhle "rýpance" Mikeši jsou docela na ránu
To určitě, ale já jsem na druhou stranu docela flegmoš, takže si to zase až tak moc neberu... navíc vím, že i když jsem v otázce tzv. "nevěry" nastaven trochu (no, spíš dost, než trochu) jinak, než moje žena (Zklamča No. 2), tak z jejího pohledu ten margarín na kebuli prostě mám, a co bych neudělal pro klid v rodině, žejo... 
Není tady
Já se musím kousat do jazyka. Přiznám, že jedovatosti mi jdou samy od sebe. Můj muž je neskutečně hodný člověk a rýt "natvrdo" bych do něho nemohla. Ale takové to rýsnutíčko, něžné možná by se dalo říct i chápavé (?) mi tu tam ujede.
Příklad: jedeme autem(loni na jaře) , já řídím a přes cestu běží něco hezkého, blonďatého- tak mi ujelo : miláčku já ti přibrzdím aby ses mohl pořádně kouknout, na co už nemáš, nebo že bych vystoupila a ty jsi zas zkusil vyměnit Alberta?
Aby věděl, že vím, že je chlap, kterému se líbí ženské... Naopak , když mi někdo volá na mobil a manža se pídí , ko to byl ,tak odvětím , že "Franta" volá kdy už vypadneš do práce aby se sem nehnal zbytečně... "Franta " je imaginární, je to označení potenciálního náhradníka...
Tak nevím.. To snad není tak hnusné připomínání? Snad.... 
Není tady
Mikeši,
pokud to bereš s nadhledem a pokud se rýpání objevuje jen v rámci "manželského laskavého pošťuchování", tak nejspíš OK.
Jinak je to ale těžkej problém rýpajícího. Chybí mu základní partnerská slušnost.
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Mikeši,
pokud to bereš s nadhledem a pokud se rýpání objevuje jen v rámci "manželského laskavého pošťuchování", tak nejspíš OK.
Já to tak beru, a moje žena nejspíš taky. Tj. nevytahuje to na mě při nějakých "divokých manželských hádkách" (my se vlastně ani moc nehádáme) jako jadernou střelu dalekého doletu
, ale spíš jako rýpnutí ve stylu příspěvku Zuzi. Je ale fakt, že dva roky "po" by to vytahovat nemusela, ale když ji to baví...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Já se musím kousat do jazyka. Přiznám, že jedovatosti mi jdou samy od sebe. Můj muž je neskutečně hodný člověk a rýt "natvrdo" bych do něho nemohla. Ale takové to rýsnutíčko, něžné možná by se dalo říct i chápavé (?) mi tu tam ujede.
Příklad: jedeme autem(loni na jaře) , já řídím a přes cestu běží něco hezkého, blonďatého- tak mi ujelo : miláčku já ti přibrzdím aby ses mohl pořádně kouknout, na co už nemáš, nebo že bych vystoupila a ty jsi zas zkusil vyměnit Alberta?Aby věděl, že vím, že je chlap, kterému se líbí ženské... Naopak , když mi někdo volá na mobil a manža se pídí , ko to byl ,tak odvětím , že "Franta" volá kdy už vypadneš do práce aby se sem nehnal zbytečně... "Franta " je imaginární, je to označení potenciálního náhradníka...
Zuzi, mně to přijde hodně hnusné. Myslím, že spousta mužů by své partnerce za tohle buď rozbila ... pusu nebo se sbalilla a šla.
U toho - na co už nemáš, mě napadlo - aby ses, zuzi, nedivila.

Pandorraa napsal(a):
No, nemusela by to vytahovat vůbec.
To určitě ne - souhlas bez diskuse.
Jak napsala Majka: Mnohej chlap by to nemusel vydejchat, nebo lépe řečeno, správně pochopit...
Ale Zuzi i moje žena mají asi hodně tolerantní a chápavé muže... 
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Příklad: jedeme autem(loni na jaře) , já řídím a přes cestu běží něco hezkého, blonďatého- tak mi ujelo : miláčku já ti přibrzdím aby ses mohl pořádně kouknout, na co už nemáš, nebo že bych vystoupila a ty jsi zas zkusil vyměnit Alberta?Aby věděl, že vím, že je chlap, kterému se líbí ženské... Naopak , když mi někdo volá na mobil a manža se pídí , ko to byl ,tak odvětím , že "Franta" volá kdy už vypadneš do práce aby se sem nehnal zbytečně... "Franta " je imaginární, je to označení potenciálního náhradníka...
Tak tohle je na pěst. Je vidět, že tvůj muž je neskutečně hodný člověk, protože mě někdo hodit do placu takovou poznámku, tak začnu přemýšlet nad tím, jestli zůstávát s někým takhle hnusně urejpaným.

Jeho nevěra možná byla prasárna ale ty ho zjevně zase doháníš jinak.
Není tady
taurus napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Tak nevím.. To snad není tak hnusné připomínání? Snad....Tak tohle je na pěst. Je vidět, že tvůj muž je neskutečně hodný člověk, protože mě někdo hodit do placu takovou poznámku, tak začnu přemýšlet nad tím, jestli zůstávát s někým takhle hnusně urejpaným.
![]()
Jsem si toho vědomá....
Jenže on si mě cynickou a rejpavou vzal. Jeho chyba. Kdyby jsem se začala chovat něžně a roztomile,přestala si dělat debilní vtípky ze všeho, co se na níás kdy valilo , asi by si myslel že umírám....
Ale on mi to umí vracet. Naučil se za dobu , co je se mnou taky nádherně dorýpávat- ale FAKT jen ze srandy.
Není tady

taurus napsal(a):
Přesně tak - podobný blbý kecy (že už na to nemám, apod.) v podání mý ženy mně po 17 letech manželské věrnosti výrazně usnadnily rozhodování v otázce, jestli "milenka ano či ne". Na rozvod to není, na milenku ano...
Upravil(a) Mikeš (15. 3. 2010 20:36)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jsem si toho vědomá....
Jenže on si mě cynickou a rejpavou vzal. Jeho chyba. Kdyby jsem se začala chovat něžně a roztomile,přestala si dělat debilní vtípky ze všeho, co se na níás kdy valilo , asi by si myslel že umírám....
Ale on mi to umí vracet. Naučil se za dobu , co je se mnou taky nádherně dorýpávat- ale FAKT jen ze srandy.
Zuzi, ale jestli to pro něj není přirozené, může ho časem přestat bavit bránit se tvému drsnému rýpání "dorýpáváním".
Jen jestli si nemaskuješ sama před sebou tím FAKT jen ze srandy. Možná se nad tím aspoň zamyslet.
Mikeš napsal(a):
taurus napsal(a):
Přesně tak - podobný blbý kecy (že už na to nemám, apod.) v podání mý ženy mně po 17 letech manželské věrnosti výrazně usnadnily rozhodování v otázce, jestli "milenka ano či ne". Na rozvod to není, na milenku ano...
Čekala jsem na tvoji reakci Kocoure.... 
To je právě ta malá odchylka- ten můj ví, že já vím, že on na to ještě má..
Není tady

zuzi777a napsal(a):
Čekala jsem na tvoji reakci Kocoure....
To je právě ta malá odchylka- ten můj ví, že já vím, že on na to ještě má..
Pokud to bereš takhle, pak Tě mohu ubezpečit, že já na to mám ještě taky (a ví to i moje žena) 
Upravil(a) Mikeš (15. 3. 2010 20:57)
Není tady
majkafa napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Jsem si toho vědomá....
Ale on mi to umí vracet. Naučil se za dobu , co je se mnou taky nádherně dorýpávat- ale FAKT jen ze srandy.Zuzi, ale jestli to pro něj není přirozené, může ho časem přestat bavit bránit se tvému drsnému rýpání "dorýpáváním".
Jen jestli si nemaskuješ sama před sebou tím FAKT jen ze srandy. Možná se nad tím aspoň zamyslet.
Jsem opatrná
- proto jsem také napsala , že se radši kousnu do jazyka, než bych skutečně "ostře zaryla". Nechci svému muži nijak ubližovat a výčitkami už vůbec ne!!!
Není tady
Mazec jarní úroveň
.

Není tady
Mikeš napsal(a):
taurus napsal(a):
Mikeš to mi připomíná jiné moudro starých pánů: "K životu to není, k smrti daleko". 
Upravil(a) Pisatel (15. 3. 2010 22:14)
Není tady