|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
Som vedela, že tvoje kritériá budú úplne nepovrchné, hlboké a intelektuálne.
Darmo, duševný Guliver sa pozná okamžite, aj na Babi. (A radšej ti neprezadím, aký je rozšírený - nielen, ale hlavne medzi konzumnými pipinami - názor na chlapov, čo smrdia na ženskom serveri...
). Ešte že ja nedám na také tie zjednodušené kritériá a povrchné dojmy, ale viac na vlastný úsudok...
Takze mam to chnapat tak, ze budete rady, mile Babinetky, kdyz z tohoto serveru vypadnu a pujdu prudit napriklad ... nekam jinam ? 
Tercila : Ja Ti to rikal Kitten !!!
... 

Není tady

DarkAngel napsal(a):
Johana50 napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Salaam aleikum vespolek
No, ja jsem take vyjimecna, tak to dam s Morfidlem dohromady a bude klid
A obratim ho na islam ! Howgh !
dobrej nápad.
Hirondel, Mariposa a Kaštanka s Vějířovkou by mohly jít za drůůžičkyJůůů to by bylo krásný, líbí se mi to... a TY s LAMINANONTE nám můžete jít za svědky ( například Jehovovi
) ano ?
čím jsem si to zasloužila?? 
Není tady
Morpheus: Tercila : Ja Ti to rikal Kitten !!!
... 

Morfí, a já jsem to věděla!
Kdybys viděl, jak mi tu tečou slzy smíchy..... Moc děkuji za pobavení, opravdu moc.
Výživná "duševní potrava" - tomu se zasměju ještě za hodně dlouho
.
Není tady
Ale zasek...na druhou stranu, maji o cem krafat, ne ? No a jaxe rika, potrefena husa....... tak jsem si delal na notebooku carecky jehlou a je jich zatim jen nekolik malo ale to jen proto, ze ne vsechny to cetly :-) Jdu omrknout u kolika holek jsem neoblibeny :-) Tak nejsem neoblineby, nejneoblibenejsi je fuuurt Majkafa, ale zaboha nedokazu pochnapat PROC 
Upravil(a) morpheus (22. 4. 2010 22:54)
Není tady
znovu zaplevelené vlákno
Není tady
Petra1234 napsal(a):
znovu zaplevelené vlákno
To není zaplevelené vlákno. Zde jsou všechny příspěvky k věci, protože téma je o nevěře. Občasná nevěrnost tématu je proto jistě žádoucí, aby se zjistilo, co že nám ta nevěra může sebrat nebo dát. Takže když se tady někdo s někým tématicky muchluje někde bokem, nejenom, že je stále v obraze, ale navíc podniká aktivní průzkum 
A my, co tady čítáme, víme, že občasné kulturní odběhnutí od hlavní linie může být tématu velmi prospěšné, protože jej přiživí novými prvky a téma takto zůstane aktivní déle a je zajímavější než kdybychom se striktně drželi zadání. Jakožto i zamračené příspěvky a hádky mezi diskutujícími umí téma zcela potopit, to se ale netýká tohoto vlákna 
Není tady
morpheus napsal(a):
Ale zasek...na druhou stranu, maji o cem krafat, ne ? No a jaxe rika, potrefena husa....... tak jsem si delal na notebooku carecky jehlou a je jich zatim jen nekolik malo ale to jen proto, ze ne vsechny to cetly :-) Jdu omrknout u kolika holek jsem neoblibeny :-) Tak nejsem neoblineby, nejneoblibenejsi je fuuurt Majkafa, ale zaboha nedokazu pochnapat PROC
To je prosté. Já nejsem průměr. A když nemůžu být nejlepší, jsem aspoň nejhorší.
BI. Já to tak prostě mám. 
Kde vidíte jakou oblíbenost?
Není tady
Spíše se z mé strany jedná o neznalost jednotlivých nicků, některé postoje mi víceméně splývají. Selektivní pročítání způsobené nedostatkem času. To je ale můj problém.
Není tady

Daphné napsal(a):
Kde vidíte jakou oblíbenost?
koukají kdo má nejvíc ignorací od ostatních, když si klikneš v nastavení na identifikaci, taky to uvidíš
Není tady

Petra1234 napsal(a):
Spíše se z mé strany jedná o neznalost jednotlivých nicků, některé postoje mi víceméně splývají. Selektivní pročítání způsobené nedostatkem času. To je ale můj problém.
tady je 275 stran uživatelů...to opravdu nepobereš, ani kdybys chtěla
majko, tak zlé to zas není. Z tolika lidí si tě bloklo jen 16..to je vlastně oboustranný úspěch.
Jsi sice kandidátka na zlatou malinu, ale u všech ostatních jsi v oblibě, nebo jim asp. neležíš v žaludku 
Není tady
Petra1234 napsal(a):
znovu zaplevelené vlákno
Sleduji to bedlivě. S čím dál větším nadhledem. Zatím je to v normě, sranda musí bejt 
Není tady
laminanonte napsal(a):
majko, tak zlé to zas není. Z tolika lidí si tě bloklo jen 16..to je vlastně oboustranný úspěch.
Jsi sice kandidátka na zlatou malinu, ale u všech ostatních jsi v oblibě, nebo jim asp. neležíš v žaludku
Však já jsem v pohodě. Kdysi mě to mrzelo, ale už nemrzí.
Neboť kdo mě má v ignoru, má se mnou nějaký problém on. Já s ním ne.
Já mám problém s tím, koho mám v ignoru já. Nikoho nemám, jsem v pohodě.
Pan Dušek v Divadle na Novotného lávce na Čtyřech dohodách říkal u dohody - neberte si nic osobně:
Když mi někdo řekne, že jsem blbec, není třeba brát si to osobně.
Koneckonců řekl mi to jenom jeden člověk z těch, kteří mě znají. A dalších 6 miliard lidí si to dokonce ani nemyslí. 
Majko, pro 16 lidí máš přesně to pravé zrcadlo 
Kurňa v tom jsi tu dokonce lepší, než já 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kurňa v tom jsi tu dokonce lepší, než já
To jen proto, že víc píšu, Pan. 
Petra1234 napsal(a):
znovu zaplevelené vlákno
Nerekl bych zaplevelene
Je cele o nevere a o tom, jak se vlastne chovame s proc k nevere dochazi. Me se libi obcas nejak vsuvka, malinko zdanlive mimo tema, ale pritom s tematem uzce souvisejici
Kdyz si predstavim, ze clovek muze byt neverny i kvuli tem ubohym domacim mazlickum napriklad, jim panecek nedal nazrat ve stanoveny cas, ona mu to oplatila noci s cizim chlapem, muzeme tu klidne kecat i o kockach napriklad, bo vsechno se vsim souvisi
... 

Není tady
majkafa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kurňa v tom jsi tu dokonce lepší, než jáTo jen proto, že víc píšu, Pan.
No to nevím... taková Rozmarila si tu už moc asi "nezapíše" a přesto mnohým natolik hnula žlučí, že ji dodnes z ignore (snad pro jistotu) nevyndali 
To se pak jeden těžko chytá 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Kurňa v tom jsi tu dokonce lepší, než jáTo jen proto, že víc píšu, Pan.
No to nevím... taková Rozmarila si tu už moc asi "nezapíše" a přesto mnohým natolik hnula žlučí, že ji dodnes z ignore (snad pro jistotu) nevyndali
To se pak jeden těžko chytá
Pandoro, dnes mi psala jedna kamaradka a dost se to hodi na Tvuj posledni prispevek "Hnuli zluci" = Nastavila nekterym lidem zrcadlo, chudinky nepochnapaly a nechaly ji zabanovat, misto aby se chytly za nos a rekly, neco s nama neni v poradku... V nastavene zrcadlo sice neverim, ale ta kamoska vypravi dost presvedcive, kdy me to nuti zamyslet se nad tim, pac i ja nekdy reaguji dost hnusne na hnusne popichovani, bo mi mozna samotnemu vadi, ze jsem takovy, ale nejsem schopny s tim nic delat ( spis liny :-) )
Není tady
Nu morphe.... a proč ti to ta tvá kamarádka vlastně vyprávěla? Zvlášť, když ty na zrcadlo - pracují s ním běžně i psychologové - nevěříš? Těžko asi u tebe hledala radu, že... Takže tě chtěla snad pobavit? Nebo si snad stěžovala?
Nu?
Pokud tvé kamarádce vadí, že ji někdo "nechal zabanovat", pak má sice celkem dobré "zrcadlo", ale neumí s ním zacházet...to je něco, jako když dáš dítěti do ruky sirky a pak se ty i ono diví, že hoří stoh 
Z vlastní zkušenosti vím, že to chvíli trvá, než jednomu dojde, co to má vlastně v rukou a začne se podle toho chovat. Je to velmi jemná práce a pořád se musí "dolaďovat" a "vylaďovat" 
Není tady
Rozmarila byla zabanovaná proto, že porušila pravidla babinetu, i opakovaně. Že sem přes svůj ban opakovaně chodí s novými a novými nicky. A ne že ji "někdo nechal zabanovat". Na babinetu se nebanuje proto, že se někdo rozhodne nechat jen tak někoho zabanovat. I když je rozhodování samozřejmě subjektivní, protože jsme lidé.
Mimochodem, Morphe, taky se nechováš fér, když tady vystupuješ pod různými nicky. Ale asi to není proti pravidlům tohoto serveru. Zřejmě ani ne proti pravidlům tvého nitra. I to o tobě mnohé vypovídá. Možná ti to přijde jako legrace. Já to vnímám jako trapné a hloupé.
Upravil(a) majkafa (24. 4. 2010 10:30)
Majko,
nemyslím, že morph mluvil o Rozmarile.
zato myslím, že už začínáme být dost 
Není tady
Pandoro, jsme sice offtopic, ale prosim, dopovezme co jsme zacali, ano ? Mluvim o zabanovane Rozmarile a o jedne kamaradce, ktera ma precteheno OSHA a rozdava rady, jak co kdy kde, proc je to ci ono, vesmes pizdoviny, nedokazatelne, nicim nepodlozene. Pokud se budu chovat jako hovado, jako s hovadem bude se mnou nalozeno, opacne pokud se chovam slusne, tak se nemusim niceho obavat, logicke a nepotrebuji k tomu OSHO, ne ? A Rozmarila me napadla prave ve spojitosti s tim zrcadlem, mozna ho take nastavila a tem co se to nelibilo ji poslali do pr****, bo videly samy sebe jaci jsou to ( doplnte si dle vlastniho uvazeni ) ja vazne nevim, bo jeji prispevky jsem necetl, byly plne tecek, nedokoncenych vet a pusobily rusive :-)
Jinak hezkou nedeli ( to je ftip !!! ) vsem, nevernice a nevernici 
Není tady

Koho mám v Ignore, toho nedám zabanovať, lebo jeho príspevky už nevidím... Logisch-biologisch. Mňa k ignoru inšpirujú skôr ľudia, ktorých príspevky mi nič nedávajú, nemajú pre mňa žiaden prínos a cítim z nich len zlobu a chuť vyventilovať sa, ber kde ber. Keď ma niečo naopak OSOBNE ROZČÚLI
, snažím sa to zrkaldo dešifrovať.
Není tady
morpheus napsal(a):
Pandoro, jsme sice offtopic, ale prosim, dopovezme co jsme zacali, ano ? Mluvim o zabanovane Rozmarile a o jedne kamaradce, ktera ma precteheno OSHA a rozdava rady, jak co kdy kde, proc je to ci ono, vesmes pizdoviny, nedokazatelne, nicim nepodlozene. Pokud se budu chovat jako hovado, jako s hovadem bude se mnou nalozeno, opacne pokud se chovam slusne, tak se nemusim niceho obavat, logicke a nepotrebuji k tomu OSHO, ne ? A Rozmarila me napadla prave ve spojitosti s tim zrcadlem, mozna ho take nastavila a tem co se to nelibilo ji poslali do pr****, bo videly samy sebe jaci jsou to ( doplnte si dle vlastniho uvazeni ) ja vazne nevim, bo jeji prispevky jsem necetl, byly plne tecek, nedokoncenych vet a pusobily rusive :-)
Jinak hezkou nedeli ( to je ftip !!! ) vsem, nevernice a nevernici
Osha jsem nečetla a Rozmarila mi nevadila, takže co ti k tomu mám morphe říct?
Ve spojitosti s touhle tvou větou: "Pokud se budu chovat jako hovado, jako s hovadem bude se mnou nalozeno, opacne pokud se chovam slusne, tak se nemusim niceho obavat, logicke a nepotrebuji k tomu OSHO, ne ? " mne napadlo, že buď to není logické a nebo je něco shnilého ve "státě dánském"....
Pamatuješ na dva řidiče - jeden jel s autem bez SPZ. která byla někým jiným poničená, pravděpodobně na parkovišti, do servisu, aby mu ji tam přidělali, protože to bez odborníka nešlo, policistům, kteří ho zastavili, situaci vysvětlil, přiznal se a netvrdil, že o tom neví, že SPZ nemá (to by ho bylo před postihem zachránilo)...a stálo ho to na půl roku řidičák a tuším 6 000 kaček pokuty...choval se slušně. Druhý vytlačil ze silnice zcela bezohledně jiné auta a jezdí dál, protože je prý obtížné mu dokázat, že to uidělal úmysleně...myslíš, že se choval jako hovado? Ha?
Ale to už jsme zase offtopic.
Upravil(a) Pandorraa (24. 4. 2010 13:19)
Není tady
majkafa napsal(a):
Morphe, zajímavá charakteristika.
To je prima, že my si můžeme chodit do práce, v čem chceme, takže u mě džíny a pohodlné boty, v létě zajímavé sukně, nic tuctového kostýmkového, i celé naše představenstvo chodí v džínách, když nemáme žádné pracovní jednání. Malovala jsem se snad 10x za život na nějaký ples, voňavky moc nepoužívám, jenom sprej s lehkou květinovou vůní, jím normálně, co mi chutná, cereálie jsem snad nejedla nikdy, v práci a nikdy se nenudím, ... Když nejsem v práci, chodím, kam chci, dělám, co chci. Můj věk je nádherný v tom, že už jen miminum věcí musím a maximum věcí můžu.
Nu a i to mi dala nevěra, neboť jinak bych, já trubka, ještě furt dělala stejnou chybu, z práce vzorně domů, navařit uklidit, makat kolem velkého baráku a vzorně čekat na manžílka, až se uráčí vrátit domů.
Cítila jsem se v manželství často tolik osamělá. Teď ne.
Majkafo, tohle bylo konečně od srdce. Dlouho jsem tu čítávála tvoje příspěvky a myslím, že jsi měla úplně jiný úhel pohledu - takový hodně zidealizovaný. Jsem ráda, že už stojíš nohama na zemi a za bývalým jsi zavřela dveře. Tedy, komentuju jen tvoje písmenka - tak se, prosím nezlob, jestli to je jinak. Přeju hodně radosti 
Není tady