|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
EK: Zas jsem neco prosvihla, pac si sedim na kablu...
Áááále, neprošvihla, kamarádko moje babinetí - on Ti to Morf vysvětlí, já nemůžu, já se tu směju nahlas
.
Není tady
Tercila : Dobre ranko. Abych nebyl pred Tebou za uplneho vola, bo ja jim vazne nejsu, i kdyz se na babi tak prezentuju, viz napr. moje komixy. Bezna zena je zena cucici neustale do Babi, bo se v praci nudi, ale paradoxne se citi byt nedocenena. Chodi oblekana podle toho co se prave nosi a v praci rozhodne v Business dressu ( sklonovani engl. slov je hnus, sorry ), botky na primerene vysokem podpatku, spis sirsim, nez uzsim, v open spaces jsou koberce, tak aby si nerozbila pusinku, decentne nalicenou dostupnou kosmetikou a navonena decentnim parfemem, hlavne nedrazdit, resp. ne tak okate proboha ! :-) Po praci neco maleho k snedku, po ceste s kolegou vetsinou jen cerealie ( vzdyt ma doma spizirnu nacpanou chipsama, tak vo co go ) nejaky ten sport, napriklad squash, brusle, doma sprcha, precist neco co nestihla v praci, bodejt, kdyz visi na netu, popr. nejaky zensky casopis - o ho*ne a spat. Podtrzeno secteno, nezajimavy a nudny zivot. Ona to vi a tak si ho obcas okoreni sexem, pokud nema zrovna nejakeho vola, ktereho by okradala o jeho cas. Ted pozor. Neber si to osobne. Ty jsi urcite jina
( mozna )
Není tady
Jééé, Morfí, to jsem nečekala - až takové obsažné vysvětlení, díky
.
A kdybys byl můj kolega, tak bych Ti na tohle: Abych nebyl pred Tebou za uplneho vola
odpověděla se smíchem, že "to máš marný"
. A Ty by ses jako můj kolega na mě ale vůůůbec nezlobil
Vím to.
Není tady
Terc : tak to bych se pekne zlobil ! ( jak se dela zlobici se smajl ?
)
Není tady
Su utahany jako male kote, jdu na kute. Taxe tu vsichni mejte pekne a nedelejte tu bordel, bo na vas poslu svou sestru DA 
Není tady
morpheus napsal(a):
Tercila : Dobre ranko. Abych nebyl pred Tebou za uplneho vola, bo ja jim vazne nejsu, i kdyz se na babi tak prezentuju, viz napr. moje komixy. Bezna zena je zena cucici neustale do Babi, bo se v praci nudi, ale paradoxne se citi byt nedocenena. Chodi oblekana podle toho co se prave nosi a v praci rozhodne v Business dressu ( sklonovani engl. slov je hnus, sorry ), botky na primerene vysokem podpatku, spis sirsim, nez uzsim, v open spaces jsou koberce, tak aby si nerozbila pusinku, decentne nalicenou dostupnou kosmetikou a navonena decentnim parfemem, hlavne nedrazdit, resp. ne tak okate proboha ! :-) Po praci neco maleho k snedku, po ceste s kolegou vetsinou jen cerealie ( vzdyt ma doma spizirnu nacpanou chipsama, tak vo co go ) nejaky ten sport, napriklad squash, brusle, doma sprcha, precist neco co nestihla v praci, bodejt, kdyz visi na netu, popr. nejaky zensky casopis - o ho*ne a spat. Podtrzeno secteno, nezajimavy a nudny zivot. Ona to vi a tak si ho obcas okoreni sexem, pokud nema zrovna nejakeho vola, ktereho by okradala o jeho cas. Ted pozor. Neber si to osobne. Ty jsi urcite jina
( mozna )
Jéééééžiši, Morphe, tohle popsané se ti na ženách nelíbí? Skoro to tedy vypadá, jakoby tvým ideálem byla žena opačná, nenalíčená, případně nenavoněná, podpatky v žádném případě (botasky? tenisky?), nesportující nebo tedy moc se nehýbající - a co si obléká, když ne, co se právě nosí? (nosí se totiž všechno, co ženě sluší, když si najde svůj styl. Může chodit třeba v pytli, pokud v tom bude vypadat dobře) Pokud možno nečučící do Babi (představ si, jsou i takové, co je zabanujou a ony bez Babi tak nemůžou být, že se znova zaregistrují
....to teda v žádném případě, co?
Kořenění sexem se ti též nelíbí?
A pod tím " nemá zrovna nějakého vola, kterého by okrádala o čas" myslíš nějaké společné aktivity, třeba výlet na kole, výlety všeobecně, návštěvy kina, divadla a podobně?
Morphe, prosím tě, jak tedy vypadá zajímavý život bez nudy, takový, který se ti líbí či by se ti líbil? Nebo spíš jakou ženu v něm vidíš, co má za vlastnosti? BI
Není tady
Morphe, zajímavá charakteristika.
To je prima, že my si můžeme chodit do práce, v čem chceme, takže u mě džíny a pohodlné boty, v létě zajímavé sukně, nic tuctového kostýmkového, i celé naše představenstvo chodí v džínách, když nemáme žádné pracovní jednání. Malovala jsem se snad 10x za život na nějaký ples, voňavky moc nepoužívám, jenom sprej s lehkou květinovou vůní, jím normálně, co mi chutná, cereálie jsem snad nejedla nikdy, v práci a nikdy se nenudím, ... Když nejsem v práci, chodím, kam chci, dělám, co chci. Můj věk je nádherný v tom, že už jen miminum věcí musím a maximum věcí můžu.
Nu a i to mi dala nevěra, neboť jinak bych, já trubka, ještě furt dělala stejnou chybu, z práce vzorně domů, navařit uklidit, makat kolem velkého baráku a vzorně čekat na manžílka, až se uráčí vrátit domů.
Cítila jsem se v manželství často tolik osamělá. Teď ne.
To je tvá domněnka.
Spíš pocit, majkafo... a na ten mám právo, ne?
Není tady
Daphne : to je bezny standard, nerikal jsem, ze se mi nelibi, bo to jsou vetsinou pekne baby ( vcelku dobre pofuckatelne ve vytahu, nebo na zachudkach ) ale fungovat s takovou bych vazne nechtel. Jelikoz sam jsem z ligy vyjimecnych, hledam podobnou, pokud mozno tez z ligy vyjimecnych
Hele Daf, pokud nosis pytel a slusi Ti, dame to dohromady ne, ? Jiste jsi jina, nez vsechny kolegyne ktere znam 
Není tady
morpheus napsal(a):
Jelikoz sam jsem z ligy vyjimecnych, hledam podobnou, pokud mozno tez z ligy vyjimecnych
Hele Daf, pokud nosis pytel a slusi Ti, dame to dohromady ne, ? Jiste jsi jina, nez vsechny kolegyne ktere znam
Jasně Morphe, plný pytel překvapení.....
. Ale musím tě zklamat, dohromady s tebou nic dávat nebudu...nemám ráda muže z Ligy výjimečných, já radši standartní průměr: inteligentního (IQ i EQ), šikovného, o sebe dbajícího chlapa rodinného typu....(a žádný rychlovky ve výtahu či na záchůdku). Prostě průměrná žena. Nic pro tebe. 
Není tady
Daf : Ja to uz od sameho zacatku tusil, ze jsi prumerna. Tak to by vazne nefungovalo
Ale pokud umis pect, prijdu nekdy na kolacek, bo ty pipiny od nas z prace pect neumi, ony ty kolacky kupuji dole v bufetu a chlubi se, jak dobre napekly - vnoci, jak jinak, ze ? Jsou to proste pipiny no .D
Není tady

Ono to s tou výjímečností Morfera taky nebude tak hrrr, mám ten pocit. 
Když dostal příležitost, tak vesměs velmi zajímavými "odchylkami od standardu" zhrdnul . Svůj k svému. 
P.S. vím svoje , zdroj spolehlivý

Upravil(a) Johana50 (22. 4. 2010 9:39)
Není tady

morpheus napsal(a):
Eric Klapton : No, ja myslim, ze vernica bude
Aspon na nu vypada a necim si uz prosla, vi co chce a co nechce, zije trosku jinak, nez ty ostatni, takze to nejni zadna pipina ( sorry moje oblibene oznaceny "beznych" zen zijicich konzumnim zivotem
)
Myslíš ako na rozdiel od nebežného Morphusa žijúceho úplne nekonzumným a neformným životom v jaskyni?

Není tady

morpheus napsal(a):
( mozna )
Som vedela, že tvoje kritériá budú úplne nepovrchné, hlboké a intelektuálne.
Darmo, duševný Guliver sa pozná okamžite, aj na Babi. (A radšej ti neprezadím, aký je rozšírený - nielen, ale hlavne medzi konzumnými pipinami - názor na chlapov, čo smrdia na ženskom serveri...
). Ešte že ja nedám na také tie zjednodušené kritériá a povrchné dojmy, ale viac na vlastný úsudok... 
Upravil(a) Selima (22. 4. 2010 10:11)
Není tady

Selima napsal(a):
A radšej ti neprezadím, aký je rozšírený - nielen, ale hlavne medzi konzumnými pipinami - názor na chlapov, čo smrdia na ženskom serveri...
Tak ven s tím...

Není tady

morpheus napsal(a):
( mozna )
Tak tohle mne fakt pobavilo.
Řehtám se při myšlence, jak bych ti do toho vzorce zapadla ve firemním kostýmku. Vystihl jsi ženský standart naprosto přesně. Řekla bych, že až na cereálie (dávám přednost tlačence a to zcela nepokrytě) a sex (nemám žádného toho vola), to jsem celá já. 

Není tady

morpheus napsal(a):
( mozna )
jj, tak ty jsi v tomto ohledu zcela jistě vyjímečný muž...sice taky věčně visíš na babi (viz. datum tvé registrace a počet příspěvků) ale vzhledem k tomu, že mužů je tu jen hrstka, můžeš se cítit jako růže mezi trním. Zřejmě si tu proto, že se v práci nudíš a v reále ti komunikace se ženami moc nejde. Ani se nedivím..když je vnímáš jako pipiny
jakpak asi vnímají ony tebe? 
Není tady
tanitaa napsal(a):
Milá Pandorro
někde se chyba stala,bohužel nevím kde...ale už nad tím nehodlám hloubat a vracet se do minulosti...Dotaz byl co nám nevěra vzala a co dala..,ne proč...
Pochopila jsem to tak, že oni "zavrhli" tebe, takže je celkem zbytečné, abys nad tím nějak hluboce hloubala. Opravdoví přátelé tohle nedělají.
Není tady
Tercila napsal(a):
Pandorraa: Tercilo, s tebou se fakt člověk nenudí
Vůbec nejsi první, která něco takového konstatuje![]()
.
Však nic ve zlém
Proč by ve zlém?
Děláš pokroky 
Není tady
morpheus napsal(a):
Daf : Ja to uz od sameho zacatku tusil, ze jsi prumerna. Tak to by vazne nefungovalo
Ale pokud umis pect, prijdu nekdy na kolacek, bo ty pipiny od nas z prace pect neumi, ony ty kolacky kupuji dole v bufetu a chlubi se, jak dobre napekly - vnoci, jak jinak, ze ? Jsou to proste pipiny no .D
Morphe Morphe...takovej bourák Tom a vyjímečnou ženu nepozná... 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
morpheus napsal(a):
Morphe Morphe...takovej bourák Tom a vyjímečnou ženu nepozná...

možná ještě bude muset vypít litry kakaa a sníst kila žemlovky, než se stane opravdovým bourákem Tomem...
Není tady

Salaam aleikum vespolek
No, ja jsem take vyjimecna, tak to dam s Morfidlem dohromady a bude klid
A obratim ho na islam ! Howgh ! 
Není tady

DarkAngel napsal(a):
Salaam aleikum vespolek
dobrej nápad.
Hirondel, Mariposa a Kaštanka s Vějířovkou by mohly jít za drůůžičky
( teda, když se jim všem bude chtít, samozřejmě, vzhledem ke svobodné vůli jednotlivce
) 
Upravil(a) Johana50 (22. 4. 2010 13:37)
Není tady

Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
A radšej ti neprezadím, aký je rozšírený - nielen, ale hlavne medzi konzumnými pipinami - názor na chlapov, čo smrdia na ženskom serveri...
Tak ven s tím...
![]()
![]()
Radšej nie... a s konzumnými pipinami zasa až tak nekomunikujem...
Není tady

Johana50 napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Salaam aleikum vespolek
dobrej nápad.
Hirondel, Mariposa a Kaštanka s Vějířovkou by mohly jít za drůůžičky
Jůůů to by bylo krásný, líbí se mi to... a TY s LAMINANONTE nám můžete jít za svědky ( například Jehovovi
) ano ?
Není tady